anetta Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jak ładnie się szkolicie :loveu::loveu::evil_lol: Brawa dla was! AlKil, z tym warowaniem może być cięzko...może weż sobie jakiś ręcznik albo co...:siara: http://images33.fotosik.pl/110/03d8fd946873886e.jpg :evil_lol: Niedorozwinięty pies, prawda??? Eeee.....hmmm......ten tego...yyyyyyyyyy :hmmmm: :siara: Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Aaaa:mdleje::mdleje::mdleje: Uuwielbiam te Twoje fotorelacje:loveu: Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 anetta napisał(a):Jak ładnie się szkolicie :loveu::loveu::evil_lol: Brawa dla was! AlKil, z tym warowaniem może być cięzko...może weż sobie jakiś ręcznik albo co...:siara: http://images33.fotosik.pl/110/03d8fd946873886e.jpg :evil_lol: Eeee.....hmmm......ten tego...yyyyyyyyyy :hmmmm: :siara: Warowanie, ło matko, a jak każe mi się czołgać????!!!!:crazyeye: Medorowa napisał(a):Aaaa:mdleje::mdleje::mdleje: Uuwielbiam te Twoje fotorelacje:loveu: Aaaa wielkie dzięki! Quote
e.v.a Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 http://images30.fotosik.pl/142/ce645db4fe29166a.jpg błehehehhehe widze ze wam dobrze idzie:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 łiiiii superrrrr :klacz: naprawdę wpatrzona jak w obrazek :loveu::loveu: Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 evaxon napisał(a):http://images30.fotosik.pl/142/ce645db4fe29166a.jpg błehehehhehe widze ze wam dobrze idzie:evil_lol::evil_lol: Bo my mistrzowie jesteśmy :evil_lol::evil_lol: malawaszka napisał(a):łiiiii superrrrr :klacz: naprawdę wpatrzona jak w obrazek :loveu::loveu: Sama wiesz, że gałami strzelała od niemowlęctwa...:loveu: Wiecie co robię??? Pakuję rodzinę...:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla::bigcool::bigcool::cunao::laola: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ...kiedy ciąg dalszy :razz::razz:...bo dawno sie tak nie ubawiłam :roflt: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):...kiedy ciąg dalszy :razz::razz:...bo dawno sie tak nie ubawiłam :roflt: A co Cię tak Alicjo ubawiło???:???::niewiem: mam parę fotek! Nasze pieszczoty... Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a):A co Cię tak Alicjo ubawiło?? ja co ?????????????? szkolenie Pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):ja co ?????????????? szkolenie Pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu, szkolenie to bardzo poważna sprawa. Muszę pilnie odrabiać zadania domowe. Uważać, która nogą zaczynam ruszać, jak się ładnie obrócić do tyłu, zmienić kierunek ruchu, co kiedy powiedzieć... uff. Jak będę pilną uczennicą - to na koniec dostanę dyplom!!!:eviltong: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a):Alu, szkolenie to bardzo poważna sprawa. Muszę pilnie odrabiać zadania domowe. Uważać, która nogą zaczynam ruszać, jak się ładnie obrócić do tyłu, zmienić kierunek ruchu, co kiedy powiedzieć... uff. Jak będę pilną uczennicą - to na koniec dostanę dyplom!!!:eviltong: :oops::oops:wiem Effo...ja byłam Osiół...nie mam dyploma :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witaj:p widze szalencze zabawy Kilerek na planie też musi byc:p aa co to tam stoi obok laptopa:evil_lol:to potem Ewuni wesoło;):evil_lol: http://images29.fotosik.pl/141/e7310b411c62c363.jpg Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::oops::oops:wiem Effo...ja byłam Osiół...nie mam dyploma :placz::placz::placz: Nie płacz Alutku, mam już trzy , to się z Tobą podzielę...:calus: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Pegaza napisał(a):Witaj:p widze szalencze zabawy Kilerek na planie też musi byc:p aa co to tam stoi obok laptopa:evil_lol:to potem Ewuni wesoło;):evil_lol: http://images29.fotosik.pl/141/e7310b411c62c363.jpg Witaj Dario! On jest najgłośniejszy!!! :oops: to nie moje, jak bum cyk cyk!!!:shake: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a):Nie płacz Alutku, mam już trzy , to się z Tobą podzielę...:calus: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:toś ty też taki tłuk....klasy musisz powtarzać :evil_lol:...ja na poprawkowy nie poszłam :oops:.... a świadectwo możesz dać ...bez paska poproszę :grins: Quote
Kasia_zg Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witaj Ewuś :) Te Twoje fotorelacje śa wspaniała i przezabawne...ale Pozdziwiam Cie za wytrwałośc w szkoleniu jesteśdzielna i świetnie Ci to idzie ;) Pozdrawiamy Was cieplusio :loveu: Quote
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::oops::oops:wiem Effo...ja byłam Osiół...nie mam dyploma :placz::placz::placz: hahaha ja też nie dostałam :evil_lol: AlKil napisał(a): :oops: to nie moje, jak bum cyk cyk!!!:shake: uhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 fotorelacja ze szkolenia powalila mnie na lopatki...................juz sie podnioslam uffffffffff:diabloti: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:toś ty też taki tłuk....klasy musisz powtarzać :evil_lol:...ja na poprawkowy nie poszłam :oops:.... a świadectwo możesz dać ...bez paska poproszę :grins: No niestety, zawsze o mnie mówili "zdolna, ale leniwa". Poza tym to wina mojej mamci, po co mnie urodziła w niedzielę???!!! A z powtarzania klasy mam teraz pożytek w postaci zniżki...:eviltong: Ok, bez paska! Kasia_zg napisał(a):Witaj Ewuś :) Te Twoje fotorelacje śa wspaniała i przezabawne...ale Pozdziwiam Cie za wytrwałośc w szkoleniu jesteśdzielna i świetnie Ci to idzie ;) Pozdrawiamy Was cieplusio :loveu: cześć Kasiu! jeszcze żeby nie trzeba było odrabiać zadań domowych... malawaszka napisał(a):hahaha ja też nie dostałam :evil_lol: uhmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie uhmm, tylko tak! Moja jest w żubranku...:evil_lol: witaj Waszka! Też Ci skserować??? agbar napisał(a):fotorelacja ze szkolenia powalila mnie na lopatki...................juz sie podnioslam uffffffffff:diabloti: Witaj Aga, cieszę się, że sie podniosłaś, bo kto by nam robił do kawki muffinki???? Wiadomość dnia! Własnie pomachałam białą chusteczką rodzince. MAM WOLNĄ CHATĘ!!!!!! Stos filmów do obejrzenia i książek do przeczytania.:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a): Wiadomość dnia! Własnie pomachałam białą chusteczką rodzince. MAM WOLNĄ CHATĘ!!!!!! Stos filmów do obejrzenia i książek do przeczytania.:bigcool::bigcool::bigcool: daj spokój filmom ......zostań na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 AlKil napisał(a):witaj Waszka! Też Ci skserować??? TAK poproszę DWA razy :grins: Własnie pomachałam białą chusteczką rodzince. MAM WOLNĄ CHATĘ!!!!!! Stos filmów do obejrzenia i książek do przeczytania.:bigcool::bigcool::bigcool: boszzz jak Ci zazdroszczę :placz: Quote
AlKil Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a):daj spokój filmom ......zostań na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem przecież..., jednym okiem mogę oglądać film, a czekając zanim się stronka na dogo otworzy zdążę przeczytać jedną stronę... malawaszka napisał(a):boszzz jak Ci zazdroszczę :placz: naprawdę możesz mi wierzyć: SAMA SOBIE ZAZDROSZCZĘ!!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts