Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Tak, Aguś bardzo lubi Sabcię i żałuję, że psiaki nie mogą pójść razem do hotelu:(

wiedziałam, ze skądś znam Sabcię...ona jest świętokrzyska bida:-(:-(:-(

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś jedzie do Popielarni ? Obiecałam poszukać Korka ale nigdy tam nie byłam . Gdyby ktoś się wybierał to prośba o sygnał. Mój telefon 0-600 953 938. Mam samochód i wyjazd jest na mój koszt.

Posted

Bardzo prosimy, jeśli ktoś dałby radę pojechać z Jo, odwdzięczę się deklaracją 100 PLN jednorazowo na jakąś bidę ... tylko tak mogę. Mieszkam za daleko.
:modla:

Posted

Lucyna napisał(a):
Pięknie dziękujemy, ja podtrzymuję swoją deklarację :loveu:

Lucyna :loveu: , na to jeszcze będzie czas :cool3: ,
Wysłałam pw do Jo .

Posted

Jo, podam Twój numer agata-air ( nie może zalogować się na Dogo). Ona też się wybiera.
Sprawdźcie przy okazji, czy wiszą nasze ogłoszenia - Agata wie, gdzie powinny być.
Bo to bardzo dziwne, ze zniknęły ogłoszenia Wiosny.

Posted

Bardzo wazne jest tez zebyscie porozmawialy z listonoszem/jezeli jutro pojedziecie/ czy on byl u Aliny S w ubieglym tygodniu,bo jezeli nie,to klamstwo tej kobiety jest ewidentne,a tak prawde mowiac,to w nic juz nie wierze,a iskierka nadziei jest bardzo malutka.

Posted

Aguś już w hoteliku w Brzyściu, rzecz jasna żadnej książeczki zdrowia, mimo, że ja płaciłam za szczepienia psa i jego kastrację! I prosiłam o nią, nawet jeśli nie ma aktualnych szczepień!

Posted

agusiazet napisał(a):
Aguś już w hoteliku w Brzyściu, rzecz jasna żadnej książeczki zdrowia, mimo, że ja płaciłam za szczepienia psa i jego kastrację! I prosiłam o nią, nawet jeśli nie ma aktualnych szczepień!

Pamiętam. zgubiłam dawno już wątek Agusia, ale to akurat pamiętam.
a wykastrowany jest chociaż?

Posted

Jestem w posiadaniu książeczki psa o imieniu Fox. Data ur.2007,czarny,podpalany szorstki.
Ostatnie szczepienie(Rabisin) z 17.XI 09.
Alina dała mi ją omyłkowo za innego teriera,który szczęśliwie znalazł dom i którego odebrałam właśnie z ta książeczką.
Pies według info.pochodzi ze schroniska w Milanówku.

Posted

Byłyśmy dzisiaj. Psiaka nie znalazłyśmy. Popytałyśmy się spotkanych ludzi
ale nikt nie widział.Ogłoszenia widziałyśmy ale są rozmazane . W Kuźni ogłoszenie wisi
ale psiak się tam nie pokazał.

Posted

Jo dzięki za wyjazd:loveu: Trochę zwiedziłyśmy okolicę :p choć bez rezultaów w znalezieniu Korka :placz:
No cóż , przejrzałam zamknięty wątek i jak to kiedyś mówiono : "POLAM" i wszystko jasne :mad::-(

http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page4
http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page21
http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-psów.-Brak-miejsc/page23