Shikka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 CZeść Ewa ;) Rzadko zaglądam i cos skrobię, ale zawsze gdy to robie Ciebie niet :mad: I nozych zdjęć niet, i nowych historyjek niet :angryy: ...i jak tu się uśmiechać w ten paskudny dzień... :placz: Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześc Ewa!:multi: Mało coś ostatnio jesteś na dogo...:cool3: ja tez tęsknię za Twoimi historyjkami ... Quote
anushka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='AlKil'] o jaki słodki Albi :loveu: jak ja uwielbiam takie molosy ehhh..że też ja nie mieszkam w swoim domu :placz: :placz: Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 co tam Ewciu u ciebie słychać? myślałam że,mam jakieś duże zaległości, a tu pusto :crazyeye: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='barbara.h']co tam Ewciu u ciebie słychać? myślałam że,mam jakieś duże zaległości, a tu pusto :crazyeye: Ja tak samo:lol: Dlatego specjalnie tu przyszlam, zeby miec duzo czasu na ogladanie... Quote
madziasto4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hop, hop! Co Was tam zasypało w Gdańsku :lol: Bo Gdynia zaśnieżona :razz: Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Hop, hop! Co Was tam zasypało w Gdańsku :lol: Bo Gdynia zaśnieżona :razz: :crazyeye: taaak? no prosze - a u mnie jak zwykle sniegu brak :mad: Ewuńka - coś sie migasz strasznie od DG ostatnio - bardziej niż ja :diabloti: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ania-k napisał(a):o jaki słodki Albi :loveu: jak ja uwielbiam takie molosy ehhh..że też ja nie mieszkam w swoim domu :placz: :placz: Przestań narzekać :) Ja tez nie mieszkałam i dwie miałam :p Quote
dzasta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja też czekam z utęsknieniem na nowe historyjki i zdjątka superowskiej parki Albi i Killusia :placz: Quote
AlKil Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dzień dobry....:oops: Nie będę się nawet tłumaczyć, bo nic mnie nie usprawiedliwia.... Będę dziś nadrabiać.... najpierw ubiegły tydzień... Wyprawa do Piasków. U gospodarzy poznaliśmy boską boksię w melancholijnym nastroju jak widać kochającą dzieciaki Junior pokochał ją od pierwszej chwili A to bliżej nieznany mieszkaniec Piasków Zachwyt młodzieży nad sprzętem jeżdżącym no i zabawy starszych nastolatków testowanie sprzętu wzburzone morze spokojne wody mierzei dalszy ciąg zabaw kolegom nie poszło... lina w użyciu i znowu na plażę radocha dzieci resztki płetwonurka Misio kombinuje jak się pomoczyć suche buty są niemodne gimnastyka się przydaje buty udało się pomoczyć... Spokojna mamunia cdn... Quote
AlKil Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Trochę zimowego Killusia. Dodam, że dzieciątko płci męskiej dostało aparat i podąża śladami mamuni... uczy się... Także podkreślam - zdjęcia autorstwa Michała K. pierwsze zrobione własnym aparatem. cdn... Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :multi::multi::multi::multi:żyjecie ..... ale mieliście extra wypadzik:multi: A boxia miodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No jesteś wreszcie :multi: Ale super wyprawa :multi: Ślicznota :loveu: To jego pierwsza zima? :hmmmm: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :multi::multi::multi::multi: Witaj!!!! :multi::multi::multi: Gdzie Ty się podziewalaś niedobra :mad: Ale dobrze że jesteś, tylko prosim o duuuuuuuuuuużo fot :evil_lol::evil_lol: Zwłaszcza że pojawił sie u Was paparazzi junior :evil_lol: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='AlKil'] Ale sweter:razz: Gdzie on wkladal ten pysk, ze ma caly w sniegu:lol: Mam nadzieje, ze to byla pierwsza i ostatnia taka dluga nieobecnosc:mad::eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Magda_Miki napisał(a):Gdzie on wkladal ten pysk, ze ma caly w sniegu:lol: Madzia, cóż za yntelygentne pytanie :evil_lol: A gdzie miał wkładać jak nie w śnieg :evil_lol: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='madziasto4']Madzia, cóż za yntelygentne pytanie :evil_lol: A gdzie miał wkładać jak nie w śnieg :evil_lol: Hahahaha......ale gafa Mialo byc inaczej:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hahahaha......ale gafa Mialo byc inaczej:evil_lol: Taaaa...teraz się tłumaczy:evil_lol: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 madziasto4 napisał(a):Taaaa...teraz się tłumaczy:evil_lol: A co mi pozostalo? Dobrze wystawiam sie na posmiewisko:placz::eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Magda_Miki napisał(a):A co mi pozostalo? Dobrze wystawiam sie na posmiewisko:placz::eviltong: Już się mogę śmiać? :multi: Już? :multi: Teraz? :multi: :roflt: :eviltong: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 madziasto4 napisał(a):Już się mogę śmiać? :multi: Już? :multi: Teraz? :multi: :roflt: :eviltong: :chainsaw: Quote
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Oooo widze, ze i Tobie pies splesniał :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ewa, jesteś nareszcie :multi::multi::multi:, super :lol: Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj Ewka, posadza Cię kiedys za znęcanie się nad dogomaniakami :evil_lol: Kil;ka zdjęć na "smaczka" a potem niiiiiiiiiiiiiiic :shake: Toż to najokrutniejsze tortury :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts