MaDzIk27 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 witam Shadowem juz wszystko dobrze lapa jest zdrowa. Omen zdrowieje i przybiera szybko na wadze (24,6 kg) wyniki krwi tez zadawalajace. Omen w domu szaleje z Lulu a na dworze z Shadowem lataja jak wariaci albo siebie ganiajac albo biegajac za rzuconym patykiem, butelką, lub ringo. Dominacja juz byla bezkrwawa i dosyc szybka Grzegorzu i mru u nas naprawde maja obydwaj dobrze a jesli macie jakies watpliwości to powidzcie to nam a nie na forum sie o tym dowiadujemy :( Pozdrawiam Michał Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 super, że tytuł już tak nie straszy, wręcz na odwrót :) powodzenia psinko :) Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Omenku super, że już tytuł twojego wątku nie zatrzymuje bicia serca :) powodzenia w nowym domku :) Quote
NiJaSe Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 MaDzIk27 napisał(a):witam Shadowem juz wszystko dobrze lapa jest zdrowa. Omen zdrowieje i przybiera szybko na wadze (24,6 kg) wyniki krwi tez zadawalajace. Omen w domu szaleje z Lulu a na dworze z Shadowem lataja jak wariaci albo siebie ganiajac albo biegajac za rzuconym patykiem, butelką, lub ringo. Dominacja juz byla bezkrwawa i dosyc szybka Grzegorzu i mru u nas naprawde maja obydwaj dobrze a jesli macie jakies watpliwości to powidzcie to nam a nie na forum sie o tym dowiadujemy :( Pozdrawiam Michał heheh kolos z niego rośnie :evil_lol: super ze Shadowowa łapka wraca do formy , jak będzie wiadomo jak tam serducho ro dajcie znać. Grzegorz wątpliwośći ma zawsze jak oddajemy psiaki do DS-ów , Mru też może mieć wątpliwośći , ja też je na pocżątku miałam ale udowodniliście mi że umiecie i chcecie bardzo skrupulatnie opiekować się psami , umiecie słuchać i stosować się do wskazówek a w razie najmniejszych wątpliwości odrazu dzwonicie. Baliśmy się trochę o Omena bo to pies szczególnej troski i uwagi ale widze że potraficie zadbać o jego zdrowie i pilnujecie badan kontrolnych jak należy , dobrze że uszanowaliście "ustalenia" między psami i nie próbujecie zmieniać tylko szanujecie ich podział ról między sobą ale i nie dajecie sobie wejść na głowę. Quote
Agmarek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 O psia kość! Omen w ds? :crazyeye: a dlaczego ja nic nie wiem?! :mad: Wracam tu sobie po urlopie i takie super wieści! :multi: MaDzIk27 nie wiem czy zauważyliście, ale husky to choroba i to chyba nieuleczalna ;) A puki co to gdyby ktoś szukał huskiego w czerwonej obroży, to do mnie :diabloti: Quote
NiJaSe Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 tak to jest jak ktoś sie po urlopach szlaja ;p;p a tak swoją drogą to weźcie mi smsy slijcie z podpisem , bo rozpizgrzyłam aparat telefoniczny i kontaktow póki sie jakiś dobry fachowiec nie znajdzie nie mogę odzyskac :( Quote
Agmarek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 NiJaSe napisał(a):tak to jest jak ktoś sie po urlopach szlaja ;p;p a tak swoją drogą to weźcie mi smsy slijcie z podpisem , bo rozpizgrzyłam aparat telefoniczny i kontaktow póki sie jakiś dobry fachowiec nie znajdzie nie mogę odzyskac :( Się robi ;) Quote
MaDzIk27 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Witam :)) Omen, Shadow i Lulu niestety albo i stety już nam weszli na głowe :))) Pozdrawiam Madzia Quote
Vlk Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 no super wieści :) też wróciłam z wyjazdu a tu takie coś... ja chcieć nowe fotkiii :D Quote
NiJaSe Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 kurde zgapilam sie jak Shadow i Omen byli u nas w odwiedzinach , na dworzu Omen z Jadzia szalal po całosci i nawet Niya sie przyłaczyła , urządzili taką gonitwe że aż stratowali Shadowa który sobie spokojnie stal i kontemplował o co tu kaman :D. Quote
caromina Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='NiJaSe']aaa ja juz wiem :) , on przy każdym psie ma wątpliwośći tak jak i ja , tylko hmmmmm wyraża to w bardziej ekspresyjny sposób , a że do haszcząt wszelkiej maści ma sentyment nie mniejszy niż ja , a już że ma przekonanie że lepiej niż on się haszczakiem nie zajmie ..... bo nikt ich nie rozumie , tam im źle , niedobrze i wogóle masakra , to samo bylo z Ksenia i z Nikonem , że już o Seniorze tfu Oskarze nie wspomnę :D , jak słowo kilka razy rzucil mi tekstem że jedzie Seniora odebrać ;P Ksenie też chciał zabrać?;)) Weź go jakos przekonaj żeby została Quote
NiJaSe Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 no a jak nie jak tak :D , hahaha taaa a ostatnio Twoj mąż reklamacje składał że Ksenia za dużo je ;)) a co to za medal Kseni u szyi dynda ?? Quote
caromina Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 twierdzi, że dla niego do jedzenia nic już nie zostaje:) Medal jest za wzorową postawę sportową:) Wręczony został Kseni po znajomosci:) TŻ utrzymuje, że Jadzka go bardzo polubiła:)))) Quote
Agmarek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jaka ona jest śliczna. I ten nosek! Stworzony do całowania :crazyeye: No jak ona biedna za dużo je, jak dostała medal za wzorową postawę sportową? Po znajomości, nie po znajomości, ale medal jest :diabloti: Powinna mieć jeszcze jeden za wzorowe uzębienie :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 caromina napisał(a):twierdzi, że dla niego do jedzenia nic już nie zostaje:) Medal jest za wzorową postawę sportową:) Wręczony został Kseni po znajomosci:) TŻ utrzymuje, że Jadzka go bardzo polubiła:)))) bo Jadzia to chłopaciara :evil_lol: , tyłek mu cały czas do czochrania podstawiala i robiła lubieżnie uwodzicielską minę :diabloti: Quote
caromina Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Agmarek napisał(a):Jaka ona jest śliczna. I ten nosek! Stworzony do całowania :crazyeye: No jak ona biedna za dużo je, jak dostała medal za wzorową postawę sportową? Po znajomości, nie po znajomości, ale medal jest :diabloti: Powinna mieć jeszcze jeden za wzorowe uzębienie :evil_lol: Nochal śiczniasty, ale Ksenia humorzasta albo da pocałować, albo nie:) Medal jest, foty w medalu są:)A uzębienie podziwiał nawet psi dentysta. Powiedział,ze nigdy po zębiskach nie wpadłby na to, ze to 10-cio latka:))) Quote
caromina Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 NiJaSe napisał(a):bo Jadzia to chłopaciara :evil_lol: , tyłek mu cały czas do czochrania podstawiala i robiła lubieżnie uwodzicielską minę :diabloti: Hahaha, a ja mówie,pojedzie chłop do Renata to będzie miała na niego oko czy nie głupieje w stolicy:)) A on wprost w paszczę lwa czyli w lubieżne łapki Jadzi:)) Quote
NiJaSe Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 spoko do rozwinięcia romansu nie pozwoliłam :D:D:D Quote
Agmarek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Nie martw się Caromina. Mnie Jadzia swoje cztery litery też pakowała na kolana i bynajmniej nie dlatego że jestem rodzaju męskiego :evil_lol: miałam torebkę przysmaków, więc Jadźki doopka siedziała na moich kolanach, a łepetyna była w torebce :eviltong: Ech...Lady :loveu: Quote
caromina Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jadzka pasibrzuch:) hehehe moze sie obżartucha sama nadwagą wyeliminuje z kręgu zainteresowań mojego męża (P.S.Mam nadzieję, ze się TŻ nigdy nie napatoczy na te kompromitacje treści:))) Quote
Agmarek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 MaDzIk27 napisał(a):co tu tak cicho :)) No właśnie :mad: Quote
Akrum Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 i ja się dopytuję... może jakieś relacje z domku Omenkowego by się znalazły ,co? Quote
mru Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 MaDzIk27 napisał(a): Grzegorzu i mru u nas naprawde maja obydwaj dobrze a jesli macie jakies watpliwości to powidzcie to nam a nie na forum sie o tym dowiadujemy :( Pozdrawiam Michał madzik, ja się po prostu wkurzylam, że Grzegorz mi nic nie powiedział (bo NiJaSe rozumiem, ze myslała, że wiem;)) nie uważam, że macie złe warunki czy coś. uważam wręcz, że u Was psy maja wiecej ruchu niz moje u mnie :P po prostu wiem, że Grzegorz miał jakieś wątpliowści itp., ale zapomnialam przy tym jaki on jest ;) jakbyście kiedys chcieli pomocy przy tym wchodzeniu psów na głowę, to mówcie, chętnie Was odwiedzimy :) no i Omenka zobaczymy! czy mogłabym prosić jakieś fotki z nowego domu? :) chciałabym na stronkę fundacji wrzucić :) Quote
Recommended Posts