jambi Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 achaaaa... no to ok :) to w takim razie ja bardzo proszę o w razie czego jakąś informację :) mam nadzieję, że Bambiszon juz nie będzie potrzebował, ale wiadomo, że koszta sa różne i tak dalej i tak dalej ;) Quote
AgusiaP Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):Agusiu dziękujemy za wpłate (przez to zamieszanie z transportem nie zauważyłąm twojego posta) !!! Naprawdę nie ma za co. Jeśli to o mnie chodzi ;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 jambi_ napisał(a):achaaaa... no to ok :) to w takim razie ja bardzo proszę o w razie czego jakąś informację :) mam nadzieję, że Bambiszon juz nie będzie potrzebował, ale wiadomo, że koszta sa różne i tak dalej i tak dalej ;) ja też mam nadzieje, że Bambo juz nie wróci i nie będzie potrzebował naszej pomocy ale tfu tfu tfu nie zapeszam:-) AgusiaP napisał(a):Naprawdę nie ma za co. Jeśli to o mnie chodzi ;) tak to o Ciebie mi chodziło, mam strasznie dużo teraz na głowie i nie mogę już ogarnąć tego wszystkiego dlatego czasem z opoźnieniem coś znajde na wątku hihii Quote
AgusiaP Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Nic się nie stało doskonale to rozumiem :cool3: Quote
Equus Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ja wpłaciłam za czerwiec razem z majem (jakaś pesymistka ze mnie że zakładałam dłuższy pobyt ;) ). To może przekażecie moją czerwcową wpłatę do pudelbonki? Quote
sacred PIRANHA Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 dajcie mu pojechać :-) jak pojedzie i wszystko bedzie oki to zabierzemy sie za rozliczenie tego całego bajzelu:-) pudelbonka napewno coś dostanie:-) Quote
Energy Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Sacred PIRANHA masz rację:lol:Bambo najpierw musi pojechać i się zadomowić w nowym domu:lol: Quote
marysia55 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Energy napisał(a):Sacred PIRANHA masz rację:lol:Bambo najpierw musi pojechać i się zadomowić w nowym domu:lol: tak jest. Najpierw 'zasiedzenie', a potem rozliczenie :-) Quote
bico Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 oby "zasiedzenie" wypadło pomyślnie już na zawsze:) Quote
Energy Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 bico napisał(a):oby "zasiedzenie" wypadło pomyślnie już na zawsze:) Oby:p Bamboszek, kochany słodziaku, jutro twój dzień... Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Energy napisał(a):Oby:p Bamboszek, kochany słodziaku, jutro twój dzień... Ciekawe jak poszło:roll:trzymam kciuki za słodziaka. Quote
Energy Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 rita60 napisał(a):Ciekawe jak poszło:roll:trzymam kciuki za słodziaka. I ja mocno trzymam:p Quote
filodendron Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A kiedy będą jakieś wieści z pierwszej ręki? :) Quote
Energy Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 drmonka napisał(a):No myślę ze jeszcze dzisiaj wieczorem :) Czekamy z niecierpliwością na informacje:lol: Drmonka mam nadzieję, że będziesz z nami na wątku i będą wiadomości i zdjęcia Bambo z domku:loveu: Quote
Sylwka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Czekam aż Bambo dojedzie do Tarnobrzega. Powinni być planowo między 14-15tą. Myślę że w nowym domu będzie około 18-19tej. Quote
Murka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bambo już w drodze do Tarnobrzega. Spędził nockę w domu, bo wczoraj wieczorem go wykąpałam. Drmonka będzie musiała z nim często wychodzić na spacerki żeby załapał o co chodzi z czystością, bo u nas w boksie codziennie zostawiał niespodziankę :roll: Nawet w nocy w łazience dzisiaj zrobił kupkę mimo, że późnym wieczorem był na spacerku. Quote
Energy Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bambo na pewno nie wie do czego są spacerki, przecież prawie rok spędził w zamknięciu w boksie schroniskowym:-( Tu będzie potrzebna cierpliwość i wyrozumiałość... Quote
Sylwka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bambo dowieziony. Był niesamowicie grzeczny. Całą drogę spał przytulony do Anii (córka Kasi z TSPZ) a ona do niego :). Był chwilkę w domu u moich rodziców. Koniecznie chciał zjeść jedzenie ich psa i trochę dostał. Na szczęście nie było po tym niespodzianek. Jest kochany, bardzo ufny i niewiarygodnie chudy :(. Musi przytyć bo wstyd z nim wychodzić na spacer ;). Chyba nie za bardzo wie co się robi na spacerze. Chodziłam z nim przed drogą, w przerwie, po i nic. Zero sio. Jest niesamowity. Pewnie szybko się wszystkiego nauczy. Quote
agada Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Uuuuu, co za nowiny :loveu:, dzisiaj jakiś transportowy dzień :evil_lol:. Czekamy zatem na wiadomości z pierwszej ręki :cool3::lol: Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Uff,teraz tylko badz grzeczny malenki........czekamy na relacje z domku. Quote
Energy Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bambo kochany słodziaku bądź szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Czekamy na wieści... Sylwka wielkie dzięki:Rose::Rose::Rose: Quote
Sylwka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja bardzo się cieszę, że mogłam pomóc szczególnie że piesio jest niesamowicie kochany. Był trochę zdezorientowany i patrzył wielkimi ślepkami ale jak tylko Ania usiadła koło niego to przykleił się do niej i już nie odkleił przez całą drogę. Quote
drmonka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bambo jest już w domu, mega grzeczny, chyba zmęczony, trochę nieśmiały ale bardzo ufny. Był na spacerze trochę zjadł. Jest troszkę zagubiony. Chwilowo nie mam jak przesłać zdjęcia, bo aparat został u mojej mamy. Mam nadzieję że jutro mi się uda. No i jest meeeeega chudy ale to wszystko się nadrobi. Trochę bawił się już piłką. Myślę ze chwilowo ma mały zamęt w głowie bo zmienia miejsca pobytu ale mam nadzieję że szybko mu przejdzie i się zadomowi. Naprawdę się cieszę ze jest już u mnie :) . Wszystko będzie dobrze na 100%, tylko musimy iść do veta się zbadać no i dać sobie chwilę czasu na poznanie się :) Super grzeczny pies, zero agresji. Jestem naprawdę pod wrażeniem :) Quote
drmonka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Aha no , moja kota jest deczko obrażona ale przejdzie jej ;) . Mam pytanie jak mam się rozliczyć i z kim za podróż? Quote
Recommended Posts