malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 zerduszko napisał(a):Goń chmury, bo lecę do weta i jadę do Cię :p dzisiaj??? teraz???? aaaa a ja mam nieposprzatane :mdleje: Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 malawaszka napisał(a):dzisiaj??? teraz???? aaaa a ja mam nieposprzatane :mdleje: Spoko - jadę do domu, do weta, z psem, coś zjem i 2 h jazdy. To będę zaraz za 5 h ;) Poza tym ja od 2 tyg. też mam nieposprzątane, więc jestem przyzwyczjona ;) Zadzwonię nim wyjadę :) Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 aaaa ok ok to ja już mam stresa :lol: Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ale macie fajnie dziewczyny ze sie spotykacie weekendowo :) u nas chmurek nie ma , czyste niebieskie niebo bez chmurek :) deszczu tez raczej nie bedzie... Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 lilo napisał(a):ale macie fajnie dziewczyny ze sie spotykacie weekendowo :) u nas chmurek nie ma , czyste niebieskie niebo bez chmurek :) deszczu tez raczej nie bedzie... aha... ładne mi weekendowo - weekendowo to miało być jutro - posiedziałybyśmy na słoneczku itd... a zerduszko mi wiezie 4 prezenciki :lol: cobym się w weekend nie nudziła :evil_lol: Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 malawaszka napisał(a):mieszkam koło Siewierza - :lol: patrz... aja myślałam, że koło Sosnowca :eviltong: lilo napisał(a):Junę to ja wezmę chyba na wakacje , ale... Julę czy Lunę ? bo Ci wyszło chyba 2 w 1 :evil_lol: malawaszka napisał(a):dzisiaj??? teraz???? aaaa a ja mam nieposprzatane :mdleje: co sie przejmujesz? :roll: najwyżej do domu nie wpuścisz i pod pretekstem udania sie na obchód okolicy odciągniesz od domu :p malawaszka napisał(a):zerduszko mi wiezie 4 prezenciki :lol: cobym się w weekend nie nudziła :evil_lol: niech zgadnę.... sierściuchy pospolite? :cool3: DZIEŃDOBRY DLA JULKI-KULKI! Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ooo a co to za pakieciki dostaniesz ?? czyzby jakies kinder niespodzianki ?? jesli tak to przekonalyscie mnie - lepiej niech zerduszko mnie w weekendy nie odwiedza :P nie mam podejscia do dzieci hehehe Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 lilo napisał(a):ooo a co to za pakieciki dostaniesz ?? czyzby jakies kinder niespodzianki ?? jesli tak to przekonalyscie mnie - lepiej niech zerduszko mnie w weekendy nie odwiedza :P nie mam podejscia do dzieci hehehe Ale to są baaardzo grzeczne dzieci :) Luk -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=112290&start=195 Ale ściema ze słonkiem :P do domu nie chcesz wpuscić ;) Nie martw się, specjalnie wzięłam wolne ;) Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ło Matko jakie cuda - Malawaszko a Ty to chyba masz juz zoo przydomowe , bileciki niedlugo bedziesz sprzedawac :) kociaki są super ale nie u mnie , jak widze u znajomych te koty latajace po stołach to to nie dla mnie :) wole pieski , przynajmniej przyjda jak zawolam :) Quote
zerduszko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 lilo napisał(a):Ło Matko jakie cuda - Malawaszko a Ty to chyba masz juz zoo przydomowe , bileciki niedlugo bedziesz sprzedawac :) kociaki są super ale nie u mnie , jak widze u znajomych te koty latajace po stołach to to nie dla mnie :) wole pieski , przynajmniej przyjda jak zawolam :) Nawet mój chomik i papuga przychodziły jak zawołam :P Kwestia wychowania ;) Moja kocia na razie przychodzi, a jaka jest śmieszna: drze się nawołując mnie i potem nasłuchuje czy wołam, a jak zawołam to leci jak goopek :) Zdecydowanie małe kotki są lepsze niż małe pieski :) Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 aaa moje koty też przychodzą na zawołanie, ale i po szafkach i stołach łażą co mnie doprowadza do białej gorączki czasem :shock: ale cóż... trzeba z tym żyć :lol: zerduszko już się dogadałam z Angelą - będę miała na robale od niej Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 potwierdzam :p ale też zaprzeczam :eviltong: potwierdzam, że to kwestia wychowania - moje koty przychodza na zawołanie a po stołach nie biegają :) zaprzeczam, że małe kotki sa lepsze niz małe pieski, ja tam wolę pieski :lol: Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Hahah , ile ludzi tyle wersji :) ja uwielbiam koty , żeby nie było ale znam tylko dwa jeden to kot znajomych wziety ze schroniska ktory łazi po stołach i nie przychodzi na zawołanie , wogóle jest bardzo płochliwy i trzeba powolutku go głaskac ale to i tak dobrze bo rok temu siedział w kącie tylko. A drugi to angora innych znajomych ale to kot ktory moze wszystko i calymi dniami jest czesany , tulony i achy i ochy nad tym kociakiem a złośliwa bestia jak fiks... A małe zwierzaczki wszystkie są kochane i kotki i pieski ... Natomiast chomika ktory przychodzi na zawołanie jeszcze nie widziałam. Jak pomagałam w zoologu to miałam wiewiórki przychodzace na zawołanie ale zawołaniem był orzeszek w rece...to się chyba nie liczy :P Quote
malawaszka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 jambi_ napisał(a):potwierdzam :p ale też zaprzeczam :eviltong: potwierdzam, że to kwestia wychowania - moje koty przychodza na zawołanie a po stołach nie biegają :) zaprzeczam, że małe kotki sa lepsze niz małe pieski, ja tam wolę pieski :lol: jak to zrobiłaś, że po stołach nie biegają? bo ja gonię ale co z tego że nie biegają przy mnie jak wystarczy, że wyjdę z pomieszczenia to już sprawdzają co tam chciały :shock: Quote
jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a ja nie wiem :) samo jakoś tak wyszło :) a jak chcecie zobaczyć moje koty to zapraszam - właśnie wrzuciłam pare fotek :) Quote
lilo Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 byłam, odwiedziłam - bedę sie zjawiac cześciej i zaśmiecac piękne opowieści moimi nic nie wnoszącymi do sprawy postami ;p Quote
malawaszka Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Julka to złodziejaszek jak się patrzy!!!! Wróciłam dziś do domu z karmą dla kotków malutkich, które mam pod opieką, karma była w worku i w mojej torebce zasuniętej na zamek! o ja naiwna :splat: położyłam torebkę na podłodze i poszłam na obiad... wracam i co widzę - z torebki wystaje tylko Julkowy zadek a cała reszta w środku i rabie ta kociakowa karmę :shock: paskuda mała :lol: Quote
lilo Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 hahah a to spryciula mała , jak ona się tam dostała ... biedne kotki nie beda miec jedzonka :( Quote
maciaszek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Zamek nie tak trudno otworzyć ;). O tym wielokrotnie przekonała się już moja siostra, gdy jej jamnior otwierał torebki/plecaki/torby :). Quote
malawaszka Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 coś tam dla kotków zostało na szczęscie, ale zgadnijcie kto mi tu teraz sadzi bączury śmierdziele :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 okazuje się, że muszę odszczekac i przeprosić Julkę!!!!! To DROPS!!!! ja wczoraj patrzę na niego, a ten zrobił się wydęty jak balon :mdleje: nie wiem czy to po tej kociej karmie - ale to byłoby dziwne bo to dobra karma dla kociątek więc nie jakiś syf :shock: no ale Dropsowi zaniknęło wcięcie w talii, leżał, stękał i pierdział :mdleje: a w nocy oczywiście zamiast mnie obudzić i poprosić o spacer to zrobił 3 qpy.... Juleczka była niewinna - ona tylko pojadła karmy kociej, ale bez efektów ubocznych :lol: Quote
AMIGA Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 No proszę, takie kalumnie na niewinną dziewczynkę rzucają. A przecież wiadomo, że zawsze winni są faceci :-) Quote
jambi Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 lilo napisał(a):byłam, odwiedziłam - bedę sie zjawiac cześciej i zaśmiecac piękne opowieści moimi nic nie wnoszącymi do sprawy postami ;p mylisz się lilo, nie ma postów nic nie wnoszących! każdy post jest istotny :) i dziękuję! :) malawaszka napisał(a):okazuje się, że muszę odszczekac i przeprosić Julkę!!!!! To DROPS!!!! .... Juleczka była niewinna odszczekałaś? Quote
lilo Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 to sie nie liczy bo Julka czytac nie potrafi , musisz jej to prosto w pysk odszczekac a na Dropsa naszczekac za kare :) i filmik poprosze bo na słowo to my nie wierzymy. A pomówienie na w srodkach masowego przekazu wg kodeksu karnego podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 ;) Julcia w razie czego ma świadków Quote
Recommended Posts