AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 gdyby ktoś nie wiedział, to oświadczam, że jedziemy drogą wokół jeziora Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A teraz mieszanina zdjęć z porodu i odwiedzin u Figi to już odwiedziny Quote
lolka75 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale macie fajne przygodowe zycie:multi::loveu: Sliczne foteczki:loveu: no i synus Twoj mnie zaskoczyl:crazyeye:..... juz nie uswiadczysz narybku ktory bylby w stanie ogladac czarno-bialy film:shake:..... no ale jestem pocieszona:multi:........ brawo!!! Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 a to na pewno w trakcie porodu,mój chrzestny synalek Figa już po cesarce Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='lolka75']Ale macie fajne przygodowe zycie:multi::loveu: Sliczne foteczki:loveu: no i synus Twoj mnie zaskoczyl:crazyeye:..... juz nie uswiadczysz narybku ktory bylby w stanie ogladac czarno-bialy film:shake:..... no ale jestem pocieszona:multi:........ brawo!!! Powiem Ci, że Michał lubi filmy z mojego dzieciństwa, a dzięki temu, że można już je kupić na dvd został fanem Pancernych, przygód psa Cywila, Tolka Banana i Pana Samochodzika. :lol: a to nasz gość do stawu staram się nalać gwiazd oto przyczyna mojego milczenia mój domeczek zasadziliśmy kasztany Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 a to mój kuchnio-jadalnio-salon. I reszta desek do pomalowania... część kuchenna pokój synka , wszędzie mam już tynki przywieźli mi kabinę, marzę o chwili gdy z niej skorzystam... Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Odwiedzili nas goście. Syn z narzeczoną mojej przyjaciółki od Paryska. Beatka dostała na imieniny........ Killer kompletnie nie wiedział jak ma się zachować A Fiona do strachliwych nie należała i zaraz zwiedziła całą naszą chatkę Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 O prosze jakie maleństwo śliczne przecudne :loveu: Kolejna Yorkaskowa Fioneczka na dogo :loveu: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A to pańcia Paryska ze swoją wnusią???, która usiłowała jej odgryźć wszystko co odstawało z twarzy Fionka została u mnie poddana zabiegom fryzjerskim, opitoliłam jej uszka, tyłeczek, łapeczki. bardzo głośno protestowała i usiłowała dać dyla. Niestety posiadam już doświadczenie z większą Zarazą, więc poddała się i zasnęła. Dzisiaj juz nie zdołam polatać po Waszych galeriach bo niestety jadę po dzieci i maluję wciąż te upiorne deski... Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ewuś ale jak to ? Beata to narzeczona Twojej przyjaciółki od Paryska ?? :evil_lol: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 tigrunia napisał(a):O prosze jakie maleństwo śliczne przecudne :loveu: Kolejna Yorkaskowa Fioneczka na dogo :loveu: Jest fantastyczna, szkoda, że nie może taka zostać...:placz: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 tigrunia napisał(a):Ewuś ale jak to ? Beata to narzeczona Twojej przyjaciółki od Paryska ?? :evil_lol: yyyyyyyyyyyy............:oops::evil_lol: Tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz i ma mało czasu....:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 AlKil napisał(a):yyyyyyyyyyyy............:oops::evil_lol: Tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz i ma mało czasu....:evil_lol: Zdarza się :evil_lol: A Fionisko przecudne :loveu: Pokazuj nam ją często :loveu: A co u czarnuchów?:razz: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Poczytałam .....pooglądałam ....koffam boxiki :loveu::loveu::loveu: ale tu padłam http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_19-2109Borne475.jpg mój TZ to fan pancerniaków :evil_lol::multi: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 tigrunia napisał(a):Zdarza się :evil_lol: A Fionisko przecudne :loveu: Pokazuj nam ją często :loveu: A co u czarnuchów?:razz: Postaram się... A Czarnuchy???Żyją. Ostatnio któreś porwało w strzępy posłanie i wykopało wielgachną dziurę. Jakaś Zaraza wpadła mi w malowane deski i podobno słychać mnie było we wsi. Jakaś Zaraza na okrągło tapla się w stawie. Teraz muszę Ją trzymać z dala od domu, bo rozłożyliśmy na podłodze styropian i chyba dostałabym zawału, jakby mi go stratowała... A ten drugi Czarnuch - bez zmian - stoicki spokój, powolne ruchy i błogie lenistwo.... Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ewa przybywa Wam domku i wokolo i w srodku:p a ten stawik fajny macie:p dzidzie chyba kolorem mamuni bedą:p yoreczka fajna a kabina bedzie z radyjkiem? bo ja sie tez przymierzam do takiej:loveu: Quote
anetta Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dokładnie, skąd wiedziałaś???? Domyśliłam się :errrr: Widziałam już wszystko, wycieczka, domek, maluchy. Sporo się działo. Quote
Bartiśkowa_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Witamy :loveu: widze że domek coraz piękniejszy ;) Fionka przesłodka Quote
malawaszka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_26092008058.jpg :mdleje: z radiem, wentylatorem i telefonem :mdleje: hahaha nieźle, a w lodówce będziesz miała komputer? :lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_26092008058.jpg :mdleje: z radiem, wentylatorem i telefonem :mdleje: hahaha nieźle, a w lodówce będziesz miała komputer? :lol: to się nazywa oszczędność powierzchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa a za wczasu zainwestuj w syfony ..ponoć te oryginalne przepuszczają :diabloti:... aaaa i żeby nie stracić gwarancji musi serwis zamontować to badziewie :roll: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Pegaza']Ewa przybywa Wam domku i wokolo i w srodku:p a ten stawik fajny macie:p dzidzie chyba kolorem mamuni bedą:p yoreczka fajna a kabina bedzie z radyjkiem? bo ja sie tez przymierzam do takiej:loveu: Witaj, tak kabina ma radyjko. Ale na razie nie wiem kiedy go posłucham... [quote name='anetta']Domyśliłam się :errrr: Widziałam już wszystko, wycieczka, domek, maluchy. Sporo się działo. i dalej dzieje się........ [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :loveu: widze że domek coraz piękniejszy ;) Fionka przesłodka Juz drepczę z niecierpliwości, żeby się tam wprowadzić... [quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_26092008058.jpg :mdleje: z radiem, wentylatorem i telefonem :mdleje: hahaha nieźle, a w lodówce będziesz miała komputer? :lol: Zastanowię się....:diabloti: [quote name='Alicja']to się nazywa oszczędność powierzchni :evil_lol: Ewa a za wczasu zainwestuj w syfony ..ponoć te oryginalne przepuszczają :diabloti:... aaaa i żeby nie stracić gwarancji musi serwis zamontować to badziewie :roll: Przekazałam Tz-owi, będzie miał to na uwadze. ja przestudiuje instrukcję... [quote name='evaxon']heloł Ewaaa:multi: heloł! [quote name='Medorowa']Heloł Ewaa:multi: heloł! helloł Wszystkim. U mnie jak zwykle. Już nudno to powtarzać.... Kompletny brak czasu....Przy okazji byłam też chora, przybłąkało mi się zapalenie ucha. Więc teraz przeważnie chodzę w kapturku, bo nie wiem gdzie mam czapki. Juz nawet nie próbujemy niczego szukać, po co tracić czas..... mam parę fotek, to wrzucę. Acha, mam juz w domu kaloryfery, podłogówkę, wiszą stelaże do kibelków, połozona hydraulika. teraz kolej na wylewki, trzeba kupić drzwi, a żadne mi się nie podobają, chyba kupię najtańsze, najwyżej potem wymienię na coś porządnego...:roll: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 to zdjęcie nie wyszło, bo ostrość poszła mi na drzewko, ale pokazuje jak się zachowują moje grzeczne psy po wypuszczeniu z kojca, gdy juz wszystkie ekipy wyjeżdżają... Albert lustrator stołu... Tz-owi czasem odbija i usiłuje karmić Balladę z ręki Quote
Recommended Posts