Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam na Fundusz kasę dla Kasi-Klusi. I mam nadzieję, że ta akcja zakończy się sukcesem, bo ostatnio tak w niektórych wątkach smutno się zrobiło.
Kaśka - trzymaj się kobitko.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobrze makulka czy w niedzielę pojedziesz zatem czy nie wies jeszcze?..

...haloooo Wrocław...znowu trzeba błagać, żeby ktoś odwiedził staruszkę, pogadał z ludźmi z hotelu i w ogóle....:shake: ...Ja mam do Wrocławia kilkaset km...nie dam rady.......

Posted

[quote name='Aga_Mazury']no dobrze makulka czy w niedzielę pojedziesz zatem czy nie wies jeszcze?..

...haloooo Wrocław...znowu trzeba błagać, żeby ktoś odwiedził staruszkę, pogadał z ludźmi z hotelu i w ogóle....:shake: ...Ja mam do Wrocławia kilkaset km...nie dam rady.......

dzieki bea1:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
bijemy poklony...
troszke bylam skrepowana :oops: :oops: :oops:,
bo bea1 ma na glowie adopcje 3 jamnikow, zorganizowanie transportu,noclegu etc:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :scared: :scared: :sleep2: :sleep2: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

ale znalazla dla nas czas na roznego rodzaju wyjasnienia i dzwonila do dr Raka...
dziekujemy!

1) bardzo poleca dr raka, ma do niego zaufanie

2) pytala, czy kubus to hotelik paszkowskich (????nie potrafilam odpowiedziec)
jesli tak to drogi, ale prowadzony wlasciwie,
ale mile przyjela obnizenie przez nich kosztow do 25 zl
a pan opiekun pieskow bardzo przyjazny

3) ona odwiedzala jamniki, ktore tam byly i mowila, ze dobrze jest jak najczesciej tam bywac...

[sprawdzalam, ze do katow jezdzi pociag z gl.i jedzie sie 20 min...dziewczeta, bilet we kosztuje niedrogo, a wy macie chyba znizke, niektore, czy korenia albo agn nie moglyby pojechac jutro do Kasi - ona tam czeka...a i dobrze byloby to widziane przez wlascicieli, zeby nie powiedziec, ze panskie oko konia tuczy...my tego :shake: zrobic nie mozemy...choc poglaskalabym Kasie z luboscia;) ;) ;) ]i pewnie nie tylko ja...]

4) GUZ JEST BARDZO DUZY powiedzial DR RAK
tak czy inaczej trzeba go operowac, i badan nie musimy przedtem robic zadnych, jest to wlasciwie bez roznicy..rtg jest przerzut czy nie...tak to odebralam.. Kasia jest starsza Pania...nie koncze....bo nawet juz nie pytalam Bea1, czy zakonczyl jakos te wypowiedz, czy nie.

Wiec tym bardziej dziewczeta pojedzcie jutro i pojutrze do Kasi...niech czuje nasza obecnosc.

5) Co do negocjacji cenowych juz z bea1 nie wypadalo wrecz rozmawiac. Ma tyle na glowie, a jednak bardzo cierpliwie bardzo dlugo na gg rozmawialysmy.

To by bylo na tyle.

Posted

Postaram się podjechać, ale ja nie wiem, czy będę w stanie w obecniej sytuacji wycisnąć chociaż parę groszy.Wiem, że to głupio brzmi i jest to dla Was pewnie nie do pojęcia, ale problemy finansowe przed którymi stanęłam ostatnimi czasy są przytłaczające.To cud, że jeszcze mam internet.. ale to w sumie i tak dlatego, że mojemu ojczymowi jest on niezbędny do pracy..

Oczywiście ja chętnie odwiedziłabym małą, całym sercem jestem z nią..i trzymam kciuki mając nadzieję, że wszystko się powiedzie..

Kiedy będzie ten zabieg? w końcu w poniedziałek, czy we wtorek? na którą? Chciałabym ją jeszcze wcześniej zobaczyć,zanim pójdzie na stół..

Posted

Nie oceniajcie wszystkiego tak pochopnie.Liczyłam godzinę temu groszaki, żeby na cukier starczyło.. nie stać mnie nawet w najbliższym czasie na to, żeby kupić bilet tramwajowy.W przyszłym m-cu pewnie troche się ustabilizuje, ale nie w przeciągu jednego dnia... to nieralne..

Rebelia ma chorą mamę, a Koreni ostatnio nie ma w ogóle w necie..

Są chęci, tylko naprawdę brak możliwości..

Posted

Jednak w pewnym sensie też mnie.Zresztą ja sama mam ogromne wyrzuty sumienia, że nie mogę być przy Kasi, odwiedzić jej.Tłumacze się bądź co bądź także przed sobą samą.. no, ale nic.Koniec "pierdzielenia w bambus" pośredniednio na temat.

Stan konta śliczny:loveu: dziękujemy darczyńcom :loveu:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Jednak w pewnym sensie też mnie.Zresztą ja sama mam ogromne wyrzuty sumienia, że nie mogę być przy Kasi, odwiedzić jej.Tłumacze się bądź co bądź także przed sobą samą.. no, ale nic.Koniec "pierdzielenia w bambus" pośredniednio na temat.

Stan konta śliczny:loveu: dziękujemy darczyńcom :loveu:

Nie ma za co dziękować :) Wszystkie Agnieszki są "pokręcone" jeśli chodzi o zwierzaki ;)

Posted

[quote name='GreenEvil']Stan srodkow suni:
617,23 - Kasia-Kluska
Wplaty od: Agnieszka T.,KAAS1, Supergoga.

Kluska ma pobyt oplacony narazie do 17-05-2006.

Pozdrawiam
GreenEvil

:user: .......pisze Kasia:
moi kochani spiesze na spacerek wiec krotko
najpierw
:modla: dziekuje goraco za wszystkie wplaty, :Rose:
gdyby nie wy :-(

Agnieszko kochana, nie martw sie opieke mam bardzo dobra:lol: i ...
choc bardzo za Toba tesknie, :kiss_2: , to do niedzieli wytrzymam;) a jesli bedzie was wiecej to :multi: :multi: :multi:
od razu :painting: pokaze wam gdzie zakopalam ....kosc pssst...!nikt o tym nied wie podwedzilam :roll: w kuchni...tam tak pieknie pachnie...zaprowadze Was tez i tam, moze jakas kosteczke podwedzicie....nalezy sie wam, za dobre serce...

a tak wyglada moj dzien
:helo:rano budzi mnie.....:helo:skowronek..pieknie tu...:crazyeye:

- potem micha smakowitosci :eating: i kazdy pilnuje swojej...juz taki jeden chcial zjesc moja :diabloti: ale go:mad:
- potem :painting: pan jest bardzo bardzo mily...lubie spacery...bardzo lubie te spacery...:loveu:
- potem spanko i chrapanko :sleep2:
- :painting: znowu spacerek
-:sabber: mniam mniam
- :sleep2: dobranoc

nabieram sil przed zabiegiem we wtorek
jestem dzieki Wam dobrej mysli
:loveu: :loveu: :loveu:

do zobaczenia:bye:

wasza kochajaca Kasia-Klusia :iloveyou:

Posted

nikt nie czytal mojego telegramu ???
chlip...chlip...