Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha poka foty :roflt: :evil_lol::eviltong:

Chyba nie liczysz na to, że się sfotografowałam w rowie????:eviltong:

Alicja napisał(a):
Wszystkiego Naj naj naj :loveu::multi:

Bardzo Alu dziękuję!:loveu:

malawaszka napisał(a):
buuahaha ale fo pa :evil_lol: tak się skupiłam na imprezie, że zapomniałam złożyć życzenia :evil_lol:

100 lat Ewciu :laola: :drinking: :multi:

Dziękuję ślicznie...

Vectra napisał(a):
no to cześć małolatko :multi: :multi: :loveu: :loveu:
syskiego naj naj naj :bigok::Rose::cunao::drinking:

Cześć! DZięki ogromne!

Anja33 napisał(a):
Cześć Ewula
Wszystkiego Naj Naj Naj.........
Spełnienia Marzeń Wszystkich i co tylko sobie życzysz :new-bday::tort::laola::beerchug::drink1:

Bardzo, bardzo dziękuję!!!!

A tak w ogóle, to niektórzy pytają się mnie jak przeżywam tą czterdziechę... Otóż tak samo jak trzydziechę , czy dwudziechę. Nie przywiązuję wagi do ilości świeczek, zresztą teraz jest już fajnie, bo kupuję gotowe cyferki.:evil_lol:
Poza tym wydaje mi się, że byłam stateczniejszą matroną w wieku lat 25, teraz mam większe fiu-bździu we łbie niż wtedy...:eviltong::roll:

to chyba zresztą widać.........:cool3:

Posted

Jakieś foty...

najszczęśliwszy widok na świecie

widać jaka radość na licu mej córci...

w piątek szykowałam się na przyjęcie rodzinki

prezent od Tz-a, komplet do sekretarzyka.

kwiatki od Tz-a

Posted

AlKil napisał(a):

A tak w ogóle, to niektórzy pytają się mnie jak przeżywam tą czterdziechę... Otóż tak samo jak trzydziechę , czy dwudziechę. Nie przywiązuję wagi do ilości świeczek, zresztą teraz jest już fajnie, bo kupuję gotowe cyferki.:evil_lol:
Poza tym wydaje mi się, że byłam stateczniejszą matroną w wieku lat 25, teraz mam większe fiu-bździu we łbie niż wtedy...:eviltong::roll:

kto z kim przestaje , moja kochana Effciu :loveu: :loveu:
a może my tak mamy , po pramatce naszej kusicielce ? :evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo najważniejsze dobrze przeżyć życie a nie dać się pożreć zgryzocie ;)... ja mam podobnie z tą statecznością ....znaczy wogóle jej nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sprzęt przygotowany na imprezę, kuchnio-jadalnio- salon trochę uprzątnięty

goście przybyli i zaśpiewali sto lat. Ponieważ zdjęcia robił Tz, to objaśniam, że ta ciemna zmaza na końcu stołu, to jubilatka zdmuchująca świeczki...

kroję tort

ponieważ tortów przeważnie nie jadam, oblizałam tylko paluszki

goście raczej uśmiechnięci

były tańce

Posted

Vectra napisał(a):
kto z kim przestaje , moja kochana Effciu :loveu: :loveu:
a może my tak mamy , po pramatce naszej kusicielce ? :evil_lol:

Bardzo możliwe Cioteczko, bardzo możliwe...:cool3: Ja nawet węża w domu posiadam.:evil_lol:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo najważniejsze dobrze przeżyć życie a nie dać się pożreć zgryzocie ;)... ja mam podobnie z tą statecznością ....znaczy wogóle jej nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No właśnie... Tylko moja mama ciągle ma nadzieję, że może się ustatkuję. Ale nieustannie ją w tym względzie rozczarowuję....

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:sraczyk :evil_lol:i papierek :loveu:
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9466.jpg
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9468.jpg
oj wcale nie dziwię się radości twej córci ;)

No, jak się następnej nocy obudziłam, bo poczułam zwiększone ciśnienie, pierwszą moją myślą było" muszę ubrać kurtkę", a potem mnie olśniło, że nie muszę!!! Tak się tym faktem ucieszyłam, że potem nie mogłam zasnąć...:evil_lol:

Nawet ja ruszyłam w tany

w tle widać komódkę, którą dostałam w prezencie od części gości, którzy uskutecznili na nią zrzutę.

nie obyło się bez upadku

Killer tańcował ile wlezie

synek

Posted

jejciu jak pieknie w murowanym:loveu::multi::multi:
sto latek i wiecej w takim nastroju i humorku zeby spelnianie marzen bylo na wyciagniecie reki, zeby dzieciaki kochaly:loveu: i zeby Tz byl grzeczny:roll:;)
no i zeby futra rozrabaly ile wlezie:diabloti::multi::loveu:

no i zyczymy Tobie zebys wstawiala nam wiecej fotek:roll::diabloti:

fotki!!! fotki!!!:mad:

Posted

lolka75 napisał(a):
jejciu jak pieknie w murowanym:loveu::multi::multi:
sto latek i wiecej w takim nastroju i humorku zeby spelnianie marzen bylo na wyciagniecie reki, zeby dzieciaki kochaly:loveu: i zeby Tz byl grzeczny:roll:;)
no i zeby futra rozrabaly ile wlezie:diabloti::multi::loveu:

no i zyczymy Tobie zebys wstawiala nam wiecej fotek:roll::diabloti:

fotki!!! fotki!!!:mad:

Bardzo dziękuję Wam Puchatki! Tego ostatniego sama sobie życzę , przedostatniego może trochę mniej...:evil_lol:

lolka75 napisał(a):
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9650.jpg
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9601.jpg
uuuu ale ciacha:oops::loveu::oops:
co jeden to przystojniejszy:loveu:

ale mam wrazenie ze sprzedalas kudlate kudlacze czarne:placz: bo nie ma ich na zdjatkch:mad::placz:

Jakbym chciała, by goście nie mieli co zjeść, to na pewno wpuściłabym tam Balladę...:eviltong:

evaxon napisał(a):
hehehe ale extra impra:D:multi:

a komoda piekna:loveu:

Też mi się podoba. Do kompleciku!:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Ale brata masz całkiem fajnego :diabloti:

Czternaście lat młodszy...:diabloti: Praktycznie go wychowywałam do szóstego roku życia, bo ma mama pracowała ambitnie... Chodził ze mną na randki. Grzeczny, kulturalny chłopczyk.:loveu:

malawaszka napisał(a):
noormaalniee nie mogę sie napatrzeć :loveu: :multi::multi::multi: fantastycznie!!!!!! :loveu:

Cioteczko :roflt: :evil_lol:

Na co nie możesz się Moniko napatrzyć?????:diabloti:
Cioteczka sama kiedyś się tak nazwała, więc zwracam się do niej tak, jak mnie nauczyła.:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Czternaście lat młodszy...:diabloti: Praktycznie go wychowywałam do szóstego roku życia, bo ma mama pracowała ambitnie... Chodził ze mną na randki. Grzeczny, kulturalny chłopczyk.:loveu:

reklama czy jak :hmmmm: :roll: :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):

Na co nie możesz się Moniko napatrzyć?????:diabloti:
Cioteczka sama kiedyś się tak nazwała, więc zwracam się do niej tak, jak mnie nauczyła.:diabloti:

na domek cioteczko, na domek, i na brata troszkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
reklama czy jak :hmmmm: :roll: :diabloti:

jasne, że tak!!! Przecież to mój braciszek ukochany... A obecna narzeczona, no ten tego.............:p

Posted

Cze Ewa:p
z okazji 40 wszystkiego dobrego zycia kolorowego i wielkich wrazen przy spelnieniu marzen:loveu:

fotki ciekawe :lol: prezent ladny od gosci..braciszek nawet odemnie mlodszy hehe a siostra podobna do Ciebie tez jest:p
pozdrawiam i pokaz nam fotki zimowej wsi:p