AlKil Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 to się chyba przerzucę, bo trochę mnie to wnerwia...:mad: Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ewuś, świetna działkowa relacja spacerkowa :cool3: Dzieciaki też zadowolone :lol: A Michał jak zwykle dzielny - uśmiechnięty, chociaż wpadł w pokrzywy ;) Quote
Gosiek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 cześć Ewuniu :p oj uśmiałam sie z opowiadań chłopaków :lol::lol::lol: najbardziej rozśmieszył mnie Killerek z rozważaniami o parowaniu :lol::lol::lol: a Wasza rodzinka musi być naprawdę fantastyczna i z duuuużym poczuciem humorku :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Extra opowiadanie, masz talent :) może drugie powołanie :) Quote
JPo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ale fajną macie "brygadę" - chyba nigdy nie jest smutno. Zazdroszczę Ci weny w tworzeniu opowiadanek - jesteś prawdziwą mistrzynią Quote
JPo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A i jeszcze - najlepsze życzenia dla Killerka z okazji 7 miesięcznicy :D - troszkę spóźnione ale szczere Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Beria - dziekuję bardzo. Najbardziej mnie dziwi, że córce się spodobao na działce. Wiadomo jak to jest z nastolatkami...:roll: Gosiek - przecież my się tu ocenzurowujemy...:cool3: sylwiaskalska - ot tzw. grafomania JPo - Killerek dziękuje i przesyła życzenia dla Zuzi... też spóźnione ale najszczersze!!!! A za oknem burza i nie ma jak pójść na spacerek z psami. Albert miał być dziś kąpany, ale raczej nie ma to sensu...:shake: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Dobry wieczór!!! Dzisiaj był okropny dzień!!! Ciągle padał deszcz i na spacerkach moczyły mi się łapki. Na dokładkę gdy byłem na szczęście w domku, to za oknem rozległ się straszny huk! Bardzo się wystraszyłem, ale nie dałem tego po sobie poznać, tylko głośno szczekałem schowany za fotel. Potem pojechałem z pańcią do związku po rodowód. Tak naprawdę to do tej pory nie wiem o co w tym chodzi...:shake: jechaliśmy tam strasznie długo, bo były okropne korki. Jakaś miła pani dała nam kartkę papieru i to podobno był rodowód. Przy okazji zostałem zapisany na wystawę... Denerwuję się tylko, bo nic z tego nie rozumiem...a Albi śpi i nie mogę z nim pagadać :placz: A wczoraj to pańcia bawiła się swoim nowym aparatem. Jak to powiedziała "wypróbowywała" różne opcje. Niby tak mądrze gada, ale na pewno sama nic z tego nie rozumie, tak jak ja z tym rodowodem. No i oczywiście przyłapała mnie jak gryzłem na kołdrze patyczka! Albi przyglądał się wszystkiemu z wrodzonym spokojem... ja trochę się wygłupiałem z Michałem. Ponieważ pani przerabiała "różne opcje" okazało się nagle, że mam czerwono -różowe oczy...:roll: na dodatek jestem krwiożerczym psem!!! sam się wystraszyłem swojego wyglądu!!! A Albert nie mógł się już na to wszystko patrzeć... a jak już patrzył, to z politowaniem... Ja też się w końcu obraziłem na pańcię... ciągle fleszem po oczach... no i w końcu taki obrażony zasnąłem... cdn... Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ach, ślicznota mała :loveu: W Gdyni też cały czas burza i deszcz z przerwami na słońce :shake: Także nie martwa się Killerku, Master przeżywa to samo :eviltong: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 jakie to ciekawe, że popadało troche mocniej, a cały Sopot i gdańsk sparaliżowany... nie wiem jak Gdynia, tam nie jechałam, a raczej sie nie wlokłam! Quote
JPo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zuzia ślicznie dziękuje za życzonka i kwiatuszki PS. Zuzia też ma taką "mięsną" zabawkę :D Quote
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Nowy szyk mody? Bardzo ladna ma fryzure Twoj syn:lol: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 KaRa_TC napisał(a): Nowy szyk mody? Bardzo ladna ma fryzure Twoj syn:lol: to taki nowy trend wśród gimnastyków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Łiiiii ! Morderczy pies ! Morderczy pies ! :multi: :multi: :multi: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 AlKil napisał(a):to taki nowy trend wśród gimnastyków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo ładny, bardzo:cool3: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u was padało :razz: No no pewno będziecie na wystawie w Sopocie;) Fotki nową machinką coraz lepsze :p Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Alu, no jasne, że w Sopocie... 15 minut piechotką...:evil_lol::evil_lol: jak nas skrytykują, to się zaraz schronimy w domku!!!:cool3: i tyle będą nas widzieli...:lol: Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 sam to upolowal? :razz: :evil_lol: Fotki świetne i uż chyba nie takie wyostrzone :razz: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Pika - Ty to masz oko, inny programik...:cool3: Michał mu to upolował w supermarkecie, a Killerek stara się porwać to na strzępy...:razz: Quote
marlena924 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Super zdjątka :lol:W Jastrzębiu od paru dni strasznie gorąco i duszno, ale na jutro ponoć zapowiadają i u nas deszcze :roll: Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 AlKil napisał(a):Alu, no jasne, że w Sopocie... 15 minut piechotką...:evil_lol::evil_lol: jak nas skrytykują, to się zaraz schronimy w domku!!!:cool3: i tyle będą nas widzieli...:lol: ahhh zazdraszczam - marzę o pojechaniu na wystawkę nad morze :placz: Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 malawaszka napisał(a):ahhh zazdraszczam - marzę o pojechaniu na wystawkę nad morze :placz: no to w czym problem??? Przyjeżdżaj!!! Quote
malawaszka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 nie no - ciut kosztowna wyprawa jak na wystawkę rekreacyjną :shake: ja sie tylko po ślunsku i okolycach kręcę :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Łiiiii ! Morderczy pies ! Morderczy pies ! :multi: :multi: :multi: hahaha Killer zabójca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa... nei chce mi się szukać.... powiedz mi, czy Ty masz flesz otwierany? jeśli tak to mam dla Ciebie maleńką poradę :p wystarczy wziąć kartkę papieru - choćby z drukarki- i ustawić ją przed lampą.. tak, wiem, wtedy musisz 1 łapką zdjecie robić ale... ustawiając sobie (przytrzymując) kartkę przed fleszem, uzyskujesz światło rozproszone i ..... nie strzelasz psiakom po oczkach :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Tak Gosiu, mam flesz otwierany ręcznie. Dzieki za radę, wypróbuję to na pewno. Największy problem mam ze zrobieniem zdjęcia potajemnie... Killerek momentalnie reaguje na dźwięk włączanego aparatu i przybiega natychmiast, zadziera łepek i patrzy prosto w obiektyw...:cool3: mam nadzieję, że do czasu kiedy powrócisz z wojaży uda mi się już lepiej zaznajomić z aparatem i będą lepsze zdjęcia...:razz: Quote
Recommended Posts