Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Ewa! Król Lew :loveu: chyba PRAWIE jak krol lew....hihihihihi:diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a po co im obórka?????:hmmmm: :hmmmm: a było czytać uważnie :eviltong: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):a było czytać uważnie :eviltong: :diabloti: a Ty taka do przodu i kolezenska ze hohohoho......i nie mozesz mi powiedziec???? napisac...?? Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a Ty taka do przodu i kolezenska ze hohohoho......i nie mozesz mi powiedziec???? napisac...?? hahahaha Ty mnie tu pod włos nie bierz :diabloti: nie ma na skróty :eviltong: cofaj się i czytaj :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):hahahaha Ty mnie tu pod włos nie bierz :diabloti: nie ma na skróty :eviltong: cofaj się i czytaj :diabloti: o zesz Ty.....................:eviltong: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):o zesz Ty.....................:eviltong: tak to ja :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):chyba PRAWIE jak krol lew....hihihihihi:diabloti: Prawie robi wielką różnicę:evil_lol: Dzień dobry:loveu: działeczka piękna, wspaniałe widoki, jeszcze raz gratuluję działki i...Ballady:evil_lol: :loveu: Quote
Pysia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ewa...Zastanów się ...A jak powiesz : TAK to od razu kupuj stopery :cool1: Poderżnę gardło, wypcham, poszatkuję...Albo nie poszatkuję. Zrobię sobie skórke na kręgosłup :diabloti: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pysia napisał(a):Ewa...Zastanów się ...A jak powiesz : TAK to od razu kupuj stopery :cool1: Poderżnę gardło, wypcham, poszatkuję...Albo nie poszatkuję. Zrobię sobie skórke na kręgosłup :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam relację Pysi na żywo.....hahaha Cześć Ewuniu bezdomna;) Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Ewa! Król Lew :loveu: Cześć! król co w razie zadymy chowa się za tylną łapą Alberta... Agunia-Pańciunia) napisał(a):a po co im obórka?????:hmmmm: :hmmmm: lata, lata, a nie czyta... Vectra napisał(a):a skąd ja ci kurde projekt wezmę :crazyeye: :crazyeye: ten domek był jako gratis do działki :diabloti: łoł, gratis... spróbuję skopiować ze zdjęcia. Agunia-Pańciunia) napisał(a):chyba PRAWIE jak krol lew....hihihihihi:diabloti: hahaha! Vectra napisał(a):a było czytać uważnie :eviltong: :diabloti: ałaśnie... Agunia-Pańciunia) napisał(a):a Ty taka do przodu i kolezenska ze hohohoho......i nie mozesz mi powiedziec???? napisac...?? zrozumieć biedaka, który w pocie czoła lata za ognikiem... Vectra napisał(a):hahahaha Ty mnie tu pod włos nie bierz nie ma na skróty :eviltong: cofaj się i czytaj :diabloti: w końcu nie tak daleko... Agunia-Pańciunia) napisał(a):o zesz Ty.....................:eviltong: hmmm... Vectra napisał(a):tak to ja :loveu: :diabloti: :loveu::loveu: *Ania...Niuf* napisał(a):Prawie robi wielką różnicę:evil_lol: Dzień dobry:loveu: działeczka piękna, wspaniałe widoki, jeszcze raz gratuluję działki i...Ballady:evil_lol: :loveu: witaj Aniu! Bardzo dziękuję! Pysia napisał(a):Ewa...Zastanów się ...A jak powiesz : TAK to od razu kupuj stopery :cool1: Poderżnę gardło, wypcham, poszatkuję...Albo nie poszatkuję. Zrobię sobie skórke na kręgosłup :diabloti: No wiesz...., skórki na kręgosłup, to słyszałam robi się z kotów:diabloti: Wytrzymuję chrapanie tz-a, to i wytrzymam ś[piew Ballady, zawsze to jakieś urozmaicenie. A może ona będzie go budziła i on zrozumie co to znaczy próbować spać..:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam relację Pysi na żywo.....hahaha Cześć Ewuniu bezdomna;) już sobie to wyobrażam...:evil_lol: Cześć Alu z meldunkiem! Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dzień doberek! Mój tz-ecik zakupił mieszkańca do obórki... podobno bedziemy oszczędzać... Killer na aparat w mej dłoni zareagował monotonnie... Albert też typowo... a teraz UWAGA!!! Mroczny przedmiot pożądania..... tadam, tadam... U nas dzisiaj pięknie świeci słoneczko, a żeby nie być za szczęśliwym równie pięknie wieje... Ponieważ zbliża się 20-ty muszę się zająć papierami..:placz:Kto wymyślił urzędy skarbowe???:mad: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):Ponieważ zbliża się 20-ty muszę się zająć papierami..:placz:Kto wymyślił urzędy skarbowe???:mad: Diabeł,diabeł:evil_lol: śliczny świniak;) dzień doberek:loveu: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 czesc Ewunia....ale masz fajna muuuuuuu krowe do oborki:evil_lol: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Diabeł,diabeł:evil_lol: śliczny świniak;) dzień doberek:loveu: Doberek! dealer napisał(a):czesc Ewunia....ale masz fajna muuuuuuu krowe do oborki:evil_lol: cześć kochana, jak tam po smakowitym śniadanku??? Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):Doberek! cześć kochana, jak tam po smakowitym śniadanku??? sil nabralam :) tylko pogoda mnie dobija....zmoklam na spacerku i piesek tyz i teraz sliiiicznie pachnie:loveu: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):sil nabralam :) tylko pogoda mnie dobija....zmoklam na spacerku i piesek tyz i teraz sliiiicznie pachnie:loveu: Jak ja lubię mokre pieski po spacerku...:angryy: Moja podłoga wygląda jak klepisko...:placz: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):Jak ja lubię mokre pieski po spacerku...:angryy: Moja podłoga wygląda jak klepisko...:placz: no ty masz dwa siersciuchy ja jednego i dwa razy dziennie odkurzam..jak wpadnie z ogrodka to masakra.chociaz juz mi sie go udalo nauczyc ze jak wlazi z ogrodu to od razu do kojca ma tuptac ktory stoi zara przy drzwiach...co nie zmienia faktu ze jak sie tylko odwroce to juz sruuu i lata jak porabany...moje male sloneczko:loveu: Quote
AlKil Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 dealer napisał(a):no ty masz dwa siersciuchy ja jednego i dwa razy dziennie odkurzam..jak wpadnie z ogrodka to masakra.chociaz juz mi sie go udalo nauczyc ze jak wlazi z ogrodu to od razu do kojca ma tuptac ktory stoi zara przy drzwiach...co nie zmienia faktu ze jak sie tylko odwroce to juz sruuu i lata jak porabany...moje male sloneczko:loveu: no, zwłaszcza ten mały strasznie brudzi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W nowym domu mamy mieć dla nich specjalne pomieszczenie, taki brudownik dla psów, Jarek stwierdził, że na ścianach kafle, żeby można było łatwo umyć:lol: Będą mogły sobie tam strasznie ubłocone wysychać... Taka komora czyszcząca przed wejściem na salony...:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzieńdobry Ewuniu!! Ależ tu dużo fajnych foteczek...działke macie ogromniastą podziwiam Cie za wytrwałośc przy sadzeniu tych chojaczków :) Nowy mieszkaniec obórki jest klawy ;) Fantastyczna reakcja Killerka :evil_lol: Znudzony słodzki Albercik:loveu: Ah te urzedy i papierkowa robota...skąd ja to znam...a ile nerów sie przy tym traci ehh...Ale z Ciebie bystra kobitka wiec dasz sobie szybciutko z tym rade :) Miłego dzionka życzymy!! Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :calus: Quote
agbar Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):no, zwłaszcza ten mały strasznie brudzi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W nowym domu mamy mieć dla nich specjalne pomieszczenie, taki brudownik dla psów, Jarek stwierdził, że na ścianach kafle, żeby można było łatwo umyć:lol: Będą mogły sobie tam strasznie ubłocone wysychać... Taka komora czyszcząca przed wejściem na salony...:evil_lol: ja po ostatnim kapaniu psa -wrocil czarny -musialam malowac lazienke..kafelki sa tylko na jednej scianie ....TZ byl taki szczesliwy:loveu: Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):dzień doberek! Mój tz-ecik zakupił mieszkańca do obórki... podobno bedziemy oszczędzać... Buhahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Pomysłowy tZcik:evil_lol: Witam :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a): lata, lata, a nie czyta... hahaha! zrozumieć biedaka, który w pocie czoła lata za ognikiem... :loveu::loveu: ! wrednoty:diabloti: :diabloti: ....... bardzo smeiszne.ha,ha,ha...no bardzo smieszne....... :obrazic: nie to nie.....nie musze wiedziec po co Ci ta obórka....:obrazic::obrazic: Quote
Shikka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AlKil napisał(a):no, zwłaszcza ten mały strasznie brudzi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W nowym domu mamy mieć dla nich specjalne pomieszczenie, taki brudownik dla psów, Jarek stwierdził, że na ścianach kafle, żeby można było łatwo umyć:lol: Będą mogły sobie tam strasznie ubłocone wysychać... Taka komora czyszcząca przed wejściem na salony...:evil_lol: Cześć Ewcia :) O to to jest dobre! Baściak jak tylko wraca ze spaceru ( szczególnie jak jest w panierce woda+błoto+ piasek) uwielbia się tarzać na fotelach... :angryy: :lol: A poza tym jak tam napięcie przed-mało-niufowe?? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witaj Ewo! Fajny pomysł z nowym pomieszczeniem przystosowanym dla potrzeb psiaków :lol: AlKil napisał(a): :ekmm:... bardzo pomysłowy sposób oszczędzania... Quote
Recommended Posts