Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam o poranku poniedzialkowym , deszc u nas niestety pada a ja mam tyyyle zalatwien na miescie :( i wizyte u dentysty brrrr... i w urzedzie skarbowym;( mam nadzieje ze Wasz poniedzialek jest lepszy...

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
A Wawka to jakaś jednak głupia jest. A przynajmniej moja dzielnica :) Wiecie, że ja nigdy nie widziałam tutaj czarnego sznupa mini? Olbrzyma tak, bo miała moja sąsiadka, średniaka pieprzaka też, ale czarnuszka mini nigdy. A Juleczka jest prześliczna!!

mala_czarna a gdzie Ty mieszkasz? bo ja na Mokotowie codziennie widuję conajmniej 2 mini czarne :lol: ... jak tylko oko otworzę:roflt: ja mam dwie czarne mini + 1 olbrzyma (klan czarnych :cool3:) a na moim osiedlu są jeszcze inne 2 mini czarne + 3 czarne sznupowate (mniej lub bardziej)

a podlewanie trawie w słońcu rzeczywiście szkodzi i wiem to bez netu :eviltong:

buziaki dla Julki Kulki w czarny cudny nochal :loveu:

Posted

jambi_ napisał(a):

a podlewanie trawie w słońcu rzeczywiście szkodzi i wiem to bez netu :eviltong:

ależ to wszystko niereformowalne - nie słuyszałyście, że tylko krowa nie zmienia poglądów??? pisałam - to NAJNOWSZE badania :eviltong: trzeba iść naprzód - postęp się to nazywa :evil_lol: a nie tylko WIEM i WIEM i nic nie chcą się rozwijać bo już WIEDZĄ :diabloti::eviltong:

a wracając do Julki to jesteśmy umówione na czwartek na operację :shocked!: no i niestety nie da się prawdopodobnie za jednym razem obydwu listew wyciąć bo to byłoby zbyt rozległe :shake: przed zabiegiem zrobimy też RTG

ale się boję :mdleje: aaaaaa niech mnie ktoś psituli :placz: niecierpię jak one mają coś robione buuu

Posted

trzymaj się mala! :happy1: a jak chcesz to ja Cię mogę przytulić, :buzi:... tylko musisz wpaśc do Wawki :evil_lol:

powiedz sobie, że to dla ich dobra! nie za kare jej to będą robić tylko dla zdrowia i urody ;)

ps. postęp postępem ale trzeba być wiernym swoim ideałom :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ to wszystko niereformowalne - nie słuyszałyście, że tylko krowa nie zmienia poglądów??? pisałam - to NAJNOWSZE badania :eviltong: trzeba iść naprzód - postęp się to nazywa :evil_lol: a nie tylko WIEM i WIEM i nic nie chcą się rozwijać bo już WIEDZĄ :diabloti::eviltong:

a wracając do Julki to jesteśmy umówione na czwartek na operację :shocked!: no i niestety nie da się prawdopodobnie za jednym razem obydwu listew wyciąć bo to byłoby zbyt rozległe :shake: przed zabiegiem zrobimy też RTG

ale się boję :mdleje: aaaaaa niech mnie ktoś psituli :placz: niecierpię jak one mają coś robione buuu

Maławaszko, sercem i myślami jesteśmy z Tobą i Julcią. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze!!

Posted

zerduszko napisał(a):
A sterylka kiedy?? Biedna Julcia, tyle razy ją będą kroić :(

będą kroić dwa razy - teraz będzie sterylka + jedna listwa, chyba że jak wet to zobaczy to zdecyduje inaczej, ale na pewno musi być teraz usunięty ten wystający pypeć :shake:

Posted

Malawaszko Julcia Cie psituli wszystkimi czterema łapkami jak juz bedzie po zabiegu :) wszystko będzie dobrze trzymamy wszystkie łapy za Was...

Posted

Wiem, że zdjęcia kichowate :shake:. Przy tej pogodzie w tym kąciku strasznie ciemno jest,lampa z aparatu średnio pomaga. Poza tym psina ciemna a ciemne psiaki jakoś badziewnie mi na fotach wychodzą :shake:.
Tak na oko to ona niedużo większa niż Julka jest. Bardziej masywna/szersza i troszkę wyższa.

Posted

o kurcze jaka bida , kłębek dredów ... szkoda że pysia nie widac . Nie da rady jej choc troszkę obciąc ?? bo napewno jej zle bardzo z takim futrem...

Posted

Kurcze nawet jeśli się zgubiła to albo bardzo długo się pląta bo stan jej sierści jest opłakany:placz: albo właściciele ją zaniedbywali :mad: a to jeszcze gorsze . Tak naprawdę pod tą plątanina futra może byc zupelnie inny pies i właściciele mogą jej nie poznac na fotkach. Zakładając pierwszą wersję wydarzeń...