Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :multi:super fajerwerki:multi::multi::multi: Najlepsiejszego raz jeszcze;) Quote
Megula Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zdjecia jak zwykle super! Ale Killerek na ostatnim zdjeciu zmeczyl Twojego syna spacerkiem :evil_lol: Jeszcze raz wszystkiego naj! Jakies postanowienie noworoczne? :razz: Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 AlKil napisał(a):Dzień doberek wszystkim noworocznym śpioszkom!!!! Tego Sylwka wyjątkowo spędziliśmy w domku. Nie chciało mi się nigdzie iść, ostatnio co roku gdzieś byliśmy i w zasadzie w każdej knajpie jest fajnie, tylko praktycznie tak samo... Mój TZ razem z synkiem zakupili 3 siaty fajerwerków i tym razem uznali moje sugestie, że mają być kolorowe, a nie robić dum-dum. O dziesiątej pojechaliśmy na plażę wystrzelać połowę z nich, a drugą zostawiliśmy, żeby zjawić się o północy w miejscu imprezowania mojej córci. Myślałam, że usłyszę coś o robieniu jej obciachu, ale nie... Ja ciągle powtarzam, że gównarzeria strzela przed 24, a tu Wy... :crazyeye: Szok.. Quote
AlKil Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Korenia']Ja ciągle powtarzam, że gównarzeria strzela przed 24, a tu Wy... :crazyeye: Szok.. Widocznie jesteśmy na poziomie gówniarzy.... Megula Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zdjecia jak zwykle super! Ale Killerek na ostatnim zdjeciu zmeczyl Twojego syna spacerkiem Jeszcze raz wszystkiego naj! Jakies postanowienie noworoczne? Jasne, jak co roku te same.... Alicjarydzewskasuper fajerwerki Najlepsiejszego raz jeszcze Dziękujemy bardzo....:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dzisiaj o godzinie 19.10 zapakowałam swojego synka do pociągu i wysłałam na 2 tyg. obóz szkolny...do Zakopanego... Ma się uczyć jeździć na nartach, a tam śniegu jak na lekarstwo.... Żeby zapakować wszystko do plecaka musiałam na nim siadać....czasami większa waga się przydaje...:razz: jak to wszystko na niego załadowaliśmy.... W Zakopcu będzie o 10 rano dnia jutrzejszego... Tak nam się technika ruszyła do przodu, a w dziedzinie pociągów to tak samo jak 20 lat temu..:shake: Quote
e.v.a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witaj w nowym roku :D sliczne fajerwerki puszczaliscie:multi: Quote
anushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hej :multi: ale boooskie fotki,Piotruś się chyba jakąś kiełbasą wysmarował,że Albi tak go lizał..lizał..lizał :loveu: :loveu: no boooskie fotki :lol: aha a jak Albi sie otrzepał to może glutek poleciał pańci do talerza?? :cool3: hahahaaaaa...no i ja mam do Zakopca ok 3 godz :razz: pozdrawiam w nowym roku :multi: Quote
Alka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Ewa! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku dla całej Waszej rodzinki i psiaków :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Do Zakopca :iloveyou: Zakopane jest cudowne :loveu: Zakopane i Tatry ;) Wszystkiego dobrego w Nwym Roku dla Waszej całej rodzinki i piesków ;) Quote
Magda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Śliczne zdjecia fajerwerkow:loveu: Moje to sie moga schowac... Widac, ze nawet w gronie rodzinki mozna milo spedzic Sylwka:p Quote
beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!! Fajerwerki na plaży :loveu: Zazdroszczę :razz: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Zakopane :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Ja też chce jechać :placz: Quote
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Przebrnęłam przez całą galeryjkę i się zakochałam w psiakach :loveu: Super kontrastowa para bardzo nam się podoba :loveu: Przekazujemy głaski i czekamy na kolejne foteczki z życia psiaków :multi: Quote
Megula Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='AlKil']Jasne, jak co roku te same.... To tak samo jak ja :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ewa ? Jesteś ostatnio bardzo niesystematyczna :mad: Zachowujesz się jak, jak .... gówniara :cool3: Quote
AlKil Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dzień Dobry!!!! Dzisiaj byłem z Madzią na spacerku i muszę Wam pokazać coś dziwnego... Podobno to dziw natury, pańcia mówiła, że pierwszy raz widzi kwitnącą różę w styczniu. No to mnie też ten dziw zamurował... Spacerek jak spacerek całkiem fajny, tylko znowu byłem obserwowany... Starałem się nie zauważać problemu... Ale pomyślałem też sobie, że to dobrze, że Albi tak się o mnie martwi... Michaś dzwoni codziennie. bardzo mu się podoba w tych górach. Co prawda je gór nie widziałem ale ufam Michałowi, że musi to być coś fajnego. Mówił jeszcze, że na razie jeździ pługiem. Dziwne... to po co sobie kupował narty??? Zawsze mówiłem, że moja rodzina to dziiiwniii ludzie.... Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ewa ? Jesteś ostatnio bardzo niesystematyczna :mad: Zachowujesz się jak, jak .... gówniara :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jajka z tą różyczką:crazyeye: a to rewelacja Quote
bigos Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Przyroda oszalała (niestety:-( ) przez tą pogodę:shake: Quote
barbara.h Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ha,ha, to moje postanowienia są takie same, jak twoje Ewciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj Ewcia :multi: U Was zawsze było cieplej niż u nas ale ja mam w ogródku także pąki róż.....Urywam je w zarodku bo przecież krzak musi odpocząć ale nowe rosną nieustannie :crazyeye: Róże też puszczają listki. Pnącze też ma liście i na drzewach są spore pąki. Bez lada chwila wypuści liscie a trawa chyba niedługo będzie się nadawać do koszenia :crazyeye:Jest styczeń.... Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ta fotka jest boska a opisy do fotek jeszcze bardziej :loveu: Ten duet jest fantastyczny :loveu: Kontarstowy ale ja i mój TZ szalejemy z radości jak oglądamy nowe fotaski Albiego i Killusia :multi: Quote
zuzka7 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 alkil te psy mnie zachwyciły:cool3: jest na serio super w toważystwie takich psów :multi: Quote
agabass Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jak zwykle super relacja z życia dwóch psiowatych kolesiów Quote
Recommended Posts