AlKil Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)coś cienki ten trening:p....Albi chciał as nauczyć a Kiler służył za odważnik:p Witaj Alu ! A wiesz, że na płycie pisało: dla początkujących, ale mi się tak nogi i ręce nie chcą składać jak tym babeczkom:placz::placz::placz: [quote name='barbara.h']Najlepsze brzuszki to robił Albi Ewunia mamy takie same telewizory :multi::multi::multi: tylko pewnie wasz cały czas działa? bo naszemu wszystko znikło mu po 4 dniach :cool3::cool3: i wymienili nam na jeszcze nowszy ;) ale ile nerwów zjedliśmy, bo zepsuł się nam w sylwestra wieczorem :mad::mad::mad: Tak, Albercik był niezły, tylko mocno wymachiwał łapami i musieliśmy uważać, żeby nam oczu nie wydłubał... A TV mamy od listopada i jak na razie wszystko ok! Tfu tfu, żeby nie zapeszyć... ale w innych dziedzinach mamy farta... jestem mistrzem w kupowaniu w Ikei krzeseł z samymi lewymi bokami, komód z szufladami do których pomylono prowadnice, półek na cd, którym też czegoś brakowało... itd, itp... [quote name='PIKA']Tak naprawdę ćwiczyc Wam się nie chcialo a teraz na psy zwalacie :evil_lol: Jasne, każda wymówka jest lepsza, niż ta łatwa i przyjemna gimnastyka... [quote name='Gosiek'] hahahaha Ewcia często tak masz? Albi bardzo cię chyba kocha :loveu: a nauka brzuszków niezła :evil_lol: tak mam jak tylko schodzę do parteru...:roll: [quote name='Paulina_mickey']witam aż dziw że mnie wcześniej tu nie bylo:oops: ale obiecuje poprawe:cool3: psiaki sliczne:loveu: ogromne wrażenie robi Albi:loveu: dzień dobry nowym Gościom!!! trzymamy za słowo....:evil_lol:i dziękujemy [quote name='Kamcia_14']Witajcie :loveu: . Niuf to nie zatratuje Yorka :evil_lol: ? jak na razie to mu się nie zdażyło... my nieraz go tratujemy...:roll: [quote name='dzasta']Jak zwykle super opowieśc poparta świetną fotorelacja ale popieram przedmówczynie Albi najlepiej ćwiczył Tak tak, dobrze, że nikt tego przedstawienia nie widział w całości.... [quote name='Zuza96']Ale super mieliście te ćwiczenia :evil_lol: Mocno się zastanowimy kiedy włączymy tą płytę znowu... chyba, że Albi będzie się domagał....:cool3: Quote
Shikka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 "W zdrowym ciele, zdrowe cielę" :cool3::cool3::cool3: Brawo!!!! Helloł Ewoalbikile :multi: Quote
Pegaza Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Patrząc na te fotki z nauką tańca to przypomina mi się jak ja próbowałam ostatnio poćwiczyć i moje dziewczyny też uznały, że to dobra forma zabawy :eviltong: i w tym mi przeszkadzały. Quote
AlKil Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Shikka']"W zdrowym ciele, zdrowe cielę" :cool3::cool3::cool3: Brawo!!!! Helloł Ewoalbikile :multi: Hej Shikka! Cielę ze mnie pierwsza klasa...:eviltong: [quote name='agabass'][ładne tu tańce brzucha odchodzą hahah jeszcze nie odchodzą, dopiero próbują się uczyć..... [quote name='Pegaza']Patrząc na te fotki z nauką tańca to przypomina mi się jak ja próbowałam ostatnio poćwiczyć i moje dziewczyny też uznały, że to dobra forma zabawy :eviltong: i w tym mi przeszkadzały. Witaj Pegaza. Widocznie psy uznają, że pozycja leżąca na podłodze jest dla pańci bardzo nietypowa...a co dopiero, gdy zalegnie cała rodzinka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy Ty masz swoją galerię, bo nie mogę znaleźć...:shake: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jak dalsze ćwiczenia;) Cześć Alu... lipa po całości... TZ w domu , nie dam mu powodu do szaleńczego chichotu, nabijania się i polewki na cały miesiąc...:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AlKil napisał(a): Cześć Alu... lipa po całości... TZ w domu , nie dam mu powodu do szaleńczego chichotu, nabijania się i polewki na cały miesiąc...:cool1: A może TZ też się skusi na ćwiczenia :razz: Quote
AlKil Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 madziasto4 napisał(a):A może TZ też się skusi na ćwiczenia :razz: TZ uważa, że jeśli jednego dnia trafia mu się wisieć na linie, skakać po dachach a potem nurkować i wyplątywać śrubę statku to ćwiczeń ma już dosyć! Ale z nas pośmiałby się chętnie....:roll: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 AlKil napisał(a):TZ uważa, że jeśli jednego dnia trafia mu się wisieć na linie, skakać po dachach a potem nurkować i wyplątywać śrubę statku to ćwiczeń ma już dosyć! Ale z nas pośmiałby się chętnie....:roll: Oj to TZ prowadzi dość aktywny tryb życia widzę ;) Quote
PIKA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 AlKil napisał(a): Ale z nas pośmiałby się chętnie....:roll: a Ty się zniego pośmiać nie mozesz? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Ewus :multi: Twoje historyjki jak zawsze sa swietne :lol: zarowno ta z wyczesywania Albiego jak i ta z proby uczenia sie tanca brzuchem :cool3: :multi: niezle Wam to szlo hehe, a psy dzielnie uczyly sie z Wami haha :loveu: Czy planujesz moze wystawiac Killerka na wystawie w K-ce, albo czy planujesz zagoscic na tej wystawie ?? Milo byliby sie poznac :loveu: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
Pegaza Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witam i od razu pisze ze ja nie mam galeryjki założonej, czasem jak dzień długi nie zasiadam przed kompem, więc u mnie raczej nie byłoby co oglądać :p a tak szczeże to ja wole cudze fotki podglądać niz swoje:eviltong: Quote
Pysia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Ewo :multi: Ja też się pytam czy przyjedziesz do Katowic :p Quote
Mynia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fotki, fotki, fotki ... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Pozdrawiamy, Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ;)hey ....i jak tam nowe przygody:multi: Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='AlKil'] Ale sliczny po tym czesaniu:loveu: [quote name='AlKil'] Haha.....Killer jest swietny:evil_lol: Takiego miekkiego wyrka tylko mu pozazdroscic:lol: A ja tak zapytam czy Albercik tez jezdzi na wystawy? Quote
barbara.h Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzień dobry duzi i mali :multi::multi::multi: a ja mam kilka pytań, co do yoreczków ale pisać nie lubię :shake: czy Ewunia ma skypa? Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Gdzie Ty kiedy Cie nie ma....?? :evil_lol::evil_lol: Kiluś Cie zjadł czy co??:evil_lol::evil_lol: No i gdzie foty???? :mad: Quote
Gosiek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć Ewa... wróciłam na kilka dni ale... gdzie Ty się podziewasz dziewczyno ostatnimi czasy? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Puk, Puk Ewuś gdzie jestescie :placz: Quote
Recommended Posts