ciapuś Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wiem i bardzo sie ciesze że coś sie dobrego wokół niego dzieje Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ciapuś napisał(a):Wiem i bardzo sie ciesze że coś sie dobrego wokół niego dzieje Tak tylko już nie wiem gdzie prosić:oops: A Ty też uważasz, że on jest raczej bez szans w schronie?Podobno nikt do niego z wolontariuszy nie wchodzi, bo jest z dominantem:roll:którego się boją... Quote
zerduszko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Energy napisał(a):Tak tylko już nie wiem gdzie prosić:oops: Tylko spam a pw może tu pomóc :diabloti: Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zerduszko napisał(a):Tylko spam a pw może tu pomóc :diabloti: To nie jest spam tylko zaproszenia, tak:cool3: Quote
minia7 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam! Jestem ''mamusią'' zaginionej Saruni :placz: Pierwszy raz na forum ''dogomani'' i jeszcze nie wiem jak się poruszać na tych stronach. Pomaga mi Anovip1, za co bardzo bardzo dziękuję :) Deklaracja stała -10zł dla Bambo. Tylko potrzebuję danych, gdzie mam wpłacać? Quote
ciapuś Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Energy napisał(a):Tak tylko już nie wiem gdzie prosić:oops: A Ty też uważasz, że on jest raczej bez szans w schronie?Podobno nikt do niego z wolontariuszy nie wchodzi, bo jest z dominantem:roll:którego się boją... Nie wiem z jakim on jest psem bo dawno nie byłam na boksach ogólnych.Wiem tylko że przy tym przepełnieniu jakie u nas jest dotarcie do boksu w którym siedzi Bambo graniczy z cudem Quote
jambi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam, cuudny jest ten psiak... ja wogóle mam bzika na punkcie czarnych, kudłatych... ech.... :loveu: mogę zadeklarować 15 zł / mies. :) aaa! i kobitki drogie - same sobie zrobiłyście małą niespodziankę, bo ktoś źle podliczył deklaracje jednorazowe w 1 poście :lol: jest 320 zł, a powinno być 330 ! :cool3: Quote
sonia71 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bambo-twoje wyjście jest już tak blisko-pozdrowionka Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jambi_ napisał(a):Witam, cuudny jest ten psiak... ja wogóle mam bzika na punkcie czarnych, kudłatych... ech.... :loveu: mogę zadeklarować 15 zł / mies. :) Bardzo Ci dziękuję:loveu: Rzeczywiście coś Sacred PIRANHA źle policzyła:evil_lol:kupię jej kalkulatorek:diabloti: minia7 napisał(a):Witam! Jestem ''mamusią'' zaginionej Saruni :placz: Deklaracja stała -10zł dla Bambo. Tylko potrzebuję danych, gdzie mam wpłacać? Mam nadzieję, że Twoja Sarunia się znajdzie...trzymam kciuki:thumbs: Bardzo Ci dziękuję za deklarację:loveu:Sacred PIRANHA na pewno wyśle Ci na pw konto jak bedzie na dogo. Sonia oby :lol: Jest transport dla Bambo na niedzielę!Majki1510 zgodziła sie pojechać:lol: Deklaracje, bardzo proszę... Quote
Tymonka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witaj Murzynku , będę Ci towarzyszyć w drodze do hotelik :D Quote
hanka456 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Bambo wydaje się być bardzo przyjacielskim psem. Ale wiecej nie da się o nim powiedzieć, bo nie wychodzi na spacery. Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A tak sobie zajze do malego. Dziekujemy za deklaracje!! Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jakieś 15 minut temu dzwoniła do mnie Majki, że jednak w ten weekend nie mogą odebrać Bambo, bo Anja2201 nie może jechać:shake:i transport jest troszkę drogi około 380 zł jeśli cała trasa około 270 zł jeśli ktoś by dowiózł Bambo do Tomaszowa i potem odebrał z Tomaszowa psiaki jadące z hoteliku Murki... Mam nadzieję, że psiobus Murki się jednak naprawi:roll: Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Smyku napisał(a):doliczcie 50,oo zł. poproszę numer konta Smyku wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu: Secred PIRANHA jak będzie na dogo to na pewno wyśle:lol: Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 deklaracje stałe: Energy - 20zł sacred PIRANHA - 10zł sonia71 - 10zł as_ko - 5zł bico - 10zł Equus - 10zł ona03 - 10zł GPoo... - 30zł jambi- 15zl deklaracje jednorazowe: bico- 50zł malawaszka - 20zł Energy/madcat1981 - 160zł Equus - 50zł GPoo... (no zapomniałam no hihhi) - 50zł (skarbonka pudlowa) smyku -50zl Juz niewiele brakuje!! Kto nie dostal PW z nr konta? Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wazna informacja dla deklarowiczow i wplacajacych!! Zmienia sie konto do wplat, rozesle PW z nowym nr konta Ci ktorzy juz wplacili moga byc spokojni Lidka przekaze te wplaty na nowe konto prosilabym tylko i informacje kto i ile juz wplacil Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Poslalam PW z nowym nr konta, jezeli do kogos nie dotarlo prosze krzyczec! I prosimy o dlasze deklaracje:loveu: Ktos mial jakies fanty na bazar, jesli to aktualne prosze o zdiecia i opisy na maila [email protected] , Pirania nasza kochana bedzie przez jakis czas niedostepna. Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Psiobus Murki się naprawia, mam nadzieję, że będzie na weekend dobry:lol: Bambo bardzo prosi o deklaracje:lol:tak by chciał wyjść zza krat i pobiegać po trawce... Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dobra to male podsumowanie: deklaracje stałe: Energy - 20zł sacred PIRANHA - 10zł sonia71 - 10zł as_ko - 5zł bico - 10zł Equus - 10zł ona03 - 10zł GPoo... - 30zł jambi- 15zl razem 120zl deklaracji miesiecznych deklaracje jednorazowe: bico- 50zł malawaszka - 20zł Energy/madcat1981 - 160zł Equus - 50zł GPoo... (no zapomniałam no hihhi) - 50zł (skarbonka pudlowa) smyku -50zl furciaczek- 50zl Razem 430 jednorazowych Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Czy wiecie cos o zachowaniu Bambo?? Cokolwiek co mozna w ogloszeniu zamiescic?? Quote
Energy Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Mam takie info ze strony schroniska opis: Bambo to kudłaty, przyjacielski psiaczek. Bambo jest grzeczny, nie kłóci się ze swoimi współtowarzyszami, jest towarzyski i pozytywnie nastawiony do otoczenia. Bambo bardzo chciałby wyjść z ciasnego boksu, sprawia wrażenie psiaka mocno spragnionego swojego domu, domaga się uwagi i głaskania. Polecamy Bambo do adopcji, wymaga zabiegów pielęgnacyjnych, ale po nich może być z niego na prawdę uroczy kudłacz. Wolontariuszka mi mówiła, że wtula się w człowieka przez kraty, więcej nie wiem. On siedzi zamknięty i w ogóle nie wychodzi:-( Quote
furciaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dobra to ja mu zaraz allegro jakis sklece z tego co mamy na chwile obecna...zaszkodzic nie zaszkodzi a moze ktos go dojzy ;) Quote
Recommended Posts