malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hahaha Pysia ja też nie mogłam poznać które to pies a które suka - wielka ta Ballada się zrobiła :-o:lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 uwielbiam Albertowe opowiesci:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='madziasto4']Relacja z prób zjechania Magdy na nartach boska :roflt: Czarne niedźwiedzie boskie, ale za mało Killusia ostatnio :mad: Witaj Madziu! jestem dumna z mojej córci!!! Tyłek ją bolał, ale się jej spodobało! mało Killusia mówisz??? [quote name='Medorowa']Bosshhhh, ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/154/563a8cf0faab5a76.jpg Dobrze, że z TZtem lepiej:p Śmiech to zdrowie! lepiej, lepiej - lepiej nie mówić. :roll: [quote name='Pysia']http://images28.fotosik.pl/154/b5117e5b47418895.jpg Co zrobiłas babiszonie z moją malutką słodziutką Balladą? :mad: Na tej focie gdyby nie złodziej z worem to nie wiedziałabym które to suka a które pies :crazyeye::mad: Nie zgadzam się na takie coś! Zmoreczka jest nadal jak dziewczynka - taka lalunia - i życzę sobie aby jej córki też takie były :cool1: A tu co rusz mi jakieś dziwne niufy pokazują :mad: Proszę zrobić z mojej wnusi dziewczynkę ! I to juz!!:diabloti::evil_lol: Co do fotek na me zyczenie, to Bahiya jest u mnie kilka stron wstecz ufocona tak jak chciałam ( bo se sama ją ufociłam ...) ;) Edytko, to na pewno przez aparat - zamiast ślicznej, dystyngowanej, grzecznej niufeczki wyszedł babiszon...:evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha Pysia ja też nie mogłam poznać które to pies a które suka - wielka ta Ballada się zrobiła :-o:lol: Ona taka malusia przecież jest!!! [quote name='evaxon']uwielbiam Albertowe opowiesci:multi::multi::multi::multi::multi: Albert prosi o przekazanie dwóch lizów w policzek.:loveu: Tz mnie powoli wykańcza... Wczoraj od progu gadał o żywności, kazał nam wszystko konsumować, wymieniał zawartośc lodówki, otwierał wszystkie puszki z owocami, wszystkie kartony i butelki z napojami, gorące kubki, chińskie zupki, usiłował spożywać wszystko co płynne, a na koniec miał do nas pretensje, że my tylko o żarciu gadamy...:roll::mad: Quote
AlKil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Spacerek... troszkę ćwiczeń... bez pracy nie ma kołaczy ten ma labę.. Quote
AlKil Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 która z nas pali głupa??? nowa figura Quote
AlKil Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 moje aniołki i kto mówił, że Ballada jest wielka??? stworzenia wodne Quote
AlKil Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 pańskie oko konia tuczy łapy im schudły... Quote
AlKil Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ballada po wypiciu Red Bulla powrót do domku Quote
Medorowa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='AlKil'] i kto mówił, że Ballada jest wielka??? http://images28.fotosik.pl/155/9dd3285c7e16ddcd.jpg Toż to kurdupel:grins:grins::grins::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://images28.fotosik.pl/155/9dd3285c7e16ddcd.jpg Ufffffffffffffff :multi: Teraz wiem, że Ballada to jednak suczka :loveu: Chociaż ten pychol to jakoś tak :mad::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/155/00799b0aef3a7973.jpg Takie foty są najpiękniejsze :loveu: Po prostu szczęśliwy niuf :multi::loveu: Wiem Ewcia, że chorzy TZci są nie do wytrzymania ;) Jak coś to wypchaj i tyle :diabloti: Quote
Pegaza Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cze Ewa:p jeesu jak widze tą fote jak one w tej wodzie brrrr nie było im zimno? ja rozumiem w lato ale teraz:crazyeye:do wody brrrr Quote
Pysia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p jeesu jak widze tą fote jak one w tej wodzie brrrr nie było im zimno? ja rozumiem w lato ale teraz:crazyeye:do wody brrrr Pegaza ;) To są niufy ;) Szelme nie wpuszczam w zime do wody ale Zmorke- owszem - nawet w spory mróz jak tylko woda nie jest zamarznięta :p Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Madziu! jestem dumna z mojej córci!!! Tyłek ją bolał, ale się jej spodobało! mało Killusia mówisz??? Planuję się nauczyć w przyszłości jeździć, fajna sprawa takie narty:loveu: Ale Killuś ma sweterek boski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Pysia napisał(a):Pegaza ;) To są niufy ;) Szelme nie wpuszczam w zime do wody ale Zmorke- owszem - nawet w spory mróz jak tylko woda nie jest zamarznięta :p wiem wiem wodołazy ale żeby az tak nono:lol:w takie zimno brr cze Ewa i reszta bandy:p Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry :multi: Wodne psy są extra :loveu: A Killuś się pewnie nie odważył wejść, co ?? :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Ewa! Ale się uśmiałam z opowieście Alberta :roflt:I z jazdy na nartach Magdy też. Grunt, że jej się spodobało i nie zniechęciła się. http://images28.fotosik.pl/155/9dd3285c7e16ddcd.jpg Faktycznie Ballada jest jeszcze mała :-o Quote
Avaloth Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 oj ostatnio chyba przestałam czytać.. skończyłam na 60 którejś jakoś chyba.. muszę znaleźć moment zakupienia Ballady i będę czytać aktualne, bo jak na razie nie mam czasu na zaległe. Ballada jest cudna, zresztą reszta też :loveu::loveu:. cud miód i orzeszki :eviltong: Quote
Pegaza Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Witam poniedziałkowo moze jakies fajne opowiadanko na nowy tydzien:cool3: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :grins: widziałam czarne kudłate Morsy i latającego dziabła :diabloti::evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/155/00799b0aef3a7973.jpg Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A Ty gdzie? :mad: Do mnie przylazła, a do siebie nie łaska? :cool1: No i czekam na obiecane fotki.....:placz: Quote
AlKil Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Medorowa']Toż to kurdupelgrins::evil_lol: właśnie Medorkowa, właśnie! [quote name='Pysia']http://images28.fotosik.pl/155/9dd3285c7e16ddcd.jpg Ufffffffffffffff :multi: Teraz wiem, że Ballada to jednak suczka :loveu: Chociaż ten pychol to jakoś tak http://images30.fotosik.pl/155/00799b0aef3a7973.jpg Takie foty są najpiękniejsze :loveu: Po prostu szczęśliwy niuf :loveu: Wiem Ewcia, że chorzy TZci są nie do wytrzymania Jak coś to wypchaj i tyle :diabloti: Właśnie się skłaniam ku wypchaniu! [quote name='Pegaza']Cze Ewa jeesu jak widze tą fote jak one w tej wodzie brrrr nie było im zimno? ja rozumiem w lato ale teraz:crazyeye:do wody brrrr Zimno???? Ballada nie zna tego słowa... [quote name='Pysia']Pegaza To są niufy Szelme nie wpuszczam w zime do wody ale Zmorke- owszem - nawet w spory mróz jak tylko woda nie jest zamarznięta :p O, wytłumaczyła za mnie... [quote name='madziasto4']Planuję się nauczyć w przyszłości jeździć, fajna sprawa takie narty:loveu: Ale Killuś ma sweterek boski:evil_lol: Prawda, że ładny??? Tylko dla reszty nie było rozmiarów.... [quote name='Pegaza']wiem wiem wodołazy ale żeby az tak nonow takie zimno brr cze Ewa i reszta bandy:p witaj! Ważne że woda jest mokra, temperatura dla nich nie ma znaczenia... [quote name='tigrunia']Dobry Wodne psy są extra :loveu: A Killuś się pewnie nie odważył wejść, co ?? :cool3: Zapomniałaś, że Killer mysli, że jest niufem??? Co prawda więcej się moczy od marca, a teraz tylko po kolanka...:evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Ewa! Ale się uśmiałam z opowieście Alberta :roflt:I z jazdy na nartach Magdy też. Grunt, że jej się spodobało i nie zniechęciła się. Faktycznie Ballada jest jeszcze mała :-o Witaj Sara! Właśnie tak sobie myślę, że ona jakoś nie rośnie. Chyba dam jej drożdże... [quote name='chester07']oj ostatnio chyba przestałam czytać.. skończyłam na 60 którejś jakoś chyba.. muszę znaleźć moment zakupienia Ballady i będę czytać aktualne, bo jak na razie nie mam czasu na zaległe. Ballada jest cudna, zresztą reszta też . cud miód i orzeszki :eviltong: witaj Niestrudzona! [quote name='Pegaza']Witam poniedziałkowo moze jakies fajne opowiadanko na nowy tydzien:cool3: Witaj Daria! Nie ce mi siem.... [quote name='Alicja']:grins: widziałam czarne kudłate Morsy i latającego dziabła :diabloti: http://images30.fotosik.pl/155/00799b0aef3a7973.jpg ło matko, gdzie???? [quote name='Pysia']A Ty gdzie? :mad: Do mnie przylazła, a do siebie nie łaska? :cool1: No i czekam na obiecane fotki.....:placz: Jestem, tak sie chciałam zabunkrować lekko, ale mi nie wyszło. NAKRYŁAŚ mnie... Zdjęcia na razie wychodzą do d.... Jakoś ciagle ciemno, ponuro, deszczowo i piź.....i. Ale podobno ma być słoneczko, hahaha.... Trochę się ostatnio pochorowałam. Rozlożyło mnie coś grypopodobnego i dopiero dziś poczułam, że chyba jednak będę żyła. W życiu nie miałam takiego kaszlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie spałam po nocach tylko szczekałam, aż moje psy w końcu ucichły poczuwszy silną konkurencję. Wyplułam chyba płuca, żołądek,jelita i nerki. Chyba nadwyrężyłam sobie jakiś mięsień brzucha (aż się zdziwiłam, że coś takiego mam!), bo mnie piecze jak cholera. Nie mogłam głośniej mówić i leżąc w swoim pokoju, słałam esemesy do rodziny w drugim pokoju, żeby donieśli mi picie - podobno mnie nie słyszeli....:roll: opuściłam dwie lekcje Ballady, bo to ona musiałaby mnie tam zawieźć. troskliwa rodzinka prosiła, bym się powstrzymałą jeszcze chwilkę z odejściem z tego świata, bo kwiatki jeszcze drogie... A swoja drogą próbowali mnie zagłodzić, bo skoro matki nie słychać, to widocznie nic jej nie trzeba. W końcu się zdenerwowałam i postanowiłam ozdrowieć. szczekam już z większymi przerwami i trenuję głośniejsze o ton mówienie. Pysiu, potem wstawię jakieś brzydkie zdjęcie i sama srwierdzisz, że lepiej poczekać na mniej chmurne niebo, a i focenie bez deszczyku wyjdzie na zdrowie mojemu aparacikowi... ale się nagadałam...... Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='AlKil'] Właśnie się skłaniam ku wypchaniu! Zrób to póki Cię nie zamęczy :evil_lol: Witaj Sara! Właśnie tak sobie myślę, że ona jakoś nie rośnie. Chyba dam jej drożdże... Tia....Dzieweczka w wieku 10-mcy i dorosły samiec ;) Fajnie ze ona jest mała :evil_lol: Jestem, tak sie chciałam zabunkrować lekko, ale mi nie wyszło. NAKRYŁAŚ mnie... Zdjęcia na razie wychodzą do d.... Jakoś ciagle ciemno, ponuro, deszczowo i piź.....i. Ale podobno ma być słoneczko, hahaha.... Trochę się ostatnio pochorowałam. Rozlożyło mnie coś grypopodobnego i dopiero dziś poczułam, że chyba jednak będę żyła. W życiu nie miałam takiego kaszlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie spałam po nocach tylko szczekałam, aż moje psy w końcu ucichły poczuwszy silną konkurencję. Wyplułam chyba płuca, żołądek,jelita i nerki. Chyba nadwyrężyłam sobie jakiś mięsień brzucha (aż się zdziwiłam, że coś takiego mam!), bo mnie piecze jak cholera. Nie mogłam głośniej mówić i leżąc w swoim pokoju, słałam esemesy do rodziny w drugim pokoju, żeby donieśli mi picie - podobno mnie nie słyszeli....:roll: opuściłam dwie lekcje Ballady, bo to ona musiałaby mnie tam zawieźć. troskliwa rodzinka prosiła, bym się powstrzymałą jeszcze chwilkę z odejściem z tego świata, bo kwiatki jeszcze drogie... A swoja drogą próbowali mnie zagłodzić, bo skoro matki nie słychać, to widocznie nic jej nie trzeba. W końcu się zdenerwowałam i postanowiłam ozdrowieć. szczekam już z większymi przerwami i trenuję głośniejsze o ton mówienie. Pysiu, potem wstawię jakieś brzydkie zdjęcie i sama srwierdzisz, że lepiej poczekać na mniej chmurne niebo, a i focenie bez deszczyku wyjdzie na zdrowie mojemu aparacikowi... ale się nagadałam...... Mnie tez wychodzą fotki do kitu :placz: Ale ja wiem, że to moja wina :oops: Bo nie mam zacięcia do nauki ustawień :oops: Biedna Ewcia :roll: Karol też był chory, a przed nim ja :cool1: Jakieś dziadostwo grypowe panuje i nawet ludzi od lat szczepionych na grype nie omija :crazyeye: Dbaj o siebie, bo musisz mieć siłę do mojej wnusi :diabloti: Na razie moze być nawet brzydkie zdjęcie bom głodna fot ;) A jak wiesz ludzie nie kwapią się z nimi :placz: Widziałaś brata Ballady? Dostałam samą głowe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witam:p oj to w takim razie zycze szybkiego powrotu do zdrowia bo ja nadal czekam na fajne opowiadanko:p Quote
Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witaj Ewuniu:) Zagladamy by sie przywitać i zostawić gorace pozdrowionka Quote
Recommended Posts