Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zabrałabym jej bez wczesniejszych ustalen z hotelikiem :oops: tak po zabiegu dostarczam ją ja do hotelu,co do sytuacji z domkiem tymczasowym czy stałym , nie wiem co mam mówic bo przeciez i tak którys z pracowników przeczyta ogłoszenie o Kasce wiec sie wyda :oops: ze dopiero szuka domu ,wiec chyba bede milczec w tym temacie.
Kaska noc spedziła spokojnie nad ranem ładowała mi sie do łozka skubana nie zapomniała dobrych manier w schronisku
Acha i nie chciała zbytnio jechac ze mna z tego hotelu ,trzymała sie nogi pana.
ULVHEDIN dzieki za pomoc ale chyba kołnierz Aksy nie bedzie pasował Kaska ma najmniejszą obrózke i jest malutka :loveu:
Pozdrawiam trzymajcie kciuki

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sporo zamieszania się zrobiło, ale chyba wszystko wraca do normy. Najważniejsze, że sunia ma dziś operację więc Kochani : KCIUKI W RUCH:kciuki: .
Makulka daj znać, jak już będzie po wszystkim, bo będziemy się niepokoić o Kasię.

Posted

No no, ale śliczne stworzonko :)
Teraz je właśnie pewnie zaczynają operować. A potem to mam nadzieję, że już tylko dobre rzeczy przed nią :kciuki: :kciuki:

Posted

właśnie makulka wysłała mi sms-ka.....Kasia została właśnie na stole operacyjnym...za 2 godziny ma ją odebrać...

...wiecie co?....normalnie się stresuje jak ...jak....cholercia nawet nie wiem jak, ale mocno w każdym razie....

Posted

Aga po Twoich doświadczeniach to nic dziwnego. Poza tym stres w takiej sytuacji jest normalny. Ja tez czuje go w żołądku... A jak Ty byłaś z Perełką na sterylce to usiedzieć w jednym miejscu nie mogłam ;) No ale ja już taka stresująca się jestem ( nie lubie czekania bezczynnego ).
Mam nadzieję, że za te dwie godziny wieści będą szybko i dobre...

Posted

nie moge napisac wiecej niz 2 zdania mam jakiegos cholernego trojana wrrr jak to usunąc?
Sunia spi obsikała wszystko co było mozliwe ,ale dobrze sie czuje to najwazniejsze

Posted

Cieszę sie, że już "po" i wszystko dobrze się skończyło :multi: :multi: :multi: Jestem dzis pierwszy raz na dogo, a tu tyle sie zdarzyło! Jesteście niezwykłe :lol: i macie nerwy ze stali.

Posted

..Boże a mi net jeszcze zabrali w "godzinie zero"...i myślałam, że się wścieknę.....jak dobrze, że wszystko jest w porządku już...i co z kubraczkiem pooperacyjnym i kołnierzem?...

makulka bardzo Cię proszę o napisanie Twoich wrażeń co do hoteliku z którego odbierałaś Kaśkę....(czy wszystko tam jest ok?)....