Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja widzę że na Julci goi się jak na psie :P mój mąż po przepuklinie tydzień ledwie chodził a kolejne dwa był " cierpiący i obolały " hehe a Julcia energia , radosc i w dupce ma cała operację :) śliczna jest w tym kaftaniku jak dzidzius w piżamce :)

Posted

aaa jak wszystko dobrze pójdzie to Julka w piątek zmienia adres :cry:

dziś jedziemy wyjąć ten pieroński dren który mi tylko siwych włosów dodaje a okazał się niepotrzebny

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa jak wszystko dobrze pójdzie to Julka w piątek zmienia adres :cry:

nie rycz mała, nie rycz, zara sie jakas następna sirota przypałęta... a właśnie, i tu tez ten tytuł jakiś nieadekwatny :)

Posted

Super ze Julenka juz prawie zdrowa ... biedna Malawaszka pewnie będzie tęsknic za malutką . A bedzie przynajmniej blisko mieszkac ?? żebyś ją widywała ??

Posted

Niby nie jakos bardzo daleko bo około 60 km, ale na takie odwiedziny to zwykle czasu brak bo są kolejne którym trzeba pomóc, a i ja niespecjalnie lubię :oops: bo potem od nowa i od nowa tęsknię za nimi :oops:

a w ogóle to wiecie co? ona chyba źle się czuła z tymi guzami albo coś jeszcze jej się w macicy działo - nie wiem bo nie mogę dopaść tego weta co ją operował żeby zapytać, a on pewnie już nie pamięta co tam było :roll: bardzo odżyła teraz - bryka jak młódka, dziś za patykiem i bawiła się nim i podrzucała i gryzła - wcześniej nie chciała - cudowna jest i coraz fajniejsza bo się robi taka żywiutka iskierka jak wszystkie sznupki :loveu: