Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GPooLCLD napisał(a):
ja deklaruję 30zł miesięcznie .

sacred PIRANHA, zaraz przeleję pieniądze za transport - 110 zł , tak ?

dzieki za deklaracje...wiesz co wstrzymaj się bo narazie nie wiemy ile to będzie dokładnie, jutro zadzwonie do murki i sie dowiem...wiem ze zepsuł im sie psiowóz zapytam czy bedzie sprawny na weekend...jesli nie to musimy szukac innego transportu:-(

Posted

Wysłałam wczoraj pytanie do Majki1510 w sprawie transportu, choć obawiam się, że to dla niej za daleko:shake:tam było o woj. łódźkim, ale spróbować zawsze warto:roll:
Mam nadzieję, że psiobus się naprawi, oby.

Prosimy o deklaracje na Bambo. To cudny psiaczek, pomóżcie...

No GPooLCLD widzę, że nie tylko ja miałam problem z zapamiętaniem nicku:evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
powysyłałam pw wszystkim ktorzy deklarowali pieniążną pomoc

Ale wydaje mi się, że wpłacanie pieniedzy ma sens dopiero wtedy jak zbierze się taka liczba deklaracji, że podejmiemy ostatecznie decyzję o tym, że wyciągamy Bambo do hoteliku:roll:
przypominam że szukamy deklaracji (najlepiej stałych) dla Bambo...bez nich nie zaryzykuję i nie wyciągnę psa ze schroniska i miejsce przepadnie:-(

Póki co jak rozumiem, takiej decyzji jeszcze nie ma?

I jeszcze chciałam sprostować co do mojej deklaracji - deklarowałam jednorazową wpłatę 50zł na dobry początek w miesiącu wyciągnięcia psiaka ze schronu a w następnych miesiącach po 10 zł... To tak dla jasności bo chyba nie do końca klarownie się wyraziłam:eviltong:

Posted

A tak z ostateczna decyzja czekamy az tych deklaracji bedzie wiecej, a nr konta wysylany od razu po potem ciezko doszperac sie do postow gdzie kto i ile deklarowal.
Mysle ze jak sie sprezymy to sie uda, musi sie udac kurcze!

Posted

furciaczek napisał(a):
Przypominam ze potrzebne sa deklaracje dla przystojniaka!!

I to na cito, chłopak ma mieć specjalnie jajka obcięte:roll:jak wróci do kojca z dominantem:-(

POMOCY!!!

Posted

mod przeniósł wątek na ogólne, Szamanka wiekie dzięki!

Właśnie przed chwilą zobaczyłam, bo szukałam na lubelskich:evil_lol:
Super, przyłączam się do podziękowań:lol:

Posted

Ja deklaruje 10 zł. mies, ale płacone pod koniec czerwca, za 2 mies. z góry, zawsze płacę po dwa, bo jak mi się zapomni to mam gotowe...

Posted

agada napisał(a):
Ja deklaruje 10 zł. mies, ale płacone pod koniec czerwca, za 2 mies. z góry, zawsze płacę po dwa, bo jak mi się zapomni to mam gotowe...

Agada wielkie dzięki:loveu:

Posted

ona03 napisał(a):
A ja już dziś wpłaciłam 30 zł za 3 m-ce, wcale tyle nie musi być w tym hoteliku ;)
może wcześniej dać nogę do super DS :evil_lol:.

Dzięki bardzo Oneczko:loveu:oby się Twoje słowa sprawdziły:lol: