kizimizi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 tak mysle ale nic nie przychodzi do glowy Quote
obraczus87 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Furciaczek mi odpisała - nie ma wolnych miejsc. Quote
baster i lusi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 zapytaj tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/225692-PSANATORIUM-hotel-dla-zwierząt-Wolne-miejsca Quote
mala_czarna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Marta, a pytałas w Teresinie? Bo były jeszcze wolne miejsca jak pytałam, ale teraz to nie wiem. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='baster i lusi']zapytaj tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/225692-PSANATORIUM-hotel-dla-zwierząt-Wolne-miejsca Pisałam PW. Na razie nie mam kasy żeby zadzwonić. [quote name='mala_czarna']Marta, a pytałas w Teresinie? Bo były jeszcze wolne miejsca jak pytałam, ale teraz to nie wiem. W Teresinie chyba są boksy zewn. a ja szukam dla Brutka boksów wewn. :) Quote
Akrum Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 obraczus87 chciałam Ci PW wysłać, ale masz zapchaną skrzyneczkę. Quote
baster i lusi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dzwoniłam w sprawie Kasi do hotelu i przy okazji spytałam o wolne miejsca.Ano więc tak w przyszłym tygodniu na pewno będą ale jeśli sprawa pilna to można dzwonić.P.Asia z hotelu przeprasza ale rzadko bywa na dogo ale jeśli cos pilnego to pisać do http://www.dogomania.pl/forum/members/128991-Maciek777 on częściej bywa na dogo. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Akrum']obraczus87 chciałam Ci PW wysłać, ale masz zapchaną skrzyneczkę. Już wyczyściłam :) [quote name='baster i lusi']Dzwoniłam w sprawie Kasi do hotelu i przy okazji spytałam o wolne miejsca.Ano więc tak w przyszłym tygodniu na pewno będą ale jeśli sprawa pilna to można dzwonić.P.Asia z hotelu przeprasza ale rzadko bywa na dogo ale jeśli cos pilnego to pisać do http://www.dogomania.pl/forum/members/128991-Maciek777 on częściej bywa na dogo. Dziękuję Ci bardzo. Napisałam na razie PW do Maćka. Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu ewentualnego transportu do psanatorium?? Quote
3 x Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='obraczus87'] Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu ewentualnego transportu do psanatorium??[/QUOTE] skąd dokładnie i do kiedy bo dokąd to wiem ale mając kompletne dane łatwiej szukac :) Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='3 x']skąd dokładnie i do kiedy bo dokąd to wiem ale mając kompletne dane łatwiej szukac :) Przepraszam, cały dzień miałam migrenę i jak widać nie myślę :) Może jednak tego transportu poszukamy jak będę wiedziała czy jest miejsce w psanatorium, bo tak to szkoda zachodu. :oops: A swoją drogą Brutus teraz jest 33 km od Wrocławia. Siemianów gm Borów. Zapraszam cały czas na bazarek dla Brutusa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232493-Z-kołnierzykami-i-bez-zajrzyj-proszę-czeka-pies-dla-Brutusa-do-8-października Chciałabym podziękować Dziewczynom, dzięki którym powstał kolejny bazarek :loveu: dziękuję. Nie ukrywam, że te bazarki bardzooo ratują sytuację Brutka. Quote
obraczus87 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Maciek ma się dowiedzieć o miejsce dla Brutka i da mi odpowiedź. Psanatorium będzie droższym hotelem. Ciężko bedzie znaleźć nowe deklaracje :roll: Wyróżniałm Brutkowi tablicę. Odzewu zero. Quote
3 x Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='obraczus87']Maciek ma się dowiedzieć o miejsce dla Brutka i da mi odpowiedź. Psanatorium będzie droższym hotelem. Ciężko bedzie znaleźć nowe deklaracje :roll: Wyróżniałm Brutkowi tablicę. Odzewu zero.[/QUOTE] droższym znaczy ile? edit. znaczy ile będzie kosztował a nie ile droższy ;) Quote
obraczus87 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Na wątku psanatorium wyczytałam, że doba kosztuje 14zł. Niby niewiele więcej niż teraz, ale deklaracji stałych jest tylko 150zł... Quote
obraczus87 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Zapraszam na kolejny bazarek dla Brutusa - http://www.dogomania.pl/forum/threads/232860-Filmy-od-4-zł-Cena-wyw-i-KT-Na-Brutusa-Do-06-10-Godz-20 Quote
Maciek777 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='baster i lusi']zapytaj tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/225692-PSANATORIUM-hotel-dla-zwierząt-Wolne-miejsca Dzięki za polecenie:) Rozmowy trwają;) Quote
obraczus87 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Maciek777']Dzięki za polecenie:) Rozmowy trwają;) Wszystko ustalone :) Brutus może przyjeżdżać już w połowie następnego tygodnia. :) Cena za hotel zostanie ostatecznie ustalona, gdy p.Joasia zobaczy Brutka na żywo. Miesiąc pobytu wyniesie nas 420-460zł (cena z karmą). Trzeba koniecznie poszukać nowych deklaracji. Szukamy w takim razie transportu na trasie: Siemianów gm Borów - 33km od Wrocławia --> Lwówek, woj. wielkopolskie (Lipka Wielka 31) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- LILU - czy Brutus był u Ciebie odrobaczony? Jesli nie, to czy mogłabyś Go jeszcze odrobaczyć?? :) Quote
LILUtosi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 A ja załatwiłam właśnie miejsce u Psiego psychologa na intensywne szkolenie miesięczne. Codziennie tresura pozytywna. Czy można by zarezerwować hotel od 2 listopada? Brutus był odrobaczany ale własnie teraz bede odrobaczać całe stado. Quote
yolanovi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 zapisze na razie bo nie wiem jeszcze jak pomóc Quote
pumka1990 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Odwiedzam psiaka.. niestety mogę tylko podnosić... :( Quote
3 x Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='LILUtosi']A ja załatwiłam właśnie miejsce u Psiego psychologa na intensywne szkolenie miesięczne. Codziennie tresura pozytywna. Czy można by zarezerwować hotel od 2 listopada? Brutus był odrobaczany ale własnie teraz bede odrobaczać całe stado.[/QUOTE] pewnie i tak ogranizacja transportu sie przeciągnie chociaz pojawia sie pytanie czy pani Joasia bedzie trzymac miejsce Quote
obraczus87 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Rozmawiałam z P.Joasią. Powiedziała, że miejsce powinno być, ale niczego w tej chwili obiecać nie może. Prosiła, aby dzwonić w połowie miesiąca. Pomysł ze szkoleniem jest super. To dla Brutusa bardzo duża szansa. Ale nie ukrywam też, że boję się... z kasą nie jest dobrze...wysyłam po raz kolejny prośby o pomoc, ale odzew jest znikomy.. na całej dogomanii krucho z kasą... a co jak po miesiącu nigdzie nie będzie wolnego miejsca?? Albo jak nie będzie transportu... Ehhh Quote
LILUtosi Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Decyzja należy do Was. Ja zapewniam transport do Jeleniej góry i z powrotem. Na miejscu pies zostanie oceniony i wybrana metoda szkolenia. Wydaje mi sie że codzienna praca kogoś kto się tym zajmuje na codzien to dla Brutka duża szansa. Quote
obraczus87 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Czy moglibyście sie wypowiedziec w powyższym temacie?? :roll: Nie chcę sama podejmowac decyzji.. zresztą nie umiem... Quote
Aryste Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 moge zadeklarowac 20 zl msc. deklaracja stala Quote
Recommended Posts