Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Tak Gosiu, mam flesz otwierany ręcznie. Dzieki za radę, wypróbuję to na pewno. Największy problem mam ze zrobieniem zdjęcia potajemnie... Killerek momentalnie reaguje na dźwięk włączanego aparatu i przybiega natychmiast, zadziera łepek i patrzy prosto w obiektyw...:cool3: mam nadzieję, że do czasu kiedy powrócisz z wojaży uda mi się już lepiej zaznajomić z aparatem i będą lepsze zdjęcia...:razz:
hahaha ja wyłączyłam wszelkie dźwięki w aparacie ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na pewno będzie ich więcej, bo od czasu, gdy mam nowy aparat Albert na zdjęciach nie jest już wielką czarną plamą...:cool3:

Dzisiaj znowu deszczowa pogoda, więc nie będzie długich spacerków...:shake: tym bardziej, że muszę zrobić synkowi zaległe urodziny...
Muszę szybko zrobić tort dla całej bandy gimnastyków...chyba rozniosą mi chatę!!! Oni się nie potrafią powstrzymać od stania i chodzenia na rękach:roll:
Michał robi to nawet na zakupach w marketach, międy półkami...:cool1:
A ja zawsze drżę, że wszystko pozwala!!!:placz:ale on się nie potrafi powstrzymać...:mad:

Posted

AlKil napisał(a):
agabass - do Sopotu, do Sopotu...:evil_lol: Tak bliziutko, to trzeba wykorzystać na debiucik -mój i Killerka.

O to widze że się spotkamy :) :cool3: :cool3: Bo ja w Sopocie także będę :) tylko że będe w niedziele

Posted

AlKil napisał(a):
Oni się nie potrafią powstrzymać od stania i chodzenia na rękach:roll:
Michał robi to nawet na zakupach w marketach, międy półkami...:cool1:
A ja zawsze drżę, że wszystko pozwala!!!:placz:ale on się nie potrafi powstrzymać...:mad:

hahahaa no gdzies trzeba trenować :lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
O to widze że się spotkamy :) :cool3: :cool3: Bo ja w Sopocie także będę :) tylko że będe w niedziele

To na pewno się spotkamy, bo ja mam zamiar zaliczyć dwa dni - jeden jako widz...:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaa no gdzies trzeba trenować :lol:

szkoda, że nie wystarczają te 3-4 godz dziennie na treningach... czy Ty zwróciłaś uwagę na stan moich ścian na zdjęciach????? Od Albercika są na nich mele, a nad resztą pracował Michał...:placz:

Posted

AlKil napisał(a):
To na pewno się spotkamy, bo ja mam zamiar zaliczyć dwa dni - jeden jako widz...:lol:

No to gicio :) Może ja się skusze na weekend.

Acha nie wiem jak jest w Sopocie wchodzą tylko psy zgłoszone czy mogę mojego boxa wziąść?

Posted

szczerze mówiąc nie mam pojęcia. To pewnie dlatego,że nigdy nie musiałam tu niczego takiego szukać:shake: Ale się zastanowię...:???:

Posted

AlKil napisał(a):
szczerze mówiąc nie mam pojęcia. To pewnie dlatego,że nigdy nie musiałam tu niczego takiego szukać:shake: Ale się zastanowię...:???:

Fajnie bo jest pare ośrodków ale zielonego pojęcia nie wiem jaki jest mile nastawiony do psów

Posted

Sylwia - około 25-30 km od Gdańska. nie jest tam źle, ale do Sopotu musiałabyś przejeżdżać przez całe centrum Gdańska, Wrzeszcz, Oliwy. Same korki normalnie, a w sezonie koszmar....podejrzewam, że dojazd samochodem do Sopotu mógłby Ci zając nawet 1,5 godz....raczej nie polecam właśnie ze względu na ten dojazd. Bo jeśli chodzi o leżenie na plaży, to si.:shake:

Posted

Cześć lobuziaki i cyrkowcy :razz:

AlKil napisał(a):
Pika - Ty to masz oko, inny programik...:cool3:

ie tzreba miec miec oka :evil_lol: wystaczy na Albiego spojrzeć, ze sie nienaturalnie nie świeci ;)

quote=Gosiek]
Ewa... nei chce mi się szukać.... powiedz mi, czy Ty masz flesz otwierany?
jeśli tak to mam dla Ciebie maleńką poradę :p
wystarczy wziąć kartkę papieru - choćby z drukarki- i ustawić ją przed lampą.. tak, wiem, wtedy musisz 1 łapką zdjecie robić ale... ustawiając sobie (przytrzymując) kartkę przed fleszem, uzyskujesz światło rozproszone i ..... nie strzelasz psiakom po oczkach :evil_lol:

ajak ja mam flesz "caly czas na wierzchu" to tez tak mogę? :oops:

Posted

Czesc Ewus,

najperw pogratuluję nowego aparaciku i rób nim jak naaaajwięcej fot swoich slicznych pociech :loveu: :loveu: Albi teraz taki wyraźny na tych fotkach, o Killusiu yorkusiu wypowiadać się nie będę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej Dziewczyny!!!!

Dzięki za odwiedzinki.

Właśnie opuściło mój dom grono gimnastyko-szaleńców...:grab:Ledwo żyję. Ogłuchłam. Straciłam głos. nie mam sił. zdjęcia będą jutro....idę sprzątać....:placz:

Posted

Dobry wieczór wszystkim ! !!

Przeżylismy wczoraj z Killerkiem najazd Hunów... Przyszła cała banda Michała kolegów. Solenizant dzielnie zdmuchnął wszystkie świeczki...

po czym nałożył sobie mały kawałek torciku...

ja dzielnie pomagałem upilnować cała gromadę, ale wieczorem miałem już dosyć i ciągle patrzyłem na zegar, a upragniona godzina zakończenia imprezki nie chciała nadejść!

no to czekałem...

i czekałem....

Killerek zmęczony już usnął...

w końcu wszyscy sobie poszli, a powiem Wam,że Michał też nie wyglądał po tym wszystkim najlepiej...

Dzisiaj na szczęście nie było następnej impry i spokojnie, tradycyjnie poszliśmy do ogródka z aparatem. Jedyna różnica to ta, że poszła z nami tylko Magda, bo pani była zajęta sprzątaniem bałaganu po inwazji potworów z Marsa.

wydaje mi się, że ktoś obcy był w tym miejscu. Podejrzewałem jakiegoś kota, ale zawołałem Killerka w celu konsultacji...

on niestety akurat był mocno zajęty...

czekałem cierpliwie...

a małemu coś się pokiełbasiło w głowie i nie mógł mnie znaleźć...

przecież nie właziłbym nigdzie do góry!!!

W końcu zajarzył !!!

tylko mnie nie oświeciło, że on może mieć kłopoty ze spenetrowaniem tego miejsca...

no niestety Bozia mu wzrostu nie dała...

ale za to podarowała mu trochę rozumku...

Killuś podzielił moje zdanie... to był kot !!!

Potem wzięło go na brykanie...

a ja prosiłem : chodźmy już do tego chłodnego domku....

cdn...

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Bosie jakie fajniutkie pysie, a jak świetnie do siebie pasują, na pewno to nie jest moja ostatnia wizyta w tym miejscu. KOCHANE PSINKI

Witamy w naszych progach i dziękujemy bardzo za odwiedzinki !!!:lol: