Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Pojechałyśmy po 7 do Katowic coby uniknąc skwaru bo jakaś masakra jest w aucie bez klimy :shake: matko ale ja jestem panikara nawiedzona :lol: wet zobaczył tą ranę i mówi, ze z mojego opisu to spodziewał się jakiegoś dramatu tam, a to w taki upał nic nadzwyczajnego, szwy już zdjęte, trochę trzeba poprzemywać, ale wreszcie uwolniona z kubraka :laola:

ufffffff a ja :splat:

aaa i mamy wyniki his-pat - nie ma nic nadzwyczajnego poza gruczolakiem - uffffff :loveu:

extra :)
a czy sąsiedzi już wiedzą, że Ty jesteś w pakiecie z Julką? :diabloti:

no i nigdy w siebie nie wątp - złota dziewczyno :loveu: - gdzie rękę przyłożysz tam szczęśliwość nadchodzi ;)

masz 3 (słownie TRZY) nieaktualne banerki w podpisie w ciągu kilku dni się przeterminowały :multi:
a Ty mówisz, że się nie nadajesz :shake:

Posted

[quote name='Bliss']extra :)
a czy sąsiedzi już wiedzą, że Ty jesteś w pakiecie z Julką? :diabloti:

no i nigdy w siebie nie wątp - złota dziewczyno :loveu: - gdzie rękę przyłożysz tam szczęśliwość nadchodzi ;)

masz 3 (słownie TRZY) nieaktualne banerki w podpisie w ciągu kilku dni się przeterminowały :multi:
a Ty mówisz, że się nie nadajesz :shake:

hahaha wiedzą :lol: już umówiłam się z sąsiadką, że w czwartek wpadam na kawkę wykąpać Julkę bo skóra jej się trochę pogorszyła przez ten upał i kubrak ;)
a bannerki - to tylko do Julkowego przyłożyłam rękę :P

[quote name='lika1771']Nasza kolezanka miała powazny wypadek potrzebujemy pomocy zeby wyadoptowac Jej tymczasowiczke http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-śpiączce-pomóżcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJKĘ!

o kurcze...

Posted

Wczoraj Julka przybiegła mi się pochwalić jaka jest śliczna :loveu: była u fryzjera, jej Pani nie może się nachwalić jaka Jula jest kochana i grzeczna :loveu: jak ją dopadnę następnym razem to porobię fotki

Posted

malawaszka napisał(a):
Wczoraj Julka przybiegła mi się pochwalić jaka jest śliczna :loveu: była u fryzjera, jej Pani nie może się nachwalić jaka Jula jest kochana i grzeczna :loveu: jak ją dopadnę następnym razem to porobię fotki

Huuuuura :D miłość kwitnie :D

• 4 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Panny Julianny :loveu: ja ją widuję prawie codziennie :loveu: jest fantastyczna i bardzo ją kochają :) i ja też ją bardzo kocham!

Jula ze swoim psijacielem Makusiem

moja śliczna

Posted

kurde nic tylko sie cieszyc a mi jakos oczy zamokly jak zobaczylam ta mala dziewczynke ktora niedawno byla taka chora a dzis jest sliczna i pelna zycia... cudo poprostu cudo

Posted

farmerka63 napisał(a):
Wasiu... Też mam oczy spocone... :loveu:

To chyba jakaś choroba przenoszona drogą internetową:evil_lol:, bo mnie też oczy się spociły i to bardzo! Cudna dziewczynka:loveu:

Posted

cudna Julka-Kulka :) taka radosna, zadowolona, panna na włościach ;) i chyba rozszczekana...

wspaniale ogląda się takie zdjęcia, i czyta takie słowa, zwłąszcza gdy jeszcze świeżo w pamięci jest biedna psina, z guzami, którą trzeba było na cito brać na dt...