agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Gdzie jesteście:cool3::cool3::cool3::cool3: ksiazke piszesz?:diabloti: czesc Ewcia:multi: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam i pozdrawiam słonecznie:lol: No jak to gdzie na działce ciężko pracują:p Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dealer napisał(a):ksiazke piszesz?:diabloti: Wiedźma:diabloti: :diabloti:Kto pyta nie błądzi:grins::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 czesc.....sie tez przyszłam przywitac w ten piekny ciepły poniedzialek....:loveu: Quote
AlKil Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Kasia_zg napisał(a):Dzieńdobry Ewuniu!! Ależ tu dużo fajnych foteczek...działke macie ogromniastą podziwiam Cie za wytrwałośc przy sadzeniu tych chojaczków Nowy mieszkaniec obórki jest klawy ;) Fantastyczna reakcja Killerka Znudzony słodzki Albercik Ah te urzedy i papierkowa robota...skąd ja to znam...a ile nerów sie przy tym traci ehh...Ale z Ciebie bystra kobitka wiec dasz sobie szybciutko z tym rade Miłego dzionka życzymy!! Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy :calus: Witaj Kasiu! Dziękujemy za wizytę i miłe słowa.. dealer napisał(a):ja po ostatnim kapaniu psa -wrocil czarny -musialam malowac lazienke..kafelki sa tylko na jednej scianie ....TZ byl taki szczesliwy:loveu: Och wyobrażam sobie to szczęście bijące z twarzy TZ-a madzia i medor napisał(a):Buhahaaaaa:evil_lol: Pomysłowy tZcik:evil_lol: Witam :p Witam, zobaczymy jak z realizacją... Agunia-Pańciunia) napisał(a):wrednoty:diabloti: ....... bardzo smeiszne.ha,ha,ha...no bardzo smieszne....... :obrazic: nie to nie.....nie musze wiedziec po co Ci ta obórka....:obrazic: Cześć Obrażalska.... Shikka napisał(a):Cześć Ewcia :) O to to jest dobre! Baściak jak tylko wraca ze spaceru ( szczególnie jak jest w panierce woda+błoto+ piasek) uwielbia się tarzać na fotelach... :angryy: :lol: A poza tym jak tam napięcie przed-mało-niufowe?? :evil_lol: cześć! Albert na szczęście nie mieści się w naszych fotelach... A napięcie rosnie, rośnie, rośnie... Yorkie napisał(a):Witaj Ewo! Fajny pomysł z nowym pomieszczeniem przystosowanym dla potrzeb psiaków :lol: :ekmm:... bardzo pomysłowy sposób oszczędzania... Witaj! Zapowiedział nam, że można wrzucać od 5 w górę... Korenia napisał(a): Nowy domek :evil_lol: Prawda, że piekny... madzia i medor napisał(a):Gdzie jesteście:cool3: Jesteśmy... dealer napisał(a):ksiazke piszesz?:diabloti: czesc Ewcia:multi: cześć dealerko!!! Pegaza napisał(a):Witam i pozdrawiam słonecznie:lol: No jak to gdzie na działce ciężko pracują:p Hihihi.... madzia i medor napisał(a):Wiedźma:diabloti: Kto pyta nie błądzi:grins::diabloti: jaka przyjemna wymiana zdań... PIKA napisał(a):A ja się przywitać przyszłam :multi: Witaj!!! Alicjarydzewska napisał(a):ewuś ....nosiłam BALLADE:loveu::loveu::loveu: Złośliwość ludzka nie zna granic... tylko tyle???? nosiłam Balladę???? i co i co i co???? Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc.....sie tez przyszłam przywitac w ten piekny ciepły poniedzialek....:loveu: Dzień dobry!!! Miałam szlaban na kompa, przez siebie ustanowiony, bo trzeba było odwalić te wszystkie durne papiery... W poniedziałek odbierałam synka, musiałam sie nim nacieszyć... mój najzdolniejszy synuś świata wrócił z nadwyrężonymi kostkami obu nóg. Jak se skręcił jedną, to wpadł na genialny pomysł, ze trzeba skakać po schodach na zdrowej... Fachowo w tych Niemcach bandażują...:evil_lol: Zaraz wstawię parę zdjęć... Quote
AlKil Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 no i wrócił... komitet powitalny Tz miał odpowiedzialne zadanie... Michaś przywiózł na pamiątkę gazetę... chłopcy z zastępczymi chwilowo niemieckimi rodzinami i trenerami na pożegnanie pamiątki podróż powrotna, podobno bardzo fajna, bo z turbulencjami... lądowanie... mój synek przywiózł z Niemiec ponad dwieście zdjęć. Te powyższe to wszystkie na których widać jego, jest jeszcze parę fotek pokoju, w którym mieszkał i 4 z wizyty w ratuszu. Zgadnijcie co jest na reszcie??? To.... mały przegląd niemieckiego zoo... Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hejka Ewa :lol: zapewne reszta fotek to" chrum chrum i hau hau":evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wygląda jak nabity na płot :lol: Synuś miłośnik wszelkiej zwierzyny jak widać :lol: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hi hi:evil_lol: No to już szczęśliwa mamusia, że synuś wrócił:p Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 oooooo jaki zajedwabisty wytrymowany wielbłąd :diabloti: prawie jak Kamciowy łeścik Quote
AlKil Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Hejka Ewa :lol: zapewne reszta fotek to" chrum chrum i hau hau":evil_lol: Jak widać.... Hejka!!! madziasto4 napisał(a):Wygląda jak nabity na płot :lol: Synuś miłośnik wszelkiej zwierzyny jak widać :lol: Cześć Madziu! :lol: I muszę przyznać, że zwierzęta też go lubią... madzia i medor napisał(a):Hi hi:evil_lol: No to już szczęśliwa mamusia, że synuś wrócił:p Jasne, że szczęśliwa!:eviltong: Vectra napisał(a):oooooo jaki zajedwabisty wytrymowany wielbłąd :diabloti: prawie jak Kamciowy łeścik Witaj Złośliwcze... dziewczę pewnie ma ciągle czkawkę dealer napisał(a):Witaj Ewcia:multi: synus ladne fotki robi:razz: Witaj! Synuś dziękuje bardzo...:oops: Quote
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ewuś Ballada jest przesłodka i .........ciężka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wNo wiesz Ewcia , o kim jak o kim ,ale o mnie złośliwiec mówić :diabloti: gdzie i kiedy ja byłam złośliwa ? ja nawet nie wiem co to złośliwość :diabloti: Zobaczysz ja już namówię Ballade by była niedobra Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ewuś Ballada jest przesłodka i .........ciężka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak Alu, relacja pełna...:evil_lol: [quote name='Vectra']wNo wiesz Ewcia , o kim jak o kim ,ale o mnie złośliwiec mówić :diabloti: gdzie i kiedy ja byłam złośliwa ? ja nawet nie wiem co to złośliwość :diabloti: Zobaczysz ja już namówię Ballade by była niedobra Och Ewa, przepraszam za pomyłkę, miałam chwilowe zaćmienie umysłu :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dzień dobry! Ostatnio często jeździmy na pole. Bierzemy nawet ze sobą znajomych. no i wrócił Michaś... Wojtuś jest troszke niepełnosprawny, marzy o piesku i pozwoliłem mu się troche poprowadzić na smyczce... Zielsko trochę urosło i muszę się przedzierać Nie omieszkałem zażyć kąpieli w stawie czasami bywam romantyczny i lubię się bawić z chłopakami Michał nie chciał być obiektem do zdjęć. Ja to uwielbiam Wojtek strasznie mnie lubi jak się chłopcy rozkręcili, to nie wiedziałem za którą trawką mam skakać no i mój sąsiad łąkowy... cdn... Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć babo :) [quote name='AlKil'] komitet powitalny [SIZE=2]Nie chcę nic mówić ale Twój syn wyglada tak jakby się szczerzył do biustu owej Pani :evil_lol::evil_lol: FIu fiu...gwiazda Wam rośnie...w zagramanicznych gazetach jest...fiu fiu... To coś dla Klockowej:evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']oooooo jaki zajedwabisty wytrymowany wielbłąd :diabloti: prawie jak Kamciowy łeścik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewcia, odkupiłaś swoje winy ( tzn. tak dłuuuuuuuuuuuuuugą nieobecność ) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ewuś ....no najpelniejsza relacja...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kiluś łowca traw:razz: :razz: :razz: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witamy:loveu: nie będe cytować zdjęć bo wszystkie pikne:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Vectra']oooooo jaki zajedwabisty wytrymowany wielbłąd :diabloti: prawie jak Kamciowy łeścik wydaje mi sie czy Vectra jest złośliwa???tak odrobine??? Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Shikka']Cześć babo :) Ewcia, odkupiłaś swoje winy ( tzn. tak dłuuuuuuuuuuuuuugą nieobecność ) :evil_lol::evil_lol: Och dziękuję Ci pięknie. A synek zawsze lubił kobiece biusty...:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Ewuś ....no najpelniejsza relacja...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak Aluś, tak, ale wypracowań chyba tak nie pisałaś, co? [quote name='madzia i medor']Kiluś łowca traw:razz: :razz: :razz: :evil_lol: Witaj Madziu!:lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Witamy:loveu: nie będe cytować zdjęć bo wszystkie pikne:loveu: Cześć Aniu! Dziękujemy bardzo, bo rozumiem, że Michała zdjęcia też Ci się podobały...:lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']wydaje mi sie czy Vectra jest złośliwa???tak odrobine??? Agunia, wydaje Ci się...:roll: Ewa już wyjaśniła, że ona nigdy w życiu...:evil_lol: Słodka jak miód, łagodna jak owieczka....:evil_lol: Quote
Recommended Posts