Alicja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nasza Paula zapracowana zabiegana etc ...jest :razz: Quote
Medorowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Paula rzuć tą pracę w pizdu i wracaj:grins::grins: Quote
AśkaK Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć Paulusia!:loveu: Popieram, rzuć w pizdu i choć na bro!:lol: Co tam u mojego ulubionego Maxia?:loveu: Quote
Paula Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='furciaczek']To ja powiem dziendobry:diabloti::loveu: Bry Gosia :multi: [quote name='BeaC'] a weszłam sobie z takim psem:eviltong: Jaki goopkowaty jajnik :D Witaj Beata :multi: [quote name='dealer']czesc biedna zalatana i zapracowana:shake::p Cześć Aga :loveu: [quote name='basia2202']witamy się:) my tu chyba po raz pierwszy:p (no chyba, że czegoś nie pamiętam... :roll::evil_lol:) dopiero zaczęłam oglądać Waszą galeryjkę.... i widziałam już... yy.. lorda vadera w zarąbistym płaszczyku :razz: :diabloti: http://img139.imageshack.us/img139/636/axalata5yi.jpg ekstra fotka pozdrawiamy serdecznie:) będziemy zaglądać:) Basia i Zuza:) Witaj Basiu u nas :multi: :loveu: Ja u Was jeszcze nie byłam, znaczy byłam, ale po cichaczu ;) nie odzywałam się :oops: Jakiś czas temu zaczęłam Was czytać od początku, ale tyyyle nagadane, że nie wyrabiam czasowo ;) Czasem wpadam i podglądam :lol: Niedługo Was odwiedzę, jak trochę więcej nadrobię :razz: Haha, Vader :D Ta fotka z przed dwóch lat prawie :lol: Dziękujemy i wzajemnie :loveu: Quote
Paula Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Doberek Paula .:multi::multi::multi:...do 25 zostało już tylko 8 dni;)potem czas popłynie wolniej :p Cześć Alu :multi: Tylko :mdleje: mi już kręgosłup siada :roll: [quote name='evaxon']dziendobry mamusiu:multi: gdzie sniadanko??? Bry córciu :multi: W brzuszku :grins: [quote name='clockwork']cze Pauliniaste :multi::multi::multi: dotarłam w końcu :multi::multi: i lece dalej :diabloti: wyczochraj Maxia, Axe, Szczurasy, Karole i Anie ;) Cześć Madzialeniasta :multi: Maksiu i Axa wyczochrane :loveu: Karole i Anię wyczochram jutro :evil_lol: a szczurki nie wiem kiedy :placz: [quote name='Pysia']Pauula gdzieś Ty !:roll: Tutaj :grins: Witaj babciu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Nasza Paula zapracowana zabiegana etc ...jest :razz: :loveu: Dziś, między jedną pracą, a drugą, pojechałam odebrać dowód, ale nie wydano mi :shake: Zabrakło kropki nad "ż" :angryy: Qr.., co za ćwoki :mad: Quote
Paula Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a):Paula rzuć tą pracę w pizdu i wracaj:grins::grins: Cześć Madzia :loveu: No nie mogę, qrde :placz: Generalnie to nie mogę narzekać, pracę mam w porządku, zwykle 6 h dziennie, tylko zawsze przed 20-stym kilka dni więcej pracy, no i co kwartał do 25-tego sporo roboty :roll: AśkaK napisał(a):Cześć Paulusia!:loveu: Popieram, rzuć w pizdu i choć na bro!:lol: Co tam u mojego ulubionego Maxia?:loveu: Cześć Asiulka :loveu: :evil_lol: Browarek mam :beerchug: Maksiu ogólnie dobrze, wariatuńcio jak zawsze, po ostatniej sraczce trochę krostek się pojawiło, ale mam nadzieję, że kuracja oczyszczająca układ pokarmowy pomoże :cool1: Padam na twarz, oczka mi się kleją, uciekam do wyrka :roll: Dziś Was nie przelecę :shake: Jutro po pracy jadę pożegnać się z Bandosiem :loveu: Jak się ogarnę, planuję wszystkich poodwiedzać, mam nadziejkę, że się uda :cool1: Dobranoc :hand: :loveu: Quote
AśkaK Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Paula_ napisał(a): Padam na twarz, oczka mi się kleją, uciekam do wyrka :roll: Dziś Was nie przelecę :shake: TZ wyjechał, na ciebie chociaż liczyłam...:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Porobisz Bandoskowi zdjęcia?!:loveu:Ja bym chciala z tobom!!!:placz:Pi... grypa!:placz: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Paula_'] :evil_lol: Browarek mam :beerchug: Maksiu ogólnie dobrze, wariatuńcio jak zawsze, po ostatniej sraczce trochę krostek się pojawiło, ale mam nadzieję, że kuracja oczyszczająca układ pokarmowy pomoże :cool1: Browarek dobra rzecz;) co do Maxia ....napewno tak jest :p Padam na twarz, oczka mi się kleją, uciekam do wyrka :roll: Dziś Was nie przelecę :shake: :roll:o masz .......i całe szczęście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro po pracy jadę pożegnać się z Bandosiem :loveu: Jak się ogarnę, planuję wszystkich poodwiedzać, mam nadziejkę, że się uda :cool1: Dobranoc :hand: :loveu: :multi::multi::multi:Witaj z samego raneczka :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Witam :multi::multi: Życzę miłego dnia i przede wszystkim ciepłego w miarę chociaż ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 czesc mamusiu:multi: ty ni eprzelec wszystkich :shake: nie chce miec tyle rodzenstwa:roll: Quote
emdziolek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć Siostra.. Wpadłam sie przywitac:loveu: a i jeszcze jedno.. zaglądajcie prosze... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8035071#post8035071 Quote
Medorowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Doberek = byliśmy tu; Ja, Medor, Dino, Mała:diabloti: Quote
Paula Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='AśkaK']TZ wyjechał, na ciebie chociaż liczyłam...:roll: :evil_lol::evil_lol: Porobisz Bandoskowi zdjęcia?!:loveu:Ja bym chciala z tobom!!!:placz:Pi... grypa!:placz: :D :evil_lol: Nie wzięłam aparatu :shake: Zdrowiej :kciuki: [quote name='Alicja']:multi::multi:Witaj z samego raneczka :loveu::loveu: Witaj Alu nocką :loveu: [quote name='dealer']no to jestem:grins: dzien dobry mowie :p Bry Aga :multi: [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: Życzę miłego dnia i przede wszystkim ciepłego w miarę chociaż ;) :evil_lol: Witaj :multi: Dzięki, miły był, ale zimny, jak cholera :cool1: [quote name='evaxon']czesc mamusiu:multi: ty ni eprzelec wszystkich :shake: nie chce miec tyle rodzenstwa:roll: Cześć córciu :multi: :evil_lol: W kupie raźniej ;) Quote
Paula Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='emdziolek']Cześć Siostra.. Wpadłam sie przywitac:loveu: a i jeszcze jedno.. zaglądajcie prosze... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8035071#post8035071 Cześć młoda :p Witanko :loveu: Zaglądnełam, nie mam kaski, żeby pomóc; trzymam kciuki za kotecka :kciuki: [quote name='clockwork']do środy :placz::placz::placz: Czemu aż do środy :crazyeye: [quote name='Medorowa']Doberek = byliśmy tu; Ja, Medor, Dino, Mała:diabloti: Bry Madzia :loveu: Qrde, jaka Mała :hmmmm: Ale jestem do tyłu :roll: Zaraz ponadrabiam. [quote name='furciaczek']Do zobaczenia za dwa tygodnie... To już :crazyeye: Myślałam, że w poniedziałek :roll: Trzymam mocno kciukasy, żeby wsio poszło dobrze :kciuki: :loveu: Do zobaczenia :hand: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 W Poniedzialek do hotelu jade:loveu: a wyjezdzam dzisiaj:p mam nadzieje ze po powrocie bede miala co ogladac:cool3::loveu: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Paula_ napisał(a): Cześć córciu :multi: :evil_lol: W kupie raźniej ;) :evil_lol: poza tym ...kupi nikt nie ruszy :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 furciaczek napisał(a):W Poniedzialek do hotelu jade:loveu: a wyjezdzam dzisiaj:p mam nadzieje ze po powrocie bede miala co ogladac:cool3::loveu: Już wszystko wiem ;) :kciuki: W ciągu dwóch tygodni pewnie uda mi się wstawić jakieś fotki :evil_lol: evaxon napisał(a)::evil_lol: poza tym ...kupi nikt nie ruszy :evil_lol::evil_lol: No widzisz, same pozytywy :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Paula_ napisał(a):Już wszystko wiem ;) :kciuki: W ciągu dwóch tygodni pewnie uda mi się wstawić jakieś fotki :evil_lol: Ja mialam nadzieje na ilosci hurtowe:diabloti: Quote
Paula Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 furciaczek napisał(a):Ja mialam nadzieje na ilosci hurtowe:diabloti: Nadzieja matką ... :siara: ;) A poważnie, to nie mam kiedy robić :roll: Jak wracam z pracy, to już jest za ciemno, a domowe fotki takie jakieś nieciekawe :cool1: Jak spadnie śnieg, to będzie więcej :evil_lol: ;) Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Paula_ napisał(a):Nadzieja matką ... :siara: ;) A poważnie, to nie mam kiedy robić :roll: Jak wracam z pracy, to już jest za ciemno, a domowe fotki takie jakieś nieciekawe :cool1: Jak spadnie śnieg, to będzie więcej :evil_lol: ;) hehe no ja blondynka jestem to moge miec nadzieje:evil_lol: mam nadzieje ze sniegu nie bedzie przez najblizsze dwa tygodnie:roll: Quote
Recommended Posts