Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']obraczus87 chciałam Ci PW wysłać, ale masz zapchaną skrzyneczkę.

Już wyczyściłam :)

[quote name='baster i lusi']Dzwoniłam w sprawie Kasi do hotelu i przy okazji spytałam o wolne miejsca.Ano więc tak w przyszłym tygodniu na pewno będą ale jeśli sprawa pilna to można dzwonić.P.Asia z hotelu przeprasza ale rzadko bywa na dogo ale jeśli cos pilnego to pisać do http://www.dogomania.pl/forum/members/128991-Maciek777 on częściej bywa na dogo.

Dziękuję Ci bardzo. Napisałam na razie PW do Maćka.

Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu ewentualnego transportu do psanatorium??

Posted

[quote name='obraczus87']

Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu ewentualnego transportu do psanatorium??[/QUOTE]

skąd dokładnie i do kiedy
bo dokąd to wiem
ale mając kompletne dane łatwiej szukac :)

Posted

[quote name='3 x']skąd dokładnie i do kiedy
bo dokąd to wiem
ale mając kompletne dane łatwiej szukac :)

Przepraszam, cały dzień miałam migrenę i jak widać nie myślę :)

Może jednak tego transportu poszukamy jak będę wiedziała czy jest miejsce w psanatorium, bo tak to szkoda zachodu. :oops:

A swoją drogą Brutus teraz jest 33 km od Wrocławia. Siemianów gm Borów.

Zapraszam cały czas na bazarek dla Brutusa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232493-Z-kołnierzykami-i-bez-zajrzyj-proszę-czeka-pies-dla-Brutusa-do-8-października Chciałabym podziękować Dziewczynom, dzięki którym powstał kolejny bazarek :loveu: dziękuję. Nie ukrywam, że te bazarki bardzooo ratują sytuację Brutka.

Posted

Maciek ma się dowiedzieć o miejsce dla Brutka i da mi odpowiedź.
Psanatorium będzie droższym hotelem. Ciężko bedzie znaleźć nowe deklaracje :roll:

Wyróżniałm Brutkowi tablicę. Odzewu zero.

Posted

[quote name='obraczus87']Maciek ma się dowiedzieć o miejsce dla Brutka i da mi odpowiedź.
Psanatorium będzie droższym hotelem. Ciężko bedzie znaleźć nowe deklaracje :roll:

Wyróżniałm Brutkowi tablicę. Odzewu zero.[/QUOTE]

droższym znaczy ile?

edit. znaczy ile będzie kosztował a nie ile droższy ;)

Posted

[quote name='Maciek777']Dzięki za polecenie:)

Rozmowy trwają;)

Wszystko ustalone :)

Brutus może przyjeżdżać już w połowie następnego tygodnia. :)
Cena za hotel zostanie ostatecznie ustalona, gdy p.Joasia zobaczy Brutka na żywo. Miesiąc pobytu wyniesie nas 420-460zł (cena z karmą). Trzeba koniecznie poszukać nowych deklaracji.

Szukamy w takim razie transportu na trasie:
Siemianów gm Borów - 33km od Wrocławia --> Lwówek, woj. wielkopolskie (Lipka Wielka 31)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LILU - czy Brutus był u Ciebie odrobaczony? Jesli nie, to czy mogłabyś Go jeszcze odrobaczyć?? :)

Posted

A ja załatwiłam właśnie miejsce u Psiego psychologa na intensywne szkolenie miesięczne. Codziennie tresura pozytywna. Czy można by zarezerwować hotel od 2 listopada?

Brutus był odrobaczany ale własnie teraz bede odrobaczać całe stado.

Posted

[quote name='LILUtosi']A ja załatwiłam właśnie miejsce u Psiego psychologa na intensywne szkolenie miesięczne. Codziennie tresura pozytywna. Czy można by zarezerwować hotel od 2 listopada?

Brutus był odrobaczany ale własnie teraz bede odrobaczać całe stado.[/QUOTE]

pewnie i tak ogranizacja transportu sie przeciągnie
chociaz pojawia sie pytanie czy pani Joasia bedzie trzymac miejsce

Posted

Rozmawiałam z P.Joasią. Powiedziała, że miejsce powinno być, ale niczego w tej chwili obiecać nie może. Prosiła, aby dzwonić w połowie miesiąca.

Pomysł ze szkoleniem jest super. To dla Brutusa bardzo duża szansa. Ale nie ukrywam też, że boję się... z kasą nie jest dobrze...wysyłam po raz kolejny prośby o pomoc, ale odzew jest znikomy.. na całej dogomanii krucho z kasą... a co jak po miesiącu nigdzie nie będzie wolnego miejsca?? Albo jak nie będzie transportu... Ehhh

Posted

Decyzja należy do Was. Ja zapewniam transport do Jeleniej góry i z powrotem. Na miejscu pies zostanie oceniony i wybrana metoda szkolenia. Wydaje mi sie że codzienna praca kogoś kto się tym zajmuje na codzien to dla Brutka duża szansa.