Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no tak sądząc po fotkach to dred na dredzie niestety...trzeba porobic mu ładne w miare fotki przed strzyzeniem zeby w ogłoszeniach dawac foty przed i po żeby ludzie mieli wyobraznie jaki bedzie pikny jak odrosnie:-) gdyby nie moj staruszek antysamcowy to ja już bym go brała:-)

OOO, właśnie było mi szkoda tych jego loczków, ze względu na foto do ogłoszeń, bo to ludzi przyciągnie, a opitolić je trza, nie da rady inaczej i zanim odrosną...no ale wcześniej będę foty w pełnym "uzbrojeniu" :D

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koniecznie trzeba foty w szacie wrzucac do ogloszen ...ja jak swoją suke z pseudo pierwszy raz ostrzygłam(sama bo miała takie dredy ze tylko nozyczkami dred po dredzie sie dało wycinac zadna maszynka nie wchodziła w gre)...jak to opisać...no napewno nikt by nie powiedział ze to rodowodowy york:-) i ze znalezieniem jej domu miałabym problem

Posted

Wielkie dzięki cioteczki, Bico:loveu:że jesteście i chcecie pomóc wyciągnąć tego bidaczka:lol:

Zaraz będę dzwonić do wolontariuszki, bo mały musi mieć przed wyjściem kastrację. To oczywiście dobrze, bo odpadnie nam wydatek, ale musimy się zmieścić w czasie, więc deklaracje pilnie potrzebne.
Kto może zająć się zbieraniem kasy?

Edit:
Bambo będzie wykastrowany i gotowy do odbioru na sobotę:p
Tak powiedziała mi w rozmowie tel. wolontariuszka, która właśnie prosiła o to weterynarza ze schroniska.

Posted

no ja mam nadzieję że się uda je uratować ale nie wygląda to zbyt dobrze...okaże się po wyciagnięciu...
ale żeby podjac decyzje o wyciagnieciu potrzebujemy wiecej deklaracji choćby po 5zł!
ludziska pomocy!

druga sprawa czy ktos z watku pudelkowego moglby podjac się finansow małego? ja odstąpiłam wam swoje miejsce w hoteliku, zalozylam małemu watek, moge zrobic bazar jak ktos przekaze fanty ale nie podejme się wzięcia psiaka całkiem na siebie bo mam już jednego dużego psiaka w innym hoteliku i zwyczajnie z nim nie wyrabiam...:-(

Posted

dorzucę jednorazowo 20 zł jak mały będzie w hoteliku - cukierek z niego piękny, a siedzi już tyle miesięcy w schronie - ludzie są beznadziejnie slepi bo jak się go odpicuje i pokaże światu to migiem znajdzie dom!

Zróbcie mu teraz kilka ogłoszeń - może zaraz po kastracji pojedzie do domu zamiast do hotelu - tydzień czasu zostało więc jest szansa, że ktoś go dostrzeże

Posted

Malawaszka, Ciapuś dzięki:lol:
A ja deklaruję jednorazowo 160 zł, jako wpłatę moją/madcat1981
Ale naprawde nie mogę zająć się finansami, znaczy zbierać, bardzo proszę jakąś dobrą cioteczkę z to:-(

Malawaszka on jest z pudlowego wątku, dawno ma ogłoszenia.

Posted

dziękuje malawaszko że zajrzałaś, no i mojej Sis że tu już się rządzić zaczyna:-)
Fur koffam cie:-)
już zapisuję Energy kolejną wpłatę:-)
zwoływac ludzi zwoływać:-)

edit:
ja przytaszczyłam mase rzeczy na bazar, ide wszystko focic a potem bede wystawiac na mojego podopieczneg frodo i na bambo
anita_happy pofoć swoje rzeczy i poopisuj i wyslij mi wszystko na maila [email protected]
wystawiie jak tylko dostane wszystko na maila:-)

Posted

jestem - mogę dać jednorazowo 50zł (ale pod warunkiem, że Energy wstawi do galerii jakieś zdjęcia swoich sucz!!!), a jeśli chodzi o stałą deklarację to niestety tylko 10 :( a potem się zobaczy, myślałam też co mogłabym dać na bazarek no i przy porządkak znalazłam narty Elan - nieużywane (jeszcze zafoliowane) ale model gdzies tak sprzed 10 lat, lekko taliowane, 178cm, no i bez wiązań, a w połączeniu z tym że teraz idzie lato to pewnie nie ma sensu:(

Posted

Equus bardzo dziękuję:loveu:super

Rany kto może zbierać pieniążki na małego???Proszę...

O kurcze dopiero doczytałam warunek:diabloti:ja już niedługo zapomnę, że mam galerię chyba:evil_lol:ale w takim razie muszę coś wstawić, nie ma wyjścia:lol:

Posted

O kurcze dopiero doczytałam warunek

bo dopiero go dopisałam, zeby Cię zmobilizować :D nie wiem jeszcze co zrobić żeby GP wstawiła swojego Szamacośtamcośtam czy jakoś tak:D

Posted

jeszcze raz bardzo proszę o deklaracje stałę choćby po 5 zł...grosz do grosza i się nazbiera...a ja nie podejme decyzji o wyciaganiu psiaka bez deklaracji bo mam już innego na utrzymaniu w hoteliku...miejsce w hoteliku jest, transport prawdopodobnnie będzie tylko deklaracji brak...

edit:
powysyłałam pw wszystkim ktorzy deklarowali pieniążną pomoc
jeśli kogoś pominełam to krzyczeć

moi drodzy zbieramy nadal deklaracje choćby po 1zł!!!

furciaczek zrobi małemu kilka ogłoszeń juz teraz zeby nie tracić czasu