Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

pozwalam sobie,.... a co tam ;)

oto mail od pani Sylwii:

"Totik stał się Tofikiem. Tak nam się bardziej podobało i lepiej do niego pasuje. Jest w świetnej formie. Lubi pieszczoty drapanie głaskanie tańczenie. Lubi bawić się ścierką ze supłem i wyrywać ją mężowi. Jednak to mąż stał się jego panem. Nie lubi zostawać sam w domu. Jak wracamy urządza taniec boksiowy, skacze i kręci pupą. Będziemy go szczepić na wirusy profilaktycznie. Zabraliśmy go ze sobą na Wigilię do mojej mamy. Dobrze się tam czuł. Miał spotkanie z koleżanki bokserka Almą. Tofik byl zachwycony. Chyba się w niej zakochał. Ona go raczej na początku nie polubiła. Dopiero dzisiaj na drugim spotkaniu dała mu się powąchać. On ją cały czas liże, a ona na niego warczy. ON JEST NIE WZRUSZONY! Cały czas się przymila. Ma nadzieję ją przekonać do siebie."

mnie sie tez Tofik zawsze bardziej podobalo ;) i latwiej sie wymawia

zaraz fotki.

Posted

Alma jak go zobaczyła to zapewne zazdrość się w niej obudziła, że nagle konkurent to kochana i miziania się pojawił. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tofik wygląda przecudnie, jaka ma piękna sierść, jak mu się ładnie błyszczy.:multi::multi::multi:

A dlaczego tak mało fotek??? Jeszcze chcemy, jeszcze :placz::placz::placz:

• 1 month later...
Posted

Wpadłam zobaczyć co u Tofika i co widzę...?
Szczęściarz kobitkę poznał, po kolacjach proszonych się prowadza, na mięciusich kocykach wyleguje....

Miód na me serducho:loveu:

Posted

nie ma. a ja wlasnie od kilku do sie do tel zbietam :)

ale wciaz mam mini mini na koncie komorki... teraz tyle spraw zalatwialam. musze w tyg, do 16stej, od TZa za free.

Posted

nie ma. a ja wlasnie od kilku do sie do tel zbietam :)

ale wciaz mam mini mini na koncie komorki... teraz tyle spraw zalatwialam. musze w tyg, do 16stej, od TZa za free.

Posted

slowo sie rzeklo, wiec zadzwonilam :)
choc dosc krotko, wolalabym oczywiscie o wiele dluzej, ale mnie goniono z tel bardzo...

U Tofika wszystko super. Nie bal sie w ogole wybuchow petard sylwestrowych. Z kolezanka boksiolka widzialam sie raptrm pare razy i ona wciaz nie pala do niego sympatia. Ale moze beda wspolne wakacje to milosc zakwitnie :) Totik jada puszki i gotowane i suche z warzywami, wszystko mu smakuje. Troszke jakby schudl, to mu pani Sylwia zwiekszyla dwke suchego, niz przepisy każą :) Uwielbia zabawy, aportuje rzucona zabawke piszczaca!

hmm, no i tyle z konkretow...

aha, w lutym bedzie u weta po kropelki na kleszcze.

[SIZE="1"]i tz pani, bardzo namawia ja na drugiego- tylko boksia[/SIZE]! ciiiiiii

a w wekend beda fotki. koniec.

Posted

[quote name='kora78']

[SIZE="1"]i tz pani, bardzo namawia ja na drugiego- tylko boksia! ciiiiiii

a w wekend beda fotki. koniec.

Weekend już Kora! Fotki! ;););)

Bardzo mi się podoba to zdanie małymi literkami, Totik miałby kumpelkę, trzymam kciuki żeby pomysł im wyszedł
:):):)

Posted

jeszcze cieple!!!

Zaczął aportować w domku. Tak spodobała mu się ta zabawa, że jak wracamy do domku to od razu leci po zabawkę. Nadal jest dużym śpiochem, ale zdecydowanie więcej się rusza. Wczoraj mieliśmy przygodę. Pojechaliśmy do siostry na urodziny. Nigdy nie wziął jedzenia ze stołu. Tym razem poczęstował się faworkami, a później zjadł kanapkę z plecaka, której mąż nie zjadł w pracy. To oznacza, że chyba czuje się jak u siebie. Dzisiaj ma przez to biegunkę.
Myślimy o piesku dla niego, ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam