AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 lolka75 napisał(a):http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0409074.jpg biedny zaglodzony piesek:placz: dobrze chociaz ze umie sobie dac rade w zyciu:multi::loveu: A synus to jakos tak strasznie szybko rosnie:shake::loveu:...ilo on ma juz wzrostu? Czesc wszystkim:multi::loveu:..... nawet panom dachowkarzom:diabloti: Synek rosnie jak gupi. zauważyłam to po rękawach i długich nogawkach, które tak jakoś przestały być długie... Ma coś koło 160 cm... matkę dogania...:placz: Vectra napisał(a):dolej soczka z malinek , osy lubią na słodko :evilbat: Dałam soczek... :roll: kto to widział tak osy rozpieszczać.... Na razie nie reflektują, wolą szybę. Może powinnam im jakiś banner powiesić z napisem "PIWO NA STOLE"???!!! Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a ja lubie osom robic wiry w szklance:diabloti:i one tak machaja rozpaczliwie tymi czulkami i noziami:roll:a potem nagle sie uspokajaja i takie spokojne juz zostaja na wieki wiekow ament:diabloti: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Te Effffaa , a Ty jedną tą szklankę postawiłaś z tym piwem ? i myślisz , że będą mało obrzydliwe i z Tobą w jednej wary moczyły ? :roll: a może to nie pora na piwo ino lunch im jakiś postaw :hmmmm: pączka z lukrem , kawe z mlekiem ... może jakie danie mięsne ? bo tak piwo na pusty żołądek , to niezdrowo bardzo .... a może one potrzebują jakiej dodatkowej zachęty paaa jakie fajne :multi: http://www.allegro.pl/item427362380_lapka_na_muchy_elektr_paralizator_akumulatory.html Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hahahahaha , podoba mi się ten opis :evil_lol: [SIZE=6][SIZE=5]Łapka może wygenerować 2500V w ciągu chwili, co gwarantuje wysoki poziom zadowolenia w czasie walki z niepożądanymi owadami. Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):a ja lubie osom robic wiry w szklance:diabloti:i one tak machaja rozpaczliwie tymi czulkami i noziami:roll:a potem nagle sie uspokajaja i takie spokojne juz zostaja na wieki wiekow ament:diabloti: na razie nie mogę im wirów robić, bo nie chcą piwa skosztować...:placz:A po szybie chodzą trzy nowe sztuki...:placz: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):Te Effffaa , a Ty jedną tą szklankę postawiłaś z tym piwem ? i myślisz , że będą mało obrzydliwe i z Tobą w jednej wary moczyły ? :roll: a może to nie pora na piwo ino lunch im jakiś postaw :hmmmm: pączka z lukrem , kawe z mlekiem ... może jakie danie mięsne ? bo tak piwo na pusty żołądek , to niezdrowo bardzo .... a może one potrzebują jakiej dodatkowej zachęty paaa jakie fajne :multi: http://www.allegro.pl/item427362380_lapka_na_muchy_elektr_paralizator_akumulatory.html ja war nie moczę, muszę udać się do miasta po dzieci...A obiadu jeszcze nie zrobiłam, bo mnie dogo zassało... Vectra napisał(a):hahahahaha , podoba mi się ten opis :evil_lol: [SIZE=6][SIZE=5]Łapka może wygenerować 2500V w ciągu chwili, co gwarantuje wysoki poziom zadowolenia w czasie walki z niepożądanymi owadami. O widziałam takie coś w castoramie, bardzo mnie to rozśmieszyło.:evil_lol: Ale nie kupiłam, bo moi panowie potrafią usiec owada nawet na mojej cielesności i bałam się, że mnie tymi voltami porażą...:p Podliczyłam zwłoki - 34 sztuki od rana.......:roll: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 zamówiłam sobie , będę podnosić poziom zadowolenia :evil_lol: jak dojdzie , opowiem jak jest :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 czeka...czeka...... tu o osach i pralizatorach a cos wspomnialas o ucietym pieprzyku i szwach:crazyeye:..... Co sie stalo:shake:? Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):zamówiłam sobie , będę podnosić poziom zadowolenia :evil_lol: jak dojdzie , opowiem jak jest :diabloti: ty uważaj, bo jak se podniesiesz, to jeszcze zrobisz się słodka jak miód....:crazyeye: Czekam niecierpliwie na opowieść... lolka75 napisał(a):czeka...czeka...... tu o osach i pralizatorach a cos wspomnialas o ucietym pieprzyku i szwach:crazyeye:..... Co sie stalo:shake:? A nic, wycięłam se, bo mi zbrzydł. Pod skalpel dziada wzięłam.:lol: na serio to niektórzy lekarze mi to doradzali, bo często się podrywał, a raczej znajome niemowlęta zawsze chciały mi go oderwać, że niby coś mi się przykleiło...:evil_lol: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Pies, który się podniósł z łóżka jak na termometrze ukazało się 23,5... podniósł się, przeciągnął... i poszedł obadać pułapkę na myszy postanowił sprawdzić dokładnie z każdej strony Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 co to wieś robi z człowieka , prud na owady , dyskoteka na łozy , łapki na myszy :( po cholere ci łapki jak masz psa myszołowa ? Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Piwo ujawniło swą magiczną moc i jedna osa przyleciała chodziła, krążyła i miałam już ochotę jej pomóc się napić w końcu się zdecydowała więc zrobiłam jej wiry... Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wzruszyłam się normalnie :( cóż to za piękna śmierć się łosie trafiła , nie byle jak pod butem :multi: tylko w wirze spienionego piwa z sokiem z malin ... niczym napoju bogów aaachhhhh swoją drogą , ładny obrusik masz :diabloti: ja na prawdę cię lubię , nie musisz się AŻ tak starać i tym różem mi przed oczami machać :evilbat: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):co to wieś robi z człowieka , prud na owady , dyskoteka na łozy , łapki na myszy :( po cholere ci łapki jak masz psa myszołowa ? To się nazywa symbioza z naturą....:roll: A łapka jest ekologiczna, myszy są żywe... przez jakiś czas..... Część dzisiejszego urobku i łapka została nieco nadgryziona przez myszołowa. Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):wzruszyłam się normalnie :( cóż to za piękna śmierć się łosie trafiła , nie byle jak pod butem :multi: tylko w wirze spienionego piwa z sokiem z malin ... niczym napoju bogów aaachhhhh specjalnie dla niej piwo otworzyłam soczku dolałam i tak dzięki drogim koleżankom z dogo miała ostatnią kąpiel życia.... swoją drogą , ładny obrusik masz :diabloti: ja na prawdę cię lubię , nie musisz się AŻ tak starać i tym różem mi przed oczami machać :evilbat: To jest czerwień ino nieco sprana przez lata....:oops: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale wiesz co , to tak nie kuntunannie łose gościć na starym , wypłowiałym RÓŻOWYM obrusie :mad: wstydź się !!!!! Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Oj faktycznie, wstydzę się okrutnie, chyba im sprezentuję nowy obrusik...:oops: Ponieważ napracowałam się dziś okrutnie, wystawiłam jedną fakturę, to jadę ją zawieźć i przy okazji zwinę dzieci. Rozejrzę się też za piękniejszym obrusikiem dla os, może jakiś w kwiaty im zafunduję???:hmmmm: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no widzisz , w końcu udało się cie zmotywować do myslenia KWIATY !!! osy lubią KWIATY Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 o kurde ile os :crazyeye::crazyeye: morderczyni :shake::shake::shake: ps.dostałam 2 pkt karne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):hahahahaha , podoba mi się ten opis :evil_lol: [SIZE=6][SIZE=5]Łapka może wygenerować 2500V w ciągu chwili, co gwarantuje wysoki poziom zadowolenia w czasie walki z niepożądanymi owadami. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tu fajnie - ja ostatnio miałam na ganku pomór szerszeni :shock: OD z nimi walczył - WD40 + baseball = szerszenie zabite na śmierć :diabloti: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 oo Rafałek , to zamykał domek , osom i szerszeniom pianką budowlaną :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cze Ewa no jak zwykle nas ubawilas historyjką:p ale widzialam ten ohydny lep na muchy blee Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa no jak zwykle nas ubawilas historyjką:p ale widzialam ten ohydny lep na muchy blee lep blehhh :crazyeye: :crazyeye: toż to największy krzyk mody tego i każdego lata :multi: :multi: :multi: taki nowoczesny styl wiejski :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :multi::multi::multi:poogladałam , poczytałam ......nadrobiłam :multi::multi::multi::multi::multi: no dobra ...żeby nie było os współczuwam :roll:nie trawię robactwa :mad:...ostatnio Ozzy wdepnął na pszczołę i był rajd do weta :cool1: Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a): więc zrobiłam jej wiry... Moja zdolna Ewusia:loveu: Quote
Recommended Posts