Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ojj bidulo ty:shake: za duzo czasu z psami siedzisz :shake:i zapomnialas jak sie mowi:shake: dobrze ze pisac jeszcze u mniesz a nie tylko hau hau :diabloti:

wracaj do zdrowka bo wiosna idzie :grin: buahahaha chyba sama nie wiem co pisze:mdleje:

Posted

Pysia napisał(a):
Mnie tez wychodzą fotki do kitu :placz: Ale ja wiem, że to moja wina :oops: Bo nie mam zacięcia do nauki ustawień :oops:
Biedna Ewcia :roll: Karol też był chory, a przed nim ja :cool1: Jakieś dziadostwo grypowe panuje i nawet ludzi od lat szczepionych na grype nie omija :crazyeye: Dbaj o siebie, bo musisz mieć siłę do mojej wnusi :diabloti:
Na razie moze być nawet brzydkie zdjęcie bom głodna fot ;) A jak wiesz ludzie nie kwapią się z nimi :placz:
Widziałaś brata Ballady? Dostałam samą głowe :evil_lol:

Witaj Edytko! Pewnie na mnie psioczysz, ale sie poprawię....

Pegaza napisał(a):
Witam:p oj to w takim razie zycze szybkiego powrotu do zdrowia bo ja nadal czekam na fajne opowiadanko:p

Witaj Daria! Opowiadanko... nie mam sił...

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewuniu:)
Zagladamy by sie przywitać i zostawić gorace pozdrowionka

Witaj Kasiu, miło Cię widzieć!

chester07 napisał(a):
a czemu nie ma nic nowego? :evil_lol:

Czemu??? Hmmm

Alicja napisał(a):
:razz: :razz: Ewuniu ......czy jesteś już zdrowiutka :loveu::loveu:

Jestem. Zdrowiutka ledwo żywa

evaxon napisał(a):
ojj bidulo ty:shake: za duzo czasu z psami siedzisz :shake:i zapomnialas jak sie mowi:shake: dobrze ze pisac jeszcze u mniesz a nie tylko hau hau :diabloti:

wracaj do zdrowka bo wiosna idzie :grin: buahahaha chyba sama nie wiem co pisze:mdleje:

przestałam już szczekać, zaczęłam mówić, rodzina się tym faktem zmartwiła...

anetta napisał(a):
AlKil :glaszcze:

Dzięki, kochanieńka...

Medorowa napisał(a):
Zdrówka:Rose::Rose:

Dziękuję bardzo!!!

tigrunia napisał(a):
Halo halo . jest tu kto ?? Dzień dobry :loveu:

Jestem. Robię pranie...

Nastrój mam taki, że zastanawiam się nad kupnem bomby i podłożeniem pod wszelkie urzędy, jak np. gminy, powiatu, starostwa itp., itd. Myślę, że same wiecie o co mi chodzi. Chociaż ostatnia informacja brzmi uspokajająco, wszystkie papierzyska są ok. Chacha... Już to kiedyś słyszałam... A potem w ciągu siedmiu dni musiałam załatwić papierek o pochodzeniu gleby klasy V.
oprócz tego sieję nasionka, ryję w ziemi, imprezuję na czterdziestkach. Najpierw na 40 mojej przyjaciółki Madzi od Paryska,w zeszłym tygodniu mojego TZ-a, a w sobotę idę na 40-chę mojego przyjaciela Mirka, który dzielnie się zajmował Albim i Balladą jak szalałam w Hurghadzie.

A za chwilunię czymś się pochwalę...

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: :multi: Gratulacje!!!!!

Ależ się dla nas poświęciłaś Ewa :cool3: pomazałaś po dyplomie :evil_lol:

Cóż, czego się dla Was nie robi!!!:loveu:

Ballada zachęcona wynikami w podstawówce postanowiła pójść śladem Alberta i po świętach rusza do gimnazjum...:cool3:

Posted

Alicja napisał(a):
:Rose:

no GRATULACJE :multi::multi::multi:

[SIZE=2]no i witaj wreszcie powrócona do rzeczywistości :calus:

Dziękujemy, dziękujemy...

Mam nadzieję, że zostało zauważone, że jedna szóstka jest MOJA!!!!!!:czytaj::sweetCyb::B-fly:

Posted

AlKil napisał(a):
Dziękujemy, dziękujemy...

Mam nadzieję, że zostało zauważone, że jedna szóstka jest MOJA!!!!!!:czytaj::sweetCyb::B-fly:

no właśnie nie wiem czy 1 czy 6 .....:hmmmm: bo mi oba pkt pasują:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):
A teraz proszę o fanfary!!!!

Prymuska kochana...

Ja pier2dole....Zatkało mnie normalnie :crazyeye: Wiedziałam, że ta gadzina idealna do pracy ale żeby aż tak? :crazyeye: Duma mnie normalnie zaraz rozpęknie na drobne kawałki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wrażenia nie wiem co pisać..... Jezu!!! Jaka jestem z Was obu dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EWA!!!!! KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawie jak Ballade ;)

Posted

O ja Cię, same szósteczki!!!! BRAWO! :klacz::klacz:

Trza to oblać :beerchug: :popcorn: :drink1:
Super dziewczyny, w końcu to każda do tego się przyłożyła :cool3:
Też jestem ciekawa co to było za pytanko.

"Jakiej rasy jest twój pies?":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha zauważyłam i nawet chciałam coś o tym napisać, ale w końcu nie napisałam :shake::evil_lol:

Właśnie, sama się prosić musiałam...

Alicja napisał(a):
no właśnie nie wiem czy 1 czy 6 .....:hmmmm: bo mi oba pkt pasują:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz:obrazic:

madziasto4 napisał(a):
O kurczaki pieczone, gratulacje :grins:

Hihi pytanie teoretyczne dla przewodnika :evil_lol: Trudne było? :grins:

Czy trudne??? Jasne, jak cholera, pociłam się i trzęsłam z wysiłku...
Żartuję...:eviltong:

Pysia napisał(a):
Ja pier2dole....Zatkało mnie normalnie :crazyeye: Wiedziałam, że ta gadzina idealna do pracy ale żeby aż tak? :crazyeye: Duma mnie normalnie zaraz rozpęknie na drobne kawałki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wrażenia nie wiem co pisać..... Jezu!!! Jaka jestem z Was obu dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EWA!!!!! KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prawie jak Ballade ;)

Bosze, Babciu Ty złota, zaszalałaś!!!:loveu::calus:
Przecież CI mówiłam od pierwszej lekcji, że jest kumata przeraźliwie (to przecież wiedziałaś) i że chętnie wszystko zrobi i patrzy, czy jestem z niej dumna jak się jej uda. Gdy opuściłyśmy 2 lekcje z powodu mojej choroby, to popatrzyła się co robią inni i za drugim razem robiła już dobrze! Geniusz mój kochaniutki !!!
To ja Ci kochana padam do nóg, że oddałaś mi taki SKARB. :loveu: I z radosnym uśmiechem przyjmuję fakt, że ten skarb zeżarł mi nową zmiotkę i szufelkę. jestem w stanie kupować jej przyrządy do zamiatania codziennie!!!

malawaszka napisał(a):
jezu jak nakrzyczała :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa a ja jestem ciekawa co to za pytanie do przewodnika było? :cool3:

Agnieszka (szefowa) na wstępie powiedziała, co ja mam się Albercikowej zapytać, przecież ona wszystko wie!!! ( widocznie udało mi się przybrać inteligentny wyraz twarzy, no i fakt, że po czwartym kursie to i debil coś wie).
Musiałam opisać co robię jak wychodzę z domku a Ballada jest na zewnątrz.
Łatwizna, no nie? Agnieszka była kochana i nie nadwyrężała mojego umysłu.

A dla porównania powiem Wam, że Ballada średnią z egzaminu miała 6,0, a był pies, który dostał średnią 2,9. Żeby było jasne, z innym przewodnikiem dostałby przynajmniej 4,5.:cool1:

Posted

anetta napisał(a):
O ja Cię, same szósteczki!!!! BRAWO! :klacz::klacz:

"Jakiej rasy jest twój pies?":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję Anetko!
Właśnie odpowiedziałam.
Oblewam!:knajpa:

To rasa " szatański pomiot herbu Sarnów"

Posted

malawaszka napisał(a):
jezu jak nakrzyczała :shake: :evil_lol:

Ewa a ja jestem ciekawa co to za pytanie do przewodnika było? :cool3:

Bo ja się darłam jak to przeczytałam ze szczęścia :multi::multi::multi:

anetta napisał(a):
O ja Cię, same szósteczki!!!! BRAWO! :klacz:

"Jakiej rasy jest twój pies?":evil_lol:

BRAWO !!!! ACH!!!!!!!!!!!
Ja też się przyłożyłam? ;):oops::evil_lol: Wciskając Ewie największego Pomiota Szatana :evil_lol:
A rasy jest szczególnej :diabloti:

AlKil napisał(a):

Bosze, Babciu Ty złota, zaszalałaś!!!:loveu::calus:
Przecież CI mówiłam od pierwszej lekcji, że jest kumata przeraźliwie (to przecież wiedziałaś) i że chętnie wszystko zrobi i patrzy, czy jestem z niej dumna jak się jej uda. Gdy opuściłyśmy 2 lekcje z powodu mojej choroby, to popatrzyła się co robią inni i za drugim razem robiła już dobrze! Geniusz mój kochaniutki !!!
To ja Ci kochana padam do nóg, że oddałaś mi taki SKARB. :loveu: I z radosnym uśmiechem przyjmuję fakt, że ten skarb zeżarł mi nową zmiotkę i szufelkę. jestem w stanie kupować jej przyrządy do zamiatania codziennie!!!

Gdyby nie TZ siedzący obok mnie, to płakałabym teraz ze szczęścia :multi::loveu: Nawet nie wiesz, jaka jestem Ci wdzięczna za to, że kochasz to diablątko a do tego, starasz się o jego rozwój psychiczny :loveu:Dziękuję Ci z całego serca :loveu:
Co do zżerania przez SKARBY skarbów to wiesz, że swój do swego ciągnie :evil_lol:

Acha ;) Zapomniałabym Ci napisać, że Ju przeczytał ( siedział bokiem do monitora) że Ballada dostała dyplom ukończenia Półszaleństwa Podstawowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahaha teraz płaczę ale ze śmiechu :evil_lol:

Posted

Zapomniałam poprosić BARDZOP mocno o fotkę Ballady na stronke i zapytać, czy mogę ukraść skany dyplomu - też na stronke :) Muszę swą dume obwieścić światu :oops:;):loveu:
Teraz będę trzymać kciuki za egzamin Bahiyi, bo na szkoleniu pani powiedziała, że ona i Berni ( berneński pies pasterski) są najlepszymi uczniami :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: no i co robisz???? :niewiem:

Jeśli miałabym odpowiedzieć jednym krótkim słowem to "olewam"...:razz: Mam jej zachwyt gdzieś, nie wzrusza mnie to, że zostają mi pożerane rękawy, że są mi obgryzane palce, traktuję moje słońce jak powietrze ( co prawda to powietrze usiłuje mnie właśnie obalić na glebę). Dopiero gdy to powietrze traci zainteresowanie takim kamiennym głazem jak ja, to po odczekaniu chwili, wołam ją radośnie jakbym dopiero teraz zauważyła, że mam psa i obsypuję porcją czułości, całusków, miętolenia, itp., itd.

Takie postępowanie w przypadku Ballady przynosi ten cudowny efekt, że gdy wracam ze sklepu, to nie zostaję rozpłaszczona za ziemi w mym efektownym odzieniu ( mogę nosić już coś innego niż dresy i starą kurtkę), nie zostają porwane na strzępy siatki i rozwleczona ich zawartość po działce, skonsumowana ich zawartość wraz z opakowaniem. Ballada ogranicza się do wydawania upiornych dźwięków i szaleńczego biegu, i trzeba tylko uważać, żeby nie znaleźć się na jej trajektorii...:evil_lol:

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Ewa!

Gratulacje dla Ballady i oczywiście jej Pańci :multi: Same szósteczki, toż to geniusz, nie pies :-o

jasne, że geniusz! Powinnam iść na kolanach do Częstochowy w podziękowaniu za jej cudowność, a Pysi zbudować w domu ołtarzyk..

Pysia napisał(a):
Bo ja się darłam jak to przeczytałam ze szczęścia :multi::multi:

BRAWO !!!! ACH!!!!!!!!!!!
Ja też się przyłożyłam? ;):oops::evil_lol: Wciskając Ewie największego Pomiota Szatana :evil_lol:
A rasy jest szczególnej :diabloti:

Gdyby nie TZ siedzący obok mnie, to płakałabym teraz ze szczęścia :multi: Nawet nie wiesz, jaka jestem Ci wdzięczna za to, że kochasz to diablątko a do tego, starasz się o jego rozwój psychiczny :loveu:Dziękuję Ci z całego serca :loveu:
Co do zżerania przez SKARBY skarbów to wiesz, że swój do swego ciągnie :evil_lol:

Acha ;) Zapomniałabym Ci napisać, że Ju przeczytał ( siedział bokiem do monitora) że Ballada dostała dyplom ukończenia Półszaleństwa Podstawowego :evil_lol:Buahahahaha teraz płaczę ale ze śmiechu :evil_lol:

Ło matko, dyplom z półszaleństwa podstawowego to ona dostałaby eksternistycznie!!! Ju jest boski!!!:turn-l::roflt::roflt::roflt:

Pysia napisał(a):
Zapomniałam poprosić BARDZOP mocno o fotkę Ballady na stronke i zapytać, czy mogę ukraść skany dyplomu - też na stronke :) Muszę swą dume obwieścić światu :loveu:
Teraz będę trzymać kciuki za egzamin Bahiyi, bo na szkoleniu pani powiedziała, że ona i Berni ( berneński pies pasterski) są najlepszymi uczniami :multi:

A kradnij kochana co kcesz. A niedługo będziesz miała niespodziankę...:diabloti:
A u nas też najlepsza była Ballada i Berneńczyk...:crazyeye: Cuda jakieś czy co???