Energy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja dzisiaj małża posadzę przy komputerze, to też przeleje:oops: A pewnie:eviltong:całkiem fajnie nam się działa, co Furciaczek:multi::evil_lol: Leni356 dzięki wielkie:loveu: Quote
al'akir Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 chciałam zmienić , ale wątek zmiany nicków jest porzucony :cool3: Quote
Energy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 GPooLCLD napisał(a):chciałam zmienić , ale wątek zmieni nicków jest porzucony :cool3: Akurat, lubisz jak sobie wszyscy łamią język:eviltong: Quote
al'akir Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Energy napisał(a):Akurat, lubisz jak sobie wszyscy łamią język:eviltong: oczywiście , że lubię - ale nie będę tak ludziom życia utrudniać . Zmienię na samo "G" i będzie spokój:diabloti: Quote
Awit Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zajrzałam. Na chwilę obecną nie mogę nic wpłacić. To jest straszne, że taki pies, tak wygląda i siedzi zamknięty w schronie. Powinien być pięknie wyczesany, umyty, przystrzyżony i powinien być ozdobą salonu.... Noo, nawet małego mieszkanka:-) Quote
agada Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dziewczyny, a może by tu wrzucić Bambo, niby czarny, ale widze, że i takie są też podawane: http://www.dogomania.pl/threads/1859...C5%82atego-psa Quote
agada Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Może teraz: http://www.dogomania.pl/threads/1859...C5%82atego-psa Quote
agada Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jak teraz nie to się zabiję http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa Quote
agada Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='leni356']Poszukiwane kudłate suczki i pieski do kilku domków, wklejcie tu na wątek jeśli macie jakieś u siebie: http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa Jak to nie działa to... Quote
as_ko Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zrobiłam właśnie przelew tej mojej bardzo skromnej deklaracji, wpłaciłam od razu za 3 miesiące. Quote
Panca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dostalam info od Lidki vel sacred P i przepraszam ze nie odpisalam ale mialam zdrowotne problemy , maly zabieg w szpitalu pod narkoza i dopiero dzis odpisuje na zalegle posty, pw itd..moge wygospodarowac 10 zl stalej deklaracji od czerwca - niestety mam coraz wiecej psow na utrzymaniu wiec i kwoty mi sie kurcza:( jedym slowem nie wplacam Lidce tylko furciaczkowi Lidka - trzymaj sie i jesli moge jakos pomoc to sluze ,zreszta sprobuje Cie zlapac na GG Quote
furciaczek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Energy napisał(a):Akurat, lubisz jak sobie wszyscy łamią język:eviltong: Ja nawet nie staral sie tego wymawiac, jak rozmawiam z Pirania to mowimy " Ta dziewczyna nooo wiesz G...costam costam":evil_lol::evil_lol: Energy zaraz posle PW z namiarami:p Quote
Energy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 agada napisał(a):Działa no nareszcie będę żyła!!!:multi::multi: :evil_lol:wkleiłaś cytat leni dopiero działa:eviltong::lol: zaraz wstawię, dzięki:lol: Panca, As_ko bardzo dziękujemy:loveu: Panca zdrowiej:p Furciaczek to czekam na pw:lol: Quote
Energy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bambo się przypomina z nieśmiałą prośbą o pomoc... Quote
furciaczek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bambo w dlaszym ciagu potrzebuje deklaracji stalych! Bardzo prosimy o wsparcie dla malucha:loveu: Quote
jambi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='furciaczek'] Sprawdzac prosze czy dobrze licze bo mam z tym wieksze problemy niz Pirania- u nas chyba rodzinne:evil_lol: dobrze :p a przy okazji - dzis poszło, więc mnie też już możesz "pogrubić" ;) [quote name='sonia71']murzynek Bambo w domku (zaraz za chwilkę,chwileczkę )już mieszka,i już się cieszy ten nasz koleżka,a że tymczasik to nic, niech będzie-bo stały domek kiedyś przybędzie -i tego ci życzymy :) mały. ooo, jakie to śliczne! :lol: miejmy nadzieję, że to samo-sprawdzająca się przepowiednia :kciuki: [quote name='GPooLCLD']chciałam zmienić , ale wątek zmiany nicków jest porzucony :cool3: taaa tak jak i wątek łączenia kont... :flop: niedługo minie 8 miesięcy jak czekam na jakąkolwiek odpowiedź od miłościwie panującej administracji... [quote name='furciaczek']Ja nawet nie staral sie tego wymawiac, jak rozmawiam z Pirania to mowimy " Ta dziewczyna nooo wiesz G...costam costam":evil_lol::evil_lol: "G-costam-costam" tyż piknie :megagrin: Quote
Energy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mnie też będziesz mogła dzisiaj pogrubić:multi: Bambo prosi o deklaracje... Quote
agada Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Energy napisał(a)::evil_lol:wkleiłaś cytat leni dopiero działa:eviltong::lol: zaraz wstawię, dzięki:lol: : No nie wiem czemu, ale nic nie działało, ani kopiuj, ani wyślij odnośnik, nic, dopiero skopiowanie posta... Quote
Energy Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Agada ale Tobie też banerek lady nie chodzi:roll: Quote
Equus Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 i co Bambo wychodzi ze schronu? Jest już decyzja? Quote
al'akir Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 agada napisał(a):No nie wiem czemu, ale nic nie działało, ani kopiuj, ani wyślij odnośnik, nic, dopiero skopiowanie posta... w pw link działał :razz: Quote
Recommended Posts