Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Co robimy, hm... Odłowienie go nie wchodzi w tej chwili w grę, bo nie ma miejsca na ulokowanie. Ogłoszać go raczej nie ma sensu (na razie), bo za mało o nim wiemy, by ucelować w odbiorcę. W moim odczuciu należy może spróbować pozbierać deklaracje z ukierunkowaniem na hotelik ( z którym może być teraz ciężko), a jeśli w międzyczasie trafi się bezpłatny tymczas spożytkować kasę na karmę, kastrację, zabezpieczenie p/kleszczom, odpchlenie, odrobaczenie, szczepienia.
Jeśli ktoś to widzi inaczej niż ja poproszę o pomysły.

W tej chwili widzę to dokładnie tak jak MAjqa. Zaczęłam pytać po znajomych, którzy deklarowali mi kiedyś chęć pomocy w przygarnięciu na okres wiosenno-letni psiaka, w trakcie ich pobytu na działce. Są ludzie, którzy od maja do września mieszkają w domkach w lesie na swoich działkach i dojeżdżają do pracy:) Te działki s zawsze ogrodzone a dodatkowo pies nie byłby sam, bo oni zawsze po pracy tam wracają.
Dziś będę pisała do jednej koleżanki właśnie w tej sprawie.
Jak zwykle, gdy tylko będę coś wiedzieć od razu naklikam.

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Biedny i samotny w tym wielkim, nieprzyjaznym dla psów, świecie... :(

To naprawde okropne, nie dosc, ze stracil cala rodzine, to jeszcze jest bezdomny :(:(

Posted

Biedny psiaczek. :(
Dziewczyny jak będzie zbiórka na dt to ja mogę jednorazowo przeznaczyć na niego 400 zł z mojego bazarku (będzie na pierwszy miesiąc)
Dajcie proszę znać.