Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelka napisał(a):
Super wieści:)
A gdzie chodzicie na to szkolenie?

Tutaj przynajmniej dobra wiadomosc...strasznie sie ciesze, ze Murzynek ma domek...znowu czeka mnie czytanie ale tym razem przyjemne...buzka z Chicago!!!

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

filodendron napisał(a):
A będą jakieś fotki z tego szkolenia? :)

Hmmm, no wezmę aparat i jasne , wrzucę fotki. Chodze tm do szkoły z sąsiadką która tez ma suczkę z azylu ale krakowskiego także jest śmiesznie :).
No a Bamboszek przekochany jak zawsze, chyba musimy iść do fryzjera, bo Bambo zarósł, ale w sumie sama nie wiem bo zima idzie.

Posted

drmonka napisał(a):
Hmmm, no wezmę aparat i jasne , wrzucę fotki. Chodze tm do szkoły z sąsiadką która tez ma suczkę z azylu ale krakowskiego także jest śmiesznie :).
No a Bamboszek przekochany jak zawsze, chyba musimy iść do fryzjera, bo Bambo zarósł, ale w sumie sama nie wiem bo zima idzie.

No to fajnie, że będzie można zobaczyć zdjęcia Bamboszka:loveu:
Ciekawe czy chętnie się szkoli?:cool3:

Posted

hehe no tak średnio chętnie, to znaczy Bambo jest skrajnie skoncentrowany na mnie, patrzy we mnie jak w obrazek więc generalnie chce robić wszystko żeby mnie zadowolić, więc wykonuj te wszystkie dziwne rzeczy które mu każę, ale czy jakoś super chętnie sama nie wiem. Ale to dopiero początki zobaczymy co będzie dalej.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Haha, jak ja tu dawno nie byłam :). U Bambo wszystko w najlepszym porządku :), jest jak zawsze wesoły, kochany i hehe pozytywnie zakręcony ;) . Do tego ma nowego najlepszego przyjaciela - kota Filemona, wzięłam go od tych Pań co stoją w M1, Evel powinna wiedzieć. Znajda, i tak samo najukochańszy kot na świecie dosłownie. No więc jest przyjaźń totalna, śpią razem, zabawy na zasadzie jedno rzuca piłeczkę drugie biegnie, gonitwy po mieszkaniu :). Czegoś takiego nie widziałam chyba jeszcze :). Jest super.
Z Bambo trzeba chodzić w sumie regularnie do fryzjera bo mu szybko sierść odrasta, czesanie niewiele daje, bo i tak robią się dredy. A poza tym Bambo ma dziewczynę blok obok, którą kocha również totalna miłością, chodzimy tam regularnie w odwiedziny. Co do szkoły to niestety ale przenoszę zabawę na wiosnę, zaczęłam non stop chorować od stania na zimnie chyba i dałam sobie spokój, poza tym muszę się teraz obronić więc czas w weekendy poświęcam niestety na pisanie pracy. Ale wrócimy do szkoły jak tylko skończę szkołę.
Zróbmy tak ze porobię zdjęcia Bambo i Filowi i j wrzucę, jak nie zapomniałam jeszcze jak to się robi ;) .
Aha jest jeden problem, idę do veta chyba nawet dzisiaj, Bambo od paru dni sika w domu, czy wiecie może czego to może być objaw, przeziębił pęcherz??? Nie wiem, wychodzimy jak zawsze , nigdy mu się to nie zdarzało. No poza tym jakies szczepienia się kłaniają itd dla obu.
Aha Bambo już nic nie gryzie , nie niszczy, co prawda mam wygryzioną dziurę w drzwiach do łazienki przez Bambo , ale dobra informacja jest taka ze Filemon korzysta z tej dziury jako drzwi do łazienki do kuwety heheh czyli nie jest źle ;).
To tyle niebawem zdjęcia, zobaczycie jacy oboje są piękni :)

Posted

Też się cieszę, że u Was ok:lol:Fajnie, że ma towarzystwo:lol:
Rzeczywiście jeśli wcześniej się posikiwanie w domu nie zdarzało to może to być infekcja. Wiesz jak fajnie łapie się siuśki :cool3:
Jak będziesz miała Drmonka problemy ze wstawianiem zdjęć to chętnie pomogę:lol:
Dziękuję za wieści o Bamboszku:loveu:

Posted

co do siusiania - nie wykluczone że się przeziębił właśnie

drmonka napisał(a):
mam wygryzioną dziurę w drzwiach do łazienki przez Bambo , ale dobra informacja jest taka ze Filemon korzysta z tej dziury jako drzwi do łazienki do kuwety heheh czyli nie jest źle ;).
To tyle niebawem zdjęcia, zobaczycie jacy oboje są piękni :)

:hmmmm: może on tą dziurę to na specjalne zamówienie dla Filemona wygryzł?

baaaardzo chętnie zobaczę zdjęcia!

Posted

Energy napisał(a):
Też się cieszę, że u Was ok:lol:Fajnie, że ma towarzystwo:lol:
Rzeczywiście jeśli wcześniej się posikiwanie w domu nie zdarzało to może to być infekcja. Wiesz jak fajnie łapie się siuśki :cool3:
Jak będziesz miała Drmonka problemy ze wstawianiem zdjęć to chętnie pomogę:lol:
Dziękuję za wieści o Bamboszku:loveu:

Energy przypomnisz mi na jakiej stronce się wrzuca zdjęcia? bo zapomniałam.

Posted

drmonka napisał(a):
Energy przypomnisz mi na jakiej stronce się wrzuca zdjęcia? bo zapomniałam.

Jasne, ja wrzucam na imageshack, w razie problemów chętnie pomogę/wstawię:lol:

A jak sikanie przeszło?

Posted

Ale cuda:loveu:super fotki szczęśliwych zwierzaków:lol:

No łapanie siuśków to fajna zabawa:cool3::evil_lol:ale jak przeszło to dobrze. Strasznie się cieszę, że u Was wszystko ok:lol:

Posted

Tak naprawdę wszystko super. Bambo i Filemon naprawdę straszni się lubią :). Jezu jak patrzę an tego Bambo z klatki a teraz na niego to mi się aż płakać chce jaki on był bidok, a jaki zadowolony jest teraz :)

Posted

cudne zdjęcia :) a dałoby sie samego pysiola uchwycić? :razz:

[quote name='drmonka']Tak naprawdę wszystko super. Bambo i Filemon naprawdę straszni się lubią :). Jezu jak patrzę an tego Bambo z klatki a teraz na niego to mi się aż płakać chce jaki on był bidok, a jaki zadowolony jest teraz :)[/QUOTE]

oj tak :shake:, Drmonka, ile to już?