Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pixie']nikt nie czytal mojego telegramu ???
chlip...chlip...

nie zagladacie do mnie???
chlip..chlip...chlip...

jak mam to rozumiec? ?????????
chlip..chlip..chlip..chlip..

a ja was i tak kocham !
ot co!

wasza Kasia/Klusia

i juz!

I czytamy i zaglądamy, i też cię KOCHAMY nasza ty, Kasiu-Klusiu :loveu: :loveu: :loveu:
Cieszymy się, że lulu-bombka zadowolona, zrelaksowana... na wywczasach skowroneczki jej śpiewają, apetycik dopisuje... cudnie :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:
A cioteczkę pixie też pozdrawiamy :Rose:, to za telegramik.

Posted

Pewnie, że czytamy :)

Zastanawiam się tylko, jak z tymi wizytami wyszło. Jedzie ktoś do niej w weekend? Pewnie nawet na takich wczasach miło jak ktoś odwiedzi ;)

Posted

Dziewczyny ja dopiero wróciłam z pracy i jutro niestety tez musze byc ,nie dam rady podjechac do Kasi :-( niestety mimo szczerych checi ...zobacze ja w poniedziałek jak ja bede odbierac ...przepraszam bez auta to o tak poznej porze nie ma sensu ,mam jescze psiaka w domu któremu tez musze poswiecic troche czasu.
Na zabieg jestem umówiona o 12 g

Posted

Cóż,trudno, w takim razie pozostaje mi czekać na jakieś ostateczne informacje od la pegazy.Nikt inny niestety raczej nie pojedzie.. Korenia z tego co napisała to "musi się jutro pakować" i robić zakupy, bo.. jedzie na wycieczkę :mad: ( :-( )

Zobaczymy jak to będzie..oby te odwiedziny jutro doszły do skutku !

a tak w ogóle to urocza ta relacja Kasi.. hihi..aż mnie "chwyciło" :eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
...i nikt nie odwiedził Kluski?...jakoś poprostu....trudno mi uwierzyć...no, ale cóóż.....TYLKO PRZYKRO CHOLERNIE....oj CHOLERNIE:shake:

co to? kto to? :cunao::cunao::cunao::cunao:

to ja, szczesliwa Kasia Klusia........
wywijam piruety radosci

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

bo juz jutro, juz jutro pojade do makulki!
la la la la la! lalalalala! la la la la la la !

to moja ciocia, kochana :iloveyou:ciocia
ona po mnie przyjedzie , a po was nie!:eviltong: :eviltong:
i bede spala pod malutka kolderka :sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2:
specjalnie dla mnie przyszykowana, la la la la la la

no to do jutra:roll:

czekam:oops:

dobranoc

Posted

Trzymam kciuki za Kluseczkę - kochana ufną psinkę. Jeśli ona wierzy że będzie dobrze, to tak musi być. Wszystko sie uda. Makulka - prosze ode mnie buziaki Klusi przekazać w samo czółko. KOniecznie w środeczek. Ciocia przesyłam tony pozytywnych emocji i ciepłe myśli. Trzymaj się Kluseczko - Kasieńko, będzie dobrze!!!!!
Czekamy z niepokojem na wieści o wyniku operacji i o Kasi-Klusi.
Ludziska - kciuki w ruch - Kasia walczy!!!!!!

Posted

Czy ktokolwiek dzwonił do hotelu, że będzie dziś zabierał Kluskę do lekarza?....

mail z dziś rana o Kaśce

"Z Kasią wszystko dobrze,po kąpieli bardzo zyskała na urodzie,a zwłaszcza na zapachu!A jak poszukiwania domu dla niej?Ona jest teraz idealna do wzięcia-otrząsa się ze schroniska i widać,że bardzo chce się do kogoś przywiązać,cała jest taka oczekująca! Pozdrowienia-Marzena"

POSŁUCHAJCIE MNIE MOJE DROGIE......jeśli tak nam idzie odwiedzanie Kluski....to co robimy ze znalezieniem jej domku....przecież chyba nikt nie chce żeby trafiła znowu do schroniska a na to się zanosi przy takim działaniu....c zytajcie "otrząsa się ze schroniska"....zobaczcie jak wiele dla niej zrobilismy....doprowadźmy do do końca...NIECH BĘDZIE SZCZĘŚLIWA.......

Posted

A Kasia jest gdzieś wystawiona? Green chyba ją na allegro dawała jeśli się nie mylę...? A coś poza tym? Jakieś plakaty itp?
Makulka mogłabyś jej jakieś zdjęcia zrobić jak już będzie u Ciebie? Takie ładniejsze, nie schroniskowe... Może warto pokazać, że ona jest nie tylko biedaczką ze schronu ale i po prostu świetnym psem?;)