amica Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 majqa napisał(a):Co robimy, hm... Odłowienie go nie wchodzi w tej chwili w grę, bo nie ma miejsca na ulokowanie. Ogłoszać go raczej nie ma sensu (na razie), bo za mało o nim wiemy, by ucelować w odbiorcę. W moim odczuciu należy może spróbować pozbierać deklaracje z ukierunkowaniem na hotelik ( z którym może być teraz ciężko), a jeśli w międzyczasie trafi się bezpłatny tymczas spożytkować kasę na karmę, kastrację, zabezpieczenie p/kleszczom, odpchlenie, odrobaczenie, szczepienia. Jeśli ktoś to widzi inaczej niż ja poproszę o pomysły. W tej chwili widzę to dokładnie tak jak MAjqa. Zaczęłam pytać po znajomych, którzy deklarowali mi kiedyś chęć pomocy w przygarnięciu na okres wiosenno-letni psiaka, w trakcie ich pobytu na działce. Są ludzie, którzy od maja do września mieszkają w domkach w lesie na swoich działkach i dojeżdżają do pracy:) Te działki s zawsze ogrodzone a dodatkowo pies nie byłby sam, bo oni zawsze po pracy tam wracają. Dziś będę pisała do jednej koleżanki właśnie w tej sprawie. Jak zwykle, gdy tylko będę coś wiedzieć od razu naklikam. Quote
Ajula Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 no i super, to byłoby coś na dobry początek trzymam kciuki Quote
Szarotka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Temu psu to dom bardzo potrzebny ............... Quote
majqa Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tak, to obecnie jedno, co ma na własność - imię Max. Quote
Monika z Katowic Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Max do góry! Jak będą nowe wieści -piszcie! Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 majqa napisał(a):Tak, to obecnie jedno, co ma na własność - imię Max. To co sie dzieje ?? ogloszenia czy zbieranie deklaracji ?? Quote
amica Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Witajcie cioteczki! Może w weekend uda mi się dorwać Maxa i zrobić mu więcej fotek! Trzymajcie kciuki! Quote
Monika z Katowic Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Szarotka napisał(a):Biedny Maxio. Biedny i samotny w tym wielkim, nieprzyjaznym dla psów, świecie... :( Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Biedny i samotny w tym wielkim, nieprzyjaznym dla psów, świecie... :( To naprawde okropne, nie dosc, ze stracil cala rodzine, to jeszcze jest bezdomny :(:( Quote
ketunia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Biedny psiaczek. :( Dziewczyny jak będzie zbiórka na dt to ja mogę jednorazowo przeznaczyć na niego 400 zł z mojego bazarku (będzie na pierwszy miesiąc) Dajcie proszę znać. Quote
Recommended Posts