sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 dziekujemy!!!!! i szukamy dalszych deklaracji!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 przypominam że szukamy deklaracji (najlepiej stałych) dla Bambo...bez nich nie zaryzykuję i nie wyciągnę psa ze schroniska i miejsce przepadnie:-( Quote
al'akir Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ja deklaruję 30zł miesięcznie . sacred PIRANHA, zaraz przeleję pieniądze za transport - 110 zł , tak ? Quote
GameBoy Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Lidkaaaaaa kiedys oberwiesz - nie wiem jeszcze kiedy i jak ale to sie stanie:mad: Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 GameBoy napisał(a):Lidkaaaaaa kiedys oberwiesz - nie wiem jeszcze kiedy i jak ale to sie stanie:mad: Ty nie machaj ta palka tylko znajomych zwoluj:eviltong: Quote
al'akir Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Equus napisał(a): Szamacośtamcośtam dopiero teraz , to zauważyłam:evil_lol: ze skarbonki pudlowej wpłacimy jeszcze 50zł jednorazowo dla Bambo :p Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 GPooLCLD napisał(a):ja deklaruję 30zł miesięcznie . sacred PIRANHA, zaraz przeleję pieniądze za transport - 110 zł , tak ? dzieki za deklaracje...wiesz co wstrzymaj się bo narazie nie wiemy ile to będzie dokładnie, jutro zadzwonie do murki i sie dowiem...wiem ze zepsuł im sie psiowóz zapytam czy bedzie sprawny na weekend...jesli nie to musimy szukac innego transportu:-( Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wysłałam wczoraj pytanie do Majki1510 w sprawie transportu, choć obawiam się, że to dla niej za daleko:shake:tam było o woj. łódźkim, ale spróbować zawsze warto:roll: Mam nadzieję, że psiobus się naprawi, oby. Prosimy o deklaracje na Bambo. To cudny psiaczek, pomóżcie... No GPooLCLD widzę, że nie tylko ja miałam problem z zapamiętaniem nicku:evil_lol: Quote
Equus Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):powysyłałam pw wszystkim ktorzy deklarowali pieniążną pomoc Ale wydaje mi się, że wpłacanie pieniedzy ma sens dopiero wtedy jak zbierze się taka liczba deklaracji, że podejmiemy ostatecznie decyzję o tym, że wyciągamy Bambo do hoteliku:roll: sacred PIRANHA napisał(a):przypominam że szukamy deklaracji (najlepiej stałych) dla Bambo...bez nich nie zaryzykuję i nie wyciągnę psa ze schroniska i miejsce przepadnie:-( Póki co jak rozumiem, takiej decyzji jeszcze nie ma? I jeszcze chciałam sprostować co do mojej deklaracji - deklarowałam jednorazową wpłatę 50zł na dobry początek w miesiącu wyciągnięcia psiaka ze schronu a w następnych miesiącach po 10 zł... To tak dla jasności bo chyba nie do końca klarownie się wyraziłam:eviltong: Quote
furciaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A tak z ostateczna decyzja czekamy az tych deklaracji bedzie wiecej, a nr konta wysylany od razu po potem ciezko doszperac sie do postow gdzie kto i ile deklarowal. Mysle ze jak sie sprezymy to sie uda, musi sie udac kurcze! Quote
furciaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przypominam ze potrzebne sa deklaracje dla przystojniaka!! Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 furciaczek napisał(a):Przypominam ze potrzebne sa deklaracje dla przystojniaka!! I to na cito, chłopak ma mieć specjalnie jajka obcięte:roll:jak wróci do kojca z dominantem:-( POMOCY!!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mod przeniósł wątek na ogólne, Szamanka wiekie dzięki! Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):mod przeniósł wątek na ogólne, Szamanka wiekie dzięki! Właśnie przed chwilą zobaczyłam, bo szukałam na lubelskich:evil_lol: Super, przyłączam się do podziękowań:lol: Quote
agada Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja deklaruje 10 zł. mies, ale płacone pod koniec czerwca, za 2 mies. z góry, zawsze płacę po dwa, bo jak mi się zapomni to mam gotowe... Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 agada napisał(a):Ja deklaruje 10 zł. mies, ale płacone pod koniec czerwca, za 2 mies. z góry, zawsze płacę po dwa, bo jak mi się zapomni to mam gotowe... Agada wielkie dzięki:loveu: Quote
furciaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 agada napisał(a):Ja deklaruje 10 zł. mies, ale płacone pod koniec czerwca, za 2 mies. z góry, zawsze płacę po dwa, bo jak mi się zapomni to mam gotowe... dziekujemy!!! Quote
ona03 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A ja już dziś wpłaciłam 30 zł za 3 m-ce, wcale tyle nie musi być w tym hoteliku ;) może wcześniej dać nogę do super DS :evil_lol:. Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ona03 napisał(a):A ja już dziś wpłaciłam 30 zł za 3 m-ce, wcale tyle nie musi być w tym hoteliku ;) może wcześniej dać nogę do super DS :evil_lol:. Dzięki bardzo Oneczko:loveu:oby się Twoje słowa sprawdziły:lol: Quote
Energy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):może ktoś zrobi banerek dla Bambo ?????:modla: Bambo prosi o pomoc... Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzięki bardzo Ciapuś:loveu: Wiesz, że to Ty nam wstawiłaś tego małego murzynka:cool3: BAMBO BARDZO PROSI O DEKLARACJE:p Quote
Recommended Posts