andzia69 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 agusiazet napisał(a):Tak, Aguś bardzo lubi Sabcię i żałuję, że psiaki nie mogą pójść razem do hotelu:( wiedziałam, ze skądś znam Sabcię...ona jest świętokrzyska bida:-(:-(:-( Quote
Ewanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Smutna, tragiczna historia ... zgadzam się w pełni, że za błędy popełnione przez ludzi, w żadnym wypadku nie mogą cierpieć zwierzęta. Quote
judita Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czytam i w głowie mi się nie mieści ... mam nadzieję, że kobieta chociaż się wytłumaczy. Quote
koosiek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy wiadomo już coś o Kundlu? Gdzie on jest, w Popielarni czy Jaktorowie - jeśli jeszcze jest? Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 koosiek napisał(a):Czy wiadomo już coś o Kundlu? Gdzie on jest, w Popielarni czy Jaktorowie - jeśli jeszcze jest? Nic nie wiadomo.... Kundel powinien byc w Jaktorowie :( Quote
majqa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ani nie mam wieści o terierku ani o kundlu. Też czekam jak na szpilkach. Quote
Scheila Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Terierek już wczoraj ponoć pojechał. Niestety nie wiem kto go zabrał i dokąd. Quote
majqa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pisałam o tym wcześniej (terierek), Omar do Tattoi. Quote
Jo37 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy ktoś jedzie do Popielarni ? Obiecałam poszukać Korka ale nigdy tam nie byłam . Gdyby ktoś się wybierał to prośba o sygnał. Mój telefon 0-600 953 938. Mam samochód i wyjazd jest na mój koszt. Quote
Lucyna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bardzo prosimy, jeśli ktoś dałby radę pojechać z Jo, odwdzięczę się deklaracją 100 PLN jednorazowo na jakąś bidę ... tylko tak mogę. Mieszkam za daleko. :modla: Quote
DORA1020 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bardzo prosimy,kto pomoze nam odnalezc Koreczka, Jo moze jechac jutro,ew.w piatek. Quote
Lucyna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pięknie dziękujemy, ja podtrzymuję swoją deklarację :loveu: Quote
dii Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Lucyna napisał(a):Pięknie dziękujemy, ja podtrzymuję swoją deklarację :loveu: Lucyna :loveu: , na to jeszcze będzie czas :cool3: , Wysłałam pw do Jo . Quote
ocelot Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kochani jak będziecie w Popielarni zahaczcie o Jaktorów, trzeba sprawdzić co z Kundlem. Quote
malibo57 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jo, podam Twój numer agata-air ( nie może zalogować się na Dogo). Ona też się wybiera. Sprawdźcie przy okazji, czy wiszą nasze ogłoszenia - Agata wie, gdzie powinny być. Bo to bardzo dziwne, ze zniknęły ogłoszenia Wiosny. Quote
DORA1020 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bardzo wazne jest tez zebyscie porozmawialy z listonoszem/jezeli jutro pojedziecie/ czy on byl u Aliny S w ubieglym tygodniu,bo jezeli nie,to klamstwo tej kobiety jest ewidentne,a tak prawde mowiac,to w nic juz nie wierze,a iskierka nadziei jest bardzo malutka. Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 prawdopodobnie jeden z psow ktory przebywa u AlinyS miał pchły wiec sprawdzcie swoich podopiecznych z tamtad zabranych... Quote
agusiazet Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aguś już w hoteliku w Brzyściu, rzecz jasna żadnej książeczki zdrowia, mimo, że ja płaciłam za szczepienia psa i jego kastrację! I prosiłam o nią, nawet jeśli nie ma aktualnych szczepień! Quote
ocelot Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 agusiazet napisał(a):Aguś już w hoteliku w Brzyściu, rzecz jasna żadnej książeczki zdrowia, mimo, że ja płaciłam za szczepienia psa i jego kastrację! I prosiłam o nią, nawet jeśli nie ma aktualnych szczepień! Pamiętam. zgubiłam dawno już wątek Agusia, ale to akurat pamiętam. a wykastrowany jest chociaż? Quote
agusiazet Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ocelot napisał(a):Pamiętam. zgubiłam dawno już wątek Agusia, ale to akurat pamiętam. a wykastrowany jest chociaż? Ja nie sprawdzałam jeszcze. W hoteliku będę jutro! Quote
migdalena Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jestem w posiadaniu książeczki psa o imieniu Fox. Data ur.2007,czarny,podpalany szorstki. Ostatnie szczepienie(Rabisin) z 17.XI 09. Alina dała mi ją omyłkowo za innego teriera,który szczęśliwie znalazł dom i którego odebrałam właśnie z ta książeczką. Pies według info.pochodzi ze schroniska w Milanówku. Quote
Jo37 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Byłyśmy dzisiaj. Psiaka nie znalazłyśmy. Popytałyśmy się spotkanych ludzi ale nikt nie widział.Ogłoszenia widziałyśmy ale są rozmazane . W Kuźni ogłoszenie wisi ale psiak się tam nie pokazał. Quote
dii Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jo dzięki za wyjazd:loveu: Trochę zwiedziłyśmy okolicę :p choć bez rezultaów w znalezieniu Korka :placz: No cóż , przejrzałam zamknięty wątek i jak to kiedyś mówiono : "POLAM" i wszystko jasne :mad::-( http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page4 http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page21 http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page23 Quote
Recommended Posts