Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']Aaaa Eryk :loveu: Gratuluję i zazdroszczę niemiłosiernie :grins:

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0005.jpg
Zdjęcie Michała z Balladą śliczne:loveu:

I pokaż no w całości nowego Killusia:loveu::loveu::loveu:

Witaj Madziu!
Killuś na razie jest w trakcie strzyżenia...:diabloti: uznałam, że wczoraj wystarczy mu przeżyć, jutro dobiorę sie do niego ponownie.
Przez moją nieuwagę i te yorkowe włosy o mało nie doszło do nieszczęścia... Więc kudły ciach, ciach...

Posted

dwa psy...

Ballada szuka jeziora

Tz-cik dostał od Mikołaja lornetkę, więc też wypatrywał wody...

Killuś też szukał wody

a potem próbował wykręcić podwójnego tulupa

Posted

jee jakie ładne zdjęcia znaczy takie zimowe:p
pozycz mi ją zobaczymy może nawet przybudówke dobuduje do tarasu:evil_lol: znaczy balkonu...wątpię by dała rade z blachą..

hmm czyli co nie będzie domku?:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']jee jakie ładne zdjęcia znaczy takie zimowe:p
pozycz mi ją zobaczymy może nawet przybudówke dobuduje do tarasu:evil_lol: znaczy balkonu...wątpię by dała rade z blachą..

hmm czyli co nie będzie domku?:roll:

Co tam dla niej blacha, phi. Wysłać Ci ją paczką?

Będzie domek, będzie. Nie zamierzam tu zostać na zawsze. "Lekko" nam się papiery opóźniły....:angryy:

[quote name='malawaszka']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0058.jpg

boska fota!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co w niej takiego boskiego???:crazyeye: Chyba, że wprawna ręka fotografa, co Eryka dzierżył w dłoni...

Posted

AlKil napisał(a):

A co w niej takiego boskiego???:crazyeye: Chyba, że wprawna ręka fotografa, co Eryka dzierżył w dłoni...

ma klimat - fajny klimat :razz:

w ogóle rewelacyjne fotki - bardzo ładnie tam macie :loveu::loveu::loveu: i ten szron, który dodaje magii :loveu::loveu::loveu:

Posted

http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0005.jpg
WIEDZIAŁAM !!!!!! Ja wiedziałam podswiadomie dlaczego to Ballada powinna u mnie zostać :lol: Widzicie ludzie rysunek na jej języku? :multi: Mimo że Ballada kompletnie z wygladu Zmorki nie przypomina to ma tak jak Zmorka syrenke Arielke na języku :loveu: A ktoby się tam folią i matą przejmował ;)
Nie chcesz mi jej oddać przypadkiem? :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='malawaszka']ma klimat - fajny klimat :razz:

w ogóle rewelacyjne fotki - bardzo ładnie tam macie :loveu::loveu::loveu: i ten szron, który dodaje magii :loveu::loveu::loveu:

dziekuję bardzo.:loveu:

[quote name='Pysia']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/psy/tn_IMG_0005.jpg
WIEDZIAŁAM !!!!!! Ja wiedziałam podswiadomie dlaczego to Ballada powinna u mnie zostać :lol: Widzicie ludzie rysunek na jej języku? :multi: Mimo że Ballada kompletnie z wygladu Zmorki nie przypomina to ma tak jak Zmorka syrenke Arielke na języku :loveu: A ktoby się tam folią i matą przejmował ;)
Nie chcesz mi jej oddać przypadkiem? :modla::modla::modla:

Hahaha, dowcipami mi tu sypiesz.. oddać... najpierw musiałabyś pozbawić mnie życia, przemienić mnie w szczezłe szczątki...wyrwać mi serce, zozdyźdać mnie po polu...
NIE ODDAM!!! :diabloti:
na wiosnę kupię se nową matę...

Posted

kinio ma zawsze hrabiowską minę

A to Guła, kotka teściowej

Guła ma piękne oczy, ale ja dostaję przy niej kaszlu...

Kinio czasami trzepie jej skórę, bo Guła nie lubi się prać i jest brudaską...
miała mnie w nosie...

A to Ares, pies teściów. Prawie nie widzi i ostatnio bardzo niedomaga. Po ostatnich zastrzykach od weta dostał ataku padaczki. Sam wet przyznał, że tak mogło być...:angryy:

Posted

[quote name='AlKil']

Hahaha, dowcipami mi tu sypiesz.. oddać... najpierw musiałabyś pozbawić mnie życia, przemienić mnie w szczezłe szczątki...wyrwać mi serce, zozdyźdać mnie po polu...
NIE ODDAM!!! :diabloti:
na wiosnę kupię se nową matę...
Możesz mi to przetłumaczyć z Waszego na nasze? :diabloti:
I tak nadzieja jak bańka mydlana ...prysła :placz::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Możesz mi to przetłumaczyć z Waszego na nasze? :diabloti:
I tak nadzieja jak bańka mydlana ...prysła :placz::evil_lol:

Prysła!!!

malawaszka napisał(a):
buuuahahahah zozyźdać :roflt: hahahha no nie mogę hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a jaki masz obiektywik???? :razz:

zwykły...podobno na razie...17-85...

Pysia napisał(a):
Jak mi Ewa nie powie co to znaczy to nie będę mogła sobie jej w tej sytuacji wyobrazić :placz:

oj miało być rozdyźdać, wielkie mi co, czyli rozwałować, rozwlec , rozprasować, itp., itd. Znaczy trudno byłoby mnie pozbierać...:diabloti: