MagYa^^ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ..ciezko zlapac oddech czytajac ten watek! makulka.. Ty to normalnie jestes zloto a nie dziewczyna! :cool3: Agnieszka (V) inforomowala mnie o guziastej suni i prosila o wsparcie, ale niestety dopiero wczoraj wrocilam z zagrabanicy. Mialam ciemne mysli szczerze mowiac.. ale gemba mi sie cieszy, ze tyle pomocnych rąk i chęci i, ze sie udalo chociaz małą zabrac.. Heh normalnie kamień z serca.. Oczywiscie wspomogę finansowo, tylko w koncu gdzie przesylac? @@ I takie P.S. do makulki.. podaj mi na PW swoj nr komorki, byc moze, ze uda mi sie w weekend byc we wroclawiu, to moze moglabym sie w Toba wybrac do malej.. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Kochana...pieniążki zbieramy na Alarmowy Fundusz (Link w moim podpisie, konto w pierwszym poscie)...z dopiskiem Kasia-Kluska..... Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 akucha napisał(a):Aga, jutro podeślę coś na Fundusz... .....dzięki Kochana :loveu: bo ja już się zastanawiam co my zrobimy po niedzieli...a nie wiadomo ile nam jeszcze przyjdzie Kluseczkę hotelować.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Ja nie chce zbyt duzo wymagac, ale moze w razie czego, w sytuacji kryzysowej,gdyby wyczerpaly sie zasoby finansowe moglabys MagYa zabrac Kachną na kilka dni.. :lol: Narazie jednak jest bezpieczna.. dzięki za wszystkie wpłaty.. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Agnieszka domek tymczasowy to marzenie........pieniądze zaoszczędzone na kolejną sierotę...która będzie w takiej nagłej potrzebie jak Kluska...szybka akcja wymaga funduszy...;)...........a tak...ciułamy dalej Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 W sumie masz rację Aga z tymi pieniędzmi.Nie mniej jednak decyzja należy do MagYi i mam nadzieję, że odpowiedź będzie pozytywna :loveu: Tym bardziej, że jak rozmawiałam z nią jakiś czas temu to nie wykluczała możliwości tymczasowego przetrzymania tej biedy :loveu: No, a fakt faktem dużo tych biedek w potrzebie.. :-( Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):W sumie masz rację Aga z tymi pieniędzmi.Nie mniej jednak decyzja należy do MagYi i mam nadzieję, że odpowiedź będzie pozytywna :loveu: Tym bardziej, że jak rozmawiałam z nią jakiś czas temu to nie wykluczała możliwości tymczasowego przetrzymania tej biedy :loveu: No, a fakt faktem dużo tych biedek w potrzebie.. :-( ....dlatego piszę, że to marzenie.........:oops: Quote
shantara Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ja to chyba przestanę czytać Dogomanię... Tyle potrzebujących biedaków a ja tak mało mogę zrobić...:-( :-( :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Widzisz MagYa? Marzenie.. a marzenia się spełniają.Pomożesz w realizacji naszego ? :eviltong: Shantara- nawet jedno podbicie, to dużo :loveu: Quote
MagYa^^ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ...15 min. temu dostalam deską w głowę... wychodze na dwor, a tu za samochodem jakies psy pędzą... pomyślałam, ze po mojej wsi zawsze psy biegają jak to psy.. (zwlaszcza na wsi) podchodze do plotu a tam 2 male kundelce. jeden widac zadbany z paskiem (jakby ze smyczą u szyji) gania drugiego terierowatego z przetrąconą nogą ... czyzby to byl wynik dlugiego weekendu??? :shake: ten terierowaty śliczny! mlody, ufny, podobno biega od kilku dni.. i co ja mam w takiej sytuacji zrobic? przeciez nie zostawie tego z pokiereszowana lapa.. poki co wynioslam im wielką miche wody, no ale co pozniej?? cioteczki... zastrzelcie mnie, ale ja nie wiem czy Klusie na tymczas (wezme) chociaz, na dzien dzisiejszy po prostu nie wiem :( chce pomoc z calych sil, ale przeciez nie zostawie.... nie wiem czy nie bede musiala szukac domku dla tych sierot. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 MagYa....przecież nikt od Ciebie nie wymaga domku tymczas. ...a po weekendzie fakt wiele bidul zostało bez domków....ja sama mam sierotę wyrzuconą z samochodu na tymczasie....(w bloku;)) ...pewnie, że nie możesz zostawić bidul co je dziś spotkałaś....spokojnie :) Quote
MagYa^^ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ..no tak, jasne, ze nie zostawie. Lekko nie mam, bo moj stary Władek z dnia na dzień coraz gorzej i dziś jeszcze usuwalam mu kleszcza.. A psica nie wiem jakim cudem, ale sie zaokrągla :shake: .. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 MagYa.. ty idź lepiej do weta i w razie czego zastrzyk, albo steryla aborcyjna.. kolejnych małych szczeniaków nam nie potrzeba.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Wiem, że nie jesteś pewna, czy Tocha w ciąży, ale lepiej na zimne dmuchać.. naprawdę.. Kocica się na mojej wsi okociła,ale jak koty znalazłam to już na oczy widziały i niestety nie mogłam ich do uśpienia zabrać.. Mówię niestety, bo lepiej uśpić, niż kolejne biedy na świat powoływać.. a tak to 5 kolejnych domków potrzebnych :placz: Oczywiście jak pręguska odchowa kocięta to wezmę ją na "wycięcie".. Quote
GreenEvil Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Stan funduszy Kasi-Kluski : 37,50 - Kasia-Kluska Pozdrawiam GreenEvil Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Oby jak najszybciej domuś się znalazł... Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 dziewczyny to co z tym RTG i badAniami krwi....wiadomo już coś...bo kaski to mamy tyle co na....hmmmm...jedną dobę w hoteliku...:eviltong: Quote
irma Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 dajcie numer konta na pw to coś Kasieńce dorzucę na hotelik i weta Quote
GreenEvil Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 irma napisał(a):dajcie numer konta na pw to coś Kasieńce dorzucę na hotelik i weta Dla Kasi-Klusi zbieramy kaske na konta Alarmowego. U mnie w podpisie. Pozdrawiam GreenEvil Quote
MagYa^^ Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 ..a ja spac nie moge i ciagle mysle o tym biedaku z polamana lapa.. :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Tylko pomyśl też o tym, co Ci powiedziałam odnośnie Tośki.. tego nie można zaniedbać.Póki jeszcze nie doszło do nieszczęścia, można mu zapobiegać.Z miejsca steryla.Z tym pilnowaniem to różnie bywa..jak coś to aborcyjna.. Quote
Aga_Mazury Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jutro sobota...czy ktoś już umawiał się na spotkanie w hoteliku z naszą Kluseczką?....bo cisza niesamowita tu panuje ps. zostałam przywołana do porządku z moim podpisem więc niestety skrócił się, Kluska narazie "w odstawce", ale tylko "podpisowej" Quote
Recommended Posts