Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzisiaj małża posadzę przy komputerze, to też przeleje:oops:

A pewnie:eviltong:całkiem fajnie nam się działa, co Furciaczek:multi::evil_lol:

Leni356 dzięki wielkie:loveu:

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
Akurat, lubisz jak sobie wszyscy łamią język:eviltong:

oczywiście , że lubię - ale nie będę tak ludziom życia utrudniać . Zmienię na samo "G" i będzie spokój:diabloti:

Posted

Zajrzałam. Na chwilę obecną nie mogę nic wpłacić.
To jest straszne, że taki pies, tak wygląda i siedzi zamknięty w schronie.
Powinien być pięknie wyczesany, umyty, przystrzyżony i powinien być ozdobą salonu....
Noo, nawet małego mieszkanka:-)

Posted

dostalam info od Lidki vel sacred P i przepraszam ze nie odpisalam ale mialam zdrowotne problemy , maly zabieg w szpitalu pod narkoza i dopiero dzis odpisuje na zalegle posty, pw itd..moge wygospodarowac 10 zl stalej deklaracji od czerwca - niestety mam coraz wiecej psow na utrzymaniu wiec i kwoty mi sie kurcza:(
jedym slowem nie wplacam Lidce tylko furciaczkowi
Lidka - trzymaj sie i jesli moge jakos pomoc to sluze ,zreszta sprobuje Cie zlapac na GG

Posted

Energy napisał(a):
Akurat, lubisz jak sobie wszyscy łamią język:eviltong:

Ja nawet nie staral sie tego wymawiac, jak rozmawiam z Pirania to mowimy " Ta dziewczyna nooo wiesz G...costam costam":evil_lol::evil_lol:

Energy zaraz posle PW z namiarami:p

Posted

agada napisał(a):
Działa no nareszcie będę żyła!!!:multi::multi:

:evil_lol:wkleiłaś cytat leni dopiero działa:eviltong::lol:
zaraz wstawię, dzięki:lol:

Panca, As_ko bardzo dziękujemy:loveu:
Panca zdrowiej:p

Furciaczek to czekam na pw:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']
Sprawdzac prosze czy dobrze licze bo mam z tym wieksze problemy niz Pirania- u nas chyba rodzinne:evil_lol:

dobrze :p a przy okazji - dzis poszło, więc mnie też już możesz "pogrubić" ;)

[quote name='sonia71']murzynek Bambo w domku (zaraz za chwilkę,chwileczkę )już mieszka,i już się cieszy ten nasz koleżka,a że tymczasik to nic, niech będzie-bo stały domek kiedyś przybędzie -i tego ci życzymy :) mały.

ooo, jakie to śliczne! :lol: miejmy nadzieję, że to samo-sprawdzająca się przepowiednia :kciuki:

[quote name='GPooLCLD']chciałam zmienić , ale wątek zmiany nicków jest porzucony :cool3:

taaa tak jak i wątek łączenia kont... :flop: niedługo minie 8 miesięcy jak czekam na jakąkolwiek odpowiedź od miłościwie panującej administracji...

[quote name='furciaczek']Ja nawet nie staral sie tego wymawiac, jak rozmawiam z Pirania to mowimy " Ta dziewczyna nooo wiesz G...costam costam":evil_lol::evil_lol:

"G-costam-costam" tyż piknie :megagrin:

Posted

Energy napisał(a):
:evil_lol:wkleiłaś cytat leni dopiero działa:eviltong::lol:
zaraz wstawię, dzięki:lol:
:

No nie wiem czemu, ale nic nie działało, ani kopiuj, ani wyślij odnośnik, nic, dopiero skopiowanie posta...