KropkaKropka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Ja czytałam i to 2 razy! Bardzo się cieszę Kasiu/Klusiu że masz się dobrze :multi: Quote
akucha Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='pixie']nikt nie czytal mojego telegramu ??? chlip...chlip... nie zagladacie do mnie??? chlip..chlip...chlip... jak mam to rozumiec? ????????? chlip..chlip..chlip..chlip.. a ja was i tak kocham ! ot co! wasza Kasia/Klusia i juz! I czytamy i zaglądamy, i też cię KOCHAMY nasza ty, Kasiu-Klusiu :loveu: :loveu: :loveu: Cieszymy się, że lulu-bombka zadowolona, zrelaksowana... na wywczasach skowroneczki jej śpiewają, apetycik dopisuje... cudnie :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: A cioteczkę pixie też pozdrawiamy :Rose:, to za telegramik. Quote
shantara Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Pewnie, że czytamy :) Zastanawiam się tylko, jak z tymi wizytami wyszło. Jedzie ktoś do niej w weekend? Pewnie nawet na takich wczasach miło jak ktoś odwiedzi ;) Quote
makulka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Dziewczyny ja dopiero wróciłam z pracy i jutro niestety tez musze byc ,nie dam rady podjechac do Kasi :-( niestety mimo szczerych checi ...zobacze ja w poniedziałek jak ja bede odbierac ...przepraszam bez auta to o tak poznej porze nie ma sensu ,mam jescze psiaka w domu któremu tez musze poswiecic troche czasu. Na zabieg jestem umówiona o 12 g Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Cóż,trudno, w takim razie pozostaje mi czekać na jakieś ostateczne informacje od la pegazy.Nikt inny niestety raczej nie pojedzie.. Korenia z tego co napisała to "musi się jutro pakować" i robić zakupy, bo.. jedzie na wycieczkę :mad: ( :-( ) Zobaczymy jak to będzie..oby te odwiedziny jutro doszły do skutku ! a tak w ogóle to urocza ta relacja Kasi.. hihi..aż mnie "chwyciło" :eviltong: Quote
wandul 66 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :lol: :loveu: :multi: KASIU , wszystkie czytamy , i kciuki w poniedziałek za Ciebie trzymamy:lol: :lol: ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Czy ten zabieg Kaśki jest w południe ? Quote
Magea Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 3mam mocno kciuki za zabieg :) Trzymaj sie Kasiu ! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Sunia jest już wysterylizowana. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Przynajmniej wynika to z jakiegoś z wcześniejszych pstów.Ma 2 eski w uchu prawda ? Quote
shantara Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Też mi sie wydaje, że było napisane, że wysterylizowana... No ale ja daleko jestem i sprawdzić nie mam jak ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Znalazłam. Pixie: " nie bylo mnie chwile i znowu same dobre wiadomosci... sunia wysterylizowana." :razz: Quote
pixie Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 o ile sie nie myle to zabieg jest we wtorek, a nie w poniedzialek Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ...i nikt nie odwiedził Kluski?...jakoś poprostu....trudno mi uwierzyć...no, ale cóóż.....TYLKO PRZYKRO CHOLERNIE....oj CHOLERNIE:shake: Quote
pixie Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Aga_Mazury napisał(a):...i nikt nie odwiedził Kluski?...jakoś poprostu....trudno mi uwierzyć...no, ale cóóż.....TYLKO PRZYKRO CHOLERNIE....oj CHOLERNIE:shake: co to? kto to? :cunao::cunao::cunao::cunao: to ja, szczesliwa Kasia Klusia........ wywijam piruety radosci :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: bo juz jutro, juz jutro pojade do makulki! la la la la la! lalalalala! la la la la la la ! to moja ciocia, kochana :iloveyou:ciocia ona po mnie przyjedzie , a po was nie!:eviltong: :eviltong: i bede spala pod malutka kolderka :sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2: specjalnie dla mnie przyszykowana, la la la la la la no to do jutra:roll: czekam:oops: dobranoc Quote
Tweety Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 klusiuniu, trzymaj się maleńka, wszystko będzie oki Quote
supergoga Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Trzymam kciuki za Kluseczkę - kochana ufną psinkę. Jeśli ona wierzy że będzie dobrze, to tak musi być. Wszystko sie uda. Makulka - prosze ode mnie buziaki Klusi przekazać w samo czółko. KOniecznie w środeczek. Ciocia przesyłam tony pozytywnych emocji i ciepłe myśli. Trzymaj się Kluseczko - Kasieńko, będzie dobrze!!!!! Czekamy z niepokojem na wieści o wyniku operacji i o Kasi-Klusi. Ludziska - kciuki w ruch - Kasia walczy!!!!!! Quote
wandul 66 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: BĘDZIE OKI !!! Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Czy ktokolwiek dzwonił do hotelu, że będzie dziś zabierał Kluskę do lekarza?.... mail z dziś rana o Kaśce "Z Kasią wszystko dobrze,po kąpieli bardzo zyskała na urodzie,a zwłaszcza na zapachu!A jak poszukiwania domu dla niej?Ona jest teraz idealna do wzięcia-otrząsa się ze schroniska i widać,że bardzo chce się do kogoś przywiązać,cała jest taka oczekująca! Pozdrowienia-Marzena" POSŁUCHAJCIE MNIE MOJE DROGIE......jeśli tak nam idzie odwiedzanie Kluski....to co robimy ze znalezieniem jej domku....przecież chyba nikt nie chce żeby trafiła znowu do schroniska a na to się zanosi przy takim działaniu....c zytajcie "otrząsa się ze schroniska"....zobaczcie jak wiele dla niej zrobilismy....doprowadźmy do do końca...NIECH BĘDZIE SZCZĘŚLIWA....... Quote
shantara Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A Kasia jest gdzieś wystawiona? Green chyba ją na allegro dawała jeśli się nie mylę...? A coś poza tym? Jakieś plakaty itp? Makulka mogłabyś jej jakieś zdjęcia zrobić jak już będzie u Ciebie? Takie ładniejsze, nie schroniskowe... Może warto pokazać, że ona jest nie tylko biedaczką ze schronu ale i po prostu świetnym psem?;) Quote
Recommended Posts