Ingrid44 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 To to teraz brakuje 170 zl stalych deklaracji. Kto wspomoze struszka ? Quote
Mysia_ Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 paulinken napisał(a):Deklaruję 10 zł miesięcznie dla Dziadziusia. Proszę o przypominanie jednak :> świetnie, już dopisuję :) Stałe deklaracje: 20 zł - Ingrid44 20 zł - Syla 20 zł - czerda 10 zł - paulinken ------------- razem 70 zł Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kochane cioteczki rozsylajcie watek. Dziadeczek bardzo potrzebuje deklaracji a tu tak cicho caly dzien :( :( :( Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Podniose dziadusia!!! Gdyby tak Grina poszla do domu to mialabym 25zł wolnej deklaracji:diabloti: Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dzień doberek :) Dziadziuś wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze kilka dni - może się uda, że Kapslik pojedzie w czwartek do swojego domciu, to ty byś wskoczył do kikou na jego miejsce, co? albo chociaż cioteczki Kapslikowe przerzuciły by na ciebie deklaracje z Kapslika... Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Akrum napisał(a):dzień doberek :) Dziadziuś wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze kilka dni - może się uda, że Kapslik pojedzie w czwartek do swojego domciu, to ty byś wskoczył do kikou na jego miejsce, co? albo chociaż cioteczki Kapslikowe przerzuciły by na ciebie deklaracje z Kapslika... Ja tez mam taka nadzieje . Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy psiak miał jakieś gazetowe ogłoszenie? Z tego co wiem to nie, tylko na necie. Domek znalazl przez Dogomaniczke ktora polecila pieska znajomym. Quote
Onaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ingrid44 napisał(a):Z tego co wiem to nie, tylko na necie. Domek znalazl przez Dogomaniczke ktora polecila pieska znajomym. To Dziadziuś już ma domek ? A mnie się wydawało że on siedzi w schronisku :roll: ? Quote
Mysia_ Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 chyba chodziło o Kapslika ;) Dziadziuś nie ma żadnych gazetowych ogłoszeń... Dawałam go na cafeanimal, ale niestety nie udało mi się wylądować w Metrze :-( Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kapslik na razie nie znalazł domu. Pan Robert zrezygnował. Quote
Doda_ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nikt mi nic nie napisał na pw co z ogłoszeniem ? deklaruję 20 zł miesięcznie na pieska Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Boziu ,znowu pomylilam watek. Chodzilo mi o Kapslikaz tymi ogloszeniami .:oops::oops::oops::oops: Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Doda_ napisał(a):nikt mi nic nie napisał na pw co z ogłoszeniem ? deklaruję 20 zł miesięcznie na pieska Ogromne dzięki!! Ja dorzucę symboliczną 5 stałej. Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ingrid44 napisał(a):Boziu ,znowu pomylilam watek. Chodzilo mi o Kapslikaz tymi ogloszeniami .:oops::oops::oops::oops: Kapslik ogłoszenia w necie miał robione :) A Dziadziuś, czy jeśli uda się zebrać deklaracje, to mamy może gdzieś miejsce żeby go ulokować ?? Quote
Mysia_ Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Bardzo dziękujemy za deklaracje :loveu: Stałe deklaracje: 20 zł - Ingrid44 20 zł - Syla 20 zł - czerda 10 zł - paulinken 20 zł - Doda_ 5 zł - Bjuta ------------- razem 95 zł Akrum, mamy cichutką nadzieje, że Pikuś (jest w moim banerku) zostanie szczęśliwie adoptowany i wtedy Dziadziuś będzie mógł trafić do płatnego DT, które jest dla Pikusia zarezerwowane.... Quote
Ewanka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dziadziuś , wskakuj na pierwszą :) ... im więcej osób tu zajrzy, tym lepiej dla staruszka. Quote
Doda_ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Bardzo proszę na PW mi przesłać nr konta i dane do przelewu, to prześlę deklarację Quote
Syla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Doda_ napisał(a):Bardzo proszę na PW mi przesłać nr konta i dane do przelewu, to prześlę deklarację Witaj Doda_ Na razie są zbierane deklaracje.W schronie zabrzańskim musi być 100% deklaracji zebranych, żeby piesek poszedł do hotelu.Jeszcze nie wiadomo na czyje konto zbieramy. Quote
Doda_ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Syla napisał(a):Witaj Doda_ Na razie są zbierane deklaracje.W schronie zabrzańskim musi być 100% deklaracji zebranych, żeby piesek poszedł do hotelu.Jeszcze nie wiadomo na czyje konto zbieramy. dobrzew to jak bedzie wiadomo na czyje konto bedziemy mogli wplacac to bardzo prosze o pw, nie jestem w stanie codziennie wchodzic na dogomanie Quote
Recommended Posts