AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='malawaszka']O! jak zdrowo - to jakaś nowa dieta popcornowa?? mnie po popcornie wydymuje Niech se wydymuje, sama byłam... [quote name='madziasto4']Popcorn, maraton filmowy...no, no, noooo przeczytałam 5 książek , łącznie z Potterem, obejrzałam 8 filmów... [quote name='anetta']I dawaj imprezka Jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia, kurde bele, leci Dom stoi zupełnie pusty nocą kurzą się dookoła rupiecie Wracamy chwiejnym krokiem po okrążeniu nad ranem Po schodach na piechotę raczej rady nie damy Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Trasa bardzo dobrze znana od jednego baru do baru Poznaje się tych albo owych i mamy troszeczkę kataru Jeśli wiesz o czym ja mówię. Natomiast zupełnym rankiem Wychylam patrząc tępo ostatnią bez gazu szklankę, he Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci, to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Jeszcze kilka dni i nocy, i wszystko wróci do normy Będziemy zorganizowani i poważni, uczesani i przezorni Jednak jeszcze dzisiaj i jutro, pojutrze i popojutrze Pozwól nocy kochana, życiu nosa utrzeć Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Tak, wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni :drink1: dokładnie tak, dokładnie [quote name='Alicja']:ylsuper::drink1::drinking: krótko niestety było... [quote name='Paula_']O chatka wolna imprezka :drink1: goście mile widziani... [quote name='anetta']Hhhahaaha a imprezka nadal trwa giterę też mam, córci... tylko grać nie umiem, ale co tam... [quote name='chester07']a gdzie jakieś nowe opowiadanie? :evil_lol: albo same fotki ?:loveu: hmmmm..... [quote name='Pysia']Ewa...Ballada Cię zjadła alboco? :crazyeye: nieustannie próbuje, ale się nie daję!!! [quote name='tigrunia']Witaj Ewo :multi: Ja tu pierwszy raz.. dziewczyny mi powiedziały , że u Cie Egiptowskie fotencje znajdę no i znalazłam :multi: Bardzo pikne :loveu: Ja wybieram się do HRG do hotelu Roma w czerwcu tzn. jedziemy na 7+7 i 7 dni bedziemy właśnie w HRG .. Juz nie mogę się doczekać :multi: Pieseczki Twoje prześliczne Ballada urocza szatanka a Killuś powalający przystojniaczek Pozdrawiam:razz: Witaj!!!! Bosszze, w czerwcu!!! Kochanieńka, Ty sie tam nie ugotuj!!!!! polecam przepyszne uliczne kebaby, a jeśli lubisz owoce morza, to koniecznie idź do Fish Hausu na Sakali!. jak wrócisz pooglądam sobie u Ciebie fotki!!! [quote name='Alicja']:placz:Effa miałaś być .....a Cię nie ma :shake: wiem, świnia ze mnie... [quote name='agbar']Ewcia...psy cie pozarli???? broniłam się dzielnie... [quote name='Magda_Miki']Uff....nadrobiłam zaległości. Czekam na więcej zdjęć tej wyjątkowej paczki:loveu: coś sie poszuka.... [quote name='anetta']AlKil jest sama w domu więc to wykorzystuje :evil_lol::evil_lol: NA MAXA!!!! [quote name='Alicja']:razz:oj rodzinka chyba już powróciła i temu Ewy nie ma napewno teraz siedzi i obrabia fotaski jakie jej przywieźli ;) Oj Alu, przeceniasz mnie.... [quote name='Alicja']:mdleje: ufffff nareszcie ....wy to jak wracacie na FO to z fasonem .....ale tak wogóle to współczuwam atrakcji :razz: Widzisz Alu, dlatego kocham nudę.... [quote name='malawaszka']łomatko współczuję czkawki takiej masakrycznej :crazyeye: Zdrówka dla TZta Dziekuję bardzo, przyda mu się.... [quote name='Pysia']Ewcia :crazyeye: Powiedz TZtowi, że jak będzie jeszcze miewał czkawke to go uraczysz jeszcze jedną Ballada :diabloti: Na 100% mu przejdzie od razu Śmichy chichy ale dobrze, że wychodzicie na prostą Oczekuje z wielka niecierpliwościa na fotki Pysiu, jesteś wielka...!!!! A pielęgniarka mówiła, żeby spróbować tradycyjnych sposobów i go wystraszyć!!! A ja gupia nie wiedziałam czym!!! [quote name='agbar']ojjjj Ewcia...nie zazdraszczam atrakcji...... wracaj do nas jush!!:loveu: Jush jestem!!!! Tz dzisiaj co prawda ze mną pojechał, ale kiepsko się czuł, więc odesłałam go do teśćiówki, tym bardziej, że szliśmy z psami w miasto. Zdjęć z tresurki nie ma. Ale powiem Wam , że Ballada czyni duże postępy, jest prymuską!!! Albi zaraz przy wyjściu, lekko przetrzepał onka Aresa, ale byłysmy z Elizą na to przygotowane i kaganiec na pysku był. Resztę psów olał i ładnie ćwiczył. Teraz oba padły i śpią jak zabite. Tz.... z nim sprawa nie jest na razie prosta, przez 4 tygodnie może jeść wszystko...hehe, ale przez słomkę... chyba się tego chłopak nie spodziewał, nie dopytał dokładnie... po 4 tyg.może przejść na gerberki i bobofruty, bo na razie są za gęste... współczujemy mu i staramy się spożywać posiłki w ukryciu lub na mieście. poobrabiam jakieś zaległości i potem coś wrzucę! Quote
tigrunia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 AlKil napisał(a): Witaj!!!! Bosszze, w czerwcu!!! Kochanieńka, Ty sie tam nie ugotuj!!!!! polecam przepyszne uliczne kebaby, a jeśli lubisz owoce morza, to koniecznie idź do Fish Hausu na Sakali!. jak wrócisz pooglądam sobie u Ciebie fotki!!! osiłki w ukryciu lub na mieście. Wiem, wiem .. najgorszy upla, ale dam rade :lol: Co do jedzenia na miescie to raczej nie skorzystam - moj TZ na pewno nie bedzie chcial nic tknac robionego w baraku lub na ulicy wiec i ja pewnie nic nie zjem.. Do czerwca jeszcze sporo czasu wiec poczekasz sobie na foteczki .. Powiedz mi jak w HRG z rafami? Idzie cos zobaczyc czy trzeba na Giftun plync? nie wiesz moze ile kosztuje taka przyjemnosc ? Czytalam,ze 30 dolarow z nurkowaniem i posilkiem ale cos nie chce mi sie wierzyc .. Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 tigrunia napisał(a):Wiem, wiem .. najgorszy upla, ale dam rade :lol: Co do jedzenia na miescie to raczej nie skorzystam - moj TZ na pewno nie bedzie chcial nic tknac robionego w baraku lub na ulicy wiec i ja pewnie nic nie zjem.. Do czerwca jeszcze sporo czasu wiec poczekasz sobie na foteczki .. Powiedz mi jak w HRG z rafami? Idzie cos zobaczyc czy trzeba na Giftun plync? nie wiesz moze ile kosztuje taka przyjemnosc ? Czytalam,ze 30 dolarow z nurkowaniem i posilkiem ale cos nie chce mi sie wierzyc .. Jadaliśmy na mieście i nigdy nic nam nie było. wiesz porównując bliskie rafy w Hurghadzie i te bliziutkie w Sharmie - w HRg są dużo uboższe. Nie wiem, czy jedziesz tam pierwszy raz, jeśli tak, to i tak Cię zachwycą. jeśli byłaś w Sharmie, to troszeczkę rozczarują, więc warto wypływać gdzieś dalej. Dzień na łodzi z dwoma nurkowaniami i jednym posiłkiem naprawdę kosztuje 30 dolarów. Super wakacje. A na fotki poczekam, bo warto.:lol: Quote
tigrunia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 AlKil napisał(a):Jadaliśmy na mieście i nigdy nic nam nie było. wiesz porównując bliskie rafy w Hurghadzie i te bliziutkie w Sharmie - w HRg są dużo uboższe. Nie wiem, czy jedziesz tam pierwszy raz, jeśli tak, to i tak Cię zachwycą. jeśli byłaś w Sharmie, to troszeczkę rozczarują, więc warto wypływać gdzieś dalej. Dzień na łodzi z dwoma nurkowaniami i jednym posiłkiem naprawdę kosztuje 30 dolarów. Super wakacje. A na fotki poczekam, bo warto.:lol: Nie, w Egipciejeszcze nie bylam. Moja madrina byla, ale tez w HRG. Skusze sie na toa lodz z nurkowaniem chyba :loveu: Juz sie nie moge doczekac :loveu: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 tigrunia napisał(a):Nie, w Egipciejeszcze nie bylam. Moja madrina byla, ale tez w HRG. Skusze sie na toa lodz z nurkowaniem chyba :loveu: Juz sie nie moge doczekac :loveu: Skuś się skuś!:razz: Quote
Pysia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='AlKil'] Pysiu, jesteś wielka...!!!! A pielęgniarka mówiła, żeby spróbować tradycyjnych sposobów i go wystraszyć!!! A ja gupia nie wiedziałam czym!!! Polecam się :evil_lol: Jush jestem!!!! Tz dzisiaj co prawda ze mną pojechał, ale kiepsko się czuł, więc odesłałam go do teśćiówki, tym bardziej, że szliśmy z psami w miasto. Zdjęć z tresurki nie ma. Ale powiem Wam , że Ballada czyni duże postępy, jest prymuską!!! A nie mówiłam? :B-fly: Albi zaraz przy wyjściu, lekko przetrzepał onka Aresa, ale byłysmy z Elizą na to przygotowane i kaganiec na pysku był. Resztę psów olał i ładnie ćwiczył. Teraz oba padły i śpią jak zabite. Tz.... z nim sprawa nie jest na razie prosta, przez 4 tygodnie może jeść wszystko...hehe, ale przez słomkę... chyba się tego chłopak nie spodziewał, nie dopytał dokładnie... po 4 tyg.może przejść na gerberki i bobofruty, bo na razie są za gęste... współczujemy mu i staramy się spożywać posiłki w ukryciu lub na mieście. poobrabiam jakieś zaległości i potem coś wrzucę! O Boszzzzzzzzzzzz :crazyeye: Mój TZ wykończyłby mnie, siebie i połowe populacji ludzkiej jakby przez słomke jeść musiał :mdleje: Dawaj fotki!!!!! Acha...Moze zlitujesz się nad babcia Pysia i choc jako jedna z ludzi zrobisz swojej niuni fajną fotke na strone? I przeslesz babci Pysi? Bahiyi sama se zrobiłam wiec mam :diabloti: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Pysia']O Boszzzzzzzzzzzz :crazyeye: Mój TZ wykończyłby mnie, siebie i połowe populacji ludzkiej jakby przez słomke jeść musiał :mdleje: Dawaj fotki!!!!! Acha...Moze zlitujesz się nad babcia Pysia i choc jako jedna z ludzi zrobisz swojej niuni fajną fotke na strone? I przeslesz babci Pysi? Bahiyi sama se zrobiłam wiec mam :diabloti: Witaj Babciu! Czy mój nas nie wykończy, to się dopiero okaże. Jesteśmy dopiero na początku drogi przez mękę. A zrobię zrobię. jakie sobie życzysz??? wgrywam fotki na serwer już trzecią godzinę...................... tak moje starszę dziecię uczyło się trudnej sztuki jazdy na nartach... młodsze obserwowało wyczyny siostruni dodam, że na starszym dominuje kolor pomarańczowy, a na młodszym szarość trochę se poodpoczywam na leżąco lepsza perspektywa po co ci ludzie jeżdżą??? dobra pocisnę trochę w dół Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 uwaga, pędzę... łoj, coś za szybko muszę trochę zwolnić ostro biorę zakręty mknę jak burza Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 teraz sie rozegra no i się rozegrało uda mi się, uda no i udało Michał raatuuunkuuuu!! Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 kto mnie poskłada???? jestem boska!!! kulig Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Witam wszystkich pięknie... Ostatnio moja pani ciagle gdzieś wyrusza sama z Balladą. Podobno jeździ z nią do szkoły. jestem trochę obrażony, bo nikt mnie się o zdanie nie pytał, a może też chciałbym podwyższyć swoje wykształcenie... Postanowiłem zrobić z tym porządek. tym bardziej, że wszyscy się ubrali i wyszli na dwór. Jednak była to typowa zmyła. Pani zajęła się swoim autem, a Michał obserwacją. Mimo wszystko postanowiłem nie dać się wykiwać, gdyby pani zdecydowała się jednaj jechać... Załadowałem się na tylne siedzenie (drzwi były otwarte)i usłyszałem głos pani, która siedziała za kierownicą i uruchamiała samochód. "Ballada wyłaź". obraziłem się śmiertelnie. Moja pani wyzywa mnie od Ballad. Albert jestem, Albert!!! Ballada poszła za moim przykładem i wlazła do bagażnika. pani powiedziała, że kompletnie powariowaliśmy i ona się nigdzie nie wybiera. Ona tylko obezwładniała alarm. Wcale nie widziałem, żeby się tam z jakimś alarmem siłowała, ale może mi to umknęło. W każdym razie postanowiłem dalej być obrażonym. Quote
anetta Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ale ekstra!! :multi::multi: Kulig :loveu: Tz'a współczuje. Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pal licho śnieg , narty , kulig .....ale te kiełbaski :razz::razz: Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 hahahah u mnie to samo z pakowaniem się do samochodu jak tylko otwarte :evil_lol: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Michałowi chyba się znudziło siedzienie na Patrolu. A na dole czekała na niego Ballada Wywiązała się między nimi zażarta walka i już chciałem się w nią włączyć, gdy przypomniałem sobie, że jestem obrażony. Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='anetta']Ale ekstra!! :multi::multi: Kulig :loveu: Tz'a współczuje. Podobno był fajny! [quote name='Alicja']Pal licho śnieg , narty , kulig .....ale te kiełbaski :razz::razz: Nie jadłam...:cool1: [quote name='malawaszka']hahahah u mnie to samo z pakowaniem się do samochodu jak tylko otwarte :evil_lol: a ja miałam ambicję posprzątać go w środku. na ambicji się skończyło....:diabloti: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Pani powiedziała, że kurtkę Michała spisała już na straty, więc tylko si ę z nich śmiała. Michał się ewakuował. widocznie nie chciał być pożartym. Ja mam trochę gorzej, bo mnie Ballada nie dość, że chce wyżerać z miski, to jeszcze uwielbia wyrywać mi kudełki. Killerek miał wszystko w nosie i zajął sie obgryzaniem patyczka. też bym sobie pogryzł, ale honor mi nie pozwalał. Oczywiście Ballada pozazdrościła mi, że siedzę w środku, bo ona jeździ zawsze w bagażniku... Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 pchała się ta zaraza niemiłosiernie niby chodzi do tej szkoły, a kultury w niej za grosz... Pani powiedziała, że zamontowała w bagazniku siatkę, żeby Ballada nie zżarła jej zagłówków. Jakoś wcale mnie to nie dziwi... cdn.... Quote
malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://images28.fotosik.pl/154/b5117e5b47418895.jpg no gdyby nie ta "syrenka" na języku to nie poznałabym które to Ballada :shake: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='malawaszka']http://images28.fotosik.pl/154/b5117e5b47418895.jpg no gdyby nie ta "syrenka" na języku to nie poznałabym które to Ballada :shake: Babcia zmieniła pogląd na syrenkę i jest to teraz złodziej z worem na plecach.:evil_lol: a mój Tz tłumaczył dzisiaj komuś na tresurze, że Ballada liże flamastry. Mnie znowu pytano się wręcz z oburzeniem, dlaczego Albert niczego na jęzorze nie ma... Muszę mu chyba coś namalować.:diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Relacja z prób zjechania Magdy na nartach boska :roflt: Czarne niedźwiedzie boskie, ale za mało Killusia ostatnio :mad: Quote
Medorowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bosshhhh, ale się uśmiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images28.fotosik.pl/154/563a8cf0faab5a76.jpg Dobrze, że z TZtem lepiej:p Quote
Pysia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://images28.fotosik.pl/154/b5117e5b47418895.jpg Co zrobiłas babiszonie z moją malutką słodziutką Balladą? :mad: Na tej focie gdyby nie złodziej z worem to nie wiedziałabym które to suka a które pies :crazyeye::mad: Nie zgadzam się na takie coś! Zmoreczka jest nadal jak dziewczynka - taka lalunia - i życzę sobie aby jej córki też takie były :cool1: A tu co rusz mi jakieś dziwne niufy pokazują :mad: Proszę zrobić z mojej wnusi dziewczynkę ! I to juz!!:diabloti::evil_lol: Co do fotek na me zyczenie, to Bahiya jest u mnie kilka stron wstecz ufocona tak jak chciałam ( bo se sama ją ufociłam ...) ;) Quote
Recommended Posts