zerduszko Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 :bigcool: Julcia na piątkę, Wasi za panikę pała :eviltong: Quote
Bliss Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 malawaszka napisał(a):Pojechałyśmy po 7 do Katowic coby uniknąc skwaru bo jakaś masakra jest w aucie bez klimy :shake: matko ale ja jestem panikara nawiedzona :lol: wet zobaczył tą ranę i mówi, ze z mojego opisu to spodziewał się jakiegoś dramatu tam, a to w taki upał nic nadzwyczajnego, szwy już zdjęte, trochę trzeba poprzemywać, ale wreszcie uwolniona z kubraka :laola: ufffffff a ja :splat: aaa i mamy wyniki his-pat - nie ma nic nadzwyczajnego poza gruczolakiem - uffffff :loveu: extra :) a czy sąsiedzi już wiedzą, że Ty jesteś w pakiecie z Julką? :diabloti: no i nigdy w siebie nie wątp - złota dziewczyno :loveu: - gdzie rękę przyłożysz tam szczęśliwość nadchodzi ;) masz 3 (słownie TRZY) nieaktualne banerki w podpisie w ciągu kilku dni się przeterminowały :multi: a Ty mówisz, że się nie nadajesz :shake: Quote
lika1771 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nasza kolezanka miała powazny wypadek potrzebujemy pomocy zeby wyadoptowac Jej tymczasowiczke http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-śpiączce-pomóżcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJKĘ! Quote
weszka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ale superowo!!! Nie dość że dom to jeszcze pod samym nosem! Bardzo się cieszę! Quote
malawaszka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 [quote name='Bliss']extra :) a czy sąsiedzi już wiedzą, że Ty jesteś w pakiecie z Julką? :diabloti: no i nigdy w siebie nie wątp - złota dziewczyno :loveu: - gdzie rękę przyłożysz tam szczęśliwość nadchodzi ;) masz 3 (słownie TRZY) nieaktualne banerki w podpisie w ciągu kilku dni się przeterminowały :multi: a Ty mówisz, że się nie nadajesz :shake: hahaha wiedzą :lol: już umówiłam się z sąsiadką, że w czwartek wpadam na kawkę wykąpać Julkę bo skóra jej się trochę pogorszyła przez ten upał i kubrak ;) a bannerki - to tylko do Julkowego przyłożyłam rękę :P [quote name='lika1771']Nasza kolezanka miała powazny wypadek potrzebujemy pomocy zeby wyadoptowac Jej tymczasowiczke http://www.dogomania.pl/threads/189012-dogomaniaczka-w-śpiączce-pomóżcie-wyadoptowac-jej-tymczasowiczke-SOJKĘ! o kurcze... Quote
Energy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dopiero dotarłam:oops: Szczęścia Juleczko:loveu: Malawaszka jesteś wielka:loveu: Quote
malawaszka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 POMOCYYYY!!!! :cry: http://www.dogomania.pl/threads/189124-Sznaucer-olbrzym-porzucony-przy-trasie-WAKACJE!!!-POMOCY!!! Quote
lilo Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Malawaszka Ty to jednak cwaniak jesteś , oddałaś Julke ale tak nie do końca :P żeby ją miec na oku i miziac wg. uznania :P Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Wczoraj Julka przybiegła mi się pochwalić jaka jest śliczna :loveu: była u fryzjera, jej Pani nie może się nachwalić jaka Jula jest kochana i grzeczna :loveu: jak ją dopadnę następnym razem to porobię fotki Quote
__Lara Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 malawaszka napisał(a):Wczoraj Julka przybiegła mi się pochwalić jaka jest śliczna :loveu: była u fryzjera, jej Pani nie może się nachwalić jaka Jula jest kochana i grzeczna :loveu: jak ją dopadnę następnym razem to porobię fotki Huuuuura :D miłość kwitnie :D Quote
jambi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 AMIGA napisał(a):Oj to czekamy z niecierpliwoscią :-) no właśnie, ja się dziwię, że jeszcze jej nie dopadłaś ;) Quote
malawaszka Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Jula świetnie - wszyscy zachwyceni, panienka jeździła teraz ze swoją panią w odwiedziny do rodziny i podbijała kolejno wszystkie serca :loveu: zdjęć nie mam bo pada Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Pozdrowienia od Panny Julianny :loveu: ja ją widuję prawie codziennie :loveu: jest fantastyczna i bardzo ją kochają :) i ja też ją bardzo kocham! Jula ze swoim psijacielem Makusiem moja śliczna Quote
malawaszka Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 i szalona na swoich włościach :cool3: Quote
lilo Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 kurde nic tylko sie cieszyc a mi jakos oczy zamokly jak zobaczylam ta mala dziewczynke ktora niedawno byla taka chora a dzis jest sliczna i pelna zycia... cudo poprostu cudo Quote
farmerka63 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wasiu... Też mam oczy spocone... :loveu: Quote
Energy Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 farmerka63 napisał(a):Wasiu... Też mam oczy spocone... :loveu: Nie wiem czemu, ale ja też:cool3: Cudna jest:loveu: Quote
zerduszko Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ona jest po prostu piękna.... a taka bez szans była ;) Quote
sybil Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 farmerka63 napisał(a):Wasiu... Też mam oczy spocone... :loveu: To chyba jakaś choroba przenoszona drogą internetową:evil_lol:, bo mnie też oczy się spociły i to bardzo! Cudna dziewczynka:loveu: Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Piekna! to nie ta psina, którą widziałam wtedy w schronie! :D :D :D Quote
jambi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 cudna Julka-Kulka :) taka radosna, zadowolona, panna na włościach ;) i chyba rozszczekana... wspaniale ogląda się takie zdjęcia, i czyta takie słowa, zwłąszcza gdy jeszcze świeżo w pamięci jest biedna psina, z guzami, którą trzeba było na cito brać na dt... Quote
Recommended Posts