malawaszka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 taka dzielna dziewczyna :) to spacerek po powrocie dziś do domu - radoszka :) Quote
zerduszko Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nie mów, że nie ma zdjęć z dużą koleżanką, koleżanko ;) Taki psiak, to skarb ;) Quote
malawaszka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 no nie ma bo ja ich tam zostawiłam po obiedzie i pojechałam do missieek - a tam wypstrykałam caluśką kartę :lol: Quote
Margi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jaki śliczny i twarzowy kubraczek. Super,że dziewczynka zdrowieje. Quote
weszka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Śliczna i jeszcze grzeczna - normalnie suczy sznaucerkowy ideał :) Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 ZAPRASZAMY na bazar kosmetyczny!!!! http://www.dogomania.pl/threads/188647 Quote
lilo Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja widzę że na Julci goi się jak na psie :P mój mąż po przepuklinie tydzień ledwie chodził a kolejne dwa był " cierpiący i obolały " hehe a Julcia energia , radosc i w dupce ma cała operację :) śliczna jest w tym kaftaniku jak dzidzius w piżamce :) Quote
malawaszka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 dokładnie - jak na psie (tfu tfu żeby nie zapeszyć!!!!) - dziś nawet bawiła się z Dropsem :mdleje: a ja dostane przez nich zawału bo powinna się oszczędzać Quote
AniaGucio Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nie było mnie kilka dni i okazuje się, że Julcia już po operacji, nawet już bryka :) Zdjęcia są rewelacyjne - takie małe latające diabełki ;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 aaa jak wszystko dobrze pójdzie to Julka w piątek zmienia adres :cry: dziś jedziemy wyjąć ten pieroński dren który mi tylko siwych włosów dodaje a okazał się niepotrzebny Quote
zerduszko Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zrzutka an farbę dla pięknej Waszki pilnie potrzebna ;) Kciuki za Julę :) Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 zerduszko napisał(a):Zrzutka an farbę dla pięknej Waszki pilnie potrzebna ;) Kciuki za Julę :) nabijaj się nabijaj :obrazic: a ja niedługo będę szpakowata :shock: Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malawaszka napisał(a):aaa jak wszystko dobrze pójdzie to Julka w piątek zmienia adres :cry: nie rycz mała, nie rycz, zara sie jakas następna sirota przypałęta... a właśnie, i tu tez ten tytuł jakiś nieadekwatny :) Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 no przecież jeszcze u mnie i nadal leczymy :lol: Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ale mi chodziło o ten "brak szans na adopcję" i Ty dobrze o tym wiesz :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 a bo z tym zmienianiem taka kicha jest na dogo teraz, że mi się nie chce :lol: z mienię na amen jak już będzie w domku :) Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Dren wyjęty, goi się pięknie hura hura :) a jakbym wiedziała, że wyjęcie drenu tak wygląda to nie jechałabym taki kawał :lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 zerduszko napisał(a):A jak Julek - szczęśliwszy? czubek bez zmian :lol: właśnie szaleje z Dropsem :loveu: Quote
lilo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Super ze Julenka juz prawie zdrowa ... biedna Malawaszka pewnie będzie tęsknic za malutką . A bedzie przynajmniej blisko mieszkac ?? żebyś ją widywała ?? Quote
malawaszka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Niby nie jakos bardzo daleko bo około 60 km, ale na takie odwiedziny to zwykle czasu brak bo są kolejne którym trzeba pomóc, a i ja niespecjalnie lubię :oops: bo potem od nowa i od nowa tęsknię za nimi :oops: a w ogóle to wiecie co? ona chyba źle się czuła z tymi guzami albo coś jeszcze jej się w macicy działo - nie wiem bo nie mogę dopaść tego weta co ją operował żeby zapytać, a on pewnie już nie pamięta co tam było :roll: bardzo odżyła teraz - bryka jak młódka, dziś za patykiem i bawiła się nim i podrzucała i gryzła - wcześniej nie chciała - cudowna jest i coraz fajniejsza bo się robi taka żywiutka iskierka jak wszystkie sznupki :loveu: Quote
Recommended Posts