Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! :multi::multi::multi:Tak sie bałam, że nasz mały rozbójnik jakiś numer tam wytnie:evil_lol:.

Ale mądra sunia, wie że tu się jej losy ważą:p.

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Super! :multi::multi::multi:Tak sie bałam, że nasz mały rozbójnik jakiś numer tam wytnie:evil_lol:.

Ale mądra sunia, wie że tu się jej losy ważą:p.

A pani zna "szczegoly" wyrozniajace nasze terrorysiątko?;D

Posted

Jaaga napisał(a):
Kąsanie wybranych ludzi? Tak. Od razu w pierwszej rozmowie powiedziałam, ale Pani ma teren dokładnie ogrodzony.

No dokladnie tak:) Bo przeciez gdyby nie to to chyba pies idealny:)

Posted

Nawet nie spodziewałam się, że będzie tak szybko we własnym domu. Najtrudniej więc znaleźć kogos dla starego psa, bo widać, że takie nie w pełni sprawne, jednak nie odstraszają swoimi brakami. W przypadku Kali brak oka staje się szybko niezauważalny.

Posted

Przebrnęłam przez cały wątek. Łatwo się czyta jak już wiadomo,że hapy end.
No to najlepszego Kala na nowej drodze. :happy1:Trochę będziecie chyba tęsknic.:bye: Przeszła psina nie mało a Wy razem z nią.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Kala cały czas chodzila bez smyczy. Ona sama się pilnuje. Nawet więcej, bardziej niz siebie, pilnuje swojego człowieka i z tym był problem. Jednak Pani skontaktowala się z behaviorystą i rozwiazują problem.
Myślałam, że troche schudnie w nowym domu, ale na pierwszym zdjęciu widać, ze nie bardzo się udalo.