Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Deklaruję 10 zł miesięcznie dla Dziadziusia. Proszę o przypominanie jednak :>

świetnie, już dopisuję :)

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
10 zł - paulinken
-------------
razem 70 zł

Posted

dzień doberek :) Dziadziuś wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze kilka dni - może się uda, że Kapslik pojedzie w czwartek do swojego domciu, to ty byś wskoczył do kikou na jego miejsce, co? albo chociaż cioteczki Kapslikowe przerzuciły by na ciebie deklaracje z Kapslika...

Posted

Akrum napisał(a):
dzień doberek :) Dziadziuś wytrzymaj jeszcze troszkę, jeszcze kilka dni - może się uda, że Kapslik pojedzie w czwartek do swojego domciu, to ty byś wskoczył do kikou na jego miejsce, co? albo chociaż cioteczki Kapslikowe przerzuciły by na ciebie deklaracje z Kapslika...

Ja tez mam taka nadzieje .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Z tego co wiem to nie, tylko na necie. Domek znalazl przez Dogomaniczke ktora polecila pieska znajomym.

To Dziadziuś już ma domek ? A mnie się wydawało że on siedzi w schronisku :roll: ?

Posted

chyba chodziło o Kapslika ;)

Dziadziuś nie ma żadnych gazetowych ogłoszeń... Dawałam go na cafeanimal, ale niestety nie udało mi się wylądować w Metrze :-(

Posted

Doda_ napisał(a):
nikt mi nic nie napisał na pw co z ogłoszeniem ?
deklaruję 20 zł miesięcznie na pieska

Ogromne dzięki!! Ja dorzucę symboliczną 5 stałej.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Boziu ,znowu pomylilam watek. Chodzilo mi o Kapslikaz tymi ogloszeniami .:oops::oops::oops::oops:

Kapslik ogłoszenia w necie miał robione :)

A Dziadziuś, czy jeśli uda się zebrać deklaracje, to mamy może gdzieś miejsce żeby go ulokować ??

Posted

Bardzo dziękujemy za deklaracje :loveu:

Stałe deklaracje:
20 zł - Ingrid44
20 zł - Syla
20 zł - czerda
10 zł - paulinken
20 zł - Doda_
5 zł - Bjuta
-------------
razem 95 zł

Akrum, mamy cichutką nadzieje, że Pikuś (jest w moim banerku) zostanie szczęśliwie adoptowany i wtedy Dziadziuś będzie mógł trafić do płatnego DT, które jest dla Pikusia zarezerwowane....

Posted

Doda_ napisał(a):
Bardzo proszę na PW mi przesłać nr konta i dane do przelewu, to prześlę deklarację

Witaj Doda_ Na razie są zbierane deklaracje.W schronie zabrzańskim musi być 100% deklaracji zebranych, żeby piesek poszedł do hotelu.Jeszcze nie wiadomo na czyje konto zbieramy.

Posted

Syla napisał(a):
Witaj Doda_ Na razie są zbierane deklaracje.W schronie zabrzańskim musi być 100% deklaracji zebranych, żeby piesek poszedł do hotelu.Jeszcze nie wiadomo na czyje konto zbieramy.

dobrzew to jak bedzie wiadomo na czyje konto bedziemy mogli wplacac to bardzo prosze o pw, nie jestem w stanie codziennie wchodzic na dogomanie