Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):

Że pojętna cholera - to wiem. Tyle, że zawsze chce się bawić, wariować, latać skakać i najtrudniej tu o chwile skupienia. Na placu szybciutko załapała, o co chodzi. mam nadzieję, że jutro będzie tak samo!!!
Możesz zazdrościć :diabloti::evil_lol:

Inteligentni są zawsze nietuzinkowi i wykraczają poza normy :diabloti:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uff, wróciłam... Powiem tak - chodzenie z Balladą na tresurę, to czysta przyjemność i rozrywka!nie znaczy to oczywiście, że dziewczę nie kombinuje... W połowie ćwiczeń opuściła łeb i podczas marszu dalejże tym łbem pchać moje kolano! Musiałam uważać, żeby się nie wykopyrtnąć na błotniste podłoże! Siłę to ona ma. Ale po minucie zrezygnowała z tej taktyki i całe szczęście, bo mej nodze wyraźnie zaczęło brakować sił...
zdjątka mam, tylko muszę je przebrać, bo moje dziecko szczęśliwe z obecności swojego lubego natrzaskało 238 fotek. Mam więc zdjęcia całej postaci narzeczonego, tylko głowę, popiersie, brodę, lewe oko, prawą stronę nosa, lewą brew, prawy policzek i kawałek ucha, itp., itd. Chyba będzie się uczyła go na pamięć...:evil_lol: Ale na szczęście w przerwach uchwyciła też psy...:multi: Tylko muszę to teraz posegregować ...:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
To w taki razie czekamy na fotki- narzeczonego tez daj:eviltong:

Robi się.

Medorowa napisał(a):
To segreguj:lol!:Zaczekamy:p:pNo, narzeczonego tyż:p

A kto mnie obroni przed oskalpowaniem przez córcię???

madziasto4 napisał(a):
Hihi z kawałków lubego sobie córcia puzzle zrobi:evil_lol:

No, czekamy ne te zdjęcia :p

Bardzo możliwe...
Ja też czekam aż się wgrają na photobucket...

Alicja napisał(a):
:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:to dzis uczymy się anatomii lubego ...:siara: córci ma się rozumieć ...[/FONT]

[FONT=Arial]berek Eff :multi:[/FONT]

Berek Alu!!!

A czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego ostatnio mam kłopoty z photobucketem?? Nie mogę wrzucać hurtowo, bo by mi życia nie wystarczyło, a pojedynczo działa????

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Ja korzystam z Fotosika :cool1:[/FONT]

Ostatnio też używałam Fotosika, ale może nie ten link wklejałam, bo wychodziły mi mniejsze niż dawałam...:placz: Ciemna jestem...:oops:

Posted

AlKil napisał(a):
Ostatnio też używałam Fotosika, ale może nie ten link wklejałam, bo wychodziły mi mniejsze niż dawałam...:placz: Ciemna jestem...:oops:

Trzeba wybrać link "Pełen rozmiar na forum" i musi być wszystko ok :lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Uff, wróciłam... Powiem tak - chodzenie z Balladą na tresurę, to czysta przyjemność i rozrywka!nie znaczy to oczywiście, że dziewczę nie kombinuje... W połowie ćwiczeń opuściła łeb i podczas marszu dalejże tym łbem pchać moje kolano! Musiałam uważać, żeby się nie wykopyrtnąć na błotniste podłoże! Siłę to ona ma. Ale po minucie zrezygnowała z tej taktyki i całe szczęście, bo mej nodze wyraźnie zaczęło brakować sił...
zdjątka mam, tylko muszę je przebrać, bo moje dziecko szczęśliwe z obecności swojego lubego natrzaskało 238 fotek. Mam więc zdjęcia całej postaci narzeczonego, tylko głowę, popiersie, brodę, lewe oko, prawą stronę nosa, lewą brew, prawy policzek i kawałek ucha, itp., itd. Chyba będzie się uczyła go na pamięć...:evil_lol: Ale na szczęście w przerwach uchwyciła też psy...:multi: Tylko muszę to teraz posegregować ...:roll:

Jakby nie kombinowała, tobym się na niej zawiodła :evil_lol:
Pola lubego:diabloti:

AlKil napisał(a):
Tak! Wiemy to po Tobie!!!:evil_lol:

:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Cześć Ewa.

Photobucket mi też szwankuje, przez pewien czas było dobrze, a teraz znowu nie mogę wgrać na raz kilka zdjęć :roll:

Do listy oczekiwanych na zdjęcia również i ja się dopisuję. Lubego córci też możesz pokazać, nie będziemy się gniewać :eviltong:

Opowiadanie Ballady o szkole super, uśmiałam się jak nigdy :lol:
BTW gratulacje, że już na pierwzej lekcji robiła postępy, mądra psinka :loveu:

Dobrze wyszkolona Pani - goodbye szarpanie :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Trzeba wybrać link "Pełen rozmiar na forum" i musi być wszystko ok :lol:

zaraz wypróbuję...:loveu:
Pysia napisał(a):
Jakby nie kombinowała, tobym się na niej zawiodła :evil_lol:
Pola lubego:diabloti:

:B-fly::B-fly::B-fly:

Ale wiesz jak slodko po tym wysiłku umysłowym śpi???

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Ewa.

Photobucket mi też szwankuje, przez pewien czas było dobrze, a teraz znowu nie mogę wgrać na raz kilka zdjęć :roll:

Do listy oczekiwanych na zdjęcia również i ja się dopisuję. Lubego córci też możesz pokazać, nie będziemy się gniewać :eviltong:

Opowiadanie Ballady o szkole super, uśmiałam się jak nigdy :lol:
BTW gratulacje, że już na pierwzej lekcji robiła postępy, mądra psinka :loveu:

Dobrze wyszkolona Pani - goodbye szarpanie :diabloti:

Witaj Sara! Ulżyło mi, że u Ciebie też nie działa, bo juz podejrzewałam komputerek..

Zaraz wrzucam...

Posted

dzień dobry!

Dzisiaj znowu z panią pojechałyśmy do szkółki. Ma kobieta widocznie pęd do wiedzy.
Na placu byłyśmy pierwsze. Przed czasem.

Po rozpoczęciu zajęć pani znowu poszła na ploty, więc rozejrzałam się po terenie...

Zaczęły się ćwiczenia. Powiedziałam pani, żeby ładnie się przy mnie ustawiła...

I ruszyłyśmy z kopyta...

zawołałam do Magdy, żeby patrzyła jak jej mama ćwiczy...

Posted

pani tak się starała, że nawet dopasowywała nogi do moich łapek

Pani staje już całkiem dobrze obok mnie.

Pani czasami nie szła równym tempem i musiałam ją nieco głową blokować..

Trenowałyśmy też odwagę mojej pani. Czy się nie boi stanąć przed każdym psem. Ja w tym czasie sobie siadałam.

A piesków było kilka, więc pani przed każdym musiała odprawić ten rytuał

Posted

No i pani nie wolno było skakać i cieszyć się na widok ludzi ani nawet słówka zamienić. A dobrze jej tak, bo już się z nimi wcześniej naplotkowała!

Udało sie jej to zaliczyć

No to pozwoliłam kobiecie się cieszyć i nawet dałam się jej wymiziać.

Potem inni właściciele musieli robić to samo, a psy ich pilnowały.

Posted

Przez ten cały czas pani grzecznie stała

Postanowiłam dać jej za to buziaka

i wytargać ją za rękaw

a potem kazałam jej dalej ćwiczyć. Niech się nie obija, jak ma problemy z nauką

No ale w sumie nie idzie jej aż tak źle

"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Spójrzcie jakiego mam kumpla w tej szkole. Miał w rodzinie niufa!

Zaczęłam uczyć też moją panią nagłych zmian kierunku marszu

a potem doszła zmiana tempa. Ludzie musieli tak śmiesznie majtać kolanami, żeby ktoś to zdzierżył, ale nie wiem o kogo chodziło. Jakoś nie zostało to wyraźnie powiedziane..

Nie wszystkim tak ładnie wychodziło truchtanie jak mojej pani

Posted

Nie chcę już Ballady :) Wpatrzona jest w Ciebie jak w obrazek :loveu: Taki pies jak ona nie zdarza się często .... Serio..Wiem że broi ale...Ech .... Roztkliwiłaś mnie tymi fotkami na maxa :loveu: Dzięki wielkie za nie i za to wpatrzenie Ballady :loveu: Dzięki, że jest kochana i za wszystko co dla niej robicie zeby była szczęśliwa i Wy z nią :loveu: Nawet nie wiesz jak patrząc na to serce mi rośnie ....
Tyle strachu, niepewności jak się powołuje szczeniaki do zycia. Noce nieprzespane nie z powodu niemożności ale właśnie niepewności. A potem...Ech :loveu: W chwili obecnej stwierdzam że warto !! Dzięki Ci Ewa !!:loveu::loveu::loveu:

TZ pyta kiedy na wystawe z nią pojedziesz bo się w niej zakochał ;) A z opowiadań płakał ze śmiechu :evil_lol:

Posted

Potem nauka wchodzenia w tłum

Pani chyba się lekko zbiesiła i przez nią przewróciłam słupek

I przez nią wpadłam jej pod nogi.

Pozwoliłam się pani pożegnać z Elizą

Posted

I to był już na dziś koniec zajęć

Do następnego razu, czyli poniedziałku muszę nauczyć przechodzić moją panią przez wszelkiego rodzaju drzwi. Mam nadzieję, że Albert mi w tym pomoże...

cdn....

Posted

Pimpek napisał(a):
Oj musisz jeszcze nad szkoleniem pani popracować Ballada :evil_lol:

Witaj!
Pracuje, pracuje, przed nami jeszcze duuużo lekcji...

chester07 napisał(a):
http://img64.imageshack.us/img64/9296/tnimg12839no.jpg -> chiński grzywacz bezwłosy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
niezły basen :eviltong: faktycznie wymiary odpowiednie xD
http://img98.imageshack.us/img98/518/tnjele324skahuta010720061379go.jpg -> śliczności !:loveu:
;*

Rany boskie! Dalej czytasz???:loveu:

Pysia napisał(a):
Nie chcę już Ballady :) Wpatrzona jest w Ciebie jak w obrazek :loveu: Taki pies jak ona nie zdarza się często .... Serio..Wiem że broi ale...Ech .... Roztkliwiłaś mnie tymi fotkami na maxa :loveu: Dzięki wielkie za nie i za to wpatrzenie Ballady :loveu: Dzięki, że jest kochana i za wszystko co dla niej robicie zeby była szczęśliwa i Wy z nią :loveu: Nawet nie wiesz jak patrząc na to serce mi rośnie ....
Tyle strachu, niepewności jak się powołuje szczeniaki do zycia. Noce nieprzespane nie z powodu niemożności ale właśnie niepewności. A potem...Ech :loveu: W chwili obecnej stwierdzam że warto !! Dzięki Ci Ewa !!:loveu::loveu::loveu:

TZ pyta kiedy na wystawe z nią pojedziesz bo się w niej zakochał ;) A z opowiadań płakał ze śmiechu :evil_lol:

Nic nie napiszę, bo się usmarkałam ze wzruszenia...

skoczę po fajki, to może mi przejdzie...