Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 malawaszka napisał(a):S3IS też jest super!!!!! jak się rozglądam za aparatem dla siebie to właśnie podobnej klasy - o tym nawet nie wiedziałam :evil_lol: ale jest fajny!!! ja myślałam o Panasonicu FZ30 albo Fuji 9500 ale nie wiem dlaczego więc nie pytajcie mnie o uzasadnienie wyboru :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zresztą i tak jeszcze duuużo wody w bałtyku wyparuje zanim kupię aparat nowy :lol: hihi ja mam Panasonica FZ20 ... może spodobały Ci sie troszke moje fotki ;) Kupuj Panasa - są naprawdę fajne :cool3::p Ewciu- czekam niecierpliwie na NOWE fotki z NOWEGO aparatu :p haha a mecz suuuuper Quote
JPo Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witam Killerka i Albercika Wreszcie do Was zawitałam. Zdjątka i historyjki są niesamowite...- można je oglądać i czytac bez końca... Killerek - Zuzia mówi, że Fajny z Ciebie chłopak (chyba się zakochała :D), i że chciałaby mieć takiego dużego "brata". Czekamy na nowe zdjątka i opowieści.... Quote
beria Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 AlKil napisał(a):Treningi są ostre... Nie wiem co sie jutro bedzie działo, bo MŚ się zaczynają i juniorek ma swoje mistrzostwa młodzików... Ten sport mnie kiedyś zabije...:eviltong: Co nas nie zabije, to nas wzmocni ;) Michałowi na pewno pójdzie lepiej na mistrzostwach niż naszej reprezentacji :evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol: :evil_lol: historyjki są boskie....uśmiałam się do łez :evil_lol: ...no, to nowy aparacik będzie :cool3: i nowe fotki z niego :cool3: ...ale ja tak skromnie dodam :p nie ma to jak cyfrowa lustrzanka :cool3: :lol: ...eeee tam, już od razu sport ma zabijać...optymistycznie proszę do sportu :p Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 aga1215 - Dziekujemy za odwiedzinki i trzymanie kciuków.:lol: JPo - witamy Cię w naszej galeryjce. Killuś się zarumienił :oops: od komplementów Zuzi. beria - też mam taką nadzieję!!!!:multi: Cola - miło nam Cię tu gościć! Nie wątpię, że lustrzanki są superowe, ale ja na razie początkujący raczek - nieboraczek...:p Alka - dziękujemy bardzo... Na razie poziom adrenaliny mi się podnosi, ładuję cztery baterie do aparatu ( dwie na zapas)... Zawody rozpoczynają się o 17-tej. Zdam relację dopiero wieczorem. Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Hahah fajny mecz :cool3: Bedzie nowy aparacik, super 8-) Trzymam kciuki za Michala :happy1: Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dzien dobry :) przyszlam zyczyc Michalkowi powodzenia :kciuki: Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 trzymam grzecznie kciuki i czekam na relacje :cool3: Quote
Pysia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No kurcze Ewciu ja mam odgniotki od mocnego trzymania kciuków :placz: Nie daj nam czekać bo ja niecierpliwa istota jestem .... Quote
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No wlasnie, ja trzymam kciuki nadal i juz mnie paluszki zdrętwialy :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 DZiękujemy bardzo za trzymanie kciuków!!! Wróciliśmy o 9 tak skonani, że nie mieliśmy siły ruszyć palcem. Wasze zdrętwiałe paluszki przyniosły Misiowi szczęście, w wieloboju zajął 4 miejsce i zakwalifikował się do dzisiejszych 2 finałów na poręczach i drążku.:multi: Zawody zaczynają się o 9, więc zaraz lecimy. A wczorajszy mecz.....fajnie nam dokopali!!!!:angryy: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ...dobra...dalej trzymam kciuki :p znowu mi zdrętwieją paluszki :lol: Quote
AlKil Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 wielkie dzięki wszystkim trzymającym kciuki!!!! Misio zdobył srebro na drążku i złoto na poręczach!!!! Lecimy świętować!!!!! Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: OGROMNE GRATULACJE!!!! :razz: a są jakieś szanse na fotki wieczorkiem? Quote
AlKil Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Możliwe, że dopiero jutro rano, bo będziemy ostro balować....:cool3: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola::laola::laola::BIG: a tak przy okazji http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4673 Quote
Recommended Posts