Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja to se przyszlam z pracy juz wczoraj o 23.30 hehe
Rano niestety trza wstac, bo dzieciaki na 8 do szkoly, wiec sniadanko i te rzeczy.. No i zawsze sobie obiecuje, ze sie jeszcze poloze i pospie choc godzinke, ale jakos tak komp sie wlaczy, wiec zasiade i ... juz po spanku.

Owieczko! Gdzies Ty? Co u Lorutki?

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agrabcia napisał(a):
Już nie moge się doczekać jakiś wieści, o zdjęciach nie wspomne. Ciekawe jak sobie radzi mała

no zdjatka bylyby mile widziane...
Ale chociaz kilka slowek...
Czekamy z niecierpliwoscia.

Posted

Ja zem se juz wrocila, bo i panszczyzna odrobiona i chce Wam ciotki dzindoberek powiedziec :lol:

Moze Owieczka nam sie pochorowala , nie daj Bog ? :roll:

Moze jaka ciotka zadzwoni na minute lub 3 do Niej i dowie sie co w Rajskim Domku, jak gospodarze i Lorcia nasza pieknosciowa ? Ja se juz limit zagraniczny wyczerplam, hehe i wole nie :evil_lol:

Posted

[quote name='*zaba*']ja bym se i mogla zadzwonic ino numeru brak

Zara Ci ciotka podam, ale moze jaka inna ciotka zadrynda z Polski ? Zaczekaj momencik, dobrze ? :lol:

Tu tel. do Owieczki

Nr tel do Owieczki 782-674-952

Posted

Ze skypa tez se ciotka zaplacisz, uwazaj bo to oszusty som ! :angryy::mad:

Se juz jedna taka z Nl dzwonila do PL niby po tej lepszej taryfie skypowej, a se nagrabila ze hej :shake:, ciotko

Posted

no juz jestem ufff, no tanio to to nie jest, ale raz nie zawsze...
Pogadalam i troszke sie dowiedzialam, ale wam nie powiem :eviltong:

Zartowalam.
Lorcia jest przeslodka, typowo domowy pies. Wie do czego jest lozko hihi, bez problemow zachowuje czystosc, jak chce wyjsc daje znac, podchodzi do drzwi i lekko drapie. Podobno smiesznie wyglada z ta dupinka wygolona. Wczoraj byly u weta, kaszel jest tylko z gornych drog oddechowych. Lorcia wazy 6,3kg. Pytalam o te oczeta, sa zdrowe, poprostu oczka Lorcia ma takie troche wylupiaste i lzawia. dzis czeka Lorcie kapiel lecznicza p. grzybicza. Antybiotyk ma doustnie, coby jej ju nie kluc. Rana lanie sie ziarninuje. Ksiezniczka jest tez juz wyczesana, niechetnie to znosila na poczatku, ale juz jest ok. Byla starasznie zaderedziala, w dredach wszystko co mozliwe. Miala tez przez to problem z chodzeniem, bo ciagnelo jej nozke. Ale jest powycinana i zadowolona. Pies bardzo adopcyjny. Acha i poustawiala sobie prawie cala reszte stada. no i to tyle na razie.

Posted

*zaba* napisał(a):
Pogadalam i troszke sie dowiedzialam, ale wam nie powiem :eviltong:

Ile procent od uzyskania wiesci, ciotko? :evil_lol: Lichwiarstwo sie szerzy wzdluz i wszerz :roll::evil_lol: i w Danii TEZ

Posted

dusje napisał(a):
Ile procent od uzyskania wiesci, ciotko? :evil_lol: Lichwiarstwo sie szerzy wzdluz i wszerz :roll::evil_lol: i w Danii TEZ

hmmm... no tak se mysle, ze ten pierwszy raz niech juz gratis bedzie :razz:

Acha, bo bylam zapomnialam. Jak jechaly dziewczyny do weta, Lorcia zrobila sie nerwowa, ale jak wrocila do domku, to radosci nie bylo konca, merdanie, podskoki. Kochana malutka, bala sie, ze znow gdzies jaj wywoza.

Posted

*zaba* napisał(a):
Pogadalam i troszke sie dowiedzialam, ale wam nie powiem

Zartowalam.
Lorcia jest przeslodka, typowo domowy pies. Wie do czego jest lozko hihi, bez problemow zachowuje czystosc, jak chce wyjsc daje znac, podchodzi do drzwi i lekko drapie. Podobno smiesznie wyglada z ta dupinka wygolona. Wczoraj byly u weta, kaszel jest tylko z gornych drog oddechowych. Lorcia wazy 6,3kg. Pytalam o te oczeta, sa zdrowe, poprostu oczka Lorcia ma takie troche wylupiaste i lzawia. dzis czeka Lorcie kapiel lecznicza p. grzybicza. Antybiotyk ma doustnie, coby jej ju nie kluc. Rana lanie sie ziarninuje. Ksiezniczka jest tez juz wyczesana, niechetnie to znosila na poczatku, ale juz jest ok. Byla starasznie zaderedziala, w dredach wszystko co mozliwe. Miala tez przez to problem z chodzeniem, bo ciagnelo jej nozke. Ale jest powycinana i zadowolona. Pies bardzo adopcyjny. Acha i poustawiala sobie prawie cala reszte stada. no i to tyle na razie.

Kochana Lorcia :loveu: Ksiezniczko, znajdziemy ci taki palacyk ze hej :multi: Ilez ty sie nacierpisz maluchna :roll::-( Masz ty w sobie panska krew, ksiezniczko :evil_lol: - ledwie sie rozlozyla na piernatach i juz ustawia lokajow, hehe :lol:

6,5 kg to chyba malutko, za malo.

*Zaba* , czy wiesz kiedy Owieczka wejdzie na kompa?

Posted

Owieczka jest chora, ja swinia nawet nie spytalam co jej jest :oops:
Ma ograniczny dostep do kompa, tylko tak w przelocie poczte sprawdza, ale obiecala mi, ze jakby jakies zdjatka czy papiery od weta, to przesle mi na maila (czy jak to gdzies na dogo przeczytalam i mi sie spodobalo, na emalie), a ja dam to na watek.

Posted

*zaba* napisał(a):
hmmm... no tak se mysle, ze ten pierwszy raz niech juz gratis bedzie :razz:

Acha, bo bylam zapomnialam. Jak jechaly dziewczyny do weta, Lorcia zrobila sie nerwowa, ale jak wrocila do domku, to radosci nie bylo koca, merdanie, podskoki. Kochana malutka, bala sie, ze znow gdzies jaj wywoza.

Ciotka, masz nasza dozgonna wdziecznosc :Rose::Cool!:

Wiesz, kiedy Owieczka wejdzie na dogo?

Posted

dusje napisał(a):
Ciotka, masz nasza dozgonna wdziecznosc :Rose::Cool!:

Wiesz, kiedy Owieczka wejdzie na dogo?

*zaba* napisał(a):
Owieczka jest chora, ja swinia nawet nie spytalam co jej jest :oops:
Ma ograniczny dostep do kompa, tylko tak w przelocie poczte sprawdza, ale obiecala mi, ze jakby jakies zdjatka czy papiery od weta, to przesle mi na maila (czy jak to gdzies na dogo przeczytalam i mi sie spodobalo, na emalie), a ja dam to na watek.

cus sie mijamy hehe

o jeszcze to przypone
*zaba* napisał(a):

Acha, bo bylam zapomnialam. Jak jechaly dziewczyny do weta, Lorcia zrobila sie nerwowa, ale jak wrocila do domku, to radosci nie bylo konca, merdanie, podskoki. Kochana malutka, bala sie, ze znow gdzies jaj wywoza.

A teraz ide sklepu.

Posted

[quote name='*zaba*']cus sie mijamy hehe

o jeszcze to przypone

A teraz ide sklepu.

Kup mi ciotka czekolade i cus na obiad :evil_lol: Kebab, pychotka ale ze swiezom bulkom ;)

Posted

[quote name='dusje']Kup mi ciotka czekolade i cus na obiad :evil_lol: Kebab, pychotka ale ze swiezom bulkom ;)
no trza bylo mowic zanim wyszlam, teraz to juz wrocilam i nigdzie nie ide, o!
ale to fajnie miec wolne popoludnie!!! Jutro tez mam!! Hura!!

Posted

*zaba* napisał(a):
no trza bylo mowic zanim wyszlam, teraz to juz wrocilam i nigdzie nie ide, o!
ale to fajnie miec wolne popoludnie!!! Jutro tez mam!! Hura!!

Taaa, se wyskoczylas ciotka za szybko :mad: Ja zawsze tracem na takich interesach :-(
Pojdem do somsiada, zobaczem co tam im sie w garach prychci, moze sie zalapie :evil_lol:

Posted

[quote name='*zaba*']taka piosenka jest:
jak dobrze miec sasiada... :evil_lol:

Ale tu ruch o naszej Lorci, hoho!! :razz:

Jak na Marszalkowskiej w godzinach szczytu :evil_lol:

Z somsiadami trza zyc dobrze, blizej do nich niz do banku :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ja zas powiem - malo nas do pieczenia chleba i kto pokocha Lorcie.....oprocz nas ? :multi:

Przybywajcie wielbiciele ;) casting trwa ! :evil_lol::multi::multi::multi::multi:

Posted

*zaba* napisał(a):
taka piosenka jest:
jak dobrze miec sasiada... :evil_lol:

Ale tu ruch o naszej Lorci, hoho!! :razz:

U somsiada gotowano na 2 osoby a nas jest 3 plus 4 - klenska totalna :-( Juzci prawda, ze Szkoci wywalili Holendrow bo im ich skompstwo za gardziel zachodzilo :evil_lol: