erka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Super! :multi::multi::multi:Tak sie bałam, że nasz mały rozbójnik jakiś numer tam wytnie:evil_lol:. Ale mądra sunia, wie że tu się jej losy ważą:p. Quote
divia_gg Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 erka napisał(a):Super! :multi::multi::multi:Tak sie bałam, że nasz mały rozbójnik jakiś numer tam wytnie:evil_lol:. Ale mądra sunia, wie że tu się jej losy ważą:p. A pani zna "szczegoly" wyrozniajace nasze terrorysiątko?;D Quote
Jaaga Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kąsanie wybranych ludzi? Tak. Od razu w pierwszej rozmowie powiedziałam, ale Pani ma teren dokładnie ogrodzony. Quote
divia_gg Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Jaaga napisał(a):Kąsanie wybranych ludzi? Tak. Od razu w pierwszej rozmowie powiedziałam, ale Pani ma teren dokładnie ogrodzony. No dokladnie tak:) Bo przeciez gdyby nie to to chyba pies idealny:) Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 super, takie nowiny bardzo cieszą :) szczęścia Kala życzymy :) Quote
Jaaga Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Nawet nie spodziewałam się, że będzie tak szybko we własnym domu. Najtrudniej więc znaleźć kogos dla starego psa, bo widać, że takie nie w pełni sprawne, jednak nie odstraszają swoimi brakami. W przypadku Kali brak oka staje się szybko niezauważalny. Quote
savahna Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przebrnęłam przez cały wątek. Łatwo się czyta jak już wiadomo,że hapy end. No to najlepszego Kala na nowej drodze. :happy1:Trochę będziecie chyba tęsknic.:bye: Przeszła psina nie mało a Wy razem z nią. Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ciekawe jak Kala się miewa, państwo dzwonili albo pisali może? Quote
Jaaga Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Cały czas jesteśmy w kontakcie. Wszystko w porządku. Quote
ewab Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Fajnie, kolejna psica ze "SPA" szczęśliwa:). Jaaga dzięki:loveu: Quote
savahna Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No to HAPPY Kala!!!:iloveyou::hand::iloveyou: Quote
Havanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Kala, bądź szczęśliwa w nowym domku !!!! Quote
savahna Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Z tego co widzę to chyba Państwo jakoś zaakceptowali megastróżowanie Kali?:razz:Zostaje, tak?:roll: A tak sobie gadam, bo tu chyba już nikt nie zagląda...?;) Quote
Jaaga Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Juz chyba sobie poradzili, bo więcej reklamacji nie przyszło. Quote
erka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Państwo sobie z Kalą poradzili i przysłali nawet zimowe fotki:). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Rudzia-Bianca Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ale cudna z niej sunia i jaka grzeczna bez smyczki chodzi :) Quote
Jaaga Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Kala cały czas chodzila bez smyczy. Ona sama się pilnuje. Nawet więcej, bardziej niz siebie, pilnuje swojego człowieka i z tym był problem. Jednak Pani skontaktowala się z behaviorystą i rozwiazują problem. Myślałam, że troche schudnie w nowym domu, ale na pierwszym zdjęciu widać, ze nie bardzo się udalo. Quote
Recommended Posts