Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No to Brutus będzie kolosem jak dorośnie ;) Chce tatusia zobaczyć!!! POKAŻ :loveu: Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Wisełka']No to Brutus będzie kolosem jak dorośnie ;) Chce tatusia zobaczyć!!! POKAŻ :loveu: Przekopiowane, tatus Brutuska Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wisełka napisał(a):Dzięki, widziałam już na wątku Brutusa :) Wiselka te Twoje "jamniory" z avatara normalnie lamia mi serce.Mialam sunie siersciucha , bardzo piekna i madra......Och...... Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ellig']Wiselka te Twoje "jamniory" z avatara normalnie lamia mi serce.Mialam sunie siersciucha , bardzo piekna i madra......Och...... Dzięki, dziś mija rok jak Gucio przyjechał do mnie z Wrocławskiego schronu :) Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/138149-Wrocław.Jamnik-szorstkowłosy-tak-po-prostu-go-oddali!-GUCIO-MA-DOM-! Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Nareszcie dogo działa...to co się dzisiaj działo to jakaś tragedia....:shake: Zaczęłam dzisiaj ogłaszać maluchy, zobaczymy co z tego będzie.... Quote
mala_czarna Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Maluchy to mają taki fajny zapaszek, typowo szczenięcy :) Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mala_czarna napisał(a):Maluchy to mają taki fajny zapaszek, typowo szczenięcy :) :loveu: :loveu::loveu: i ząbki jak igiełki;) Kochane są szczylki:) Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kochani dogomaniacy, kto wesprze chłopaków???????? Kurcze kasy nie ma....... a tu hotel.......... zero deklaracji........ co dalej będzie??? :shake: Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja żywię wielką nadzieję że chłopcy niedługo pójdą do domków...póki co telefon milczy.... Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ja żywię wielką nadzieję że chłopcy niedługo pójdą do domków...póki co telefon milczy.... Na pewno, teraz jest duzo psiakow do adopcji / powodz/ ale maja piekne Allegro, moze jeszcze trzeba wykupic na bazarku ogloszenia. Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Zapłaciłam za hotelik maluchów za maj - 78 zł. Jak wróci Gusia uzupełni post rozliczeniowy. Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ellig napisał(a):Na pewno, teraz jest duzo psiakow do adopcji / powodz/ ale maja piekne Allegro, moze jeszcze trzeba wykupic na bazarku ogloszenia. Wczoraj sama zaczęłam robić ogłoszenia chłopakom, dzisiaj jak mi się uda zrobię więcej:) Elu my jesteśmy umówione dzisiaj?:) Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Wczoraj sama zaczęłam robić ogłoszenia chłopakom, dzisiaj jak mi się uda zrobię więcej:) Elu my jesteśmy umówione dzisiaj?:) Ja tez pomogę z ogłaszaniem, szkoda kasy. Gdzie robiłaś, pamiętasz? Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mysza 1']Ja tez pomogę z ogłaszaniem, szkoda kasy. Gdzie robiłaś, pamiętasz? Dzięki Kochana:buzi: Wczorajsze portale: gumtree.pl przygarnijzwierzaka.pl top-ogloszenia.com owi.pl sle.gratka.pl centrumofert.pl ofertka.pl szerlok.pl morusek.pl wcześniej Wisełka zrobiła im cafeanimal PS dogo nadal wariuje, piszę posty po kilka razy:shake: Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 W domu poogłaszam, w pracy nie ma warunków i dogo znowu szaleje. Coś okropnego. Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a): Elu my jesteśmy umówione dzisiaj?:) Oczywiscie, dzisiaj sie widzimy:) Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Podrzucę chłopaków skoro mi się udało post napisać;) Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Prosimy o deklaracje na hotelik dla Kajko i Kokosza....:) Quote
Recommended Posts