divia_gg Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Jaaga napisał(a):Dalej nie ma nia zainteresowania:shake:. Szczęście w adopcji jak Szymek może mieć pod warunkiem, że dostanie szansę, zostanie zabrana ze schronu i leczona. Wiem wlasnie. W poniedzialek powysylam kilka prv, ale prosze tez o pomoc. Jak nie zwolamy tu ludziow to bedzie ciezko... Quote
erka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Prosimy o pomoc dla malutkiej. Potrzebne wsparcei na transport, ale przede wszystkim na zdiagnozowanie tego oczka. Quote
divia_gg Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 A znacie kogos kto banerki robi. Moze to sciagnie wiecej ludzi... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zapisuję wątek . Mam świetny pomysł na bazarek dla malutkiej , właśnie wczoraj przyszły mi nowe psie cudeńka tylko potrzebuję kilku dni na zrobienie albumów :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Podniesiemy bo Kala szuka transportu i szansy na życie ... Quote
Jaaga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dziękuję za banerki. Może więcej osób teraz zajrzy na wątek Kalii. Quote
divia_gg Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Ja juz sobe "zainstalowalam" banerki. Teraz trzeba sie powloczyc chyba z nimi po dogo;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='divia_gg']Ja juz sobe "zainstalowalam" banerki. Teraz trzeba sie powloczyc chyba z nimi po dogo;) Heheh ja tak się włoczę po dogo z banerkami i bazarkiem ;) http://www.dogomania.pl/threads/186087-DLa-Krakowa-i-dla-Kielc-do-11-czerwca-23.45-kartki-albumy-scrapbookingowo- Quote
ewab Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jest szansa na transport do Katowic we wtorek lub środę. Jutro będę miała potwierdzenie. Trzeba ją zabrać ze schronu dzień wcześniej. Czy ktoś da radę dać jej nocleg? Quote
divia_gg Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 A moze na ta jedna noc dac ja do Petry? Zaraz zadzwonie. Tylko kto suczke wyciagnie i da rade zawiezc do niej ewentulanie? Bo schron do ktorej czynny jest i do ktorej mozna psiaki wyciagac? Quote
Jaaga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Oby się Wam udało Kalę wydostać i ulokować gdzies na ta noc. Jest malutka, to łatwej bedzie. Ewab, a dla mamuśki schroniskowej nie znalazłby sie jakis dowóz :oops::roll:? Quote
kiziamizia1110 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 divia_gg napisał(a):A moze na ta jedna noc dac ja do Petry? Zaraz zadzwonie. Tylko kto suczke wyciagnie i da rade zawiezc do niej ewentulanie? Bo schron do ktorej czynny jest i do ktorej mozna psiaki wyciagac? Witam czy to jest szchronisko w Dyminach bo jak tak to znam to Schronisko od tej najgorszej strony Quote
divia_gg Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Witam czy to jest szchronisko w Dyminach bo jak tak to znam to Schronisko od tej najgorszej strony TAk dokladnie to;( NIestety. Sunia w koncu ma szanse na zycie. Od nas zalezy jak szybko bedzie mogla zaznac szczesliwego zycia... Ewa napisz prosze kiedy bylaby dokladnie opcja transportu. Dzwonilam do Petry i bylaby mozliwosc przenocowania Kali jedna noc. Schronisko wydaje do 16 psiaki, wiec ja bym byla tak na styk. Ale moze ktoras by mogla tam chwile wczesniej podjechac, wyciagnac dzieczyne a ja bym dojechala i zawiozla do Petry? Tylko zeby wiedziec kiedy bedzie jechala. Taka moja propozycja, jak macie inny pomysl to dajcie znac:) Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 kiziamizia1110 napisał(a):Witam czy to jest szchronisko w Dyminach bo jak tak to znam to Schronisko od tej najgorszej strony no niestety my też je znamy tylko od tej strony:( Quote
Igiełka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witajcie Chce Was zaprosić na sesję tymczasu. Mile widziane opinie. Quote
erka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Igiełka, ale jakis link musisz podać. Sunię trzeba wyciągnąc wcześniej, bo o 16, to powiedzą ,ze nie ma kierowniczki, albo jakies inne przeszkody znajdą. Ale przecież ze schronu chcemy wyciagnąć dwie sunie, również tą biedną matke szczeniaczków, ja też gdzieś trzeba przenocowac. Quote
ewab Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Jaaga napisał(a):Oby się Wam udało Kalę wydostać i ulokować gdzies na ta noc. Jest malutka, to łatwej bedzie. Ewab, a dla mamuśki schroniskowej nie znalazłby sie jakis dowóz :oops::roll:? Pojechałyby obie, tylko nocleg potrzebny. Quote
Igiełka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ciotka- Erka nie umiem. Wejdz na Kujawy-Domowe Zacisze od strony 9. Mile widziana obecność i opinie. Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jestem i ja u tej ślicznotki... oh to oczko... nieciekawie to wygląda. finansowo ani transportowo niestety pomóc nie mogę, ale ogłoszenia jak już będzie czas na nie, to oczywiście mogę pomóc zrobić, jak dla Szymka i Nodika :) Quote
Recommended Posts