Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaaga napisał(a):
Dalej nie ma nia zainteresowania:shake:. Szczęście w adopcji jak Szymek może mieć pod warunkiem, że dostanie szansę, zostanie zabrana ze schronu i leczona.

Wiem wlasnie. W poniedzialek powysylam kilka prv, ale prosze tez o pomoc. Jak nie zwolamy tu ludziow to bedzie ciezko...

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest szansa na transport do Katowic we wtorek lub środę. Jutro będę miała potwierdzenie. Trzeba ją zabrać ze schronu dzień wcześniej. Czy ktoś da radę dać jej nocleg?

Posted

A moze na ta jedna noc dac ja do Petry? Zaraz zadzwonie. Tylko kto suczke wyciagnie i da rade zawiezc do niej ewentulanie? Bo schron do ktorej czynny jest i do ktorej mozna psiaki wyciagac?

Posted

Oby się Wam udało Kalę wydostać i ulokować gdzies na ta noc. Jest malutka, to łatwej bedzie.
Ewab, a dla mamuśki schroniskowej nie znalazłby sie jakis dowóz :oops::roll:?

Posted

divia_gg napisał(a):
A moze na ta jedna noc dac ja do Petry? Zaraz zadzwonie. Tylko kto suczke wyciagnie i da rade zawiezc do niej ewentulanie? Bo schron do ktorej czynny jest i do ktorej mozna psiaki wyciagac?

Witam czy to jest szchronisko w Dyminach bo jak tak to znam to Schronisko od tej najgorszej strony

Posted

kiziamizia1110 napisał(a):
Witam czy to jest szchronisko w Dyminach bo jak tak to znam to Schronisko od tej najgorszej strony

TAk dokladnie to;( NIestety. Sunia w koncu ma szanse na zycie. Od nas zalezy jak szybko bedzie mogla zaznac szczesliwego zycia...

Ewa napisz prosze kiedy bylaby dokladnie opcja transportu. Dzwonilam do Petry i bylaby mozliwosc przenocowania Kali jedna noc. Schronisko wydaje do 16 psiaki, wiec ja bym byla tak na styk. Ale moze ktoras by mogla tam chwile wczesniej podjechac, wyciagnac dzieczyne a ja bym dojechala i zawiozla do Petry? Tylko zeby wiedziec kiedy bedzie jechala. Taka moja propozycja, jak macie inny pomysl to dajcie znac:)

Posted

kiziamizia1110 napisał(a):

no niestety my też je znamy tylko od tej strony:(

Posted

Igiełka, ale jakis link musisz podać.

Sunię trzeba wyciągnąc wcześniej, bo o 16, to powiedzą ,ze nie ma kierowniczki, albo jakies inne przeszkody znajdą.
Ale przecież ze schronu chcemy wyciagnąć dwie sunie, również tą biedną matke szczeniaczków, ja też gdzieś trzeba przenocowac.

Posted

Jaaga napisał(a):
Oby się Wam udało Kalę wydostać i ulokować gdzies na ta noc. Jest malutka, to łatwej bedzie.
Ewab, a dla mamuśki schroniskowej nie znalazłby sie jakis dowóz :oops::roll:?

Pojechałyby obie, tylko nocleg potrzebny.

Posted

jestem i ja u tej ślicznotki...
oh to oczko... nieciekawie to wygląda. finansowo ani transportowo niestety pomóc nie mogę, ale ogłoszenia jak już będzie czas na nie, to oczywiście mogę pomóc zrobić, jak dla Szymka i Nodika :)