Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam Wszystkich bardzo serdecznie!!!!
Jest mi bardzo przykro, że moja pańcia tak zaniedbała naszą galerię...
Podobno miewała straszne bóle głowy, nazywali to migreną... Pańcia chyba faktycznie źle się czuła, bo pierwszy raz widziałem ją leżącą w łóżku przez cały dzień... Wyobraźcie sobie, mówiła , że tupię jak dziki tabun koni... nie wiem jak tupie tabun koni, aale wydaje mi się, że przesadzała... I trwało to tak półtora tygodnia... ciężkie to były dla nas czasy...

Ale potem nadeszły jeszcze cięższe...
Przywlekli do domu drzewo.
bardzo się ucieszyłem, że to dla mnie do podlewania. Okazało się, że nie!!! Gdy tylko załatwiłem swoją pierwszą potrzebę na jakąś stertę pakunków pod tym drzewkiem, zostałem skarcony... Drugi raz też... nie rozumiem tego, najpierw załatwiają mi drzewko, żebym nie musiał wychodzić na to zimno, a potem krzyczą...dziwni jacyś...

następnie przytargali do domu jakiegoś potwora. Albi sprawdził, obwąchał i powiedział, że tak jest co roku...

Potwór dziwnie pachniał i zaraz się na nas rzucił...

wcale mi się to nie podobało... trochę się bałem...

ale starałem się przełamać strach...

Albi cała sprawę potraktował tak jak zwykle...

nie będę Wam opisywał co było dalej... Okazało się, że potworem to i owszem, jest moja pańcia...

następnie okazało się, że to pod choinką, to były prezenty dla nas wszystkich. Dostaliśmy z Albim po paczce przysmaków!!! Gdybym to wiedział wcześniej, to na pewno bym na nie nie lał...

Michał też dostał górę prezentów i tak strasznie się wzruszył dobrocią Mikołaja, że płakał grając w swoją nową Fifę 2007.

następnego dnia przyszli do nas goście. było całkiem fajnie. Wszyscy mnie miziali i przytulali, ale jak mi się znudziło, to niektórych straszyłem moimi potężnymi kłami...
Albi też znalazł sobie przyjaciela do melania. To ten Piotruś, który był z moim państwem w Egipcie i robił im zdjęcia pod wodą...

nie muszę dodawać, że Albi był szczęśliwy...

Za to żona Piotrusia powiedziała, że pocałuje swojego TZa dopiero po kąpieli.... nie wiem po co miałby się kąpać, przecież Albi umył go dosyć dokładnie...

Albert tak się uczepił Piotra, że byłem tym bardzo zdegustowny...

To już było nudne...

A wczoraj moja pańcia miała przygodę...Albi przyszedł do pokoju i lekko się otrząsnął, tak jak zwykle,a pańcia jadła sobie obiadek i nagle z niezrozumiałych dla nas powodów pobiegła do wc i się tego obiadku pozbyła... Zgadnijcie co się stało????
podpowiem Wam, że od wczoraj pańcia ma nowe przezwisko... MELA !!!
serdecznie pozdrawiam.

Posted

:evil_lol::evil_lol: Swietnie wygladaja!!!
Moj poprzedni pies-jamniczek, zawsze pilnowal karpii .
Zdarzalo sie,ze nie moglismy wejsc do lazienki, bo na nas warczal:lol:
Trzeba bylo wymyslac fortele,aby go z niej usunac:evil_lol:

Wszystkiego najlepszego w NOWYM 2007 ROKU!!!!!

Posted

[quote name='AlKil']Wszystkim Dogomaniakom
Życzymy szampańskiej zabawy
oraz szczęśliwego Nowego 2007 Roku!!!

:multi::multi::multi:dziękujemy i życzymy
Szampańskiej zabawy i wiele szczęścia w NOWYM ROKU:multi::multi::multi:

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Dzień doberek wszystkim noworocznym śpioszkom!!!!

Tego Sylwka wyjątkowo spędziliśmy w domku. Nie chciało mi się nigdzie iść, ostatnio co roku gdzieś byliśmy i w zasadzie w każdej knajpie jest fajnie, tylko praktycznie tak samo...
Mój TZ razem z synkiem zakupili 3 siaty fajerwerków i tym razem uznali moje sugestie, że mają być kolorowe, a nie robić dum-dum. O dziesiątej pojechaliśmy na plażę wystrzelać połowę z nich, a drugą zostawiliśmy, żeby zjawić się o północy w miejscu imprezowania mojej córci. Myślałam, że usłyszę coś o robieniu jej obciachu, ale nie...

Posted

Widzę, że mi jeszcze szampan nie wywietrzał i przycisnęłam nie to co chciałam....
Parę zdjątek z plaży...

A oto efekty ich poczynań

rozkręca się...

i rozkręciło...

potem było kolorowo...

zadowolona obsługa techniczna pokazu

następnie wybiła północ i na placu zabaw zaczęłam demoralizować młodzież...swoją własną młodzież, inna demoralizowała się sama, dość skutecznie...

pokazu ciąg dalszy...

Posted

córeczka...

duże oczy synusia...

nieco sfatygowana fotoreporterka...

demoralizująca się młodzież...

no i pierwszy noworoczny spacer psów...

zdjęcia zyskały artystycznego wyglądu dzięki mieszance szampana z malibu...

Sylwester uważam za udany, Nowy Rok za rozpoczęty!!!