coronaaj Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Evelka napisał(a):Super wieści:) A gdzie chodzicie na to szkolenie? Tutaj przynajmniej dobra wiadomosc...strasznie sie ciesze, ze Murzynek ma domek...znowu czeka mnie czytanie ale tym razem przyjemne...buzka z Chicago!!! Quote
filodendron Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A będą jakieś fotki z tego szkolenia? :) Quote
drmonka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 filodendron napisał(a):A będą jakieś fotki z tego szkolenia? :) Hmmm, no wezmę aparat i jasne , wrzucę fotki. Chodze tm do szkoły z sąsiadką która tez ma suczkę z azylu ale krakowskiego także jest śmiesznie :). No a Bamboszek przekochany jak zawsze, chyba musimy iść do fryzjera, bo Bambo zarósł, ale w sumie sama nie wiem bo zima idzie. Quote
Energy Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 drmonka napisał(a):Hmmm, no wezmę aparat i jasne , wrzucę fotki. Chodze tm do szkoły z sąsiadką która tez ma suczkę z azylu ale krakowskiego także jest śmiesznie :). No a Bamboszek przekochany jak zawsze, chyba musimy iść do fryzjera, bo Bambo zarósł, ale w sumie sama nie wiem bo zima idzie. No to fajnie, że będzie można zobaczyć zdjęcia Bamboszka:loveu: Ciekawe czy chętnie się szkoli?:cool3: Quote
drmonka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 hehe no tak średnio chętnie, to znaczy Bambo jest skrajnie skoncentrowany na mnie, patrzy we mnie jak w obrazek więc generalnie chce robić wszystko żeby mnie zadowolić, więc wykonuj te wszystkie dziwne rzeczy które mu każę, ale czy jakoś super chętnie sama nie wiem. Ale to dopiero początki zobaczymy co będzie dalej. Quote
al'akir Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cierpliwość, cierpliwość :evil_lol:- a nauczy się na pewno wszystkiego:loveu::multi: Bambo , mądry psiak :cool3: Quote
górnik Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 wszystkiego najlepszego i szczęścia na nowy rok Quote
Energy Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Evelka napisał(a):Co tam słychać u Bambo?:) Też jestem ciekawa co słychać, jak Bamboszek?:lol: Quote
drmonka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Haha, jak ja tu dawno nie byłam :). U Bambo wszystko w najlepszym porządku :), jest jak zawsze wesoły, kochany i hehe pozytywnie zakręcony ;) . Do tego ma nowego najlepszego przyjaciela - kota Filemona, wzięłam go od tych Pań co stoją w M1, Evel powinna wiedzieć. Znajda, i tak samo najukochańszy kot na świecie dosłownie. No więc jest przyjaźń totalna, śpią razem, zabawy na zasadzie jedno rzuca piłeczkę drugie biegnie, gonitwy po mieszkaniu :). Czegoś takiego nie widziałam chyba jeszcze :). Jest super. Z Bambo trzeba chodzić w sumie regularnie do fryzjera bo mu szybko sierść odrasta, czesanie niewiele daje, bo i tak robią się dredy. A poza tym Bambo ma dziewczynę blok obok, którą kocha również totalna miłością, chodzimy tam regularnie w odwiedziny. Co do szkoły to niestety ale przenoszę zabawę na wiosnę, zaczęłam non stop chorować od stania na zimnie chyba i dałam sobie spokój, poza tym muszę się teraz obronić więc czas w weekendy poświęcam niestety na pisanie pracy. Ale wrócimy do szkoły jak tylko skończę szkołę. Zróbmy tak ze porobię zdjęcia Bambo i Filowi i j wrzucę, jak nie zapomniałam jeszcze jak to się robi ;) . Aha jest jeden problem, idę do veta chyba nawet dzisiaj, Bambo od paru dni sika w domu, czy wiecie może czego to może być objaw, przeziębił pęcherz??? Nie wiem, wychodzimy jak zawsze , nigdy mu się to nie zdarzało. No poza tym jakies szczepienia się kłaniają itd dla obu. Aha Bambo już nic nie gryzie , nie niszczy, co prawda mam wygryzioną dziurę w drzwiach do łazienki przez Bambo , ale dobra informacja jest taka ze Filemon korzysta z tej dziury jako drzwi do łazienki do kuwety heheh czyli nie jest źle ;). To tyle niebawem zdjęcia, zobaczycie jacy oboje są piękni :) Quote
filodendron Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Fajnie, że wszystko u Was w porządku :) Zbierz trochę Bambowych sików do zbadania - to może być infekcja. Quote
Energy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Też się cieszę, że u Was ok:lol:Fajnie, że ma towarzystwo:lol: Rzeczywiście jeśli wcześniej się posikiwanie w domu nie zdarzało to może to być infekcja. Wiesz jak fajnie łapie się siuśki :cool3: Jak będziesz miała Drmonka problemy ze wstawianiem zdjęć to chętnie pomogę:lol: Dziękuję za wieści o Bamboszku:loveu: Quote
jambi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 co do siusiania - nie wykluczone że się przeziębił właśnie drmonka napisał(a): mam wygryzioną dziurę w drzwiach do łazienki przez Bambo , ale dobra informacja jest taka ze Filemon korzysta z tej dziury jako drzwi do łazienki do kuwety heheh czyli nie jest źle ;). To tyle niebawem zdjęcia, zobaczycie jacy oboje są piękni :) :hmmmm: może on tą dziurę to na specjalne zamówienie dla Filemona wygryzł? baaaardzo chętnie zobaczę zdjęcia! Quote
drmonka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 no zdjęcia już mam, może dzisiaj wrzucę parę , jak się uda. Eh oboje z kotem są przekochani, brak słów :) Quote
drmonka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Energy napisał(a):Też się cieszę, że u Was ok:lol:Fajnie, że ma towarzystwo:lol: Rzeczywiście jeśli wcześniej się posikiwanie w domu nie zdarzało to może to być infekcja. Wiesz jak fajnie łapie się siuśki :cool3: Jak będziesz miała Drmonka problemy ze wstawianiem zdjęć to chętnie pomogę:lol: Dziękuję za wieści o Bamboszku:loveu: Energy przypomnisz mi na jakiej stronce się wrzuca zdjęcia? bo zapomniałam. Quote
Energy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 drmonka napisał(a):Energy przypomnisz mi na jakiej stronce się wrzuca zdjęcia? bo zapomniałam. Jasne, ja wrzucam na imageshack, w razie problemów chętnie pomogę/wstawię:lol: A jak sikanie przeszło? Quote
drmonka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No sikanie przeszło. Uff udało mi się po wielkich bólach wrzucić parę zdjęć :) Quote
filodendron Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ale super! :) A Filemon to taki kot-kot najprawdziwszy :) Śliczny. Quote
Energy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ale cuda:loveu:super fotki szczęśliwych zwierzaków:lol: No łapanie siuśków to fajna zabawa:cool3::evil_lol:ale jak przeszło to dobrze. Strasznie się cieszę, że u Was wszystko ok:lol: Quote
drmonka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tak naprawdę wszystko super. Bambo i Filemon naprawdę straszni się lubią :). Jezu jak patrzę an tego Bambo z klatki a teraz na niego to mi się aż płakać chce jaki on był bidok, a jaki zadowolony jest teraz :) Quote
filodendron Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Drmonka, strasznie fajnie, że piszesz, że się odzywasz tutaj. To tak przyjemnie poczytać, że jakiś psiak ze schroniska trafił szóstkę w totka i że wszystko jest ok :) Quote
jambi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 cudne zdjęcia :) a dałoby sie samego pysiola uchwycić? :razz: [quote name='drmonka']Tak naprawdę wszystko super. Bambo i Filemon naprawdę straszni się lubią :). Jezu jak patrzę an tego Bambo z klatki a teraz na niego to mi się aż płakać chce jaki on był bidok, a jaki zadowolony jest teraz :)[/QUOTE] oj tak :shake:, Drmonka, ile to już? Quote
Recommended Posts