Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale macie fajne przygodowe zycie:multi::loveu:
Sliczne foteczki:loveu:
no i synus Twoj mnie zaskoczyl:crazyeye:..... juz nie uswiadczysz narybku ktory bylby w stanie ogladac czarno-bialy film:shake:..... no ale jestem pocieszona:multi:........ brawo!!!

Posted

[quote name='lolka75']Ale macie fajne przygodowe zycie:multi::loveu:
Sliczne foteczki:loveu:
no i synus Twoj mnie zaskoczyl:crazyeye:..... juz nie uswiadczysz narybku ktory bylby w stanie ogladac czarno-bialy film:shake:..... no ale jestem pocieszona:multi:........ brawo!!!

Powiem Ci, że Michał lubi filmy z mojego dzieciństwa, a dzięki temu, że można już je kupić na dvd został fanem Pancernych, przygód psa Cywila, Tolka Banana i Pana Samochodzika. :lol:

a to nasz gość

do stawu staram się nalać gwiazd

oto przyczyna mojego milczenia

mój domeczek

zasadziliśmy kasztany

Posted

a to mój kuchnio-jadalnio-salon. I reszta desek do pomalowania...

część kuchenna

pokój synka , wszędzie mam już tynki

przywieźli mi kabinę, marzę o chwili gdy z niej skorzystam...

Posted

Odwiedzili nas goście. Syn z narzeczoną mojej przyjaciółki od Paryska. Beatka dostała na imieniny........

Killer kompletnie nie wiedział jak ma się zachować

A Fiona do strachliwych nie należała i zaraz zwiedziła całą naszą chatkę

Posted

A to pańcia Paryska ze swoją wnusią???, która usiłowała jej odgryźć wszystko co odstawało z twarzy

Fionka została u mnie poddana zabiegom fryzjerskim, opitoliłam jej uszka, tyłeczek, łapeczki. bardzo głośno protestowała i usiłowała dać dyla. Niestety posiadam już doświadczenie z większą Zarazą, więc poddała się i zasnęła.

Dzisiaj juz nie zdołam polatać po Waszych galeriach bo niestety jadę po dzieci i maluję wciąż te upiorne deski...

Posted

tigrunia napisał(a):
O prosze jakie maleństwo śliczne przecudne :loveu: Kolejna Yorkaskowa Fioneczka na dogo :loveu:

Jest fantastyczna, szkoda, że nie może taka zostać...:placz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ewuś ale jak to ? Beata to narzeczona Twojej przyjaciółki od Paryska ?? :evil_lol:

yyyyyyyyyyyy............:oops::evil_lol: Tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz i ma mało czasu....:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
yyyyyyyyyyyy............:oops::evil_lol: Tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz i ma mało czasu....:evil_lol:

Zdarza się :evil_lol: A Fionisko przecudne :loveu: Pokazuj nam ją często :loveu:
A co u czarnuchów?:razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
Zdarza się :evil_lol: A Fionisko przecudne :loveu: Pokazuj nam ją często :loveu:
A co u czarnuchów?:razz:

Postaram się...

A Czarnuchy???Żyją. Ostatnio któreś porwało w strzępy posłanie i wykopało wielgachną dziurę. Jakaś Zaraza wpadła mi w malowane deski i podobno słychać mnie było we wsi. Jakaś Zaraza na okrągło tapla się w stawie. Teraz muszę Ją trzymać z dala od domu, bo rozłożyliśmy na podłodze styropian i chyba dostałabym zawału, jakby mi go stratowała... A ten drugi Czarnuch - bez zmian - stoicki spokój, powolne ruchy i błogie lenistwo....

Posted

Ewa przybywa Wam domku i wokolo i w srodku:p

a ten stawik fajny macie:p

dzidzie chyba kolorem mamuni bedą:p

yoreczka fajna

a kabina bedzie z radyjkiem? bo ja sie tez przymierzam do takiej:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_26092008058.jpg

:mdleje: z radiem, wentylatorem i telefonem :mdleje: hahaha nieźle, a w lodówce będziesz miała komputer? :lol:

to się nazywa oszczędność powierzchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa a za wczasu zainwestuj w syfony ..ponoć te oryginalne przepuszczają :diabloti:... aaaa i żeby nie stracić gwarancji musi serwis zamontować to badziewie :roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Pegaza']Ewa przybywa Wam domku i wokolo i w srodku:p

a ten stawik fajny macie:p

dzidzie chyba kolorem mamuni bedą:p

yoreczka fajna

a kabina bedzie z radyjkiem? bo ja sie tez przymierzam do takiej:loveu:

Witaj, tak kabina ma radyjko. Ale na razie nie wiem kiedy go posłucham...

[quote name='anetta']Domyśliłam się :errrr:

Widziałam już wszystko, wycieczka, domek, maluchy.
Sporo się działo.

i dalej dzieje się........

[quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu:
widze że domek coraz piękniejszy ;) Fionka przesłodka

Juz drepczę z niecierpliwości, żeby się tam wprowadzić...

[quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_26092008058.jpg

:mdleje: z radiem, wentylatorem i telefonem :mdleje: hahaha nieźle, a w lodówce będziesz miała komputer? :lol:

Zastanowię się....:diabloti:

[quote name='Alicja']to się nazywa oszczędność powierzchni :evil_lol:

Ewa a za wczasu zainwestuj w syfony ..ponoć te oryginalne przepuszczają :diabloti:... aaaa i żeby nie stracić gwarancji musi serwis zamontować to badziewie :roll:

Przekazałam Tz-owi, będzie miał to na uwadze. ja przestudiuje instrukcję...

[quote name='evaxon']heloł Ewaaa:multi:

heloł!

[quote name='Medorowa']Heloł Ewaa:multi:

heloł!

helloł Wszystkim. U mnie jak zwykle. Już nudno to powtarzać.... Kompletny brak czasu....Przy okazji byłam też chora, przybłąkało mi się zapalenie ucha. Więc teraz przeważnie chodzę w kapturku, bo nie wiem gdzie mam czapki. Juz nawet nie próbujemy niczego szukać, po co tracić czas.....
mam parę fotek, to wrzucę. Acha, mam juz w domu kaloryfery, podłogówkę, wiszą stelaże do kibelków, połozona hydraulika. teraz kolej na wylewki, trzeba kupić drzwi, a żadne mi się nie podobają, chyba kupię najtańsze, najwyżej potem wymienię na coś porządnego...:roll:

Posted

to zdjęcie nie wyszło, bo ostrość poszła mi na drzewko, ale pokazuje jak się zachowują moje grzeczne psy po wypuszczeniu z kojca, gdy juz wszystkie ekipy wyjeżdżają...

Albert lustrator stołu...

Tz-owi czasem odbija i usiłuje karmić Balladę z ręki