Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)coś cienki ten trening:p....Albi chciał as nauczyć a Kiler służył za odważnik:p

Witaj Alu ! A wiesz, że na płycie pisało: dla początkujących, ale mi się tak nogi i ręce nie chcą składać jak tym babeczkom:placz::placz::placz:

[quote name='barbara.h']Najlepsze brzuszki to robił Albi
Ewunia mamy takie same telewizory :multi::multi::multi: tylko pewnie wasz cały czas działa? bo naszemu wszystko znikło mu po 4 dniach :cool3::cool3: i wymienili nam na jeszcze nowszy ;) ale ile nerwów zjedliśmy, bo zepsuł się nam w sylwestra wieczorem :mad::mad::mad:

Tak, Albercik był niezły, tylko mocno wymachiwał łapami i musieliśmy uważać, żeby nam oczu nie wydłubał...
A TV mamy od listopada i jak na razie wszystko ok! Tfu tfu, żeby nie zapeszyć... ale w innych dziedzinach mamy farta... jestem mistrzem w kupowaniu w Ikei krzeseł z samymi lewymi bokami, komód z szufladami do których pomylono prowadnice, półek na cd, którym też czegoś brakowało... itd, itp...

[quote name='PIKA']Tak naprawdę ćwiczyc Wam się nie chcialo a teraz na psy zwalacie :evil_lol:

Jasne, każda wymówka jest lepsza, niż ta łatwa i przyjemna gimnastyka...

[quote name='Gosiek']

hahahaha Ewcia często tak masz? Albi bardzo cię chyba kocha :loveu:

a nauka brzuszków niezła :evil_lol:

tak mam jak tylko schodzę do parteru...:roll:

[quote name='Paulina_mickey']witam aż dziw że mnie wcześniej tu nie bylo:oops:
ale obiecuje poprawe:cool3:
psiaki sliczne:loveu: ogromne wrażenie robi Albi:loveu:

dzień dobry nowym Gościom!!! trzymamy za słowo....:evil_lol:i dziękujemy

[quote name='Kamcia_14']Witajcie :loveu: . Niuf to nie zatratuje Yorka :evil_lol: ?

jak na razie to mu się nie zdażyło... my nieraz go tratujemy...:roll:

[quote name='dzasta']Jak zwykle super opowieśc poparta świetną fotorelacja ale popieram przedmówczynie Albi najlepiej ćwiczył

Tak tak, dobrze, że nikt tego przedstawienia nie widział w całości....

[quote name='Zuza96']Ale super mieliście te ćwiczenia :evil_lol:

Mocno się zastanowimy kiedy włączymy tą płytę znowu... chyba, że Albi będzie się domagał....:cool3:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patrząc na te fotki z nauką tańca to przypomina mi się jak ja próbowałam ostatnio poćwiczyć i moje dziewczyny też uznały, że to dobra forma zabawy :eviltong: i w tym mi przeszkadzały.

Posted

[quote name='Shikka']"W zdrowym ciele, zdrowe cielę" :cool3::cool3::cool3: Brawo!!!!
Helloł Ewoalbikile :multi:

Hej Shikka!
Cielę ze mnie pierwsza klasa...:eviltong:

[quote name='agabass'][ładne tu tańce brzucha odchodzą hahah

jeszcze nie odchodzą, dopiero próbują się uczyć.....

[quote name='Pegaza']Patrząc na te fotki z nauką tańca to przypomina mi się jak ja próbowałam ostatnio poćwiczyć i moje dziewczyny też uznały, że to dobra forma zabawy :eviltong: i w tym mi przeszkadzały.

Witaj Pegaza. Widocznie psy uznają, że pozycja leżąca na podłodze jest dla pańci bardzo nietypowa...a co dopiero, gdy zalegnie cała rodzinka :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Czy Ty masz swoją galerię, bo nie mogę znaleźć...:shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jak dalsze ćwiczenia;)

Cześć Alu... lipa po całości... TZ w domu , nie dam mu powodu do szaleńczego chichotu, nabijania się i polewki na cały miesiąc...:cool1:

Posted

AlKil napisał(a):

Cześć Alu... lipa po całości... TZ w domu , nie dam mu powodu do szaleńczego chichotu, nabijania się i polewki na cały miesiąc...:cool1:

A może TZ też się skusi na ćwiczenia :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A może TZ też się skusi na ćwiczenia :razz:

TZ uważa, że jeśli jednego dnia trafia mu się wisieć na linie, skakać po dachach a potem nurkować i wyplątywać śrubę statku to ćwiczeń ma już dosyć!
Ale z nas pośmiałby się chętnie....:roll:

Posted

AlKil napisał(a):
TZ uważa, że jeśli jednego dnia trafia mu się wisieć na linie, skakać po dachach a potem nurkować i wyplątywać śrubę statku to ćwiczeń ma już dosyć!
Ale z nas pośmiałby się chętnie....:roll:

Oj to TZ prowadzi dość aktywny tryb życia widzę ;)

Posted

Czesc Ewus :multi:

Twoje historyjki jak zawsze sa swietne :lol: zarowno ta z wyczesywania Albiego jak i ta z proby uczenia sie tanca brzuchem :cool3: :multi: niezle Wam to szlo hehe, a psy dzielnie uczyly sie z Wami haha :loveu:

Czy planujesz moze wystawiac Killerka na wystawie w K-ce, albo czy planujesz zagoscic na tej wystawie ?? Milo byliby sie poznac :loveu:

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:

Posted

Witam i od razu pisze ze ja nie mam galeryjki założonej, czasem jak dzień długi nie zasiadam przed kompem, więc u mnie raczej nie byłoby co oglądać :p a tak szczeże to ja wole cudze fotki podglądać niz swoje:eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']

Ale sliczny po tym czesaniu:loveu:

[quote name='AlKil']

Haha.....Killer jest swietny:evil_lol: Takiego miekkiego wyrka tylko mu pozazdroscic:lol:

A ja tak zapytam czy Albercik tez jezdzi na wystawy?