Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia-Misia, została oddana do Schroniska przez nieodpowiedzialnego opiekuna 4 lata temu.Od tamtej pory nikt się nią nie zainteresował.I trudno się dziwić- malutka,grubiutka,starsza, niezbyt urodziwa....ostatnio przestała już nawet wychodzić na wybieg i pokazywać się ludziom :-(

Czy jej przeznaczeniem jest umrzeć bez miłości, w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt?Wszystko wskazuje na to, że tak...

A może ty spróbujesz odmienić jej los?Dogomania jest ostatnią szansą dla Kasi...

Sunia przebywa we Wrocławiu.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze jedno zdjęcie, zrobione zeraz po przyjęciu:

Zapomniałam wspomnieć coś o charakterze.. a ten Kasia ma niezwykle ujmujący.Jest wierna, szybko się przywiązuje.Uwielbia pieszczoty, jest grzeczna, chętnie chodzi przy nodze.

A mimo tego ma zagwarantowane dożywocie..:-(

Posted

Już nie przesadzaj.To Schronisko, a nie motel wypoczynkowy, w którym każdy ma masę czasu na doglębne zajęcie się każdym zwierzęciem z osobna.Tak jak już zaznaczyłam, jest tutaj 350 psów.Pracowników ogólem ok.20.I tak nasze, wrocławskie Przytulisko jest na peciw wielu wspaniale prosperującym Azylem.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Już nie przesadzaj.To Schronisko, a nie motel wypoczynkowy, w którym każdy ma masę czasu na doglębne zajęcie się każdym zwierzęciem z osobna.Tak jak już zaznaczyłam, jest tutaj 350 psów.Pracowników ogólem ok.20.I tak nasze, wrocławskie Przytulisko jest na peciw wielu wspaniale prosperującym Azylem.

jest takie słowo na "i" - ironia :shake:

Piszesz do mnie tak, jakbym nie znała sytuacji schronisk... :cool1: A to było proste pytanie, czy ktos się tym interesował... bo można... wbrew pozorom zawsze można... a co do schroniska tego konkretnego wypowiadać się nie będę z wiadomych względów :diabloti:

Posted

Przy takich liczbach jak te wrocławskie słowo "zawsze" poddałabym w wątpliwość.

A odnośnie tego słowa na "i", którego istnienie mi uświadomiłaś, to nie widząc mimiki twarzy i nie słysząc tonu głosu interpretacja może być całkowicie różna od zamierzonej przez Ciebie.Cóż, najwyraźniej nie mam aż tak lotnego umysłu, żeby wszystko pojąć w mig.. :roll:

Nie mniej jednak dajmy już spokój, bo atmosfera zaczyna się robić niezbyt przyjemna.A dalsze brnięcie w to jest conajmniej bezsensowne.

Pozdrawiam :eviltong:

Posted

mam słabość do takich grubiutkich pięknych inaczej

Posted

Gdyby nie maż, gdyby nie sąsiedzi itd ....pomarzyć wolno:evil_lol: