AlKil Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 malawaszka napisał(a):na domek cioteczko, na domek, i na brata troszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha........:razz: Mogę Wam jeszcze pokazać moje dwie pary drzwi. Tylko tyle na razie ich mam. Drzwi do łazienki drzwi wejściowe, które na wiosnę muszą być przemalowane, bo za cholerę nie pasują do okien, ale tylko w tym kolorze były... moja tymczasowa kuchnia w pomieszczeniu gospodarczym i takie mam zachody słońca Quote
AlKil Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p z okazji 40 wszystkiego dobrego zycia kolorowego i wielkich wrazen przy spelnieniu marzen:loveu: fotki ciekawe :lol: prezent ladny od gosci..braciszek nawet odemnie mlodszy hehe a siostra podobna do Ciebie tez jest:p pozdrawiam i pokaz nam fotki zimowej wsi:p Dziękuję ślicznie Daria! Ale ten tego, nie ma tu żadnej siostry!:-o lolka75 napisał(a):http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9316.jpg moje slodziaczki:loveu: a Puchatkowej sie podoba bo nie ona musiala sprzatac:eviltong: no właśnie!!! Nie Tobie wyrwał się okrzyk zgrozy po wejściu do domku. Objaśniam także, ku pewnej radości Babci Pysi, że zawartość po wyjęciu z opakowania zżarła na 100% Ballada,bo ona kulturalna jest. Albert zżera z opakowaniami....:cool1: Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A ta z lewej Twojej to kto? bardzo podobna do Ciebie:p http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9491.jpg Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Pegaza napisał(a):A ta z lewej Twojej to kto? bardzo podobna do Ciebie:p http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9491.jpg Wbiłaś właśnie nóż w me serce.....:scream7::shock::splat::mdleje: Jeśli chodzi o tę postać między mną a czupryną mojego braciszka to to jest........jego narzeczona...............:placz: A dzisiaj dla odmiany dalej świętujemy... Albert ma 6 urodziny!!!!:loveu: :laola: :tort::BIG: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 buuahaha Ewa - nie o ta tylko o tą drugą na pewno chodziło :evil_lol: 100 lat ALBERCIKU!!!!!! :laola: :drinking: Quote
lolka75 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 sto lat Albercik:multi::loveu::BIG::new-bday: foty!!! foty!!! foty!!! Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):buuahaha Ewa - nie o ta tylko o tą drugą na pewno chodziło :evil_lol: 100 lat ALBERCIKU!!!!!! :laola: :drinking: Mam ogromną nadzieję, że to o tą drugą....:razz: Albercik bardzo dziękuje!!!:loveu: lolka75 napisał(a):sto lat Albercik:multi::loveu::BIG::new-bday: foty!!! foty!!! foty!!! Albercik przesyła moc liźnięć... Robią się, tzn. zmniejszają i wstawiają na photobucket.... Quote
Pegaza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ewa pisalam Twoja z lewej nie z prawej czyli Twoja lewa moja prawa :lol:ta osoba w bialylym wdzianku.. malawaszka miala racje..:lol: az taka drastyczna nie chcialam byc hehe narzeczona heheh duzo usciskow dla Alberta:loveu: Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Zanim się te zdjęcia wgrają, to ja zdążę zostać zgrzybiałą staruszką...:placz: Na razie parę taką mam zimę ktoś łaził po moim tarasie Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 AlKil napisał(a):Zanim się te zdjęcia wgrają, to ja zdążę zostać zgrzybiałą staruszką...:placz: Ty wiesz , co ja bym w tym miejscu napisała :cool3: :diabloti: ale skoro mamy być rodzinom :loveu: :loveu: żyj jak najdłużej :multi: :multi: :multi: 100 lat dla Albercika :iloveyou::BIG::new-bday::tort::laola: Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Pegaza napisał(a):Ewa pisalam Twoja z lewej nie z prawej czyli Twoja lewa moja prawa :lol:ta osoba w bialylym wdzianku.. malawaszka miala racje..:lol: az taka drastyczna nie chcialam byc hehe narzeczona heheh duzo usciskow dla Alberta:loveu: Och, ulżyło mi.... nawet nie wiesz jak bardzo> A ta to koleżanka.:lol: Ten mi dreptał po tarasie szacowny jubilat chyba nie muszę pisać kto to Quote
Pegaza Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Sypie fajnie:p moze to niedzwiedz hehe http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9654.jpg Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Vectra napisał(a):Ty wiesz , co ja bym w tym miejscu napisała :cool3: :diabloti: ale skoro mamy być rodzinom :loveu: :loveu: żyj jak najdłużej :multi: :multi: :multi: 100 lat dla Albercika :iloveyou::BIG::new-bday::tort::laola: Nie mam żadnych wątpliwości, co byś napisała.......:evil_lol: Bercik dziękuje Ciotuni!!!:lol: Pegaza napisał(a):Sypie fajnie:p moze to niedzwiedz hehe http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9654.jpg Też mi się tak zdawało.... Quote
Bartiśkowa_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9672.jpg ah nie ma to jak snieżny niuf :loveu::loveu::loveu: śliczne Quote
Hanna R. Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Strasznie tu u Ciebie Ewwwo imprezowo jest ! Wszystkiego najlepszego dla byłych, aktualnych i przyszłych jubilatów :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :BIG::laola::BIG: :tort: :new-bday: najlepsiejszego Alberciku :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Korenia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wszystkiego najlepszego :) :new-bday: Tutaj to chyba jedeyny prawdziwy york na dogo :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ojj ile tu się dzieje :multi: Podwójne urodzinki :loveu: Imprezka, masa fotek i śnieżyca - super :multi: :evil_lol: Braciszek faktycznie przystojniak :razz: Ale szwagierka coś chyba podpadła, co ? :p Quote
AlKil Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9672.jpg ah nie ma to jak snieżny niuf :loveu::loveu::loveu: śliczne Nareszcie nie jest im gorąco, prawda? [quote name='Hanna R.']Strasznie tu u Ciebie Ewwwo imprezowo jest ! Wszystkiego najlepszego dla byłych, aktualnych i przyszłych jubilatów :loveu::loveu::loveu: Witaj Haniu! Bo my w listopadzie tak się zawsze rozbujamy, 16-tego Killer, 24 ja , 25 Albert. tylko Ballada kwietniowa jest... Dziękujemy bardzo!!! [quote name='Alicja']:BIG::laola::BIG: :tort: :new-bday: najlepsiejszego Alberciku :knajpa::knajpa::knajpa: Albercik bardzo się ucieszył! [quote name='Korenia']Wszystkiego najlepszego :) :new-bday: Tutaj to chyba jedeyny prawdziwy york na dogo :diabloti: A witaj! no co Ty, przecież yorki są milusie, grzecznisie, takie maskoteczki, ozdobne pieseczki...:evil_lol: A Killer to dzikus........:diabloti: [quote name='tigrunia']Ojj ile tu się dzieje :multi: Podwójne urodzinki :loveu: Imprezka, masa fotek i śnieżyca - super :multi: :evil_lol: Braciszek faktycznie przystojniak :razz: Ale szwagierka coś chyba podpadła, co ? :p jeszcze nie szwagierka...:diabloti: Powiem tak, wychowałam braciszka na zbyt grzecznego, kulturalnego, w zbyt wielkim szacunku do kobiet....:roll: :splat:A wydawało mi się, że tak będzie dobrze.... Quote
AlKil Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 A teraz dalszy ciąg... drzewka należy podlewać tu była trawka, więc ją też Killer przypomniał mi, że nie schowałam węża sam bidulek próbował Pomiot Quote
Pegaza Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Hej Ewa:p chcialas dobrze i chyba przesadzilas:evil_lol:(to do brata komentarz) Kilerek zarasta wloskami:loveu: no prosze jaki pomocnik z niego:lol: Quote
lolka75 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jaka piekna zimka:loveu::multi: jakie piekne kudlate kudlacze i joreczek:loveu::multi: ach:loveu: Quote
AlKil Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Ewa:p chcialas dobrze i chyba przesadzilas:evil_lol:(to do brata komentarz) Kilerek zarasta wloskami:loveu: no prosze jaki pomocnik z niego:lol: no, przesadziłam....:placz: Killer zarasta, więc już się na niego czaję z maszynką, tylko czasu brak.... lolka75 napisał(a):jaka piekna zimka:loveu::multi: jakie piekne kudlate kudlacze i joreczek:loveu::multi: ach:loveu: Ach jak pieknie się wtedy rozszalały, że yoreczek chciał sprać Alberta, ale ten się mu postawił, dzielnie mu sekundowała Ballada, tylko nie wiedziała o co chodzi i myślała, że to taka fajna zabawa. Już czekałam kiedy chwycą Killusia i pociągną każdy w swoją stronę....:diabloti: Dzisiaj przeszłam kolejny bój w Castoramie... Pojechaliśmy kupować baterie do umywalki, baterię do wanny, szfkę z umywalką i szafkę z lustrem. Ponieważ już wcześniej upatrzylismy sobie wszystko, zakupy wydały się nam prościutkie.... Zażadaliśmy szafki z lustrem, pan pobiegł na magazyn, a my poszliśmy znaleźć baterie. Znaleźliśmy w stosach kartonów baterię do wanny i oczywiście nie mogliśmy doszukać się tej do umywalki od kompletu. Po 10 min. przyszedł pan z szafką z lustrem. Zażądaliśmy baterii do umywalki. Pan przekopał kartony i stwierdził, że sprawdzi w komputerze. Znalazł, bo przyszła nowa dostawa. Następnie udał się do magazynu po w/w baterię. Przyszedł z nią po 10 minutach. Udaliśmy się po szafkę pod umywalkę. Pan popedził do magazynu, po 10 minutach wrócił z wiadomością tej nie ma... Tz mówi wybieraj inną. Wybrałam. Pan pobiegł do magazynu. Wrócił po 10 min z wiadomością tej też nie ma. Wybrałam w akcie rozpaczy trzecią i podpowiedziałam panu, że jak pójdzie po nią, to niech przy okazji stwierdzi, które są. Pan przyszedł po 10 minutach. Stwierdził, że tej też nie ma, no i w ogóle żadnej z brązowych nie ma....:roll: Zapytałam się, czy w innych sklepach są ( u nas są 3 Castoramy). Pan pobiegł i wrócił z wiadomością, że jedna jedyna z tych wszystkich brązowych jest w Rumii...:placz: Teraz się zastanawiam, czy jechać jutro do Rumii, bo może zdążą ją wykupić... Proszę powiedzcie mi moje Kochane, czy tylko w Trójmieście tak jest, że wszystkie towary są tylko na wystawie, a generalnie nic nie można kupić.:angryy: To samo jest z kaflami, drzwiami, fugami, itp, itd. Jak kupowałam wannę, która właśnie była w promocji, to okazało się, że generalnie też jej nie mają, tylko przyjedzie w ciągu dwóch tygodni. Przyjechała po półtorej miesiąca...:angryy: Quote
AlKil Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Foty... Jaśnie pan Albert ten sam pan wszystkie trzy brytany Pomiot Quote
Recommended Posts