Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnezia napisał(a):
szkoda, że to tak daleko bo z chęcią bym kolanek użyczyła i poznała Totisia;)

hehe :)

jak sadze, bedzie moim cieniem. psy na dt laza za mna nawet do lazienki ;/ podgladacze

On taki biedny bedzie na poczatku :((((

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):

ktos musi w aucie jechac poza kierowca, by trzymac Totika,zeby sie nie przewracal. ja mam w tym wzgledzie ograniczone mozliwosci, bo dziecko niancze... wlasne. musialabym zastepstwo znalezc, a to malorealne...

A u mnie może być mało realne wolne w tym samym dniu co kolega... Dowiem się jutro w pracy
No i Montka musiałabym Ci podwieźć do niańczenia, bo 9-10godzin to on sam siedzieć nie będzie

Larę bym z chęcią odwiedziła, niby tak blisko........ Do Częstochowy mamy 250km a do Radomska jednak 50km dalej, no i czasowo nie wiem jak się wyrobimy. A na 5minut bym pewnie nie zajrzała, tylko dłużej, no nie wiem

Posted

ale pozniej nigdy specjalnie dla samej Lary nie pojedziesz. okazja wiec idealna.

Monti oczywiscie milo widziany :) tylko wprowadzenie Totika dopiero po wyjsciu Montiego, bo Monti jest niedobry.

Posted

tak, tylko o to :)
zeby mi Totisia nie stresowal na wejsciu jakims warczeniem.

nie mogliby sie widziec.
tylko czy zapach Montiego aki swiezy, nie bedzie Totika draznil w nowym domu? tyle stresow, zapach psa, a psa nie ma...? :(

bede wieczorkiem, uciekam

Posted

Kapsel napisał(a):
Dlaczego Koruś, Monti niedobry, chodzi o to że nie lubi psiaków? :razz:

Oczywiście że psiaków i tylko psiaków, bo ludziska to on wszystkie kocha:loveu::loveu::loveu:

Posted

marta0731 napisał(a):
Oczywiście że psiaków i tylko psiaków, bo ludziska to on wszystkie kocha:loveu::loveu::loveu:

Jasne, to tak jak mój, z tym że mój ma swoich wrogów i wtedy ło matko.... ale kocha za to szczeniaczki wszystkie!!!

Martuś to wiadomo coś będzie dopiero jutro, tak? czy pojedziesz z kolegą? :roll:

Posted

Kapsel napisał(a):

Martuś to wiadomo coś będzie dopiero jutro, tak? czy pojedziesz z kolegą? :roll:

Ktoś pojedzie na pewno, musi ;)
Tylko jutro będę wiedzieć- czy mogę ja, czy Kora musi wykombinować jednak opiekę dla dziecka, żeby ona mogła jechać. Zobaczymy

Będzie dobrze Kapselek, nie stresuj się:glaszcze:

Posted

Jejku jaka mila wiadomosc wczoraj nie wchodzilam bo z malym siedzialam caly czas i nie chcialam sie bardziej dolowac ze zaraz Toti nie bedzie mial domu.. a tu prosze !! JUPI!!! Aj jak sie ciesze!! to mnie podnioslo na duchu

Posted

Anastazja2009 napisał(a):
Jejku jaka mila wiadomosc wczoraj nie wchodzilam bo z malym siedzialam caly czas i nie chcialam sie bardziej dolowac ze zaraz Toti nie bedzie mial domu.. a tu prosze !! JUPI!!! Aj jak sie ciesze!! to mnie podnioslo na duchu

Dokładnie, tacy ludzie jak Wy Kochani,:loveu::loveu::loveu: jak Kora:buzi: i Marta :buzi: (to sa siostry) dodają wiary w człowieka!!!

Posted

we wt tez jedzie do wrocka na 11.30 i nie moze przelozyc
moj maly spi w poludnie, zawsze w swoim lozku. stawiam na poczucie bezpieczenstwa.

Marta, jak J. sypia? moze pojedziemy o swicie????? albo po 15stej....

Posted

mamy ustalone:
jak Marta nie da rady wziasc urlopu, to jade ja z J. o 12stej wyjazd.

a moze od razu byloby lepiej, zebym na pewno ja jechala??? po co wprowadzac Totikowi obca babe, a pozniej znow nowa obca babe. Gdyby mnie Totik poznal juz w aucie, na samym poczatku swojej nowej drogi, byloby chyba mu lzej... sadze, ze tak. mam racje?

cieszyc to ja sie bede, jak go zobacze juz :)

Posted

Weszłam sobie przez banerek. Myślałam,ze będzie smutno, a tu proszę:lol:
Powodzenia pieskowi zyczę. Bokser był dawno, dawno temu moja pierwszą psia miłoscią.
Kolega taty miał, a ja go ciagałam w odwiedziny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):
Weszłam sobie przez banerek. Myślałam,ze będzie smutno, a tu proszę:lol:
Powodzenia pieskowi zyczę. Bokser był dawno, dawno temu moja pierwszą psia miłoscią.
Kolega taty miał, a ja go ciagałam w odwiedziny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Savahna!!! :multi::multi::multi:
Miłość do boksera nie przechodzi nigdy. Jak raz się zakochasz, juz po Tobie!!!:smile::smile::smile:

Posted

dzwonilam do wlascicielki totika
umowilam sie na jutro n 16sta.
wrocimy w nocy kolo 22giwj. nie wiem,czy bede miala moc tu wchodzic. marta bedzie pisac, na pewno, jak juz go odbierzemy. bedzie musiala ;)

Posted

Jak goły????? Ja dostane apopleksji za chwilę :placz::placz::placz:Pzrecież była Domem Stałym, nawet gdyby, w co trudno mi uwierzyć, to nie mogła mu kupić obróżki???

Posted

Totik grzecznie zostaje sam z sunia w domu. ale jest to rzadko, bo jak pani jest w pracy to psy siedza zamkniete na podworku, bo jeszcze jest cieplo. a jak pada deszcz to je babcia do domu wpuszcza, bo klucze dostaje specjalnie na to.

suchym pai karmi minimalnie, bo gotouje im mieso.