KasiaKlusia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witam bardzo serdecznie, otrzymalam maila:),wlasciwie moj syn bo to jest jego adres, ale przeczytalam:) przepraszam ze tak dlugo tutaj nie bylam ale naprawde, przez ostatnie kilka miesiecy duzo sie dzialo u mnie. Kasia :loveu: miewa sie swietnie, jest zdrowa, energiczna, na spacerze wrecz nie mozna jej dogonic jak chce sie wybiegac, jest bardzo wesola, to jest chyba najwazniejsze widac ze jest szczesliwa:) Bardzo nam z nia wesolo:jumpie: W najblizszym czasie postaram sie wkleic jakies zdjecia. :new-bday: :tort: :bday: 5 Lipca swietowalismy, oczywiscie razem z Kasia, to ze jest juz z nami rok, to tak jakby urodziny Kasi, Kasia dostala nawet smaczny prezencik:eating: , zjadla ze smakiem, apetyt jej dopisuje. POZDRAWIAM;) ;) ;) Quote
Kar0la Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dziękuję za odzew. Bardzo się cieszę, że Kasia jest szczęśliwa. :multi: Jak to szybko zleciało. Życzę Wam wielu wspaniałych lat ze sobą. :BIG::drink1: Czekamy na fotki. Quote
Kar0la Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mam nadzieję, że będą obiecane zdjęcia. Quote
ulvhedinn Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Foootki!!!! Fotki chcemy!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
MagYa^^ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ..a ja tak przypomnialam sobie o Kasience i o szczurach, ktore wiozlysmy :D i jak Kaska podgryzala szczury :D jak one ja w jajko robily :D ..ehh.. Kasia Kasia.. Quote
kama_i_ja Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 No i niechcący dzisiaj tu wpadłam.. A może ja jestem sąsiadką Kasi?;) KasiuKlusiu, skad jesteście dokładniej? Quote
MagYa^^ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 jejku jaka ja jestem ciekawa co u Kluski... jak sobie przypomnie jak wiozlam ja do domku stalego wraz z dwojka cwaniackich szczorow, to... heh :)))) - ubaw po pachy. Quote
Recommended Posts