Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

malawaszka napisał(a):
łomatko ale historia :shake: dobrze, że już ok :multi::loveu:

a ja muszę się przyznać, że na niektórych fotach mam problem z rozróżnieniem niufków :oops:

ok, a ja nabyłam nowy nawyk - ciągłe zaglądanie psom pod ogon...:cool1:

Moniko, normalnie nie wierzę!!!! ja tam zawsze rozróżniałam Lunetę od Bolutka....;)

Posted

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:Parysek .....[/FONT]
[FONT=Arial]http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0271.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]Ewuś ile On już ma latek :razz::razz:[/FONT]

A dziesięć. trochę niedomaga, bo 3 lata temu dostał paraliżu, ale wyszedł z tego, tylko łepek ma trochę przekrzywiony. Ale duchowo, to on ma najwyżej półtora roku. Ciągłe psoty w głowie.:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']A dziesięć. trochę niedomaga, bo 3 lata temu dostał paraliżu, ale wyszedł z tego, tylko łepek ma trochę przekrzywiony. Ale duchowo, to on ma najwyżej półtora roku. Ciągłe psoty w głowie.:evil_lol:

[FONT=Arial]i za to koffam boxie :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]i za to koffam boxie :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

też je lubię, a Parynia zwłaszcza za bączenie, jak od nich wychodzę to jestem aż żółta...:evil_lol:

[quote name='Pegaza']całe szczęście że zauważyłas biedactwo się męczyło... teraz doopa wycięta więc i problem z głowy:glaszcze:

jakie cieple fotki tym słoneczkiem naznaczone:loveu:
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0331.jpg

taa Ballada to ma raj na ziemi:loveu:

Taaa, ma raj, tylko go po swojemu urządza... Wczoraj stwierdziłam brak paru roślin na skalniaku:mad: i dwie wielkie dziury. szczątków roślin nie znalazłam - pewnie zjadła.:angryy:

Posted

Hihi Balladynka jest bombowa :lol:

Czytam o Killusiu i się dziwię, że trąba nic nie mówił, że się zakorkował :hmmmm: Tylko tak cicho siedział i chodził po kątach.
Ważne, że się dobrze skończyło.
A tego pysiaka ostrzyżonego to ma ślicznego :loveu: Czekam na Killusia w całości :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Hihi Balladynka jest bombowa :lol:

Czytam o Killusiu i się dziwię, że trąba nic nie mówił, że się zakorkował :hmmmm: Tylko tak cicho siedział i chodził po kątach.
Ważne, że się dobrze skończyło.
A tego pysiaka ostrzyżonego to ma ślicznego :loveu: Czekam na Killusia w całości :loveu:

Witaj Madziu!
Oj mówię Ci co ja z nim przeżyłam... milczał jak zaklęty, nawet nie pisnął.
A zdjęcie w całości są trudne do wykonania, bo czas spędza głównie pod kołdrą!:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Madziu!
Oj mówię Ci co ja z nim przeżyłam... milczał jak zaklęty, nawet nie pisnął.
A zdjęcie w całości są trudne do wykonania, bo czas spędza głównie pod kołdrą!:evil_lol:

To wyrzucić dziada spod kołdry na moment na sesję! :eviltong:

Posted

Cześć :D
Przeglądam tego fotobloga już sporo czasu, bardzo podobają mi się wasze historie :D Mam zamiar kiedyś przeczytać go całego ;)
A tak apropo, śliczne masz psiaki :loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Witaj Ewo:)[/FONT]
[FONT=Georgia]Super Foteczki Ballada to istny oszołom czym wy ją karmicie że ona ma tyle energii :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]Hstoria Kilerka mną wstrząsneła na szczecie wszystko skończyło sie dobrze.[/FONT]
[FONT=Georgia]Zostawiamy dla Was mocne Tulasy:calus:[/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']To wyrzucić dziada spod kołdry na moment na sesję! :eviltong:

postaram się...

[quote name='Pysia']Witaj kobieto :multi:
To......:loveu:
A Killuś ma się już dobrze, więc przestań przeżywać ;)

przestałam! Ale pod ogon zaglądam...

[quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0213.jpg

buuahahah jaki przystojniak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Parynio ze swoimi minami jest the best!

[quote name='Paula_']I tu fajna relacja sylwestrowa :multi: i nie tylko - extra portreciki :loveu:http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0330.jpg

Biedny Kiluś, dobrze, że odkorkowany na czas :glaszcze:

Witaj Ewo w Nowym Roku :multi:

Witaj Paula! jakby ktoś sie zakorkował, to.. mam praktykę!

[quote name='evaxon']witanko:loveu::loveu::loveu::loveu:

witanko!

[quote name='Pimpek']Cześć :D
Przeglądam tego fotobloga już sporo czasu, bardzo podobają mi się wasze historie :D Mam zamiar kiedyś przeczytać go całego ;)
A tak apropo, śliczne masz psiaki :loveu:

Witaj w naszych progach!!! Ambitny plan! Dziękujemy bardzo!

[quote name='anetta']Przeczytałam o Killerze :mdleje:
Wstań Kobieto, bo dzisiaj jeszcze nie zamiatałam.

[quote name='Kasia_zg']

[FONT=Georgia]Witaj Ewo:)[/FONT]

[FONT=Georgia]Super Foteczki Ballada to istny oszołom czym wy ją karmicie że ona ma tyle energii :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]Hstoria Kilerka mną wstrząsneła na szczecie wszystko skończyło sie dobrze.[/FONT]

[FONT=Georgia]Zostawiamy dla Was mocne Tulasy:calus:[/FONT]

Witaj Kasiu! Karmimy ją Royalem, a ona karmi się wszystkim!

[quote name='agbar']witam......nadrobilam....
ciesze sie ze z Kilusiem juz dobrze...:)
pozdrawiam cieplutko:multi:

łoł! Witaj!!!

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ewuś ...dziala Ci już necik :grins:[/FONT]

[FONT=Arial]posłalam Ci snieg ....ale nie wiem czy nie stopniał po drodze:cool1:[/FONT]

Ano działa Alu! Tylko pakowałam i wysyłałam w góry synka. trzeba było polatać po sklepach, zakupić stos skarpetek, kalesonki, w ostatniej chwili okazało się, że wyrósł z butów narciarskich, a przecież miały byc na zapas.

[quote name='Medorowa']Ale ćliczny Parysek:loveu::loveu:

Witajcie Medorki!

Zakupowe szaleństwo udzieliło się Tz-owi. Nabył dla siebie narty, buty, kask, gogle, maskę, kurtkę spodnie, kijki, rękawice. jak zaczął to przymierzać, to o mało się nie posikałam. Magda stwierdziła, że teraz to nie jest tata, tylko Miteharu Mirahija. ja się obawiam, że jak on tak ruszy na tym stoku w Gliczarowie, to bedę później musiała ich odbierać sama, a tz-a wieźć na dachu, bo się gips nie zmieści.
Michał jest już w Zakopcu, dzisiaj wybierali się na Małe Ciche, czy jakoś tak. A w przyszły piątek, pomacham białą chusteczką reszcie i będę miała tygodniowy luz-blues!!!!!:multi: