Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam
Shadowem juz wszystko dobrze lapa jest zdrowa.
Omen zdrowieje i przybiera szybko na wadze (24,6 kg) wyniki krwi tez zadawalajace.
Omen w domu szaleje z Lulu a na dworze z Shadowem lataja jak wariaci albo siebie ganiajac albo biegajac za rzuconym patykiem, butelką, lub ringo.
Dominacja juz byla bezkrwawa i dosyc szybka
Grzegorzu i mru u nas naprawde maja obydwaj dobrze a jesli macie jakies watpliwości to powidzcie to nam a nie na forum sie o tym dowiadujemy :(
Pozdrawiam Michał

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDzIk27 napisał(a):
witam
Shadowem juz wszystko dobrze lapa jest zdrowa.
Omen zdrowieje i przybiera szybko na wadze (24,6 kg) wyniki krwi tez zadawalajace.
Omen w domu szaleje z Lulu a na dworze z Shadowem lataja jak wariaci albo siebie ganiajac albo biegajac za rzuconym patykiem, butelką, lub ringo.
Dominacja juz byla bezkrwawa i dosyc szybka
Grzegorzu i mru u nas naprawde maja obydwaj dobrze a jesli macie jakies watpliwości to powidzcie to nam a nie na forum sie o tym dowiadujemy :(
Pozdrawiam Michał

heheh kolos z niego rośnie :evil_lol:
super ze Shadowowa łapka wraca do formy , jak będzie wiadomo jak tam serducho ro dajcie znać.
Grzegorz wątpliwośći ma zawsze jak oddajemy psiaki do DS-ów , Mru też może mieć wątpliwośći , ja też je na pocżątku miałam ale udowodniliście mi że umiecie i chcecie bardzo skrupulatnie opiekować się psami , umiecie słuchać i stosować się do wskazówek a w razie najmniejszych wątpliwości odrazu dzwonicie. Baliśmy się trochę o Omena bo to pies szczególnej troski i uwagi ale widze że potraficie zadbać o jego zdrowie i pilnujecie badan kontrolnych jak należy , dobrze że uszanowaliście "ustalenia" między psami i nie próbujecie zmieniać tylko szanujecie ich podział ról między sobą ale i nie dajecie sobie wejść na głowę.

Posted

O psia kość! Omen w ds? :crazyeye: a dlaczego ja nic nie wiem?! :mad:
Wracam tu sobie po urlopie i takie super wieści! :multi:
MaDzIk27 nie wiem czy zauważyliście, ale husky to choroba i to chyba nieuleczalna ;)

A puki co to gdyby ktoś szukał huskiego w czerwonej obroży, to do mnie :diabloti:

Posted

tak to jest jak ktoś sie po urlopach szlaja ;p;p
a tak swoją drogą to weźcie mi smsy slijcie z podpisem , bo rozpizgrzyłam aparat telefoniczny i kontaktow póki sie jakiś dobry fachowiec nie znajdzie nie mogę odzyskac :(

Posted

NiJaSe napisał(a):
tak to jest jak ktoś sie po urlopach szlaja ;p;p
a tak swoją drogą to weźcie mi smsy slijcie z podpisem , bo rozpizgrzyłam aparat telefoniczny i kontaktow póki sie jakiś dobry fachowiec nie znajdzie nie mogę odzyskac :(

Się robi ;)

Posted

kurde zgapilam sie jak Shadow i Omen byli u nas w odwiedzinach , na dworzu Omen z Jadzia szalal po całosci i nawet Niya sie przyłaczyła , urządzili taką gonitwe że aż stratowali Shadowa który sobie spokojnie stal i kontemplował o co tu kaman :D.

Posted

[quote name='NiJaSe']aaa ja juz wiem :) , on przy każdym psie ma wątpliwośći tak jak i ja , tylko hmmmmm wyraża to w bardziej ekspresyjny sposób , a że do haszcząt wszelkiej maści ma sentyment nie mniejszy niż ja , a już że ma przekonanie że lepiej niż on się haszczakiem nie zajmie ..... bo nikt ich nie rozumie , tam im źle , niedobrze i wogóle masakra , to samo bylo z Ksenia i z Nikonem , że już o Seniorze tfu Oskarze nie wspomnę :D , jak słowo kilka razy rzucil mi tekstem że jedzie Seniora odebrać ;P

Ksenie też chciał zabrać?;)) Weź go jakos przekonaj żeby została

Posted

no a jak nie jak tak :D , hahaha taaa a ostatnio Twoj mąż reklamacje składał że Ksenia za dużo je ;))
a co to za medal Kseni u szyi dynda ??

Posted

twierdzi, że dla niego do jedzenia nic już nie zostaje:) Medal jest za wzorową postawę sportową:) Wręczony został Kseni po znajomosci:) TŻ utrzymuje, że Jadzka go bardzo polubiła:))))

Posted

Jaka ona jest śliczna. I ten nosek! Stworzony do całowania :crazyeye:
No jak ona biedna za dużo je, jak dostała medal za wzorową postawę sportową? Po znajomości, nie po znajomości, ale medal jest :diabloti:
Powinna mieć jeszcze jeden za wzorowe uzębienie :evil_lol:

Posted

caromina napisał(a):
twierdzi, że dla niego do jedzenia nic już nie zostaje:) Medal jest za wzorową postawę sportową:) Wręczony został Kseni po znajomosci:) TŻ utrzymuje, że Jadzka go bardzo polubiła:))))

bo Jadzia to chłopaciara :evil_lol: , tyłek mu cały czas do czochrania podstawiala i robiła lubieżnie uwodzicielską minę :diabloti:

Posted

Agmarek napisał(a):
Jaka ona jest śliczna. I ten nosek! Stworzony do całowania :crazyeye:
No jak ona biedna za dużo je, jak dostała medal za wzorową postawę sportową? Po znajomości, nie po znajomości, ale medal jest :diabloti:
Powinna mieć jeszcze jeden za wzorowe uzębienie :evil_lol:

Nochal śiczniasty, ale Ksenia humorzasta albo da pocałować, albo nie:) Medal jest, foty w medalu są:)A uzębienie podziwiał nawet psi dentysta. Powiedział,ze nigdy po zębiskach nie wpadłby na to, ze to 10-cio latka:)))

Posted

NiJaSe napisał(a):
bo Jadzia to chłopaciara :evil_lol: , tyłek mu cały czas do czochrania podstawiala i robiła lubieżnie uwodzicielską minę :diabloti:

Hahaha, a ja mówie,pojedzie chłop do Renata to będzie miała na niego oko czy nie głupieje w stolicy:)) A on wprost w paszczę lwa czyli w lubieżne łapki Jadzi:))

Posted

Nie martw się Caromina. Mnie Jadzia swoje cztery litery też pakowała na kolana i bynajmniej nie dlatego że jestem rodzaju męskiego :evil_lol: miałam torebkę przysmaków, więc Jadźki doopka siedziała na moich kolanach, a łepetyna była w torebce :eviltong: Ech...Lady :loveu:

Posted

Jadzka pasibrzuch:) hehehe moze sie obżartucha sama nadwagą wyeliminuje z kręgu zainteresowań mojego męża

(P.S.Mam nadzieję, ze się TŻ nigdy nie napatoczy na te kompromitacje treści:)))

• 2 weeks later...
Posted

MaDzIk27 napisał(a):

Pozdrawiam Michał

madzik, ja się po prostu wkurzylam, że Grzegorz mi nic nie powiedział (bo NiJaSe rozumiem, ze myslała, że wiem;))
nie uważam, że macie złe warunki czy coś. uważam wręcz, że u Was psy maja wiecej ruchu niz moje u mnie :P
po prostu wiem, że Grzegorz miał jakieś wątpliowści itp., ale zapomnialam przy tym jaki on jest ;)

jakbyście kiedys chcieli pomocy przy tym wchodzeniu psów na głowę, to mówcie, chętnie Was odwiedzimy :) no i Omenka zobaczymy!

czy mogłabym prosić jakieś fotki z nowego domu? :) chciałabym na stronkę fundacji wrzucić :)