Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
lep blehhh :crazyeye: :crazyeye:
toż to największy krzyk mody tego i każdego lata :multi: :multi: :multi:
taki nowoczesny styl wiejski :loveu: :loveu: :diabloti:

wiem wiem bo przez 3 tygodnie sie nim oblepilam srodek domku ktory wynajmowalismy na wsi :roll:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vectra napisał(a):
no widzisz , w końcu udało się cie zmotywować do myslenia

KWIATY !!! osy lubią KWIATY

W końcu coś mi się od Ciebie udzieliło i proces myślowy zaistniał w moich mózgowych komórkach...:multi:

Rinuś napisał(a):
o kurde ile os :crazyeye::crazyeye:

morderczyni :shake::shake:

ps.dostałam 2 pkt karne :evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj mam już na koncie ( czekaj, liczę zwłoki) 18 sztuk. Witaj Rasistko!!! Przeczytałam ów wątek z zainteresowaniem i jestem w rozterce, bo raz me psy siedzą w kojcu, raz latają po podwórzu, a raz są w domu i nie wiem do kogo mam się zaliczyć.................:cool1:

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

ale tu fajnie - ja ostatnio miałam na ganku pomór szerszeni :shock: OD z nimi walczył - WD40 + baseball = szerszenie zabite na śmierć :diabloti:

Niestety nie posiadam baseballa, więc orężem mym packa...._ muchozol + raid+ lepy....

Vectra napisał(a):
oo Rafałek , to zamykał domek , osom i szerszeniom pianką budowlaną :evil_lol:

Lecę po piankę.....

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa no jak zwykle nas ubawilas historyjką:p

ale widzialam ten ohydny lep na muchy blee

Przecież on uroczy jest!!!!:evil_lol:

Vectra napisał(a):
lep blehhh :crazyeye:
toż to największy krzyk mody tego i każdego lata :multi: :multi:
taki nowoczesny styl wiejski :loveu: :diabloti:

Wie co mówi...

Alicja napisał(a):
:multi::multi:poogladałam , poczytałam ......nadrobiłam :multi::multi:

no dobra ...żeby nie było os współczuwam :roll:nie trawię robactwa :mad:...ostatnio Ozzy wdepnął na pszczołę i był rajd do weta :cool1:

Killerek też miał przygodę, bo złapał osę w locie zębami, a potem ją przydeptał, ale ta niestety dziubnęła go w łapkę. Ale się darł w niebogłosy, przyłożyliśmy ocet i przeżył....

agbar napisał(a):
Moja zdolna Ewusia:loveu:

Idę śladem najlepszych....

Pegaza napisał(a):
wiem wiem bo przez 3 tygodnie sie nim oblepilam srodek domku ktory wynajmowalismy na wsi :roll:

No widzisz, co Ty byś bez lepu zrobiła...

Siedzę i sprzątam. Udało mi się już wsypać cukier do cukierniczki i zrobić słoiczek jeżyn z cukrem. Umyłam też chlebaczek. Zatłukłam....eeeeeee....21 os, a trzy latają pod sufitem. Killer drze gębę, bo stwierdził obecność myszki w pokoju u dzieci i usiłuje się przekopać przez stertę rupieci w celu upolowania gryzonia. Nie wiem tylko dlaczego wydaje takie histeryczne dźwięki, które nadwątlają mój organ słuchu.
Tz przywiózł dorszyki więc wczoraj do późna z nimi walczyłam. W ramach eksperymentu rzuciłam Balladzie łeb od dorsza i słowo Wam daję zostawiłam kilka na dziś, bo widok był niezapomniany. Muszę zrobić foto. Ballada zżarła go w jakieś hmmm... 5 sekund. Albertowi zajęłoby to 15 minut. Piszę zajęłoby, bo Michał zaniósł mu łeb dorsza do miski, ten go polizał i zaczął się zastanawiać. W tym czasie Ballada skonsumowała 4 i wypadła z domku do jego miski. Także tyle było jego, co polizał...:roll:

Posted

Ty nasienie Killera , to powinnaś zbierać w słoiki i do zamrażarki , bo to jork który wie do czego został wyhodowany , to gatunek na wymarciu :diabloti:

Widzisz , ja Ci już dawno mówiłam , że Killuś , to swój chłop .. nareszcie wygląda jak pies , to i się zachowuje jak jork :multi: a nie jak gej :evilbat:

Posted

Rinuś napisał(a):
Hah na przykładzie Killera można pokazać jak małe zwierzątko może drzeć japę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaa, niedługo pójdę sobie zbadać słuch...

Vectra napisał(a):
Ty nasienie Killera , to powinnaś zbierać w słoiki i do zamrażarki , bo to jork który wie do czego został wyhodowany , to gatunek na wymarciu :diabloti:

Widzisz , ja Ci już dawno mówiłam , że Killuś , to swój chłop .. nareszcie wygląda jak pies , to i się zachowuje jak jork :multi: a nie jak gej :evilbat:

w słoiki i do zamrażarki???!!!!!:crazyeye: :scared:

Posted

Historia karmienia Ballady ....

By ujść z życiem...

Trzeba mieć refleks...

tylko najodważniejsi mogą spróbować nakarmić potwora z ręki

choć czasami potwór udaje łagodnego baranka...

zaufanie mu to błąd...

Posted

baczenie trzeba mieć zwłaszcza na swe palce

by nie złożyć ich w ofierze razem z dorszowymi łbami...

smak łbów wszak wyborny jest

a potwór dla nich potrafi zawinąć się w ósemkę

a na zakończenie widok części dachu mojej chatki

Posted

Rinuś napisał(a):
Mała idź na szczeniak sam w domu i na jaką rase mam wybrać :evil_lol: tylko nie zsikaj się ze śmiechu :evil_lol:

na jaką rasę mam wybrać już byłam Rasistko....:lol: teraz pójdę na szczeniaka....

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahaha , podoba mi się ten opis :evil_lol:

[SIZE=6][SIZE=5]Łapka może wygenerować 2500V w ciągu chwili, co gwarantuje wysoki poziom zadowolenia w czasie walki z niepożądanymi owadami.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze morderczynio os:multi:

Posted

Właśnie dowiedziałam się od Edyty, że Bahiya - siostrzyczka Ballady zdobyła 1 miejsce na młodzieżowej klubówce!!!! Wielkie gratki dla Bahiyi i Justyny!!!!
:Rose::cool2::bigcool::bigcool::BIG::laola::BIG:

Posted

AlKil napisał(a):
Właśnie dowiedziałam się od Edyty, że Bahiya - siostrzyczka Ballady zdobyła 1 miejsce na młodzieżowej klubówce!!!! Wielkie gratki dla Bahiyi i Justyny!!!!
:Rose::cool2::bigcool::bigcool::BIG::laola::BIG:

A dla mnie gratki? :evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
:evil_lol:

Cze morderczynio os:multi:

CZe! Os na szczęście trochę mniej. Chyba im zimno i nie chcą latać.:multi:

anetta napisał(a):
Jezuuu, elektryczna łapka :mdleje:

Czego to ludzie nie wymyślą, żeby dogodzić kochanym owadom....

anitaaa i bartis napisał(a):
Witam ;)
Śliczne niufy :loveu::loveu: bardzo fajna historyjka :evil_lol:

Witam i dziękuję za miłe słowa.:lol:

Pysia napisał(a):
A dla mnie gratki? :evil_lol:

Dla Ciebie też! :evil_lol::eviltong:

U mnie bez zmian - na placu dekarze. W kolejce czekają hydraulicy i okniarz. Zaczyna mi się podnosić ciśnienie, bo robi się coraz zimniej. Mogliby się trochę pospieszyć, zanim zamarzniemy w tym tymczasie.
W sobotę byłam na grzybach w oliwskich lasach - matko, tam jest jak na monciaku - tłumy!!! A w okolicach Leśnika ( sanatorium dla sercowców i tych, którym kończyny szwankują między innymi) - to już na gęsto! Musielibyście zobaczyć tych chorych wdrapujących się na góry i na czworakach rozgarniających liście w celu wydobycia prawdziwka, który się jeszcze nie zdecydował czy ma wyrosnąć... Ludzi o laskach z obłędem w oczach bagrujących jak dziki....:roll: Nie wiem czy w przyszłym roku wyrośnie tam cokolwiek........ Jakiś szał ogarnął ludzi...:p Usiłowaliśmy znaleźć jakiej miejsca, gdzie tych ludzi nie ma i gdy już byliśmy szczęśliwi, że cisza, to zza krzaków wyłaniał się jakiś ludź z siateczką i nożykiem...
Me starsze dziecię w weekend pracowało, na targach budowlanych roznosiło ulotki. Nogi ją bolą, ale jest szczęśliwa, bo kaska wpadła. W związku z jej nieobecnością nie miał kto umyć garów...:placz:
Acha i sunia mojego kolegi( tego co pilnował moich chłopaków, gdy byliśmy w Egipcie) Figa, będzie miała szczeniaczki....:cool1: Nie upilnowali, pierwszy raz w życiu dała nogę, szukali ją. Znaleźli po dwóch godzinach za ich drugim budynkiem i optymistycznie uznali, że cały czas tam była, bo to dobra dziewczynka jest... Nie powiem w podejrzeniu jest też Parysek, bo był w odwiedzinach, ale pilnowali. Podobno w ogóle nie wykazywał zainteresowania. Myślę, że trochę mu to ojcostwo wciskają, bo Figa to bokserka (bez pap.) i Parynio też, więc woleliby z dwojga złego, żeby to był Parys. Okaże się wkrótce...:p

Posted

AlKil napisał(a):
na jaką rasę mam wybrać już byłam Rasistko....:lol: teraz pójdę na szczeniaka....

haha ładnie zaznaczyłaś swoją obecność:loveu::loveu:

Posted

Cze Ewka :p
ales poemat walnela:p taki dlugi juz dawno nie czytalam..
no to moze zostaniesz matką chrzestną maluszkow:eviltong:

opetalo ich z tymi grzybami czy co..:lol:

Posted

Hhahhaah no proszę! Troszke grzybków i już wszyscy chorzy z senatorium ożyli :diabloti:

No ładnie z tymi maluchami....:shake: Nie chceli jej zrobić sterylki aborcyjnej?

Posted

[quote name='Rinuś']haha ładnie zaznaczyłaś swoją obecność:loveu::loveu:

to przez Ciebie......

[quote name='evaxon']czesc czołem ewcia:multi:

Cześć!!!!!

[quote name='Pegaza']Cze Ewka :p
ales poemat walnela:p taki dlugi juz dawno nie czytalam..
no to moze zostaniesz matką chrzestną maluszkow:eviltong:

opetalo ich z tymi grzybami czy co..:lol:

Na razie wyraziłem chęć uczestniczenia w porodzie...

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam o akcji RENCIŚCI POSZLI W LAS :diabloti::evil_lol:

chata bowska :multi::loveu:oczekuję efektu końcowego

renciści poszli w las i chciałabym wtedy zobaczyć miny ich rehabilitantów...

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Ewa :multi:

Ale się uśmiałam z Killera :lol: Nadal poluje na myszy?

jedną wczoraj upolował. teraz przewraca mi buty do góry nogami w poszukiwaniu następnej...

[quote name='anetta']Hhahhaah no proszę! Troszke grzybków i już wszyscy chorzy z senatorium ożyli :diabloti:

No ładnie z tymi maluchami....:shake: Nie chceli jej zrobić sterylki aborcyjnej?

trzeba mieć o niej pojęcie...:roll:

Zacznę od smutnej wiadomości.......

Posted

Niestety Parysek odszedł za Tęczowy Most przedwczoraj wieczorem......:-(
Choroba go pokonała i został uśpiony.....:-( jego Państwo strasznie rozpaczają, nam też cholernie smutno, w końcu towarzyszył nam od lat 11...

Dam parę zdjęć i wybaczcie mój mało entuzjastyczny ton...

zauważyłam ostatnio, że Ballada do chodzenia używa dwóch łap