Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Kasia-Misia, została oddana do Schroniska przez nieodpowiedzialnego opiekuna 4 lata temu.Od tamtej pory nikt się nią nie zainteresował.I trudno się dziwić- malutka,grubiutka,starsza, niezbyt urodziwa....ostatnio przestała już nawet wychodzić na wybieg i pokazywać się ludziom :-( Czy jej przeznaczeniem jest umrzeć bez miłości, w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt?Wszystko wskazuje na to, że tak... A może ty spróbujesz odmienić jej los?Dogomania jest ostatnią szansą dla Kasi... Sunia przebywa we Wrocławiu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 I jeszcze jedno zdjęcie, zrobione zeraz po przyjęciu: Zapomniałam wspomnieć coś o charakterze.. a ten Kasia ma niezwykle ujmujący.Jest wierna, szybko się przywiązuje.Uwielbia pieszczoty, jest grzeczna, chętnie chodzi przy nodze. A mimo tego ma zagwarantowane dożywocie..:-( Quote
rebellia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Czy ktoś zainteresował jej chociażby lekkim odchudzeniem? Przecież taki stan jej tak smao szkodzi, jak niedożywienie :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Czy myślisz, że w Schronisku gdzie jest 350 psów, ktoś będzie się przejmował tym, żeby zastosować jakąś diete, oddzielić jednego psa od innych i kontrolować ilość jedzenia, jaką spożywa?No popatrzmy realistycznie :roll: Quote
rebellia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No ja patrzę realistycznie - w końcu to cudowne wrocławskie schronisko :p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Już nie przesadzaj.To Schronisko, a nie motel wypoczynkowy, w którym każdy ma masę czasu na doglębne zajęcie się każdym zwierzęciem z osobna.Tak jak już zaznaczyłam, jest tutaj 350 psów.Pracowników ogólem ok.20.I tak nasze, wrocławskie Przytulisko jest na peciw wielu wspaniale prosperującym Azylem. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Cudny banek..dzięki Lupe :multi: Quote
rebellia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Już nie przesadzaj.To Schronisko, a nie motel wypoczynkowy, w którym każdy ma masę czasu na doglębne zajęcie się każdym zwierzęciem z osobna.Tak jak już zaznaczyłam, jest tutaj 350 psów.Pracowników ogólem ok.20.I tak nasze, wrocławskie Przytulisko jest na peciw wielu wspaniale prosperującym Azylem. jest takie słowo na "i" - ironia :shake: Piszesz do mnie tak, jakbym nie znała sytuacji schronisk... :cool1: A to było proste pytanie, czy ktos się tym interesował... bo można... wbrew pozorom zawsze można... a co do schroniska tego konkretnego wypowiadać się nie będę z wiadomych względów :diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Przy takich liczbach jak te wrocławskie słowo "zawsze" poddałabym w wątpliwość. A odnośnie tego słowa na "i", którego istnienie mi uświadomiłaś, to nie widząc mimiki twarzy i nie słysząc tonu głosu interpretacja może być całkowicie różna od zamierzonej przez Ciebie.Cóż, najwyraźniej nie mam aż tak lotnego umysłu, żeby wszystko pojąć w mig.. :roll: Nie mniej jednak dajmy już spokój, bo atmosfera zaczyna się robić niezbyt przyjemna.A dalsze brnięcie w to jest conajmniej bezsensowne. Pozdrawiam :eviltong: Quote
Korenia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 lupe napisał(a):Malutka...nie spadaj. Lupe mogłabyś mi zrobić banerek z Ciapkiem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24169 ? Quote
AgaG Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 mam słabość do takich grubiutkich pięknych inaczej Quote
lupe Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Heeej, kto ma jeszcze słabośc do grubiutkich piękności ? Kasia-Misia czeka na domeczek. Quote
dotka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ja tez mam słabośc do takich cudenków,do gory Misianko Quote
AgaG Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Gdyby nie maż, gdyby nie sąsiedzi itd ....pomarzyć wolno:evil_lol: Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Tak, tak jest tyle gdyby... Gdyby nie różne przeszkody miałabym już pewnie w domu spore stadko bidulek. Quote
zombie Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Grubaska szuka ciepłego , kochanego domku . Musi się znaleźć!!:-( Quote
Recommended Posts