jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 malawaszka napisał(a):i tak będziemy Vipów rozpoznawać po multicycatowaniu :evil_lol: jadę po kamienie!!!!! tylko jakąś przyczepkę załatwię do jetki :evil_lol: A nie trzeba być VIPem, wystarczy trochę cierpliwości, żeby multicytatować ;) Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 AlKil napisał(a):Ponieważ pada, zajęłam się księgowością Tylko w czasie deszczu?? Quote
Pysia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 jbk napisał(a):A nie trzeba być VIPem, wystarczy trochę cierpliwości, żeby multicytatować ;) Jak to robić? No jak?? Gadaj jak na spowiedzi :mad: Bo ja już prawie wcale nie piszę na dogo takie mam cisnienie jak tu wchodzę :angryy: Quote
malawaszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 kopiować, wklejać, wpisywać kogo się cytuje????? to ja tyle cierpliwości nie mam :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę Ewuś że zajęlaś się księgowością na dogo :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 malawaszka napisał(a):kopiować, wklejać, wpisywać kogo się cytuje????? to ja tyle cierpliwości nie mam :lol: Dodaj, że czasu tyle też nie masz ;) Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witaj Ewo:) Latające niufy są fantastyczne ten najmniejszy najkomiczniejszy :loveu: Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 malawaszka napisał(a):kopiować, wklejać, wpisywać kogo się cytuje????? to ja tyle cierpliwości nie mam :lol: No cóż, bardzo pracochłonne zajęcie ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a co tu taka cisza jesienna?:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 te TRZY niufy w locie to mistrzostwo swiata:diabloti: Quote
Pegaza Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ewa pochwal sie czy juz urzadzacie nowy domek? Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
AlKil Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='agbar']Kamienie giganty boooskie:p no i witam cie odvipowana...:cool1: hello! [quote name='Rinuś']eeeee Vipy mają multi :placz: DAwno mnie nie było, nie wiem jak jest teraz [quote name='malawaszka']i tak będziemy Vipów rozpoznawać po multicycatowaniu :evil_lol: jadę po kamienie!!!!! tylko jakąś przyczepkę załatwię do jetki :evil_lol: Załatwiaj, bo nasza zdezelowana mocno.... [quote name='Pegaza']Juz niedlugo bedziesz nam nadawac przy kominku:lol: czas przeciez tak szybko leci...i ta woda ciepla tez bedzie..:cool1: aa i dzięki za zyczenia:loveu: Siedzę przy KOMINKU...........;) [quote name='jbk']A nie trzeba być VIPem, wystarczy trochę cierpliwości, żeby multicytatować ;) [quote name='jbk']Tylko w czasie deszczu?? w czasie deszczu najlepiej. [quote name='Pysia']Jak to robić? No jak?? Gadaj jak na spowiedzi :mad: Bo ja już prawie wcale nie piszę na dogo takie mam cisnienie jak tu wchodzę :angryy: Zawory Ci Pysiaczku puszczają??? [quote name='malawaszka']kopiować, wklejać, wpisywać kogo się cytuje????? to ja tyle cierpliwości nie mam :lol: kiedyś tak robiłam, jak raczkowałam na dogo [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę Ewuś że zajęlaś się księgowością na dogo :evil_lol::evil_lol: hahaha [quote name='Pysia']Dodaj, że czasu tyle też nie masz ;) nikt nie ma [quote name='Kasia_zg']Witaj Ewo:) Latające niufy są fantastyczne ten najmniejszy najkomiczniejszy :loveu: witaj Kasiu [quote name='jbk']No cóż, bardzo pracochłonne zajęcie ;) Mhm [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co tu taka cisza jesienna?:loveu: Przeprowadzałam się [quote name='Agunia-Pańciunia)']te TRZY niufy w locie to mistrzostwo swiata:diabloti: myślisz? [quote name='Pegaza']Ewa pochwal sie czy juz urzadzacie nowy domek? Rozpakowujemy manatki [quote name='jbk']Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Ależ proszę bardzo... JUŻ MIESZKAM.......... W BETONACH........... ALE MAM KOMINEK........... MAM TEŻ ZMYWARKĘ......... ALE JESZCZE NIE PODŁĄCZONĄ........:placz: NIE MAM ZROBIONEJ ŁAZIENKI............ ALE KAFELKARZ PRZYCHODZI W PONIEDZIAŁEK......... NIE MAM SIŁ........................... LEDWO ŻYJĘ......................... ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA........................:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 o Ewusia :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Super tez sie ciesze ze macie juz ten wymarzony wyteskniony domek prawie gotowy:multi:a na fotki sie juz doczekac nie moge:lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :multi::multi::multi:Witaj szczęśliwa kobieto :multi::loveu: Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czesc Ewuśka:loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 pokaaa poka fotki domu :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Vectra napisał(a):o Ewusia :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: To ja, we własnej osobie...... agbar napisał(a):Witaj szczesliwa Ewo:multi: Witaj...... Pegaza napisał(a):Super tez sie ciesze ze macie juz ten wymarzony wyteskniony domek prawie gotowy:multi:a na fotki sie juz doczekac nie moge:lol: No, prawie... Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:Witaj szczęśliwa kobieto :multi::loveu: Witaj Alu! evaxon napisał(a):czesc Ewuśka:loveu::multi::multi::multi::multi: Cześć! malawaszka napisał(a):pokaaa poka fotki domu :multi: :loveu::loveu::loveu: Przecież on się prawie nie zmienił, poza tym, że go zagraciliśmy... Medorowa napisał(a):Witaj:multi::multi::loveu::multi: Witaj! Rinuś napisał(a):Kiedy parapetówa?:cool3: Była w sobotę.:oops: W sobotę zrobiliśmy imprezę. Okazja podwójna, bo dziś kończę cztery dychy. Była muza na całą okolicę, sporo gości, zabawa na całego. Balowaliśmy do około czwartej rano. A ponieważ śniegu nie brakowało, było też pchanie jednego mesia na letnich oponkach ( ja też jeszcze takowe mam:roll:, dlatego w sobotę wylądowałam w przydrożnym rowie:evil_lol:), panowie kulali się po śniegu ( oczywiście to mój Tz), stoczyli bitwę na śnieżki, czego skutkiem ma córcia po czwartej biegała po okolicy i szukała zgubionego telefonu jednego gościa. na szczęście zguba została odnaleziona w dobrej kondycji fizycznej. Słowem - zabawa była udana!!!:multi: Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hahahaha poka foty :roflt: :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Wszystkiego Naj naj naj :loveu::multi::loveu: Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 buuahaha ale fo pa :evil_lol: tak się skupiłam na imprezie, że zapomniałam złożyć życzenia :evil_lol: 100 lat Ewciu :laola: :drinking: :multi: Quote
Recommended Posts