Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
dzisiaj??? teraz???? aaaa a ja mam nieposprzatane :mdleje:

Spoko - jadę do domu, do weta, z psem, coś zjem i 2 h jazdy. To będę zaraz za 5 h ;) Poza tym ja od 2 tyg. też mam nieposprzątane, więc jestem przyzwyczjona ;)
Zadzwonię nim wyjadę :)

Posted

ale macie fajnie dziewczyny ze sie spotykacie weekendowo :) u nas chmurek nie ma , czyste niebieskie niebo bez chmurek :) deszczu tez raczej nie bedzie...

Posted

lilo napisał(a):
ale macie fajnie dziewczyny ze sie spotykacie weekendowo :) u nas chmurek nie ma , czyste niebieskie niebo bez chmurek :) deszczu tez raczej nie bedzie...

aha... ładne mi weekendowo - weekendowo to miało być jutro - posiedziałybyśmy na słoneczku itd... a zerduszko mi wiezie 4 prezenciki :lol: cobym się w weekend nie nudziła :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mieszkam koło Siewierza - :lol:

patrz... aja myślałam, że koło Sosnowca :eviltong:

lilo napisał(a):
Junę to ja wezmę chyba na wakacje ,

ale... Julę czy Lu ? bo Ci wyszło chyba 2 w 1 :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
dzisiaj??? teraz???? aaaa a ja mam nieposprzatane :mdleje:

co sie przejmujesz? :roll: najwyżej do domu nie wpuścisz i pod pretekstem udania sie na obchód okolicy odciągniesz od domu :p

malawaszka napisał(a):
zerduszko mi wiezie 4 prezenciki :lol: cobym się w weekend nie nudziła :evil_lol:

niech zgadnę.... sierściuchy pospolite? :cool3:

DZIEŃDOBRY DLA JULKI-KULKI!

Posted

ooo a co to za pakieciki dostaniesz ?? czyzby jakies kinder niespodzianki ?? jesli tak to przekonalyscie mnie - lepiej niech zerduszko mnie w weekendy nie odwiedza :P nie mam podejscia do dzieci hehehe

Posted

lilo napisał(a):
ooo a co to za pakieciki dostaniesz ?? czyzby jakies kinder niespodzianki ?? jesli tak to przekonalyscie mnie - lepiej niech zerduszko mnie w weekendy nie odwiedza :P nie mam podejscia do dzieci hehehe

Ale to są baaardzo grzeczne dzieci :) Luk -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112290&start=195

Ale ściema ze słonkiem :P do domu nie chcesz wpuscić ;) Nie martw się, specjalnie wzięłam wolne ;)

Posted

Ło Matko jakie cuda - Malawaszko a Ty to chyba masz juz zoo przydomowe , bileciki niedlugo bedziesz sprzedawac :) kociaki są super ale nie u mnie , jak widze u znajomych te koty latajace po stołach to to nie dla mnie :) wole pieski , przynajmniej przyjda jak zawolam :)

Posted

lilo napisał(a):
Ło Matko jakie cuda - Malawaszko a Ty to chyba masz juz zoo przydomowe , bileciki niedlugo bedziesz sprzedawac :) kociaki są super ale nie u mnie , jak widze u znajomych te koty latajace po stołach to to nie dla mnie :) wole pieski , przynajmniej przyjda jak zawolam :)

Nawet mój chomik i papuga przychodziły jak zawołam :P Kwestia wychowania ;) Moja kocia na razie przychodzi, a jaka jest śmieszna: drze się nawołując mnie i potem nasłuchuje czy wołam, a jak zawołam to leci jak goopek :) Zdecydowanie małe kotki są lepsze niż małe pieski :)

Posted

aaa moje koty też przychodzą na zawołanie, ale i po szafkach i stołach łażą co mnie doprowadza do białej gorączki czasem :shock: ale cóż... trzeba z tym żyć :lol:

zerduszko już się dogadałam z Angelą - będę miała na robale od niej

Posted

potwierdzam :p ale też zaprzeczam :eviltong:

potwierdzam, że to kwestia wychowania - moje koty przychodza na zawołanie a po stołach nie biegają :)
zaprzeczam, że małe kotki sa lepsze niz małe pieski, ja tam wolę pieski :lol:

Posted

Hahah , ile ludzi tyle wersji :) ja uwielbiam koty , żeby nie było ale znam tylko dwa jeden to kot znajomych wziety ze schroniska ktory łazi po stołach i nie przychodzi na zawołanie , wogóle jest bardzo płochliwy i trzeba powolutku go głaskac ale to i tak dobrze bo rok temu siedział w kącie tylko. A drugi to angora innych znajomych ale to kot ktory moze wszystko i calymi dniami jest czesany , tulony i achy i ochy nad tym kociakiem a złośliwa bestia jak fiks...

A małe zwierzaczki wszystkie są kochane i kotki i pieski ... Natomiast chomika ktory przychodzi na zawołanie jeszcze nie widziałam. Jak pomagałam w zoologu to miałam wiewiórki przychodzace na zawołanie ale zawołaniem był orzeszek w rece...to się chyba nie liczy :P

Posted

jambi_ napisał(a):
potwierdzam :p ale też zaprzeczam :eviltong:

potwierdzam, że to kwestia wychowania - moje koty przychodza na zawołanie a po stołach nie biegają :)
zaprzeczam, że małe kotki sa lepsze niz małe pieski, ja tam wolę pieski :lol:

jak to zrobiłaś, że po stołach nie biegają? bo ja gonię ale co z tego że nie biegają przy mnie jak wystarczy, że wyjdę z pomieszczenia to już sprawdzają co tam chciały :shock:

Posted

Julka to złodziejaszek jak się patrzy!!!! Wróciłam dziś do domu z karmą dla kotków malutkich, które mam pod opieką, karma była w worku i w mojej torebce zasuniętej na zamek! o ja naiwna :splat: położyłam torebkę na podłodze i poszłam na obiad... wracam i co widzę - z torebki wystaje tylko Julkowy zadek a cała reszta w środku i rabie ta kociakowa karmę :shock: paskuda mała :lol:

Posted

okazuje się, że muszę odszczekac i przeprosić Julkę!!!!! To DROPS!!!! ja wczoraj patrzę na niego, a ten zrobił się wydęty jak balon :mdleje: nie wiem czy to po tej kociej karmie - ale to byłoby dziwne bo to dobra karma dla kociątek więc nie jakiś syf :shock: no ale Dropsowi zaniknęło wcięcie w talii, leżał, stękał i pierdział :mdleje: a w nocy oczywiście zamiast mnie obudzić i poprosić o spacer to zrobił 3 qpy.... Juleczka była niewinna - ona tylko pojadła karmy kociej, ale bez efektów ubocznych :lol:

Posted

lilo napisał(a):
byłam, odwiedziłam - bedę sie zjawiac cześciej i zaśmiecac piękne opowieści moimi nic nie wnoszącymi do sprawy postami ;p

mylisz się lilo, nie ma postów nic nie wnoszących! każdy post jest istotny :) i dziękuję! :)

malawaszka napisał(a):
okazuje się, że muszę odszczekac i przeprosić Julkę!!!!! To DROPS!!!! .... Juleczka była niewinna

odszczekałaś?

Posted

to sie nie liczy bo Julka czytac nie potrafi , musisz jej to prosto w pysk odszczekac a na Dropsa naszczekac za kare :) i filmik poprosze bo na słowo to my nie wierzymy. A pomówienie na w srodkach masowego przekazu wg kodeksu karnego podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 ;) Julcia w razie czego ma świadków