Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
S3IS też jest super!!!!! jak się rozglądam za aparatem dla siebie to właśnie podobnej klasy - o tym nawet nie wiedziałam :evil_lol: ale jest fajny!!! ja myślałam o Panasonicu FZ30 albo Fuji 9500 ale nie wiem dlaczego więc nie pytajcie mnie o uzasadnienie wyboru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zresztą i tak jeszcze duuużo wody w bałtyku wyparuje zanim kupię aparat nowy :lol:
hihi ja mam Panasonica FZ20 ... może spodobały Ci sie troszke moje fotki ;) Kupuj Panasa - są naprawdę fajne :cool3::p

Ewciu- czekam niecierpliwie na NOWE fotki z NOWEGO aparatu :p

haha a mecz suuuuper

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam Killerka i Albercika

Wreszcie do Was zawitałam.
Zdjątka i historyjki są niesamowite...- można je oglądać i czytac bez końca...

Killerek - Zuzia mówi, że Fajny z Ciebie chłopak (chyba się zakochała :D), i że chciałaby mieć takiego dużego "brata".

Czekamy na nowe zdjątka i opowieści....

Posted

AlKil napisał(a):
Treningi są ostre...
Nie wiem co sie jutro bedzie działo, bo MŚ się zaczynają i juniorek ma swoje mistrzostwa młodzików... Ten sport mnie kiedyś zabije...:eviltong:

Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)
Michałowi na pewno pójdzie lepiej na mistrzostwach niż naszej reprezentacji :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: historyjki są boskie....uśmiałam się do łez :evil_lol:

...no, to nowy aparacik będzie :cool3: i nowe fotki z niego :cool3: ...ale ja tak skromnie dodam :p nie ma to jak cyfrowa lustrzanka :cool3: :lol:

...eeee tam, już od razu sport ma zabijać...optymistycznie proszę do sportu :p

Posted

aga1215 - Dziekujemy za odwiedzinki i trzymanie kciuków.:lol:

JPo - witamy Cię w naszej galeryjce. Killuś się zarumienił :oops: od komplementów Zuzi.

beria - też mam taką nadzieję!!!!:multi:

Cola - miło nam Cię tu gościć! Nie wątpię, że lustrzanki są superowe, ale ja na razie początkujący raczek - nieboraczek...:p

Alka - dziękujemy bardzo...

Na razie poziom adrenaliny mi się podnosi, ładuję cztery baterie do aparatu ( dwie na zapas)... Zawody rozpoczynają się o 17-tej.
Zdam relację dopiero wieczorem.

Posted

DZiękujemy bardzo za trzymanie kciuków!!! Wróciliśmy o 9 tak skonani, że nie mieliśmy siły ruszyć palcem.
Wasze zdrętwiałe paluszki przyniosły Misiowi szczęście, w wieloboju zajął 4 miejsce i zakwalifikował się do dzisiejszych 2 finałów na poręczach i drążku.:multi:
Zawody zaczynają się o 9, więc zaraz lecimy.

A wczorajszy mecz.....fajnie nam dokopali!!!!:angryy:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:laola: :laola:

OGROMNE GRATULACJE!!!!

:razz: a są jakieś szanse na fotki wieczorkiem?